top of page

Hart onder de riem cadeautje versturen?


Wil je een Hart onder de riem cadeau versturen? Laat je vriend, vriendin of familielid weten dat ze in je gedachten zijn. Soms kan je niet langs voor een knuffel of is het lastig om langs te gaan in verband met de afstand. Met een hart onder de riem cadeau geef je een cadeautje omdat je graag iets liefs doet voor je vriend of vriendin. Ik heb voor jou de liefste hart onder de riem cadeautjes voor je op een rij gezet. Of je nu sterkte wilt wensen of beterschap of een 'het komt wel goed' cadeautje wilt versturen. Met één van de onderstaande cadeaus zorg je voor een mooi gebaar.


Hart onder de riem cadeau beterschap

Wanneer je ziek bent dan moet je tijd nemen om te herstellen. Of je nu een gebroken been hebt, herstelt van een flinke griep of om een andere reden ziek thuis bent, herstellen kost vaak veel tijd. Wanneer je als vriend of vriendin wilt helpen kan je de zieke helaas niet beter toveren maar je kunt wel laten weten dat je aan iemand denkt door middel van het sturen van een leuk beterschap cadeau.


Hart onder de riem cadeau sterkte

Het is altijd fijn om te weten dat er mensen zijn die aan je denken. Helemaal wanneer je verrast wordt door een lief gebaar over de post. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je vriend of vriendin te verrassen en zich geliefd te laten voelen in deze moeilijke tijd, dan is het sturen van een waardevol cadeau per post een mooi gebaar.


Hart onder de riem cadeau gecondoleerd

Wanneer je iemand verliest dan zit je in wellicht in één van de moeilijkste periodes van je leven. Juist op deze momenten is het belangrijk om er voor elkaar te zijn. Vaak zit diegene die het verlies heeft geleden niet direct te wachten op veel bezoek. Laat diegene weten dat je er voor hem of haar bent door een attent gebaar over de post te versturen. Stuur een kaartje of een lief cadeautje per post om te laten weten dat je aan hem of haar denkt.


Iemand een hart onder de riem steken voor operatie

Herstellen van een operatie kan een uitdagend en vaak ontmoedigend proces zijn. Je wilt als vriend of familielid natuurlijk ondersteuning bieden en waar nodig helpen, een hart onder de riem steken voor operatie is een manier waarop je met een klein gebaar veel kan betekenen. Onderzoek heeft aangetoond dat een positieve mindset een significante invloed kan hebben op het genezingsproces. Als je daar als vriend in kan bijdragen, dan is dit natuurlijk ook waardevol. Je kunt hier in bijdragen door een lief cadeautje of kaartje te sturen zodat diegene die geopereerd wordt weet dat je aan hem of haar denkt. Dit zal ongetwijfeld helpen om een lach op het gezicht te to veren in deze moeilijke tijd.


Wanneer stuur je een hart onder de riem cadeau?

Een hart onder de riem cadeau geef je wanneer iemand een zware tijd doormaakt. Je wilt met een hart onder de riem cadeau laten weten dat je aan je vriend of vriendin denkt en dat je om hem of haar geeft. Lieve hart onder de riem cadeaus zijn bijvoorbeeld een lief hartjes cadeau of het nu chocolade per post is, een doosje snoepjes met lieve tekst of een theeproeverijtje. Het gaat er niet om wat je stuurt maar dat je echt even extra aandacht geeft wanneer iemand een moeilijke tijd doormaakt. Vooral als het iemand is waar je close mee bent.


Ik heb 10 hart onder de riem cadeautjes voor je verzameld. Er zit vast een geschikt cadeautje voor je bij om te versturen naar je vriend of vriendin.

 

13X Hart onder de riem cadeautjes

 

#1 Hart onder de riem cadeau: Snoeppakketje Dikke Knuffel

Snoeppakket Dikke knuffel

Wie ga jij verrassen met dit lieve cadeautje? Perfect om iemand een steuntje in de rug te geven of spontaan te verrassen.

Een transparant doosje met de favoriete vrolijke snoepjes Engelse drop.



 

#2 Hart onder de riem cadeau: Chocoladereep Veel Liefs

Spread the love met deze heerlijke chocola. Iedereen kan wel een beetje warmte en chocola gebruiken toch? Samen met je persoonlijke kaart maak je het cadeau helemaal af. Wie stuur jij een beetje chocoladeliefde door de brievenbus? Bestel deze lieve chocoladereep met kaartje.


Prijsindicatie vanaf €5,95 excl verzendkosten.



 

#3 Hart onder de riem cadeau: Ambachtelijke bonbons

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons? Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen!


Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!

– Kies het gewenste formaat doosje – Selecteer je favoriete bonbons – Kies je cadeau verpakking – Voeg een kaartje met tekst toe


De bonbons worden verpakt in een luxe cadeau verpakking. Het zwarte doosje wordt feestelijk met een door jouw uitgekozen wikkel verpakt. Om het cadeau compleet te maken kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast is elk doosje voorzien van een toelichting. Hierop kun je zien welke bonbon smaken er in het doosje zitten. Ook de ingrediënten en allergenen zijn hierop vermeld.


Prijsindicatie versturen 5 bonbons € 7,95

Prijsindicatie versturen 10 bonbons € 12,95


Voor elke gelegenheid is er een mooie verpakking beschikbaar. Dat wordt echt smullen vanuit de brievenbus! En er zijn ook vegan bonbons te bestellen!



 

#4 Hart onder de riem cadeau: My Flame sojakaars - Giving you vitamines

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Fig's Delight. Een favo geur van velen. Van de fijne zoete aroma van verse vijgen in combinatie met de houterige maar verfrissende kick van copaiba krijg je immers nooit genoeg. Deze sojakaars wordt gesierd met de tekst 'I give you vitamin K, H & L. Kisses, hugs and love'. De kaars heeft 2 lonten voor een extra luxe uitstraling. Zo brandt de wax helemaal op en ontstaat er geen zwarte rook door een te grote lont. Een goed cadeau om aan een geliefde te geven. Vanaf € 18.99



 

#5 Hart onder de riem cadeau: Komt wel goed schatje

Snoeppakketje komt wel goed schatje

Een lekker snoeppakketje met kusjes erop. Je kunt ook gratis een persoonlijk kaartje meesturen. Hier fleurt de ontvanger vast van op!


Welke smaken kies jij?



 

#6 Hart onder de riem cadeau: Zadenzakje troost

Spreek jij de taal van bloemen? De bloemzaden van Veer&Moon vertellen hun eigen verhaal, passend bij het moment.Geef wat extra energie met deze kruidenthee met citroengras en munt. Kan iemand wel een kleine oppepper gebruiken? Dan is dit Charge You Up thee cadeau de perfecte verrassing bij jouw kaart. Deze kruidenthee is met zijn citroengras en munt verkwikkend en fris. Superleuk als brievenbuscadeau omdat iemand een kleine boost nodig heeft. Wie verras jij?

Vanaf € 4,95



 

#7 Hart onder de riem cadeau: Knuffels en kusjes snoepjes

Deze overheerlijke snoepmix is het ideale cadeau om iemand te feliciteren, bedanken of op te vrolijken met knuffels en kusjes. Dit zoete cadeau zorgt zeker voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Maak de verrassing helemaal af met een persoonlijke wenskaart naar keuze. Wie ga jij verrassen met knuffels en kusjes?



 

#8 Hart onder de riem cadeau: Brievenbus droogbloemen - Whitewonder

Deze mooie sneeuwwitte, stervormige bloempjes zijn in een prachtig brievenbus cadeau verpakt. Een fris boeket waar de ontvanger extra lang van kan genieten! Een origineel cadeau versturen? Kies dan voor dit brievenbus boeketje met Zuidenwindlelies. Super leuk om te verdelen over kleine vaasjes en de bloemen passen in elk interieur!

Vanaf € 14,95



 

#9 Hart onder de riem cadeau: Chocoladehart

Met deze handgemaakte chocoladeharten steek iemand letterlijk een hart onder de riem. Wens iemand beterschap en kies uit een chocolade hart van eerlijke pure, melk- of witte chocolade met een lekkere topping naar keuze. Kies voor bijvoorbeeld een puur chocoladehart met luxe noten of ga voor een hart van melkchocolade met heerlijke bastognekoekjes als topping. Chocolade om sterkte te wensen is altijd een goed idee! Vanaf € 16,95



 

#10 Hart onder de riem cadeau: Witte rozen brievenbuspakket

Wie stuur jij bloemen en verras je met deze prachtige witte rozen? Een stijlvolle bos bloemen die je voor elke gelegenheid kan inzetten. Laat deze witte brievenbus rozen bezorgen wanneer en bij wie jij wilt! De brievenbus rozen zitten in een speciale verpakking en de bloemen worden bezorgd via de brievenbus. Witte rozen kopen was nog nooit zo makkelijk.

Een klassieke bos witte brievenbus rozen kun je altijd cadeau geven. Ze staan voor liefde en onschuld, maar ook voor kalmte en rust. Een mooi Hart onder de riem cadeau.

Vanaf € 12,95



 

#11 Hart onder de riem cadeau: Brievenbus cadeau Shine a Light

Creëer een warm gevoel met dit mooie cadeau Shine a Light. Dit lichtpuntje schittert in elke woonkamer! Een originele cadeauset waar de twee trends van dit moment worden gecombineerd: gedraaide kaarsen en droogbloemen. Met behulp van de losse houten blokjes kan de ontvanger dit cadeau naar wens stijlen: zet alles bij elkaar, of verdeel het over verschillende plekjes. Get creative! Geleverd Inclusief extra kaarsenset.


Een hip en lief cadeau. Verras iemand en stuur een lichtpuntje met deze Shine a Light.

Vanaf € 17,95



 

#12 Hart onder de riem cadeau: BLOOMLOVE

De BloomLove is één van de nieuwste ontwerpen. Hoe leuk is dit houten plankje in combinatie met een vaasje met gipskruid. Dit perfecte geschenk kun je nu cadeau doen aan je geliefde, je moeder, je zus of vriendin! Vanaf € 14,95



 

#13 Hart onder de riem cadeau: Tony’s Chocolonely | Proeverijtje | Zonnestralen met eigen naam

Wil je iemand zonnestralen toesturen? Doe dat dan met deze heerlijke chocola van Tony's Chocolonely! Op het design staat de tekst: chocolade is het beste medicijn. Je maakt het design extra persoonlijk door de naam van de ontvanger toe te voegen. Wie verras jij met deze heerlijke chocolade? Er zitten 6 heerlijke kleine Tony's Chocolonely repen in met de smaken melk, puur, melk karamel zeezout, puur amandel zeezout, melk hazelnoot, melk noga. Vanaf € 15,95


 

Hart onder de riem cadeau versturen

Wanneer je op zoek bent naar een manier om iemand te laten zien dat je aan hem denkt, dan is het sturen van een hart onder de riem cadeau de perfecte manier om hem of haar te verrassen.


Online bestellen is gemakkelijk en handig - je hoeft zelf niet eens de deur uit! Met een paar klikken heb je één van de lieve hart onder de riem cadeautjes uitgekozen en verstuurd. En vaak wordt het ook nog eens direct dezelfde of volgende dag verstuurd. Dus wacht niet langer en stuur vandaag nog een berichtje via brievenbus en laat weten dat je aan hem of haar denkt met een cadeautje!

 

Meest gestelde vragen over Hart onder de riem cadeautjes

Heb je genoeg ideeën opgedaan voor een van de 13 hart onder de riem cadeautjes? Of heb je nog vragen? Kijk dan hieronder even bij de meest gestelde vragen over hart onder de riem cadeautjes!


1. Wat is een passend hart onder de riem cadeau?


Een passend hart onder de riem cadeau is vaak een bosje bloemen of een lief kaartje. Het ligt er ook een beetje of je een hart onder de riem cadeau verstuurd omdat iemand zijn rijbewijs niet heeft gehaald of dat er iemand is overleden natuurlijk, Een vrolijk cadeautje is niet gepast als er echt iets zwaars aan de hand is. Kies dan voor een lief cadeautje met een mooie kaart waar je een lieve tekst op schrijft. Door middel van de links in dit artikel kom je uit bij de door mijn geselecteerde hart onder de riem cadeaus, welke je makkelijk online kunt bestellen. Liever toch geen cadeau versturen? Vergeet niet om door middel van een lief kaartje of berichtje hem of haar te laten weten hoeveel hij of ze voor je betekent.


 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page