top of page

Nieuwe baan? De 8 origineelste cadeaus om te versturen per post!

Bijgewerkt op: 1 jul. 2021


date

Heeft je vriend, vriendin of familielid een nieuwe baan? Dan is het leuk om dit te vieren! Stuur een origineel cadeau per post of maak een leuk gepersonaliseerd cadeau.


Ik heb de 8 origineelste cadeaus voor je op een rjj gezet. 😉 Laat je inspireren door mijn top 8!

 

Chocolade Telegram | 'Heel veel succes!'

Geef deze 21 blokjes Belgische chocolade als telegram cadeau aan iemand die je succes wil wensen met zijn of haar nieuwe baan. Laat de chocolade bezorgen voor een extra groot verrassingseffect!


Vanaf € 16,50 

The Gift Label handzeep met eigen tekst

Een leuke handzeep fleurt elke keuken of badkamer op. Deze handzeep van The Gift Label kun je voorzien van een eigen tekst of naam waardoor je er een super leuk persoonlijk cadeautje van kunt maken. Ontzettend leuk bij een nieuwe baan, want de ontvanger kan hier ontzettend lang van genieten.

Vanaf € 15,95 

Mooie bos bloemen per brievenbuspost

Hét perfecte brievenbus boeketje om cadeau te geven bij een nieuw baan. Een mix van de mooiste bloemen van dit seizoen. Ideaal om iemand mee te verrassen voor een verjaardag of ander feestelijk moment. Wie bezorg jij een sweet moment en stuur je online bloemen. Bloemen bezorgen is nog nooit zo leuk geweest!

Vanaf € 13,95
 

Heliumballon 'Just because you're awesome'

Een heliumballon versturen per post is een geweldig cadeau als iemand een nieuwe baan heeft. Deze leuke zwarte ballon met de tekst: 'Just because you're awesome' is een perfect cadeau! Het cadeau heeft een speciale cadeauverpakking. De ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent Verstuurd per pakketservice en 7 dagen zweefgarantie!

Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen.


Vanaf € 12,95 

Droogbloemen versturen per brievenbuspost

Bloemen zijn natuurlijk altijd leuk om te geven vooral bij een nieuwe baan! Maar wat denk je van droogbloemen versturen per brievenbuspost? Droogbloemen

zijn echt helemaal hip. Vooral ook erg leuk én niet te vergeten duurzaam. Je kan er namelijk van blijven van genieten. Het verwelkt namelijk niet. Als je kiest voor droogbloemen dan weet je in ieder geval dat je er een lange periode van kan genieten 😀


Het wordt verstuurd in een mooi brievenbuspakketje. Waarbij je een leuke gepersonaliseerde kaart kunt toevoegen.

Vanaf € 12,95


 

Feestpakket nieuwe baan per gepersonaliseerde post

Dit is officieel een feestpakket voor als iemand jarig is. Het leuke is dat je dit feestpakket volledig zelf kan ontwerpen met je eigen tekst. Dus in plaats van gefeliciteerd met je verjaardag, kan je er van maken; gefeliciteerd met je nieuwe baan.


Ontzettend leuk en origineel! Wil jij iemand verrassen met een feestelijk cadeau? Met dit feestpakket kun je op afstand de slingers ophangen. In het pakket vind je 6 feestelijke producten: een slingerlijn met PARTY, een zakje met 4 metallic ballonnen, een Celebrations doosje met 5 Celebrations, serpentine in 4 kleuren, een feesttoeter en losse confetti. Een pluspunt aan dit cadeau is dat het door de brievenbus past.

Vanaf €12,95


 

Succes zaaien - bloembol per brievenbuspost

Succes zaaien’ met de stokroos. Laat bloemen voor je spreken. Wist je dat sinds de Victoriaanse tijd bloemen en planten ieder hun eigen betekenis hebben? In die tijd communiceerden mensen vaak in het geheim met elkaar via bloemen en planten. Met dit cadeau wens je iemand niet alleen succes, maar de ontvanger kan, met behulp van de instructie, zélf succes zaaien.


De stokroos staat voor ambitie. De speciale zaden kunnen in het meegeleverde mini leatherbag met grondtablet worden geplant. Met dit brievenbuscadeau bezorg je iemand dubbel plezier; bij het ontvangen van de post én op het moment dat de gezaaide zaadjes opkomen (gaan bloeien).

Vanaf € 6,95 

Persoonlijk Prosecco Cadeau per post

"Daar moet op gedronken worden!" Bij een nieuwe baan horen natuurlijk bubbels. Stuur dit persoonlijke Prosecco cadeau per post! Verras familie of vrienden met dit feestelijke pakket. Dit is het perfecte voorbeeld van een luxe en origineel cadeau, dat je met een gerust hart kunt geven. Met een heerlijke prosecco en een glas waar dit uit gedronken kan worden, is het een compleet pakketje.


Je kunt de wikkel en het kaartje in de klep personaliseren.

Feliciteer iemand door de persoonlijke teksten op het prosecco pakket met glas.

Vanaf € 25,00


 
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page