top of page

Afscheid, jarig of Juffendag? 13x Cadeau voor juf op een rij!

Bijgewerkt op: 5 mrt.

Juf met kinderen die cadeau geven

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de juf? Ontdek onze unieke en persoonlijke cadeau-ideeën, perfect voor juffendag, afscheid, of als dank aan het einde van het schooljaar.


Elk jaar komt de vraag weer terug: wat geven we de juf cadeau? Met een cadeau voor de juf wil je vaak wel iets geven dat persoonlijk en origineel is. En waarbij je natuurlijk de juf bedankt voor de goede zorgen. Of het nu gaat om een afscheidscadeau, iets voor Juffendag, of gewoon een bedankje aan het einde van het schooljaar, de juiste keuze kan lastig zijn. Maar geen zorgen, met meerdere opgroeiende kinderen helpen wij je graag met de leukste cadeau-ideeën! Wij hebben een lijst samengesteld met de leukste cadeau-ideeën voor juffen. Lees je mee?


 

1. Beste Juf Oorkonde Bedrukken (Marmer Look)


Oorkonde liefste juf

Niets zegt 'dankjewel' beter dan een gepersonaliseerde oorkonde. Met de marmerlook oorkonde van YourSurprise kun je echt iets bijzonders geven. Of je nu een foto of een persoonlijke boodschap toevoegt, dit is een unieke manier om jouw waardering uit te drukken. En het leuke is, het is supermakkelijk om te personaliseren!


 

2. Trofee voor de Juf of Meester


Troffee liefste juf

Voor die momenten waarop je wilt zeggen: "Juf, je bent de beste!" is er de gepersonaliseerde trofee van YourSurprise. Dit hoogwaardige kunststof trofee met marmerlook voet is het perfecte symbool van waardering.


Voeg makkelijk een leuke tekst toe en je hebt een geweldig cadeau wat vast en zeker een mooi plekje in de klas krijgt.

 

3. Juf Notitieboekje Graveren - Zwart


Notitieboekje juf

Een stoer notitieboekje met de naam van de juf of meester is een praktisch en stijlvol cadeau. Met 241 gelinieerde pagina's, een lederlook kaft, en de mogelijkheid om het te personaliseren, is dit het perfecte cadeau voor de juf. Of zij nu jarig is, het schooljaar bijna voorbij is. Dit is een altijd/goed cadeau waar ze vast en zeker blij mee is.

 

4. Juf ‘Je Bent Goud Waard’ Cadeaupakket


Cadeaupakket Juf je bent goud waard

Dit is het ultieme pakket om je juf te bedanken. Het ‘Je Bent Goud Waard’ cadeaupakket bevat een gouden mok, kwaliteitsthee, en een tekstlepel met een de tekst: Droomjuf. Dit laat jouw juf zeker weten hoeveel ze voor je betekent.


 

5. Mok ‘Juf Je Bent Goud Waard’

Gouden mok Juf je bent goud waard

Wil je liever toch een iets kleiner cadeautje? Soms zegt een eenvoudig cadeau het meest. Deze mooie gouden mok met de tekst "juf je bent goud waard" is een liefdevolle manier om je waardering te tonen.


Om het extra af te maken kan je er lekker snoepjes in stoppen of een eigengemaakte tekening en leuk inpakken. Een perfect cadeau!

 

6. Ballon 'De Liefste Juf'

Ballon de liefste juf

Wil je je juf verrassen met iets vrolijks? Kies dan voor de helium ballon 'De Liefste Juf' van FOR YOU GIFTS. Het is een leuke en onverwachte manier om te zeggen: "Jij bent speciaal!" Neem de grote doos mee de klas in en de ballon vliegt er mooi uit, gegarandeerd een WOW-momentje :)


 

7. Katoenen Tas Leukste Juf

Katoenen tas Leukste Juf

Deze katoenen tas is niet alleen handig, maar ook een liefdevolle herinnering aan hoe geweldig ze is. Perfect voor al die kleine dingen die een juf dagelijks nodig heeft. Makkelijk voor een kleine boodschap of een dagje weg.


Welke leukste juf ga jij verrassen?


 

8. Hartjes Lepeltje: Leukste Juf

Hartjes lepel met tekst Leukste juf

Dit schattige hartjeslepeltje met tekst 'leukste juf' is een klein maar betekenisvol gebaar. Ideaal voor bij de thee of koffie, en het mag gewoon in de vaatwasser. Bekijk op Bol.com

 

9. Boekenlegger - Bedankt Juf

Boekenlegger bedankt juf

Voor de boekenwurm-juffen is deze metalenen boekenlegger een perfect cadeau.


Het is een stijlvolle en praktische manier om te zeggen: "Bedankt voor alles!" Bekijk op Bol.com

 

10. Heerlijke Chocolade Bedankjes


Chocolade Bedankt met Thank You Wikkel

Wie houdt er nu niet van chocolade? Met de ambachtelijke heerlijke chocolade bedankjes van Chocoladebezorgd.nl kun je jouw juf op een smakelijke manier bedanken. Kies uit verschillende smaken om het perfecte chocoladecadeau te vinden.


Maar ik waarschuw je alvast, als je er één proeft dan wil je nooit meer andere chocolade! Deze zijn heerlijk!

 

11. Brievenbus chocolade Jij Bent Goud Waard


chocoladebar jij bent goud waard

Dit lekkere chocolade cadeau zegt meer dan 1000 woorden. Jij bent goud waard, nou dat is die juf vast en zeker! Hier kan de juf lekker van gaan smullen!


Meer informatie vind je op de website van Hallmark


 

12. Zaden: Je Bent Goud Waard

Zaden Je Bent Goud Waard

Deze goudsbloemzaden zijn een uniek en groeiend cadeau. Laat bloemen spreken en geef iets dat met de tijd nog mooier wordt.

Dit leuke brievenbuscadeautje heeft een klein prijsje en wordt makkelijk door de brievenbus naar je verstuurd.


Schrijf er een leuk kaartje bij met de tekst: Thanks for helping me grow, en je cadeau is compleet!

 

13. Zaaibommetjes


Zaaibommetjes in een doosje

Last but not least, zaaibommetjes zijn een leuke en milieuvriendelijke manier om te zeggen: "Jij maakt onze wereld mooier." Het is een cadeau dat ook leuk blijft, elke keer als de bloemen bloeien zal de juf weer aan je denken!

 

Nog meer leuke cadeau ideeën voor de juf?

Dat waren onze leuke 13 cadeau-ideeën voor de juf. Ik vind het een lijst met leuke, originele en persoonlijke cadeaus voor juffen geworden. :) Het kan natuurlijk dat jij je cadeau nog niet hebt gevonden, kijk dan ook eens bij de algemene bedankt cadeaus of gefeliciteerd cadeaus. Er zit vast een leuk cadeau in één van onze cadeau-inspiratie lijsten.


Of je nu kiest voor iets functioneels, iets lekkers, of iets dat groeit, het belangrijkste is de boodschap die je ermee overbrengt. Met deze cadeaus laat je jouw juf zien hoeveel ze voor je betekent. Dus, waar wacht je nog op? Verras jouw juf vandaag nog met een van deze geweldige cadeaus!


Heb je vragen over deze cadeaus of wil je meer tips voor het perfecte juffencadeau? Laat het ons weten in de reacties hieronder!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page