top of page

- BEDANKT -

Zeg vaker dankjewel met een bedankt cadeau

Wil jij iemand bedanken die altijd voor je klaarstaat? Je beste vriend of vriendin of je moeder, broer of zus? Met een bedankt cadeau neem je even een moment om iemand echt te bedanken. Een dankjewel is snel gezegd met een Bedankt Cadeau maak je het net wat persoonlijker en specialer. Het leuke van een bedankt cadeau is dat je dit eigenlijk altijd kunt geven. En of je nu een klein bedank cadeautje geeft of een wat luxer bedankt cadeau, het is allemaal aan jou! Dat je de tijd neemt om iemand even te bedanken is al ontzettend leuk! Want zeg nou zelf een cadeautje krijgen is hartstikke leuk, maar iemand een cadeautje geven is misschien nog wel net iets leuker! In de artikelen op deze pagina heb ik de leukste bedankt cadeaus voor je op een rij gezet, lees maar snel mee!

Bedankt cadeautjes

Wanneer je wilt kiezen voor een kleiner bedankt cadeautje dan kan je vele kanten op. Een leuk kaartje met een klein cadeautje is zo verstuurd! Of kies voor een ontspanningspakketje of een doosje handgemaakt bonbons met een persoonlijke noot. Een bedankt cadeautje hoeft echt niet heel duur te zijn, het gaat vooral om het gebaar.

Bedankt cadeaupakket

Wil je iemand echt verrassen dan kan je dit doen met een bedankt cadeaupakket. Een bedankt cadeaupakket is een pakket met verschillende leuke cadeautjes. Je kunt het pakket zo maken als je zelf wilt, met een gepersonaliseerd item zoals een leuke mok met eigen tekst of een gegraveerd glas. De 9 leukste cadeaupakketten om Dank Je Wel te zeggen heb ik voor je op een rij gezet.

Bedankt brievenbuscadeautjes

Een kaartje versturen naar iemand is al ontzettend attent. Wanneer je het leuk vindt om toch een kleinigheidje mee te sturen is een brievenbuscadeautje natuurlijk nog leuker! Ik heb de leukste brievenbuscadeaus voor je verzameld.

Bruiloft bedankjes

Wanneer je gaat trouwen is het ontzettend leuk om je gasten te bedanken dat ze zijn geweest. En vergeet vooral de getuige(n) en ceremoniemeester(s) niet. Op deze speciale dag is het extra leuk om ook de mensen die jij lief hebt in het zonnetje te zetten..

Bedankt cadeau collega

Soms zie je je collega's vaker dan je eigen partner! Sommige collega's zie je echt als vrienden of als familie. Dit betekent dat je ze ook prima de aandacht kan geven zoals je met je vrienden of familieleden omgaat. Zeg wat vaker dank je wel tegen je collega die je helpt met de vervelende klus of die een nachtdienst voor je heeft overgenomen. Een klein doosje heerlijke bonbons of een leuke mok voor je collega zijn leuke bedankt cadeautjes om ook je collega even in het zonnetje te zetten.

Bedankt cadeau juf meester

Elk jaar staan de juffen en meester voor de klas om onze kinderen het beste bij te brengen. Ze bieden een luisterend oor en proberen het beste uit je kind te halen. Een bedankje rond de feestdagen en aan het eind van het schooljaar is gebruikelijk. Een geperosaliseerd cadeautje of gewoon een grappig cadeautje is altijd leuk om te geven. Welk cadeautje kies jij?

bottom of page