top of page

Feestdagen

Cadeau geven tijdens de feestdagen

Vrienden, familie én gezellig samenzijn staan rond de feestdagen centraal. Het gaat er vooral om dat je bij elkaar bent met lekker eten, cadeautjes en eventueel een leuk spel. Wil je iemand tijdens de feestdagen verrassen met een presentje, een kleinigheidje of een origineel cadeau? Rond de feestdagen zijn er verschillende manieren om iemand te verrassen. Ik heb voor jou de leukste ideeën op een rij gezet om er dit jaar gezellige dagen van te maken.

Er zijn natuurlijk vele manieren om iemand te verrassen. Of je nu extra uitpakt tijdens pakjesavond van Sinterklaas, met Kerst of een spetterend oud&nieuw feest. Een persoonlijk cadeau is zo geregeld. Of je nu chocolade cadeau wilt geven, een mok wilt bedrukken,   of een leuke scheurkalender voor 2023

Adventskalender als cadeau

Geef bijvoorbeeld in de maanden voor december de adventskalender cadeau. Het leuke aan adventskalenders, is het verrassingselement en het vooruitkijken naar elke dag een kleinigheidje in aanloop naar Kerst. Dat is natuurlijk voor iedereen een fijn moment. Daarom zijn deze kalenders de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. Er zijn zelfs kalenders die zó gewild zijn, dat ze in september al uitverkocht raken. Heb je een mooie op het oog? Wacht dan niet te lang met het aanschaffen ervan. Er zijn dit jaar weer leuke adventskalender op de markt voor kinderen, mannen en vrouwen. Eén van de meest gewilde adventskalender bij mannen is dit jaar weer de bier adventskalender. Wie verras jij dit jaar met een origineel cadeau voor de koude dagen in december?

Spel voor de feestdagen

Wanneer je met de familie of met je vriendengroep een spel wilt gaan doen dan is een spel met een kerst- of sinterklaasthema natuurlijk erg leuk! Een ander idee is om elkaar beter te leren kennen met bijvoorbeeld de kletspot of een spel van vroeger?

 

Ik heb een top 10 van de leukste spellen voor je op een rij gezet om je familie en vrienden beter te leren kennen. Van persoonlijke vragen tot spannende spellen. Daag elkaar uit en maak er een mooie tij van! Laat je inspireren door mijn top 10!

Brievenbuscadeautje Kerst scoren?

Er is geen betere manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft dan met een attent cadeau. En er is geen geschikter moment dan iemand rond de feestdagen te verrassen met een leuk brievenbus cadeautje kerst. Ontdek wat deze brievenbuscadeaus zo leuk maakt!

 

Brievenbus cadeautjes met kerst versturen zijn perfect voor iedereen op je lijst deze feestdagen. Ze zijn gemakkelijk te bestellen, met een aantal klikken persoonlijk te maken en niet duur, waardoor ze een ideale verrassing zijn in de brievenbus. Wie ga jij deze feestdagen verrassen met een attent gebaar door de brievenbus?

bottom of page