top of page

-ZWANGERSCHAP EN BABY-

Cadeau zwangerschap of kraamcadeau geven?

Een cadeau geven om een zwangerschap te vieren is altijd een feestje! Of een leuk kraamcadeau geven bij de geboorte van een baby is een perfect moment om de jonge ouders te verrassen.

 

Cadeau zwangerschap

Je kunt ervoor kiezen om gelijk een leuk brievenbus cadeau op te sturen naar de toekomstige ouders om de zwangerschap te vieren. Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot de baby geboren is. Het is net zo leuk om cadeautjes uit te delen voordat de baby er is! Zo kun je gerust een presentje kiezen om de papa en mama in spé alvast te feliciteren met de komst van hun kleintje. Ik weet zeker dat je daarmee punten scoort als toekomstige tante/oom/opa/oma of hoe je jezelf dan ook wilt noemen. :)

Er zijn ook ontzettend leuke cadeaus te geven waar de zwangere tijdens de zwangerschap iets aan heeft, wat dacht je van een leuke zwangerschap aftelkalender, zwangerschapsdagboek, mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap of andere leuke ideeën om je zwangere vriendin te verrassen?

Kraamcadeau geboorte

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau voor je nieuwe neefje, nichtje of new best friend? Ik heb de leukste kraamcadeaus voor je op een rij gezet. Verras je vriendin, schoonzus of buurvrouw met één van de vele leuke en originele kraamcadeaus. Wil je snel een leuk kraamcadeau per post versturen? Kies dan voor een leuk kraamcadeau via de brievenbus. Of neem een origineel gepersonaliseerd kraamcadeau met naam mee als je op kraamvisite gaat. Je kunt ook denken aan mijlpaalkaarten voor het eerste jaar, babyboek voor het eerste jaar, kraambezoekboek, of juist een leuk kraamcadeau voor de kersverse vader? Die wordt namelijk wel eens vergeten bij de geboorte van een kind ;)

Wil je meer inspiratie om je zwangere vriendin of de ouders in spé te verrasen? Via de links in dit artikel kom je uit bij verschillende blogs die ik erover geschreven heb. Je treft hierboven ook de verschillende blogs aan. Laat je inspireren door mijn top 10 leuke om je zwangere vriendin te verrassen of ga een babyshower organiseren! Ik weet zeker dat je daar voldoende inspiratie vindt om iemand op de juiste manier te verrassen. Zoals je nu weet is de keuze reuze en kun je écht voor iedereen en elke situatie een bijpassend cadeau kopen. Een brievenbuscadeautje of een andere verrassing? Het is altijd een goed idee om een nieuw leven te vieren!

bottom of page