top of page

Top 10 chocolade cadeau door de brievenbus

Bijgewerkt op: 8 apr.


brievenbus

Ben je op zoek naar chocolade door de brievenbus? Dan ben je op de juiste plek! Ik heb de lekkerste en leukste chocolade door de brievenbus voor je op een rij gezet. Een chocolade cadeau versturen is tegenwoordig makkelijker dan ooit!


Je kunt makkelijk online een bestelling plaatsen en het is ook een leuke manier om een cadeau te sturen waardoor iemand zich extra speciaal voelt. Want of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een "gewoon omdat"-moment, er gaat niets boven het ontvangen van iets dat met liefde is gemaakt voor iemand om wie je geeft. En voor het versturen van chocolade door de brievenbus zijn er zoveel mogelijkheden! Lees maar mee!


Chocolade versturen per post

Een van de leuke dingen van het chocolade versturen per post is dat je makkelijk kunt kiezen uit een groot aantal soorten, smaken en prijsklassen. Van klassieke melkchocolade tot donkere chocolade of de ruby (roze) chocolade. Kies jij voor gezouten caramel of voor een lekkere fruittopping? Er is voor elk wat wils. En als je iets extra speciaals wilt, zijn er zelfs gepersonaliseerde chocolade cadeaus die kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de ontvanger.


De heerlijkste chocoladegeschenken

De twee belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden als je een chocoalade door de brievenbus wilt versturen is dat het er mooi en lekker uit moet zijn, maar dit alles doet er natuurlijk niet toe als de chocolade niet goed smaakt.


Daarom is het belangrijk om een gerenommeerde verkoper te vinden die weet hoe hij heerlijke traktaties moet maken. Er zijn geweldige ambachtelijke chocolatiers die gespecialiseerd zijn in het creëren van unieke smaken en combinaties die zelfs de meest kieskeurige smaakpapillen tevreden stellen. Plus, ze gebruiken vaak top-of-the-line ingrediënten zoals hoogwaardige cacaoboter en rijke room voor een extra decadente traktatie. De chocolade cadeaus die je in mijn top 10 terugvindt zijn stuk voor stuk heerlijke chocolade cadeaus. Misschien is het ook wel een goed idee om jezelf te verwennen en niet alleen een ander :)

Gepersonaliseerde chocolade

Als je echt creatief wilt zijn met je cadeau, ga dan voor iets unieks zoals gepersonaliseerde chocoladegeschenken! Je kunt chocoladerepen laten bedrukken met aangepaste boodschappen of zelfs namen en data voor speciale gelegenheden of zelfs een favoriete foto. Gegarandeerd dat deze chocolade met een lach wordt opgesmikkeld :)


Als je iemand een chocolade cadeau via de brievenbus wilt versturen dan is er volop keuze! Of je nu gepersonaliseerde chocolade, hartjes chocolade of andere originele chocolade geschenken wilt versturen, met een chocolade cadeau scoor je altijd punten! Want zeg nou zelf wie houdt er nou niet van lekkere chocolade?


Ik heb voor jou een top 10 gemaakte van chocolade cadeaus die je via brievenbuspost kunt versturen op een rij gezet. Van net gebakken brownies, handgemaakte bonbons of een chocolade hart met eigen tekst. Of wil je gepersonaliseerde chocola versturen door de brievenbus? Het kan allemaal, lees maar mee!

 

Wat is een brievenbus cadeau chocolade precies?

First things first: wat is een brievenbus cadeau chocolade? Eigenlijk is dat heel simpel, want de naam verklapt het al. Het is een cadeau dat door de brievenbus past gemaakt van chocolade! Dit kan werkelijk van alles zijn. Er zijn tegenwoordig heel veel chocolade cadeaus door de brievenbus.


Eén van de meest verstuurde chocolade cadeau door de brievenbus zijn wel de heerlijke zelfgemaakte chocolade bonbons of overheerlijke brownies! Altijd leuk om te geven én te krijgen. Een chocolade cadeau door de brievenbus is voor zeer veel gelegen geschikt. Gewoon zomaar om iemand te verrassen, te bedanken, te feliciteren of voor een andere speciale gelegenheid. Met een chocolade cadeau zit je altijd goed!

 

Waarom een brievenbus cadeau chocolade geven?

Waarom je iemand een brievenbus cadeau chocolade geeft, kan elke keer een andere reden hebben. Het is in elk geval een leuke manier om iemand te verassen of te laten weten dat je aan diegene denkt. Een brievenbus cadeau chocolade kan je zomaar sturen, om iemand te bedanken, als iemand geslaagd is, voor een verjaardag of om iemand beterschap te wensen. Er zijn allerlei mogelijkheden en gelegenheden om uit te kiezen.

 

Originele chocolade geschenken door de brievenbus versturen

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan door de brievenbus bezorgd worden. Van hartjes chocolade, heerlijke bonbons of lekkere brownies in alle verschillende smaken. Er zijn nu ook zelfs heerlijke vegan chocolade cadeaus die je kunt laten bezorgen.


Chocolate is the answer, who cares what the question is?

 

Top 10 chocolade cadeaus door de brievenbus

 

#1 chocolade door de brievenbus: Original Brownies

Original Brownies

De Original brownie, is om te smullen!

Het beproefde en originele recept, ambachtelijk gemaakt met pure chocolade en rijk van smaak. Knapperig aan de buitenkant, en lekker smeuïg van binnen! Wie stuur jij een vers gebakken brownie door de brievenbus?


Prijsindicatie vanaf €11,95






 

#2 chocolade door de brievenbus: Ambachtelijke bonbons

Ambachtelijke bonbons

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons?Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen!


Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!

– Kies het gewenste formaat doosje – Selecteer je favoriete bonbons – Kies je cadeau verpakking – Voeg een kaartje met tekst toe


De bonbons worden verpakt in een luxe cadeau verpakking. Het zwarte doosje wordt feestelijk met een door jouw uitgekozen wikkel verpakt. Om het cadeau compleet te maken kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast is elk doosje voorzien van een toelichting. Hierop kun je zien welke bonbon smaken er in het doosje zitten. Ook de ingrediënten en allergenen zijn hierop vermeld.


Prijsindicatie versturen 5 bonbons € 7,95

Prijsindicatie versturen 10 bonbons € 12,95


Voor elke gelegenheid is er een mooie verpakking beschikbaar. Dat wordt echt smullen vanuit de brievenbus! En er zijn ook vegan bonbons te bestellen!



 

#3 chocolade door de brievenbus: Brownies Box Mini's


Brownies box minis

Wil je het liefst alle smaken wel proberen of kun je niet kiezen welke smaak je cadeau wilt geven? Dan zit je met deze Box Brownies Mini’s altijd goed!


In deze box zitten namelijk maar liefst 12 verschillende mini brownies in de smaken:

Original, The Oreo, Karamel Zeezout, Lotus Speculoos, Matcha Groene Thee, Blondie Kokos Framboos, Cream Cheese, Blondie Kokos Oreo, Vegan Original, Vegan Fruit & Noten, Vegan Framboos en Vegan Kokos.

Prijs indicatie: € 14,95



 

#4 chocolade door de brievenbus: Tony’s Chocolonely - Proeverijtje - met eigen foto & tekst

Tony Chocolonely

Iemand verrassen met chocolade? Zeg het met het proeverijtje van Tony's Chocolonely! Met het proeverijtje zit je altijd goed, deze bevat 6 verschillende Tony's Toppers. Voeg je eigen foto en tekst toe en in een handomdraai heb je een uniek gepersonaliseerd cadeau. Wie verras jij?


Productinformatie

  • 6 kleine Tony's Chocolonely repen (6 x 47 gram)

  • Smaken: melk, puur, melk karamel zeezout, puur amandel zeezout, melk hazelnoot, melk noga

Prijsindicatie vanaf €15,99



 

#5 chocolade door de brievenbus: Chocobar regenboog met kaarsje

Chocobar met kaarsje

Geen grote taart sturen maar wel iets heel lekkers en ook een vrolijk kaarsje om uit te blazen erbij? Kies dan voor deze heerlijke melk-chocoladebar met kaarsje en een persoonlijke kaartje,


Wie ga jij feliciteren?




 

#6 chocolade door de brievenbus: Bonbons Box of Happiness

bonbons box of happiness

Een luxe chocolade cadeau via de brievenbus versturen? Kies dan voor de luxe bonbons met speciale luxe cadeauverpakking.


Het zwarte doosje wordt feestelijk verpakt met de door jou uitgekozen wikkel. Om het cadeau compleet te maken, kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast wordt elk doosje voorzien van een smakenboekje met daarin alle smaken, allergenen en houdbaarheidsdatum.

Prijsindicatie vanaf €24,95



 

#7 chocolade door de brievenbus: Happy Bar proeverij

Happy Bar Proeverij

Jammie! Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Een vrolijker cadeau vind je nergens, deze Happy Bar proeverij bevat verschillende melkchocoladereepjes met crunchy kleurenballen en discodip sprinkles. Hiermee vrolijk je elk koffiemomentje op en het wordt een extra leuk cadeautje dankzij de persoonlijke kaart die wordt meegestuurd. De perfecte felicitatie, een aardig bedankje of gewoon zomaar, want wie houdt er nu niet van chocolade?





 

#8 chocolade door de brievenbus: Dikke Kus door de brievenbus

dikke kus door de brievenbus chocolade cadeau

Zeg het met liefde: Stuur een lekker cadeaupakket met een mix aan zoete snoep in een vrolijke brievenbusdoos en liefdevolle wikkel met de opdruk: “Dikke kus door de brievenbus”

Wie verras jij met dit cadeaupakket?



 

#9 chocolade door de brievenbus: Australian Hart Karamel-zeezout | met eigen tekst


Australian chocolade met eigen tekst op wikkel

Verras jouw liefde of iemand anders die heel speciaal voor je is met dit onweerstaanbare melkchocolade hart in de smaak karamel- zeezout-toffee. Wie smelt er nou niet van een chocoladehart in de onweerstaanbaar lekkere smaak karamel-zeezout?


Of kies voor de Australian Ruby chocolade in donkerroze chocolade. Deze Ruby chocolade heeft een romige smaak met fris zure tonen en een fruitig karakter. Het chocoladehart is door de chocolatiers verrijkt met een krokant gekarameliseerde notenmelange, voor de ultieme verleiding.


Ook beschikbaar in melk of puur. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de wikkel te personaliseren met je eigen tekst.


Prijsindicatie vanaf €14,95



 

#10 chocolade door de brievenbus: Chocoladehart my sweet cookie

Chocoladehart my sweet cookie

Verras met een prachtig handgemaakt chocoladehart, gedecoreerd met bastognekoek, karamel en suikerhartjes. Kies uit een hart van (h)eerlijke melk-, pure of witte chocolade.




 

Brievenbus cadeau chocolade online bestellen?

Brievenbus cadeau chocolade kan je makkelijk online bestellen. Een luxe bonbon of chocolade hart ziet er niet alleen geweldig uit wanneer het worden uitgepakt, maar ze smaken ook heerlijk! Met alle verschillende smaken en gepersonaliseerde opties die beschikbaar zijn, vind je zeker een lekker cadeau waarmee jij je vriend of vriendin kunt verrassen.


Voordelen chocola online bestellen:

Mocht je toch nog twijfelen om chocola online te bestellen? Wat ik me echt niet an voorstellen ;) dan heb ik hier nog een keer de voordelen op een rij.

  1. Op veel websites geldt: plaats je vandaag een bestelling, dan is je brievenbus cadeau chocolade morgen in huis bij de ontvanger. Het is dus een snelle oplossing. Heel handig wanneer je per ongeluk iemands verjaardag vergeten bent of iemand wilt feliciteren met de zwangerschap. Een brievenbus cadeau chocolade is dan zo geregeld!

  2. Je hoeft er niet voor naar de winkel.

  3. Het cadeau hoeft niet veel geld te kosten.

  4. Je hoeft het brievenbus cadeau niet zelf naar de ontvanger te brengen. Dat doet de postbode wel voor je!

Het scheelt dus tijd, geld en moeite. En dat is altijd fijn, want het leven is tegenwoordig al druk en duur zat.


Mocht je toch nog meer inspiratie nodig hebben? Dan heb ik ook nog een top 17 voor je gemaakt om chocolade te versturen per post, dus niet als brievenbuspost maar als pakketpost. Ontzettend leuke tips zoals een mega chocoladereep die ook echt niet door de brievenbus past ;)

 



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page