top of page

Een Stralend Begin: 19x het Perfecte Cadeau voor een Nieuwe Baan


brievenbus met ballonnen

Een nieuwe baan is als een frisse bladzijde in een boek, misschien is het de droombaan waar lang op is gewacht, de eerste baan na een studie, eindelijk weer aan de slag na een reorganisatie of was het gewoon tijd voor iets nieuws? Hoe dan ook, een nieuw baan is een moment om bij stil te staan. Wat is een betere manier om hierbij stil te staan dan met een leuk cadeau nieuwe baan? Want de bijzondere momenten verdienen het om samen gevierd te worden.


Wij hebben bij Vriendenmoment leuke cadeau-ideeën verzameld om dit te vieren. Je kunt natuurlijk kiezen om een kaartje per post te versturen maar met een leuk cadeau maak je het net wat feestelijker! Dus ga er lekker voor zitten en lees mee met de leukste cadeau-ideeën voor een cadeau nieuwe baan!

 

Cadeau nieuwe baan

 

Een vrolijke Bos Bloemen

Eén van de meest gekozen cadeaus voor een nieuwe baan is misschien toch wel een stralende bos bloemen. Met een bos bloemen geef je zoveel meer dan een makkelijk cadeautje. Met een bos bloemen zorg je voor kleur, geur en feestelijkheid in huis waar de ontvanger vele dagen van kunt genieten. En vind je het zonde dat een bos bloemen niet lang meegaat, kies dan voor een duurzame bos bloemen zoals droogbloemen of zijden bloemen. Ontzettend mooi en er kan lang van genoten worden. Onze favoriete staan hieronder voor je op een rij.:

 

Cadeau nieuwe baan: Bloomposy Pastel Gefeliciteerd

Bloomposy droogbloemen

Op zoek naar een trendy en duurzaam cadeau om iemand te feliciteren met hun nieuwe baan? De BloomPosy Pastel is perfect! Dit schitterende boeket van met de hand geselecteerde droogbloemen in zachte pasteltinten is niet alleen helemaal in de mode, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Met de handige stylingtips die worden meegeleverd, kan de ontvanger creatief aan de slag met het boeket. En met de stijlvolle vouwvaas en kleurrijke ‘gefeliciteerd’ tag is dit cadeau helemaal compleet. Voor slechts € 15,99 haal je een uniek en eco-vriendelijk cadeau in huis om de ontvanger mee te verblijden!


 

Cadeau nieuwe baan: Rozen feestpakket


Rozen feestpakket nieuwe baan

Op zoek naar een geweldig cadeau om iemand te feliciteren met zijn nieuwe baan? Kijk dan niet verder! Dit fantastische brievenbus cadeau is het perfecte geschenk om de nieuwe mijlpaal te vieren. Het bevat een prachtig boeket van 12 gemengde rozen, een speelse papieren slinger, een vrolijke roltong met toeter en een feesthoedje. Genoeg om het bureau te versieren en om de feestelijke sfeer te creëren. Het beste van alles is dat het allemaal bij de ontvanger thuis kan worden bezorgd. Bestel het feestpakket via de brievenbus vanaf slechts € 14,95 en maak van deze nieuwe baan een feestelijk evenement dat ze niet snel zullen vergeten!



 

Cadeau nieuwe baan: Zijden bloemenpakket Silky


Zijden bloemenpakket

Wat denk je van dit mooie Silky zijden bloemenboeket! Dit prachtige boeket combineert kunstzijde en droogbloemen, zorgvuldig geselecteerd door één van de trendsettende bloemisten. Het beste gedeelte? Silky wordt stijlvol bezorgd door de brievenbus, en de bloemen blijven jarenlang mooi en verkleuren niet. Een duurzaam cadeau voor iemand die je dierbaar is! Verkrijgbaar vanaf € 19,95. Wie verdient dit schitterende en onvergetelijke cadeau?


 

Een lekkere verrassing per post

Wie houdt er niet van chocolade of lekkere snoepjes? Stuur een zorgvuldig samengesteld pakket per post. Kies uit een assortiment van heerlijke traktaties, van romige pralines, regenboogsnoep tot knapperige chocoladerepen. Een zoete traktatie om de nieuwe werkweek goed te beginnen!

 

Cadeau nieuwe baan: Snoepdoosje | Hoera een nieuw baan!

Snoepdoosje nieuwe baan

Dit transparante doosje bevat de kleurrijke rainbow snoepmix en heeft een vrolijke wikkel met de tekst "Hoera een nieuwe baan!". Het is het perfecte cadeau voor degenen die iets willen geven dat zowel feestelijk als lekker is. En als ze suikervrij of vegan zijn, hebben we ook een optie voor hen! Voor slechts € 12,95 inclusief kaart en verzendkosten kun je gemakkelijk iemands dag maken en ze laten weten dat je trots op ze bent. Bestel de snoepmix vandaag nog!


 

Cadeau nieuwe baan: Succes bonbons

cadeau nieuwe baan bonbons

Deze onweerstaanbare Succes bonbons zijn perfect om iemand te feliciteren met een nieuwe baan. Met maar liefst 15 heerlijke smaken, gemaakt van de fijnste chocolade en met de hand gevuld, is dit luxe doosje bonbons geschikt voor iedere gelegenheid. Van karamel tot praliné en van framboos tot champagne, elke hap is een ware smaaksensatie. Zeg dus gefeliciteerd op een bijzondere manier en verras de ontvanger met deze smaakvolle en persoonlijke lekkernij. Bestel vandaag nog deze heerlijke bonbons en maak iemands dag net ietsje specialer!


 

Cadeau nieuwe baan: Chocobar Van Harte met kaarsje

chocoladereep met wikkel van harte gefeliciteerd

Feestelijk nieuws! Wie verdient er nou geen lekkere chocolade en een vrolijk kaarsje op hun speciale dag? Feliciteer ze met dit heerlijke Callebaut melk-chocoladebar pakket, compleet met feestelijke "van harte gefeliciteerd" wikkel en kaarsje om uit te blazen. Deze smakelijke traktatie is perfect voor elke gelegenheid, of het nou om een nieuwe baan, verjaardag of ander jubileum gaat. Bestel nu deze all-inclusieve set voor slechts €14.95, inclusief verzendkosten en een persoonlijk felicitatiekaartje. Maak iemand blij met deze heerlijke verrassing en vier samen deze speciale dag!


 

Cadeau nieuwe baan: Snoepcadeaupakketje gepersonaliseerd

snoepcadeaupakketje met vrolijke wikkel

Cadeau nieuwe baan gezocht? Dan is dit grote cadeaupakket vol heerlijke snoep- en chocoladelekkernijen de perfecte oplossing! Het wordt nog specialer door de mogelijkheid om de wikkel van het cadeaupakket te personaliseren met de naam van de ontvanger. Dit pakket bevat handgemaakte bonbons, een smaakvolle chocoladebar bedekt met feestelijke toppings en onze kleurrijke regenboog snoepmix. Daarnaast is de chocolade gemaakt van de beste kwaliteit Belgische Callebaut chocolade. Bestel vandaag nog en verras jouw vriend, collega of familielid met deze verrukkelijke en feestelijke traktatie die door de brievenbus past. Een cadeau om nooit te vergeten.


 

Een Dagboek voor Nieuwe Avonturen

Een nieuwe baan brengt vaak nieuwe ervaringen en uitdagingen met zich mee. Geef een mooi dagboek cadeau waarin je vriendin haar gedachten, doelen en successen kan vastleggen. Het is een plek om te reflecteren en te groeien, en een waardevol aandenken aan deze spannende tijd.

 

Cadeau nieuwe baan: Dagboek Paperblanks

dagboek paperblanks

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die net een nieuwe baan heeft? Kijk dan eens naar de Paperblanks-journals! Elk journal heeft een prachtig ontwerp op de omslag, verzameld uit belangrijke musea en bibliotheken over de hele wereld. De ontwerpen variëren van traditionele Aziatische kunst tot art deco-stijlen van Louis Tiffany. Het journal is perfect om alledaagse belevenissen te noteren en een geweldige manier om de nieuwe baan van je vriend of familielid te vieren. Verras en inspireer hen met deze prachtige Paperblanks-journal!


 

Cadeau nieuwe baan: Het 6 minuten dagboek


6 minuten dagboek

Ben jij op zoek naar hét perfecte cadeau voor een vriend of vriendin die een nieuwe baan heeft? Zoek niet verder! Het invulboek van Dominik Spenst is dé manier om iemand te helpen zijn of haar geluk te vinden. Het biedt de gebruiker inzicht in positieve psychologie en leert hen reflecteren op hun dagelijkse leven. Het journal zit boordevol citaten van inspirerende mensen en leert de gebruiker om elke dag te schrijven en zichzelf positief te beoordelen. Na een jaar kan de gebruiker terugkijken op de vooruitgang die hij of zij heeft geboekt en gegarandeerd gelukkiger zijn. Het beste van alles? Het kost slechts 6 minuten per dag!


 

Cadeau nieuwe baan: One Line A Day dagboek


one line a day linnen dagboek

Op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of familielid die een nieuwe baan heeft? Zoek niet verder! Het dagboek met de titel 'Een zin per dag' is het perfecte geschenk. Dit dagboek is niet zomaar een dagboek - het is speciaal ontworpen om elke dag voor vijf jaar lang één mooie herinnering of gedachte op te schrijven. Het heeft een prachtige harde kaft, wat het een luxe uitstraling geeft. Bovendien is het zeer gemakkelijk bij te houden, met slechts één zin per dag. Na vijf jaar zal het een unieke en kostbare herinnering zijn waar men nog jaren van kan genieten!


 

Een Motiverende Mok

Een mok met een inspirerende quote kan een geweldige metgezel zijn tijdens drukke werkdagen. Helemaal wanneer het misschien spannend is bij het starten van een nieuwe baan. Kies een ontwerp dat past bij de nieuwe reis die voor je vriend of vriendin ligt.

 

Cadeau nieuwe baan: Mok | Tiger | met eigen naam

Mok Go Get em tiger

Deze keramische mok met eigen naam en de tekst "Go get 'em tiger" de perfecte keuze! Geschikt voor zowel magnetron als vaatwasser, is deze mok zowel stijlvol als praktisch. Het ideale formaat van 9,5 cm x 8,2 cm zorgt ervoor dat de ontvanger zijn of haar favoriete drankje kan nuttigen tijdens het werk. Maak de nieuwe baan van je vriend of familielid nog specialer door deze gepersonaliseerde mok cadeau te doen. Bestel nu vanaf slechts €14,99 en zet een glimlach op het gezicht van een bijzonder iemand!


 

Cadeau nieuwe baan: Magische mok met foto


magische mok

De magische mok met foto is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid! Deze hoogwaardige keramische mok heeft een inhoud van 325 ml en een speciale geheime verrassing. Het lijkt in eerste instantie een doodgewone zwarte mok, maar wanneer je er een warm drankje in schenkt, verschijnt er vanzelf een geweldige persoonlijke foto of ontwerp! Dit maakt het maken van een verrassing extra leuk en spannend - perfect voor het aankondigen van een huwelijksaanzoek, zwangerschap, of als geschenk voor een housewarming. Bij vriendenmoment.nl kun je gemakkelijk je eigen ontwerp uploaden en wordt het haarscherp gedrukt in prachtige kleuren. Bestel nu deze unieke persoonlijke mok en verras je geliefden met een geweldige, magische verrassing!


 

Cadeau nieuwe baan: Koffiemok met naam


koffiemok met naam

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor die vriend die net een nieuwe baan heeft? Of misschien wil je jezelf wel eens verwennen met een persoonlijk kopje voor je dagelijkse koffieritueel. Zoek niet verder want deze bedrukte kleine koffiemok is precies wat je nodig hebt! Personaliseer hem met je favoriete foto en tekst en maak het tot een uniek cadeau waar de ontvanger zeker van zal genieten. De mok is gemaakt van hoogwaardig keramiek en vaatwasserbestendig, dus hij gaat jarenlang mee! Aarzel niet en bestel je gepersonaliseerde kleine koffiemok vandaag nog!


 

Gepersonaliseerde Thermosbeker voor Onderweg

Voor degenen die graag onderweg genieten van een warme kop koffie of thee, is een gepersonaliseerde thermosbeker het perfecte cadeau. Voeg een persoonlijke touch toe met een gegraveerde naam of inspirerende tekst.

 

Cadeau nieuwe baan: Koffiebeker to go

thermosbeker gepersonaliseerd

Maak kennis met de perfecte reispartner voor iedereen die onderweg graag van een warme kop koffie wil genieten: de Koffiebeker to go! Deze handige beker is gemaakt van hard plastic en is dubbelwandig, zodat je drankje lekker lang warm blijft. De schroefdop is voorzien van een handig lucht gaatje om morsen te voorkomen, en de beker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een inhoud van 450 ml is dit de perfecte beker voor onderweg. Let wel op: hij kan niet in de vaatwasser. Maak de volgende reis nog beter met deze handige Koffiebeker to go!



 

Cadeau nieuwe baan: Vatten® Premium RVS Koffiebeker To Go

Premium thermosbeker to go

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend of familielid die net een nieuwe baan heeft? Kijk niet verder dan de Vatten koffiebeker to go! Deze beker is drievoudig geïsoleerd en kan je verse koffie tot wel vier uur warm houden. Het is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, heeft een antislip bodem en is lekvrij - perfect voor drukke ochtenden onderweg. Of ze nou koffie of thee drinken, de Vatten koffiebeker to go zorgt ervoor dat ze altijd kunnen genieten van een warme drank, waar ze ook zijn. Bestel er nu een voor diegene die je dierbaar zijn voor een praktisch en attent cadeau!


 

Cadeau nieuwe baan: Thermosbeker met foto en tekst

thermosbeker met foto en tekst

Met deze persoonlijke thermosbeker to-go maak je gegarandeerd indruk. Deze unieke beker kun je zelf ontwerpen, met bijvoorbeeld een foto en/of naam naar keuze of een zakelijk logo. De beker is gemaakt van hoogwaardig aluminium, heeft een fijn drinksysteem en groot handvat voor extra grip.


Perfect voor iedereen die veel onderweg is, of het nu voor werk is of voor de volgende roadtrip. Ontwerp nu jouw eigen toffe thermosbeker en geniet van hete koffie en thee onderweg!


 

Een Ontspannend Verwenpakket

Een nieuwe baan kan uitdagend zijn en veel energie kosten, dus waarom niet iets geven om te helpen ontspannen? Na een drukke werkdag is ontspannend met een lekker verwenpakket vooral bij een nieuwe baan echt een perfect cadeau!

 

Cadeau nieuwe baan: You are awesome

brievenbus cadeautje pakket the gift label

Wil jij iemand laten weten hoe geweldig hij/zij voor jou is? Verras de ontvanger dan met het vrolijke brievenbuspakket van The Gift Label! Het pakket bevat een heerlijke handcrème, douchegel en body lotion in de geur mandarin musk waardoor de ontvanger kan ontspannen. Het pakket heeft een prachtige print inclusief een inspirerende quote. Dit cadeau is dan ook perfect om iemand te feliciteren met zijn/haar nieuwe baan. Verstuur het cadeautje naar de ontvanger of naar jezelf zodat je erbij kunt zijn wanneer de ontvanger het opent. Bestel het vandaag nog en maak iemand blij met dit speciale cadeau!


 

Cadeau nieuwe baan: The Gift Label - Handzeep en Handlotion You are awesome


you are awesome the gift label cadeaubox

Ben jij op zoek naar een geweldig cadeau om jouw vriendin, moeder of zusje te verrassen? Dan is deze gift set zeker een aanrader! De set bevat een heerlijke handzeep en bijpassende hand lotion om iedere keuken of badkamer op te fleuren. Maak iemands dag compleet en geef het perfecte compliment.


Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden? Of zoek je nog een ander beauty product?



 

Cadeau nieuwe baan: Rituals Pakket


rituals cadeaupakket

Wil jij iemand die net een nieuwe baan heeft of gaat beginnen iets cadeau doen? Dan is het Rituals Pakket de perfecte keuze! Dit luxe geschenkset bevat producten die speciaal zijn ontworpen om je te laten ontspannen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Of het nu gaat om een rustgevend bad of een heerlijk geurende kaars, dit set heeft alles wat je nodig hebt om van elk moment te genieten, groot of klein. Zo laat je de ontvanger weten dat je aan hem/haar denkt en wens je hem/haar alle succes in de nieuwe uitdaging. Bestel nu en geniet van gratis verzending!


 

De meest gestelde vragen over Cadeau nieuwe baan

Bij Vriendenmoment hebben we de meest bijzondere cadeau-ideeën verzameld om dit nieuwe hoofdstuk in het leven van je vriendin, zus, buurman of wie dan ook te vieren. Laten we samen dit stralende begin vieren!


1. Wat zijn goede cadeau-ideeën voor een nieuwe baan?

Voor een nieuwe baan zijn persoonlijke cadeaus vaak een geweldige keuze. Denk aan een gepersonaliseerde thermosbeker voor warme koffie of thee onderweg, een sleutelhanger met een mooie tekst, een mooi boeket droogbloemen bij Bloompost.nl een dagboek om gedachten en doelen vast te leggen, of een waterfles Dopper met een naam of eigen tekst. Deze cadeaus zijn niet alleen praktisch, maar ook sentimenteel en zullen de ontvanger eraan herinneren hoe trots je op hen bent.


2. Waar kan ik gepersonaliseerde cadeaus vinden?

Er zijn verschillende webshops waar je prachtige gepersonaliseerde cadeaus kunt vinden. Twee populaire opties zijn YourSurprise en Bulbby. YourSurprise biedt een breed scala aan gepersonaliseerde cadeaus, van mokken tot sieraden en meer. Bulbby staat daarnaast ook bekend om zijn stijlvolle en praktische gepersonaliseerde producten, zoals tassen en kleding. Beide webshops hebben een ruime selectie aan cadeaus die perfect zijn voor een nieuwe baan.


3. Waar kan ik een diverse selectie cadeaus vinden voor een nieuwe baan?

Bol.com is een uitstekende bestemming voor een diverse selectie van cadeaus voor een nieuwe baan. Ze bieden een breed scala aan producten, van grappige mokken, mooie geschenksets en van mode tot woonaccessoires. Je kunt er gemakkelijk rondkijken en inspiratie opdoen voor het perfecte cadeau.


4. Wat maakt gepersonaliseerde cadeaus zo bijzonder?

Gepersonaliseerde cadeaus voegen een extra laag van betekenis toe aan het geschenk. Ze laten zien dat je de moeite hebt genomen om iets unieks en speciaals te creëren. Of het nu een naam, een inspirerende tekst of een speciale datum is, gepersonaliseerde cadeaus drukken een gevoel van zorg en aandacht uit, waardoor ze extra speciaal zijn voor de ontvanger.


Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke touch of naar een breed scala aan cadeau-opties, YourSurprise, Bulbby en Bol.com bieden allemaal geweldige mogelijkheden om het perfecte geschenk voor een nieuwe baan te vinden. Met hun uitgebreide assortiment en gebruiksgemak zul je zeker iets vinden dat de ontvanger zal koesteren en waarderen.




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page