top of page

- AFSCHEID -

Afscheidscadeau 

Er zijn vele verschillende redenen om afscheid te nemen van iemand die je lief is. Misschien gaat je beste vriendin verhuizen naar de andere kant van Nederland voor studie? Of je broer gaat emigreren? Afscheid nemen is vaak nooit leuk omdat je iemand zal gaan missen. Wanneer iemand weggaat dan is het geven van een afscheidscadeau een mooie manier om nog even succes te wensen of te vertellen dat je van iemand houdt. 

Sommige afscheidsmomenten zijn minder pijnlijk voor je, maar het kan wel heel jammer zijn als bijvoorbeeld je favoriete collega een nieuwe baan heeft gevonden of de stagiaire waar je zo blij mee was, je gaat verlaten.

Voor verschillende situaties bestaan verschillende soorten leuke afscheidscadeaus. In de artikelen op deze pagina vind je veel meer informatie!

Afscheidscadeau collega

Wanneer je collega weggaat dan is het altijd leuk om een afscheidscadeautje te kopen of te maken. Er zijn veel leuk afscheidscadeautjes, zoals bijvoorbeeld een leuke heliumballon of een leuke mok met een grappige quote. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijk afscheidscadeau en zelf iets maken, zoals bijvoorbeeld een invulboek waar alle collega´s iets in kunnen schrijven zoals de afscheidsboeken in mijn lijst. Al met al, er zijn genoeg mogelijkheden om je collega een welverdiend afscheid te geven. Lees maar mee in de blogs op deze pagina en vind het perfecte cadeau om te geven.

Afscheidscadeau stagiaire

Afscheid nemen van je stagiaire is vaak jammer maar ook wel te verwachten, je wist immers dat de stagiaire er maar een beperkte tijd zou zijn. Een passend grappig cadeau is altijd leuk om de  stagiaire om zijn of haar laatste dag nog mee te verrassen. Ontdek de leukste cadeautjes hier!

bottom of page