top of page

12 afscheidscadeaus stagiair(e): Bedankt voor de fijne stage!


date

Afscheid nemen van je stagiair of stagiaire zie je vaak wel aankomen van tevoren. Want over het algemeen duurt een stage een vooraf afgesproken periode van vaak een aantal weken of maanden. Als je enkele maanden of weken een stagiaire hebt gehad dan komt er op een gegeven moment de tijd om afscheid te nemen van de stagiaire. Want bijna altijd is de stage tijdelijk. Het is natuurlijk ook een leuk moment om de stagiair(e) in het zonnetje te zetten door het geven van een afscheidscadeautje en van het afscheid echt even een momentje van te maken. Je stagiaire bedanken voor de fijne stage is dan wel op zijn plaats.

 

Stagiaire bedankt voor de fijne stage

"Bedankt voor de fijne stage" zeggen tegen je stagiaire kan je op verschillende manieren doen. Of je het nu met een cadeautje, cadeaubon of een bos bloemen zegt, de keuze is aan jou. Wel is het natuurlijk leuk om origineel uit de hoek te komen! In dit artikel geef ik je meer informatie over hoe jij bedankt voor de fijne stage kunt zeggen tegen je stagiaire.

 

Wat is een afscheidscadeautje stagiair(e)?

De naam verklapt het natuurlijk al. Een afscheidscadeautje voor je stagiaire is een cadeautje wat je geeft als je stagiaire je gaat verlaten. Vaak heeft een stagiair(e) niet heel veel geld verdiend aan de stage, maar vaak wel heel veel geleerd. Het is voor een stagiair(e) altijd leuk als hij of zij op de laatste dag nog even extra in het zonnetje wordt gezet. Een cadeautje voor het afscheid is zeker wel op zijn plaats.

 

Gemiddelde prijs afscheidscadeautje stage

Het is lastig om een richtprijs te geven voor een afscheidscadeautje bij het einde van eens stage. Het ligt er aan hoe lang de stage heeft geduurd, want 3 weken of 6 maanden is natuurlijk wel een verschil. Bij een lange periode kan je wanneer je een klein cadeautje geeft aanvullend een cadeaubon van €50 of €100,- geven. Bij een korte stage is een mok met snoep of een grappige sleutelhanger al voldoende.

 

Wat te geven als afscheidscadeautje stage?

Sowieso is het altijd leuk om in ieder geval iets te geven aks afscheidscadeautje bij een stage. Een persoonlijk cadeautje geeft toch wel aan dat je dankbaar bent voor al het werk van de stagiair(e). Je kunt een leuk persoonlijk cadeautje ontwerpen zoals een snoeppot met foto en zijn of haar favoriete snoep. Of bijvoorbeeld een mooi gegraveerde pen met naam van de stagiaire. Dat is echt een cadeautje wat je geeft als je blij bent met de stagiair(e).


Lees snel mee naar mijn top 12 afscheidscadeaus voor de stagiair(e).


Top 12 afscheidscadeaus stage

 

Heliumballon Just because you're awesome

Een bedankje is wel op zijn plaats als je stagiair(e) weg gaat. En met een heliumballon is alles feestelijker! Met deze ballon kan je stagiair(e) sowieso leuk over straat ;) Of misschien nog handiger, laat de ballon bezorgen op het thuisadres met een leuk kaartje!


Met deze vrolijke ballon heb je in ieder geval een leuk cadeau om te geven tijdens het afscheid.

Vanaf € 14,99


 

Akyol® Beste Stagiaire Ever Sleutelhanger

Een grappige sleutelhanger is een perfect klein cadeautke voor je stagiair(e)! Het wordt geleverd in een leuk doosje zodat je echt een leuk afscheidscadeautje te geven hebt.


Als je hierbij ook nog een leuk kaartje toevoegt dan heb jij in ieder geval je best gedaan om de stagiaire met een goed gevoel de stage af te kunnen sluiten.


En lang wachten hoeft niet want voor 20:00 besteld is de volgende dag in huis zonder verzendkosten. Vanaf € 6,95




 

Mok Allerbeste stagiaire

Wanneer je echt geluk hebt gehad met je stagiair(e) dan is deze grappige cartoonmok het leuke cadeau!


Je hoeft zelf niet veel te zeggen want de mok geeft een aantal mooie complimenten voor de stagiair(e).

Vanaf € 9,95




 

The Gift Label handzeep met eigen tekst

Een leuke handzeep fleurt elke keuken of badkamer op. Deze handzeep van The Gift Label kun je voorzien van een eigen tekst of naam waardoor je er een super leuk persoonlijk cadeautje van kunt maken. Ontzettend leuk cadeautje als iemand een nieuwe baan heeft. Elke keer als de stagiair(e) dit ziet staan in haar/zijn badkamer krijgt hij of zij een positieve boost! En het leuke is dat de ontvanger hier ontzettend lang van kan genieten, en het flesje natuurlijk hervulbaar is.

Vanaf € 15,95



 

Brownies versturen in de brievenbus

Vers gebakken brownies bestellen en de volgende dag in je brievenbus? Dit kan met The Original Brownies! Het beproefde en originele recept, ambachtelijk gemaakt met pure chocolade en rijk van smaak. Knapperig aan de buitenkant, en lekker smeuïg van binnen!


Laat het versturen naar het werkadres of naar het huisadres van de stagiaire. Makkelijk om te geven en heerlijk om op te eten! Vanaf € 11,95




 

Parker pen graveren

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor stagiaire? Je personaliseert de hoogwaardige balpennen van Parker nu met een stijlvol symbool en een naam of andere tekst. Een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld het afscheid van de stagiaire. Laat deze pen de start zijn van een geweldige carriere! Het is een veelzijdig cadeau met luxueuze uitstraling.


Vanaf €19,95



 

Snoeppot bedrukken

Is je stagiaire altijd de eerste die de snoeppot leegmaakt of duurde het even voordat hij/zij zijn hand in jullie snoeppot wilde stoppen? Na een periode van stage weet je vast en zeker wat het favoriete snoep is van je stagair.


Verras je stagiaire met deze grote snoeppot helemaal gevuld met de lekkerste gemengde drop. Jij ontwerpt de pot helemaal zelf met een leuke foto, lieve boodschap of het logo van je bedrijf. Vanaf €19,95



 

Gepersonaliseerd boekje: Ik wens je heel veel geluk

Een cadeau met een persoonlijke touch is hartstikke leuk om te geven. Dit gepersonaliseerde boekje 'Ik wens je heel veel geluk' is gevuld met allerlei quotes en foto's die met geluk te maken hebben. Zo heeft de lezer iedere dag een kleine portie geluk om die dag nog beter te maken! Wat is leuker dan je stagiair(e) een portie geluk meegeven.


De naam van je stagiair(e) wordt op de kaft verwerkt. Op het voorblad is ruimte voor een persoonlijke boodschap van de gever en een foto naar keuze. Het boek met naam heeft een luxe kaft en prachtige illustraties. Vanaf € 16,95



 

Bonbons Thank You

Deze favoriete bonbons zijn gemaakt van de lekkerste chocolade en gevuld met 15 overheerlijke smaken. Bedank je stagiair(e) voor het harde werken met een luxe doosje handgemaakte bonbons, succes gegarandeerd!


Het fijne is dat dit pakketje in je brievenbus wordt afgeleverd. Dus je hoeft er niet voor thuis te blijven of laat het makkelijk bij de stagiair(e) thuis bezorgen. Meer inspiratie nodig voor chocolade door de brievenbus klik hier :) Vanaf € 16,95




 

Celebration Chocolade

De Celebration Box is het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen, zo ook je stagiair(e). Het cadeau bevat 16 verschillende Celebrations chocolaatjes die de ontvanger kan uitdelen of zelf kan opeten. De verpakking van het doosje is volledig te personaliseren. Niet alleen het doosje, maar ook de wikkel en het kaartje aan de binnenkant van het doosje zijn te personaliseren. Zo is er genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap of een leuke quote. Lekker en persoonlijk, wat wil je nog meer? Vanaf € 13,95



 

The Gift Label - Time for Bubbles

It's time for bubbles...verras je stagiar(e) met deze vrolijke brievenbuspakket van The Gift Label. Met dit vrolijke pakket, met prachtige print, laat je ontvanger helemaal ontspannen. Het pakket bevat namelijk een handcrème, een douchegel en een body lotion in de geur mandarin musk. Je kunt het product natuurlijk ook naar jezelf sturen zodat je er bij kunt zijn wanneer de ontvanger het cadeautje open maakt. Door het leuke printje en de quote zal het direct in de smaak vallen. Hét perfecte cadeau dus om iemand te bedanken en heerlijk te laten ontspannen!

Vanaf € 24,95



 

Canvas tas Super Hero met naam

Was je stagiair(e) eigenlijk een super hero? Verras hem of haar dan met een gepersonaliseerde linnen tas, met een illustratie en naam cadeau. Met dit toffe ontwerp laat je zien dat hij of zij een superheld is. Zo kan iedereen volgende keer in stijl naar de supermarkt.


De tassen zijn gemaakt van 100% ecologisch katoen, super verantwoord dus. En dankzij de langere hengsels draag je ze gemakkelijk om je schouder. Het enige wat jij hoeft te doen is een naam toe te voegen.

Vanaf € 7,95


 

Afscheidscadeau kopen stagiaire?

Ik hoop dat ik je een bom inspiratie heb kunnen geven om een leuk cadeau voor je stagiaire te kopen. Het is allereerst ontzettend handig om je cadeau online te bestellen, dan hoef je je huis niet uit. En ten tweede op veel websites geldt: plaats je vandaag een bestelling, dan is je afscheidscadeau morgen in huis. Het is dus ook nog eens een snelle oplossing. Heel handig

wanneer je toch vergeten bent om een afscheidscadeautje te kopen voor je stagiaire. Laat het cadeautje dan gewoon heel simpel bezorgen op je werk! Een leuk afscheidscadeau kopen voor je stagiaire is op deze manier is lekker makkelijk geregeld!


Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan eens verder op Top 12 afscheidscadeaus voor je collega of 13 originele bedankt cadeaus per post.

 




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page