top of page

Chocolade versturen? 17x chocolade online versturen


brievenbus

Wil je chocolade versturen per post? Dan help ik je graag een eind op weg met 17x chocolade inspiratie om de lekkerste chocolade te versturen. Er zijn zoveel mogelijkheden om iemand met lekkere chocolade te verrassen.


Kies jij voor het versturen van een chocolade kaart, chocolade hart, chocolade bonbons, chocolade reep? Of ben jij meer van een eigen foto op je favoriete chocolade? Lees snel mee en bestel ook de lekkerste chocolade gewoon lekker makkelijk online. Want zeg nou zelf, we zijn immers al druk genoeg. ;)




Waarom chocolade versturen per post?

De allerbeste reden om chocolade per post te versturen is natuurlijk om iemand te verrassen. Het is een leuk en lekker cadeau waar je makkelijk een originele touch aan kan geven. Met een eigen foto of eigen tekst maak je van je chocolade cadeau een origineel gepersonaliseerd cadeau. Of kies voor bonbons waarbij je zelf de smaak kunt kiezen. Is de ontvanger gek op caramel zeezout, likeur 43, pistache of stroopwafel? Maak dan je eigen gepersonaliseerde bonbonspakketje met persoonlijk kaartje of omslag.


Het grote voordeel is dat wanneer je chocolade wilt versturen per post, je zelf de deur niet uit hoeft. Ook hoef je geen rekening te houden of het door de brievenbus past. De pakketbezorger levert het hoe dan ook netjes voor je af. Dus of je nu een XL chocoladereep wilt versturen of chocolade versturen via de brievenbus, vaak geldt: vandaag besteld morgen bezorgd. Dus ook een perfect als je bijna die verjaardag van je beste vriendin bent vergeten. ;)

 

Wanneer chocolade cadeau versturen?

Een chocolade cadeau versturen is ideaal voor uiteenlopende gelegenheden. Denk aan alle feestelijke gebeurtenissen, een verjaardag van je beste vriendin, verjaardag man, geslaagd, bedankt cadeau, beterschap cadeau, nieuwe baan. Voor bijna elke gelegenheid is een chocolade cadeau geslaagd.


Wist je dat veel webshops ook leuke acties hebben als het bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag, Pasen, Kerst of nieuwjaar is? Chocolade versturen is gewoon ontzettend leuk, omdat het echt een verrassing is als de postbezorger met een lekker chocolade cadeau voor je deur staat!


Of je nu gepersonaliseerde chocolade, hartjes chocolade of andere originele chocolade geschenken wilt versturen, met een chocolade cadeau scoor je altijd! Want wie houdt er nou niet van lekkere chocolade?

 

Chocolade cadeau idee

Op zoek naar een leuk chocolade cadeau idee? Voor een échte chocoladeliefhebber mag je natuurlijk extra uitpakken! Je hebt ontzettend veel leuke en lekkere chocola om per post te versturen. Denk aan een mega grote chocoladereep die écht niet door de brievenbus past. Hoe leuk is dat om te geven en te krijgen.


Wanneer je iemand wilt laten weten hoe gek je op hem of haar bent dan is een chocolade hart altijd een goed idee. Heb je nog een leuke foto van jullie samen dan kan je er ook voor kiezen om een chocolade hart met een eigen foto te versturen.


Ik heb voor jou een top 17 gemaakte van chocolade cadeaus per post kunt versturen op een rij gezet. Van chocolade kaart, chocolade hart tot de lekkerste bonbons! Lees maar mee!


Chocolate says I’m sorry so much better than words.

 

17 x chocolade versturen per post

 

Chocolade kaart versturen

Wat is er leuker dan een kaartje versturen? Precies, natuurlijk een chocolade kaart! Maak je eigen chocolade kaart met favoriete foto of tekst. En stuur deze op naar de ontvanger.


De chocoladekaart wordt gemaakt van een overheerlijke laag witte en melkchocolade van 240 gram. De chocolade kaart met afbeelding is helemaal eetbaar. Daarnaast wordt de Callebaut chocolade ambachtelijk bereid. Dus het is echt een culinair hoogstandje. Het is ook snel geregeld. upload je foto en de rest wordt voor je geregeld. Wie ga jij verrassen met een chocolade kaart met leuke foto?


Prijsindicatie vanaf €19,95



 

Top 5 Chocolade hart versturen


 

#1 Chocolade hart versturen: Foto op chocolade hart


Wanneer je een chocolade hart wilt versturen, dan is een chocolade hart van circa 175 gram heerlijke chocolade met foto wel echt uniek. Verras jij je moeder op Moederdag, vader op Vaderdag? Of verras jij je grote liefde? Wie je ook wilt verrassen, met dit cadeau laat je in ieder geval weten dat je gek op de ontvanger bent.


Een chocolade hart ontwerp je gemakkelijk vanuit je luie stoel. De chocolade wordt ambachtelijk bereid dus je bent verzekerd van echte goede kwaliteit chocolade.


Prijs indicatie: € 16,95



 

#2 Chocolade hart versturen: My sweet cookie

Wil jij een (h)eerlijk chocolade hart versturen per post? Dan zijn deze prachtig handgemaakte chocoladeharten van ca 200 gram zeker een aanrader. Het voorbeeld op de foto is witte chocolade, gedecoreerd met bastognekoek, karamel en suikerhartjes. Als dat niet smullen is! Ook veschillende smaken beschikbaar, kies uit een hart van (h)eerlijke melk-, pure of witte chocolade.


Met een vrolijke cadeauverpakking en leuke kaart met persoonlijke boodschap, is jouw chocolade cadeau compleet! Wie ga jij met dit mooie hart verassen? Met een hart van chocolade maak je zeker een goede indruk!


Prijsindicatie vanaf €13,95



 

#3 Chocolade hart versturen: Australian Karamel-zeezout - eigen tekst


Verras jouw liefde of iemand anders die heel speciaal voor je is met dit onweerstaanbare melkchocolade hart in de smaak karamel- zeezout-toffee. Wie smelt er nou niet van een chocoladehart in de onweerstaanbaar lekkere smaak karamel-zeezout? Om je vingers bij af te likken!


Ook beschikbaar in melk of puur. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de wikkel te personaliseren met je eigen tekst.


Prijsindicatie vanaf €14,95



 

#4 Chocolade hart versturen: Roze Urban Cacao hart - Ruby chocolade


Dit schitterende roze chocolade hart (350 gr) mag ook echt niet ontbreken in deze top 5. Dit chocolade hart is gemaakt van het populaire en lekkere Ruby chocolade. Deze roze chocolade is perfect voor de chocolade liefhebber. Ruby chocolade is romig en heeft tegelijkertijd een fruitige smaak. Wie maak jij blij met dit chocolade hart?

Prijsindicatie vanaf €16,99



 

#5 Chocolade hart versturen: Chocolade Chunk

Wil jij iemand verrassen met een klein cadeautje voor een klein prijsje? Kies dan voor dit chocolade hart van 60 gram. Want liefde gaat nog altijd door maag. Daarom zijn deze chocolade chunks ook zo leuk! Een lekkere plak melkchocolade met een rood hartje. Een liefdevol cadeau met kaart voor je grote liefde, beste vriendin of iemand anders die jij gewoon heel lief vindt.


Prijsindicatie vanaf €4,95




 

Top 6 Chocolade reep versturen

 

#1 Chocoladereep versturen: Jij bent goud waard

Een luxe chocoladereep met de opdruk: jij bent goud waard! Echt een cadeautje voor iemand die je echt waardeert. En wat wel vaker gezegd mag worden.Deze lekkere chocolade bar is misschien wel dé manier om dat aan iemand te laten weten.


Gewoon om iemand op te vrolijken, voor een feestelijke gelegenheid of als bedankje. Perfect voor de echte chocolade liefhebber. Deze vrolijke traktatie kan je ook makkelijk versturen als een leuk brievenbus cadeau.


Prijsindicatie vanaf €14,9



 

#2 Chocoladereep versturen: Tony's Chocolonely | Giftbox Liefde

Tegen wie wil jij zeggen: Ik vind je lief? Met dit leuke lieve en vooral lekkere cadaeu verras jij de ontvanger zeker weten! Want twee Tony's als cadeau met een leuke giftbox is zeker een verrassing.


Prijsindicatie vanaf €11,89





 

#3 Chocoladereep versturen: Tony’s Chocolonely - Proeverijtje - met eigen foto & tekst

Kan jij niet kiezen welke reep chocolade je moet versturen? Kies dan lekker makkelijk voor het proeverijtje van Tony's Chocolonely!


Met deze repen zit je altijd goed, want de favoriete smaak zit er zeker wel bij met deze 6 verschillende Tony's Toppers. Voeg je eigen foto en tekst toe en in een handomdraai en je hebt een uniek gepersonaliseerd cadeau. Wie verras jij?

Prijsindicatie vanaf €15,99



 

#4 Chocoladereep versturen: Verkade giftbox

De zoete Verkade giftbox is het allerleukste cadeau. Jij ontwerpt de vrolijke cadeauverpakking namelijk zelf met een foto, naam en persoonlijke boodschap.


Zo geef je jouw verrassing heel eenvoudig een personal touch. Superleuk als cadeau op jullie anniversary, Valentijnsdag of de verjaardag van je snoepje. Maar je kunt ook iemand verrassen die je gewoon heel lief vindt.


Prijsindicatie vanaf €9,95




 

#5 Chocoladereep versturen: Chocolate and Love - maxi

Ken jij iemand die smelt bij de gedachte aan chocola? Geef een extra bijzondere smaakervaring met deze luxe brievenbus chocola. De brievenbus chocola “Chocolate & Love” staat letterlijk voor pure kwaliteit! Met de beste natuurlijke ingrediënten en geproduceerd in Zwitserland, is deze award-winnende chocola zó lekker en vol van smaak. Voor de echte fijnproever! Chocola door de brievenbus is een super originele verrassing.

Dit luxe chocolade brievenbuscadeau bevat 4 smaken chocolade: puur/orange, puur/pomegranate, puur 71% en puur 80%.

Prijsindicatie vanaf €19,95 maxi en € 14,95 voor mini



 

#6 Chocoladereep versturen: Mega chocoladereep per post

Wil jij een echt origineel cadeau voor de chocoladeliefhebber? Kies dan voor de Mega Milka chocoladereep. Deze reep bevat 9 repen chocolade in verschillende smaken. Dus daar is de ontvanger wel even zoet mee.


Je kunt de wikkel ook zelf ontwerpen, hartstikke leuk natuurlijk om zo een groot cadeau te versturen! Het is ook erg makkelijk om dit persoonlijke chocolade cadeau te maken. Voeg een naam en/of foto toe in de editor en maak het compleet met een lieve boodschap voor de ontvanger. Naast de Mega Milka chocoladerepen heb je ook andere repen beschikbaar, zoals Cote D'or of Toblerone. Welke smaak is jouw favoriet?


Prijsindicatie vanaf €26,95




 

Top 5 Bonbons versturen


 

#1 Bonbons versturen: Ambachtelijke bonbons door de brievenbus

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons?Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen!


Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!

– Kies het gewenste formaat doosje – Selecteer je favoriete bonbons – Kies je cadeau verpakking – Voeg een kaartje met tekst toe


De bonbons worden verpakt in een luxe cadeau verpakking. Het zwarte doosje wordt feestelijk met een door jouw uitgekozen wikkel verpakt. Om het cadeau compleet te maken kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast is elk doosje voorzien van een toelichting. Hierop kun je zien welke bonbon smaken er in het doosje zitten. Ook de ingrediënten en allergenen zijn hierop vermeld.


Prijsindicatie versturen 5 bonbons € 7,95

Prijsindicatie versturen 10 bonbons € 12,95


Voor elke gelegenheid is er een mooie verpakking beschikbaar. Dat wordt echt smullen vanuit de brievenbus!



 

#2 Bonbons versturen: Leonidas Giftbox | 375 gram bonbons

Wil jij kwaliteit en verder geen gedoe? Bestel dan gewoon lekker makkelijk deze luxe giftbox met bonbons van Leonidas.


Dit gouden ballotin bevat handgemaakte bonbons. De chocolade is gemaakt van pure, witte en melkchocolade met diverse vullingen van o.a. gekonfijt fruit (sinaasappel), noten en marsepein. Puur genieten!

Prijsindicatie vanaf €15,49


 

#3 Bonbons versturen: Box of Happiness 24 stuks

Zelfgemaakte, handbeschilderde, ambachtelijke bonbons is pas een feestje! Wanneer je kiest voor een mooie box worden jouw bonbons verpakt in een luxe cadeauverpakking. Dit zwarte doosje wordt feestelijk verpakt met de door jou uitgekozen wikkel. Om het cadeau compleet te maken, kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast wordt elk doosje voorzien van een smakenboekje met daarin alle smaken, allergenen en houdbaarheidsdatum.


Prijsindicatie vanaf €25,95


 

#4 Bonbons versturen: Chocolade bonbons met foto

Van chocolade bonbons wordt iedereen gelukkig. Jouw persoonlijke bonbons met foto zullen dus ongetwijfeld in de smaak vallen. Perfect als cadeau voor je allerliefste moeder, een heel trotse oma of je beste vriendin met oneindige chocolade verslaving. Ook wie wil scoren in de liefde schiet gegarandeerd in de roos met deze foto bonbons in de vorm van een hartje. Geef je zelf een feestje? Serveer jouw persoonlijke chocolaatjes dan als originele traktatie. Met jouw foto maak je je chocolade moment heel speciaal.

Prijsindicatie 15 stuks vanaf €16,-


 

#5 Bonbons versturen: Leonidas Hart Fluweel bonbons

Dit fluwelen hart met 26 Leonidas bonbons is het ultieme cadeau om te laten weten hoeveel je van iemand houdt. Het hart bevat witte, melk en pure chocolade met verschillende texturen. De prachtige, fluwelen geschenkdoos is al een cadeau op zich, maar de heerlijke inhoud, maakt je verrassing compleet. En het doosje kan je voor altijd bewaren. Of elke keer weer bijvullen met lekkere chocolade. ;) Prijsindicatie vanaf €30,99


 

Chocola bestellen online?

Mocht je nog twijfelen om chocola online te bestellen? Dan heb ik hier nog een aantal voordelen op een rij. Op veel websites geldt: plaats je vandaag een bestelling, dan is je chocolade cadeau morgen in huis bij de ontvanger. Het is dus ook nog eens een snelle oplossing. Heel handig wanneer je per ongeluk iemands trouwdag of verjaardag vergeten bent. Een chocolade cadeau is dan zo geregeld!


Het grote voordeel is dat als je chocolade online gaat bestellen er veel aanbod is. Je kunt precies uitzoeken wat past bij diegene die jij wilt verrassen! En wat eigenlijk nog handiger is. Je kan het chocolade cadeau ook alvast bestellen voor je vriendin die volgende week jarig is. Dan hoef je er niet meer aan te denken als je de juiste bezorgdatum direct doorgeeft! Attent zijn is helemaal niet zo moeilijk, als je het maar inplant ;)


Zoals je ziet, biedt een chocolade cadeau tal van voordelen. Je hoeft er bijvoorbeeld niet voor naar de winkel, het hoeft niet veel geld te kosten én je hoeft het cadeau niet zelf naar de ontvanger te brengen. Dat doet de postbode wel voor je! Het scheelt dus tijd, geld en moeite. En dat is erg gunstig, want het leven is tegenwoordig al druk en duur zat. En als je toch bezig bent met chocola te versturen. vergeet je zelf dan natuurlijk niet. Bestel gewoon ook een pakketje voor jezelf ! ;)

 



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page