top of page

Top 9 mijlpaalkaarten voor een baby (0-12 maanden)


Zoek je nog een leuk cadeautje voor de babyshower of een origineel kraamcadeau? Dan zijn de leuke mijlpaalkaarten voor de baby een cadeau waar je de aanstaande ouders zeker mee kunt verrassen.


Of wanneer je zelf zwanger bent, dan wil je natuurlijk de mijlpalen vastleggen als de kleine is geboren. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke mijlpaalkaarten voor een baby beschikbaar dat je niet hoeft te zoeken waar je ze kunt kopen, maar de vraag is nu welke past perfect bij jou en je kindje?


Een set mijlpaalkaarten is ideaal om de bijzondere momenten van je baby vast te leggen. Als je net een kleine baby hebt dan worden er vaak ontzettend veel foto´s gemaakt. Maar weet jij nog wat er wanneer gebeurde? Door de mijlpaalkaarten kan je makkelijk het bijzondere moment vastleggen.

 

Inhoudsopgave:

 

Wat zijn mijlpaalkaarten voor een baby?

Mijlpaalkaarten voor een baby zijn verschillende kaartensets. Vaak een A6-formaat met leuke teksten. Daarnaast vaak gecombineerd met mooie of leuke illustraties. Deze kaarten kan je naaste de baby leggen als je een foto gaat maken. Je kunt dan direct in één oogopslag zien is wat er aan de hand was op de foto. Van het eerste tandje, tot de eerste keer doorslapen. Van 1 week oud tot de 1e verjaardag. En alle mijlpalen er tussenin.

 

Waarom mijlpaalkaarten voor een baby kopen?

Mijlpaalkaarten voor een baby kan je als een cadeau geven op een babyshower of als kraamcadeau. Ook is het leuk om je eigen setje uit te kiezen.


Met de mijlpaalkaarten kan je de bijzondere momenten vastleggen op een leuke originele manier. Je kunt de kaarten gebruiken om de foto te maken of je kunt ze gebruiken als naslagwerk. Of als combinatie natuurlijk. Maak een leuke foto van de baby en maak er vervolgens een leuk boekwerk van. De foto van de baby kan je plus de kaart in het fotoboek plakken. Vervolgens kan je een korte tekst achter op de kaart schrijven. Er is vaak nog voldoende ruimte op de kaart om een notitie te schrijven of in ieder geval een datum toe te voegen bij deze bijzondere mijlpaal!

 

Hoe gebruik je een mijlpaalkaart voor een baby?

Hoe gebruik je de mijlpaalkaarten? Je kunt ze naast je kindje leggen zodat je op de foto gelijk ziet hoe oud hij of zij was op de foto. Je kunt ze ook in het babyboek plakken in het tussen de vragen door op de lege pagina’s. En vergeet niet op de mijlpaalkaarten een datum te zetten zodat je onthoudt wanneer je baby ging kruipen of de eerste nacht doorsliep.

 

Top 9 leukste mijlpaalkaarten voor een baby (0-12 maanden)

Het eerste jaar van baby's zit boordevol bijzondere momenten; het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste woordjes. Gebruik een mijlpaalkaart om een toffe foto te maken en/of schrijf op de achterkant van de kaart de datum en een leuke anekdote. Ik heb de leukste 9 mijlpaalkaarten voor baby's voor je op een rij gezet!

 

Milestone Baby Cards Mijlpaalkaart

Deze vrolijk gekleurde set met Original Baby Photo Cards van Milestone bevat 30 fotokaarten die je kunt gebruiken om het eerste jaar van je baby in weken, maanden en bijzondere momenten vast te leggen.


Prijs indicatie vanaf: € 15,99 

Milestone Baby Mijlpaalkaart - Sophie la Girafe


De mijlpaalkaartset van de wereldberoemde Sophie la girafe bestaat uit 24 geïllustreerde Nederlandse kaarten. En is een ontzettend leuk kraamcadeau voor aanstaande ouders. Leg alle belangrijke momenten vast met deze leuke Sophie la girafe photo cards van Milestone™. Het perfecte kraamcadeau, en ook superleuk voor je eigen baby fotoboek.

Prijs indicatie vanaf: € 12,99 

Nono cards - 30 luxe Mijlpaalkaarten baby


Op een humoristische manier leg je met deze 30 NoNo Cards fotokaarten speciale momenten en mijlpalen van je kindje vast. Het zijn niet de schattige teksten maar de grappige situaties die je wilt onthouden.


Bereid je voor, want de mijlpaalkaarten hebben een heerlijke dosis humor.

Prijs indicatie: vanaf € 19,99
 

Mijlpaalkaarten Baby - 25 stuks Milestone Baby Cards


Set met 25 prachtige mijlpaalkaarten voor baby's eerste jaar! Leg de belangrijkste mijlpalen van het eerste jaar van je baby vast. De kaarten zijn gebaseerd op prachtige handgemaakte tekeningen.

Heel leuk voor jezelf of om cadeau te doen!

Het handige aan deze kaarten is dat er speciaal ruimte is gemaakt voor de datum van de mijlpaal!


Prijs indicatie: vanaf € 8,95
 

Mijlpaalkaarten Baby - 56 kaarten


Een set van 56 mijlpaalkaarten in zwart wit om de belangrijkste en leukste mijlpalen vast te leggen!


De mijlpaalkaarten hebben het formaat A6 en zijn op beide kanten beschrijfbaar. De achterkant is blanco.


Prijs indicatie: vanaf € 12,95 

Mijlpaalkaarten Baby - mamakaart


Met deze stoere, hippe, zwart witte mijlpaalkaarten set van MamaKaart leg je al die mooie momenten op een bijzondere manier vast voor later. Dus als dat eerste levensjaar als een straaljager voorbij is gevlogen, dan hebben jullie in ieder geval de foto’s nog! Ook leuk om te combineren bij het maken van een fotoalbum. De datum schrijf je ook op het kaartje dus je zult geen moment meer vergeten. Een leuk kraamcadeautje voor blijvende herinneringen van maar liefst 20 mijlpalen.

Prijs indicatie: vanaf € 10,95 

Huisje no.56 – Mijlpaalkaarten set Baby

Met deze leuke mijlpaalkaarten set van Huisje no.56 kun je alle mijlpalen en bijzondere momenten van je baby bijhouden en vastleggen.


De set is zwart wit en is eigenlijk gewoon erg leuk. niet te veel poespas maar leuke teksten voor wel 56 leuke foto´s!Prijs indicatie: vanaf € 9,95 

Lifestyle2Love Mijlpaalkaarten set Baby

De baby mijlpaalkaarten van Lifestyle2Love zijn erg leuk om te gebruiken om al deze mijlpalen vast te leggen. De mijlpaalkaarten zitten in een mooi bewaarmapje welke is voorzien met goudfolie.


Prijs indicatie: vanaf € 16,99
 

Milestone™ Baby Photo Cards - Over the Moon

De nieuwste set milestone baby kaarten Over the Moon is gebaseerd op de original baby fotokaarten. Voor ouders die de voorkeur geven aan minimalistisch design, met illustraties in strakke grafische prints in zwart, beige, perzik en blauw en geel. Deze set bevat 30 foto kaarten die je kunt gebruiken om baby's eerste jaar in weken, maanden en bijzondere momenten vast te leggen. Voeg een kaart toe aan je baby's foto en je zal nooit meer vergeten wanneer je kindje voor het eerst doorsliep, omrolde of voor het eerst mama zei.

Prijs indicatie: vanaf € 16,99 

Naast een leuke set mijlpaalkaarten heb je ook andere manieren om mijlpalen vast te leggen van je baby. Voor meer informatie zie mijn tips voor de leukste kraamcadeau´s:
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page