top of page

Beterschap cadeau

Wanneer iemand ziek thuis is dan kan je vaak weinig doen. Wat je wel kunt doen is een leuk beterschap cadeau versturen. Of het nu een lekker brievenbus cadeautje is zoals chocolade of snoep of een mooi bosje bloemen. Wanneer je een beterschap cadeau wilt versturen dan gaat het vooral om het gebaar en het is natuurlijk leuk om de zieke te verrassen. Vooral wanneer hij of zij zich niet fijn voelt. In mijn blogs lees je leuke ideeën om net dat speciale cadeautje te versturen naar je vriend of vriendin zodat hij of zij zich misschien wel even net iets beter voelt.

Beterschap cadeautjes

Een cadeautje versturen hoeft niet heel veel te kosten. Er zijn genoeg leuke beterschap cadeautjes die je voor weinig kunt online kunt bestellen. Wanneer je ziek bent is het al heel fijn om te zien en horen dat er aan je gedacht wordt. Twijfel je over een leuk beterschap cadeautje? Weet dan dat het eigenlijk niet heel veel uitmaakt of je nu die lekkere beterschap chocolade kiest of een mooi bloemetje door de brievenbus. Het beterschap cadeautje zal sowieso gewaardeerd hebben. Ik hoop dat ik je mijn blogs een beetje op weg kan helpen met een leuk beterschap cadeau.

Brievenbus cadeau brievenbus

Stuur jij een beetje liefde en vriendelijkheid via de brievenbus naar de zieke? Met een brievenbus cadeau beterschap kan je de pijn wel verzachten. Of het nu een bosje bloemen, heerlijke chocolade, een theeproeverij, of gewoon snoep door de brievenbus is om te laten weten dat je aan hem of haar denkt, het sturen van iets speciaals via de brievenbus kan de zieke zeker opfleuren! Eén van de leuke beterschap cadeautjes uit mijn onderstaande lijst zijn zo verstuurd!

Beterschap cadeau man

Wanneer je een man wilt verrassen met een beterschap cadeau is het vaak niet een bosje bloemen waar je aan denkt. Dit hoeft ook zeker niet! Een lekkere fruitmand of juist heerlijke zelfgemaakte bonbons om bij weg te dromen! Een snoeppakketje doet het ook vaak goed bij de meeste mannen. Laat je inspireren door de leuke beterschap cadeaus voor mannen.

Beterschap cadeau vrouw

Met een beterschap cadeau vrouw kan je vele kanten op. Of het nu lekkere warme sokken zijn, een mooi bloemetje, een warme kruik of lekkere bonbons? Er zit vast een leuk cadeautje bij in één van deze leuke blogs om je vrouw, vriendin, moeder of zus te verrassen met een cadeautje. Wanneer iemand ziek is, is het moment om haar even te vertroetelen. Dus wacht niet langer en tover met een leuk beterschap cadeau vrouw een lach op haar gezicht! :)

Steuntje in de rug cadeau

Wanneer je iemand een steuntje in de rug cadeau geeft, dan geef je hierbij aan dat je aan diegene denkt en hem of haar veel sterkte wenst. Een steuntje in de rug kan bijvoorbeeld zijn als iemand in een revalidatie traject zit of wanneer iemand thuis komt na een operatie. Wanneer iemand stress ervaart of een nieuwe baan zoekt. Een steuntje in de rug vertaal je in het Engels naar a helping hand of a bit of encouragement. Deze vertaling geeft eigenlijk wel goed weer wat me deze tekst bedoeld wordt.

Opkikkertje versturen

Met een opkikkertje wordt vaak een klein cadeautje bedoeld. Je kunt een opkikkertje per post versturen, bijvoorbeeld een leuk kaartje of een klein cadeautje. Leuke kleine cadeautjes om te versturen vindt je in mijn blogs. Zoals een leuk snoeppakketje met allemaal kikkertjes of een leuk kaartje om de zieke te verrassen.

Hart onder de riem cadeau versturen

Een hart onder de riem cadeau geef je wanneer iemand een zware tijd doormaakt. Je wilt met een hart onder de riem cadeau laten weten dat je aan je vriend of vriendin denkt en dat je om hem of haar geeft. Leuke hart onder de riem cadeaus zijn bijvoorbeeld lekkere chocolade per post of een theeproeverijtje. 

bottom of page