top of page
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding!

Waarom aanmelden nieuwsbrief Vriendenmoment?

Ben jij een echte vriendenliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vriendenmoment is dé perfecte plek voor jou en jouw vriendengroep om samen de meest fantastische momenten te beleven. Van leuke cadeaus tot gezellige nachtjes weg, bij ons ben je aan het juiste adres. Maar dat is nog niet alles, want wat dacht je van een avondje vol spelletjes en plezier met je vrienden of een heerlijke hightea een gezellige borrel of cocktailavond voor de echte levensgenieters?

Wil jij op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten en verrassingen die wij voor jou in petto hebben? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en tricks voor het allerleukste vriendenmoment. 

Wacht niet langer en meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw vriendschap optimaal kunt benutten en de meest onvergetelijke momenten kunt beleven. Wij kijken er alvast naar uit om jou als nieuw lid van onze vriendenfamilie te verwelkomen. Word jij ook een vriend van Vriendenmoment? 

bottom of page