top of page

Top 10 Eerste Vaderdag Cadeaus (2023)

Bijgewerkt op: 12 jan. 2023


Wanneer het de eerste keer is dat Vaderdag gevierd kan worden, dan is het wel extra leuk om goed uit te pakken met het geven van een cadeau. Want er is maar één eerste keer Vaderdag! De tijd vliegt ook zo snel voorbij, voor je het weet is de baby opeens één jaar geworden en dan is het een dreumes geworden.


Dus wanneer je een leuk baby cadeau wilt scoren dan moet je er het eerste jaar bij zijn.Is je vriend, man, broer, neef of je vriend net vader geworden en gaat hij dit jaar zijn eerste Vaderdag vieren? Vergeet hem dan zeker niet in het zonnetje te zetten deze dag. Vaderdag is de dag dat we trots mogen zijn op de mannen. Als het dan een eerste Vaderdag is, dan is het natuurlijk wel ontzettend speciaal! Geef een leuk eerste Vaderdag Cadeau en maak deze dag onvergetelijk!


Wanneer is het Vaderdag?

Voordat je Vaderdag kan vieren moet je natuurlijk wel weten op welke dag het valt. Vaderdag wordt elk jaar de derde zondag van juni gevierd. In Nederland wordt Vaderdag op zondag 19 juni 2022 gevierd. In België wordt Vaderdag een week eerder gevierd op zondag 12 juni 2022.

 

Wat wordt er gevierd op Vaderdag?

Vaderdag wordt gevierd om onze vaders te eren. We vieren deze dag vooral omdat we trots en blij zijn met onze vaders en dat verdient wel wat extra aandacht! Veel mensen zien Vaderdag (net als Moederdag) als een commerciële hype. Maar achter Vaderdag schuilt wel echt het idee om de vaders te eren en te danken. En zeg nou zelf het blijft toch altijd leuk om de vaders in het zonnetje te zetten? En vooral als het de eerste Vaderdag betreft.

 
 

Wat geef je een kersverse vader?

Tja, wat geef je een kersverse vader inderdaad? Er zijn veel mogelijkheden. De keuze die je als eerst zou moeten maken is of je iets leuks wilt geven voor de kersverse vader zelf of dat je een cadeau voor de baby wilt geven met de verwijzing naar papa. Denk dan aan een slabber, rompertje of speen met een tekst over vader/papa. Je hebt er genoeg met My Dad is the best, of sst papa en ik kijken formule 1.


Gepersonaliseerd cadeau met eigen foto of tekst

Je kunt het ook extra speciaal maken door zelf een gepersonaliseerd cadeau met een eigen tekst of foto cadeau te geven. Denk hierbij aan een mok met foto, een leren sleutelhanger met eigen tekst, een bieropener met foto of een heliumballon met een eigen foto of tekst. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het laten maken!


Een chocolade cadeau via de brievenbus

In de kersverse man een echte chocoladeliefhebber dan kan je een leuk chocolade cadeau via de brievenbus versturen. Vooral leuk als je er die dag niet bij kunt zijn. Het is een ontzettend leuk cadeau om je broer, vriend of neefje mee te verrassen op zijn eerste Vaderdag. Je hebt bijna altijd altijd de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje of boodschap mee te sturen.


Je kunt natuurlijk ook een cadeau geven waar langer mee gedaan kan worden. Denk aan een mooi boek met een verhaal over papa, een leuke mok, of een mooie foto voor aan de muur. Zoals je kunt zien zijn er genoeg ideeën om de kersverse vader te verrassen. Ik heb de 10 leukste cadeaus voor de eerste Vaderdag op een rij gezet voor je. 😎 Laat je vooral inspireren om er een geweldige Eerste Vaderdag van te maken!


 

Top 10 Eerste Vaderdag Cadeaus

 

Happy Socks - Mini & me - 'Pizza'


Vaderdag leren schort met naam

Een origineel cadeau voor de kersverse vader zijn toch echt wel de sokken van Happy Socks. Deze leuke Mini & Me set bevat een paar sokken voor de grote en voor de kleine voetjes.

Vanaf: € 18,99




 

Olli boek: Mijn Grote held papa - XXL versie met naam en foto

De allerliefste, grappigste en coolste vaders verdienen een Olli boek met naam. In het Boek Mijn Grote Held, kan je een echt gepersonaliseerd boek geven.


Wil jij jouw superheld (papa) laten weten hoe mega gek jij op hem bent? Dan is dit fantastische boek het perfecte cadeau. Jij maakt het boek namelijk persoonlijk met de naam en foto van de kersverse vader. En er staat zelfs een oorkonde in voor de beste papa's. Wat zal hij verrast zijn met jouw mega grote boek. Superleuk als cadeau voor zijn eerste Vaderdag!

Set voor ouder en kind vanaf € 26,95


 

Cadeaudoosje met vader en dochter sokken

gepersonaliseerde bbq items

Dit is echt te cute! Dit cadeaudoosje met 1 paar sokken voor papa en 1 paar sokjes voor de kleine dochter baby (tot 1 jaar).Beide met allemaal vrolijk gekleurde streepjes.


Geschikt voor alle papa's met een baby of die er een gaat krijgen. Sokken voor vader zijn geschikt voor maat 39-46 en voor de mini sokken voor 0 tot 12 maanden. In een mooi cadeau doosje afgedekt met een cellofaanlaagje.

Een prachtig geschenk voor een eerste vaderdag!


Vanaf € 21,50


 

Mijn Eerste Vaderdag Romper


Viert jouw beste vriend dit jaar zijn allereerste Vaderdag? Of heeft je broer net een kleintje en kijkt hij ontzettend uit naar deze bijzondere feestdag? Verras de kersverse vaders om je heen met een schattige 'Eerste Vaderdag romper'. Jij ontwerpt hem helemaal zelf met de naam en/of foto van het kindje of de papa in kwestie. Echt uniek dus. Superleuk als cadeau voor de liefste papa's om je heen, maar natuurlijk ook om jouw eigen kleintje in het nieuw te steken op Vaderdag.

Vanaf € 15,95



 

Dobbelsteen; wie verschoont de baby

Blauwe dobbelsteen wie verschoont de baby. Een dobbelsteen met de tekst jij verschoont de baby of ik verschoon de baby! Leuk grappig cadeau voor de kersverse vader.

Vanaf € 4,95



 

Magic mok met foto laten bedrukken

De bedrukte magic mok is gemaakt van hoogwaardig glanzend keramiek en heeft een bijzonder effect. Wanneer je een warme drank in de mok doet, komt jouw ontwerp op magische wijze tevoorschijn. Jij hoeft alleen je favoriete foto toe te voegen aan een van de speciale designs. Of je laat je creativiteit de vrije loop en upload jouw eigen ontwerp. Wij drukken jouw creatie vervolgens haarscherp en in de mooiste kleuren op de mok.


 

Cadeauset voor papa

Geef deze eerste Vaderdag een cadeauset voor Papa. De set is wel heel compleet en bestaat uit een Super Papa boxershort en bijpassende Super Papa sokken in de maat 40-45! :) Om de set helemaal af te maken is er een Super Papa ansichtkaart bijgevoegd zodat jij dit jaar een persoonlijke touch aan je cadeau cadeau kunt geven! Ingepakt in een bijpassend doosje maakt deze cadeauset helemaal compleet!

Indicatie prijs: € 29.95



 

Papa cadeau box

Verras papa op zijn eerste Vaderdag met een goed gevulde cadeau box! Met o.a. de stoere papa mok en een heerlijk ruikende doucheschuim.


In deze cadeaubox zitten 3 mooie producten:

♥︎ The Gift Label Doucheschuim

♥︎ The Kidz Company Mok Super Papa

♥︎ Het boekje Papa is de allerbeste


Prijs indicatie: € 39,95


 

Matching shirts vader & zoon

Een super leuk kado voor iedere kersverse vader! Matchend t-shirt set voor vader en zoon.

Op het kinder shirtje de toepasselijke tekst 'De echte baas' en op het t-shirt voor papa 'De baas'.

Het t-shirt voor de papa is verkrijgbaar in 4 verschillende maten, het baby/kids shirtje hebben we in 5 maatjes. Deze hippe en originele set komt in een gave zwarte giftpack.


Prijs indicatie: € 34,95


 

Papa is de allerbeste

Op papa's sterke schouders kan ik alles aan. Zo hoog op papa's nek raak ik de sterren en de maan. Een hartverwarmend boekje voor de allerliefste papa!


Prijs indicatie: € 10.95




 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page