top of page

Bedankt Cadeaus: Zo zeg je 14x op een originele manier bedankt!


cadeautjes met kaartje en tekst Thank You

Hoe vaak zeg jij dankjewel tegen de mensen om je heen? Misschien ben jij iemand die het vaak zegt of misschien vergeet je wel eens om dankjewel te zeggen tegen de mensen om je heen. Je moeder die oppast op je kinderen, je vader die je helpt met klusjes in je huis of die buurvrouw die je kat verzorgd als je op vakantie bent. Ik weet dat ik het in ieder geval eigenlijk wel vaker zou kunnen zeggen.


Wanneer je even stil staat en een moment neemt om de mensen om je heen echt te waarderen om wie ze zijn en wat ze voor je doen, dan zie je dat niet alles zo vanzelfsprekend is. Dus zeg eens wat vaker dankjewel. En wil je echt iemand verrassen kies dan eens voor een origineel bedankt cadeau. Ik heb voor jou online de leukste cadeautjes verzameld. Lees maar mee!


Origineel bedankt cadeau

Soms zeg je bedankt zonder er bij na te denken en het zal ook vast wel eens voorkomen dat je iemand vergeet te bedanken. Wanneer je iemand echt even in het zonnetje wilt zetten of wilt laten weten dat je het echt waardeert wat iemand voor je heeft gedaan, dan kan dit op een leuke originele manier, heel simpel met een bedankt cadeau. Een bedankt cadeau hoeft niet groot te zijn, een klein cadeautje is al heel leuk om te geven en te ontvangen. Wat denk je van een klein snoeppakketje met allemaal vrolijke bloemetjes, of leuke zaadjes om te laten groeien? Het gaat erom dat je iemand verrast en dat is extra leuk met een origineel bedankt cadeau.


Bedankt cadeau collega

Wanneer je collega een nieuwe baan heeft gevonden is natuurlijk het moment om een bedankt cadeau te geven. Maar waarom wachten tot je collega weggaat? Wanneer hij altijd die rotklusjes voor je opknapt of misschien wel gewoon omdat hij je goed geholpen heeft met een grote opdracht, je collega bedanken mag wat mij betreft vaker!


Want als je het fijn hebt op je werk, dan heb je - heel simpel- een leuker leven. Dus ook voor alle werkgevers,; zeg eens wat vaker dankjewel tegen je werknemers. Gewoon zomaar en niet alleen met de feestdagen, dat is pas een echte verrassing! De onderstaande bedankt cadeautjes zijn ook perfect voor je collega.


Bedankt cadeau juf

De juf die je kind het hele jaar heeft geholpen om te groeien, dat is natuurlijk wel een bedankje waard. De bedankt cadeautjes die je in de onderstaande lijst zien, zijn ook perfect om dankjewel te zeggen tegen de juf. Maar ik heb ook al een leuke lijst voor je samengesteld voor echte juffencadeaus, voor meer informatie kan je hier terecht: Afscheid, jarig of Juffendag? 13x Cadeau voor juf op een rij!


Bedankt cadeau versturen per post

Eerlijk is eerlijk we leven niet meer in 1995. Een kaartje sturen was vroeger speciaal maar tegenwoordig is het toch wel leuk om op een meer originele manier iemand te verrassen. En het leuke is, het is makkelijker dan je denkt. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke online shops, binnen een paar klikken heb je een leuke verrassing verstuurd.


Maar waar loop je tegenaan als je een cadeautje wilt versturen? Juist het grote aanbod van de verschillende webshops. Het probleem is vaak dat je eerst urenlang aan het scrollen bent, op zoek om het juiste cadeautje te vinden. Herken jij dat ook?


Wij zijn gek op cadeautjes en daarom hebben wij al wat speurwerk voor je gedaan en een lijst samengesteld met de meest originele, hartverwarmende bedankt cadeaus die je kunt vinden. Deze cadeaus zijn perfect voor je vrienden, familie, geliefden, en je favoriete collega's. En het mooiste? Je kunt ze allemaal online bestellen en direct laten versturen. Lees je mee met mijn favoriete bedankt cadeaus? Let's go!


 

Snoep en Chocolade Cadeautjes: Zoetigheid Om Te Bedanken


 

Cadeaupakket | Bedankt – Engelse drop:

cadeaupakket engelse drop

Wie zegt er nee tegen een doos vol met heerlijke Engelse drop? Precies, niemand! Dit cadeaupakket komt in een vrolijke brievenbusdoos en is het perfecte zoete gebaar om 'dankjewel' te zeggen. Ideaal om als kleinigheidje te versturen.


 

Bedankt Bonbons 10 stuks:


bonbons bedankt doosje 10 stuks

Wanneer je een chocoladeliefhebber wilt bedanken, kies dan eens voor heerlijke handgemaakte bonbons. Deze tien overheerlijke bonbons verpakt in een cadeauwikkel vol vrolijkheid zijn al een genot om naar te kijken. En eerlijk is eerlijk, ze zijn heerlijk. Als je een leuk doosje besteld om weg te geven, vergeet er dan ook niet één voor je zelf te bestellen. Je zal mij dankbaar zijn ;)

 

Tony's Chocolonely Chocolade Proeverijtje Bedankt!:


Proeverijtje tony chocolonely wordt jij ff bedankt

Kan jij ook nooit kiezen of weet jij niet de favoriete smaa van de persoon die jij wil gaan verrassen. Dan maken wij het makkelijk voor je, kies een chocolade proeverij. Met dit regenboogpakket van Tony's Chocolonely met zes verschillende smaken, weet jij zeker dat je de juiste smaak cadeau geeft. Dit is het perfecte cadeau om iemand te bedanken met een smaakvolle verrassing. Bovendien draag je bij aan een goede zaak: 100% slaafvrije chocolade.

 

Brievenbus Snoep Bloemetje Voor Jou


Brievenbus snoepbloemetjes met vrolijke wikkel

Wil je een bloemetje versturen maar liever om op te eten? Kies dan voor dit vrolijke snoepdoosje gevuld met kleurrijke snoepbloemetjes en zachte jellybeans. Met het persoonlijke kaartje dat wordt meegestuurd, is dit een heerlijke zoete verrassing.

 

Kleine Bedankt Cadeautjes: Origineel en Betekenisvol

 

Zaaibommetjes Dankjewel:


zaaibommetje dankjewel

Een lief leuk cadeautje hoeft niet altijd veel te kosten. Geef dit leuke pakketje zaaibommetjes. Het perfecte cadeau om je dankbaarheid te laten blijken. Niet alleen leuk om te geven, maar ook goed voor onze bijen en vlinders!



 

Zaden: JE BENT GOUD WAARD:


Zaden pakketje je bent goud waard

Laat met de goudsbloem zien hoeveel je iemand waardeert. Ontzettend leuk cadeautje waarmee je iemand twee keer kunt verrassen, wanneer de ontvanger het cadeau ontvamgt en wanneer het bloemetje gaat bloemen. Een uniek cadeau dat zegt: "Je bent goud waard" en dat een blijvende herinnering creëert.


 

Stroopwafels 'Bedankt':


Pakketje stroopwafels in cadeauverpakking

Jammie! Wie houdt er niet van stroopwafels? Verras iemand met dit heerlijke typisch Nederlandse lekkernij, perfect verpakt om 'dankjewel' te zeggen.




 

Lieve Bedankt Cadeautjes: Van Hart Tot Hart

 

Wensplantje 'Bloom your happiness wishes':


Wensplantje als cadeautje

Een wensplantje is een uniek cadeau om iemand te verwennen. Met dit unieke cadeau zorg je voor een glimlach én een blijvende herinnering. Wensbonen die uitgroeien tot een plantje met een speciale boodschap.


Het is een bijzonder cadeautje voor een bijzonder persoon.


 


Snoeppot 'Thanks a Melon':


Snoeppot thanks a melon

Dit grappige cadeau zal vast niet lang blijven staan, deze snoeppot met kleine meloensnoepjes zijn een lust voor het oog en echt heerlijk. Ook fijn dat de pot op zich al een leuk cadeau is waar de ontvanger zijn favoriete snoep in kan gaan bewaren, Deze snoeppot vol met heerlijke meloensnoepjes is een heerlijk cadeau voor de zoetkouw! Meer informatie

 

Het Ultieme Bedankt Cadeau: Bloemen en Ontspanningspakketten

 

Ontspanningspakket 'You are solid Gold' Deluxe

ForYouGifts cadeaubox

Wil je echt even uitpakken met een groot verwenpakket, dan is dit wellicht het cadeau voor jou. Verwen iemand met dit luxe ontspanningspakket, waar de ontvanger urenlang plezier van zal hebben.




 

Giftbox ‘Thank You, You Are Solid Gold’


Giftbox You are solid gold met chocola en kaars

Een iets kleiner pakket dan de vorige maar zeker niet minder leuk. Alleen de doos al is een prachtig cadeau.


Met dit prachtig pakket vol lekkernijen en een geurkaars kan jij iemand echt laten wegsmelten ;)




 

Bloemen als Bedankt cadeau:

Misschien wel cliche maar het blijkt leuk om iemand te verrassen met een mooie bos bloemen. Een grote bos bloemen of een klein bosje bloemen. Het blijkt altijd een mooi cadeau. Maar je hebt natuurlijk wel echt verschillende leuke opties. Kies bijvoorbeeld uit verse bloemen, droogbloemen, of zijden bloemen om je dankbaarheid te tonen. Mijn drie favoriete Bloemen Bedankt cadeaus zie je hieronder!

 

Rode Brievenbus Rozen

Rode rozen in een witte vaas

Het blijft altijd mooi, een boeket rozen. Met een bos mooie rozen kan je iemand echt verwennen. Rozen ruiken heerlijk, zien er mooi uit en het meest handige is misschien wel dat ze in een leuk brievenbusdoosje verstuurd worden. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om dit boeket in ontvangst te nemen.


Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren!


 

Zijden bloemen

Zijden bloemen groot boeket

Zijden boemen zijn de trend van dit moment. Wanneer je voor de eerste keer een boeket zijden bloemen van dichtbij ziet, dan geloof je bijna niet dat ze van zijden zijn. Dit mooie grote boeket bloemen, is echt een groot cadeau wanneer je iemand echt uitgebreid wilt bedanken. En niet te vergeten: erg duurzaam want je kan er jaren van genieten!


 

Droogbloemen

Brievenbus droogbloemen Bloomposy

Ik blijf me erover verbazen hoe mooi gedroogde bloemen zijn. Het past eigenlijk wel in elk interieur, kies de juiste kleur en de ontvanger krijgt een mooi boekt droogbloemen waar maanden, al dan niet jaren van genoten kan worden.



 

Bedankt cadeau bestellen

Het geven van een bedankt cadeau is een prachtige manier om dankjewel te zeggen, of je nu je broer, moeder of je buurvrouw wilt verrassen. Met deze selectie aan unieke en originele cadeaus zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.


Of je nu kiest voor zoete lekkernijen, bloeiende verrassingen, of ontspannende geschenken, elk cadeau is een gebaar dat zegt: "Ik waardeer je." Waar wacht je nog op? Verras vandaag nog iemand met een bijzonder bedankt cadeau!

 

FAQ: Alles Wat Je Moet Weten Over Bedankt Cadeaus

1. Wat is een goed bedankt cadeau? Een goed bedankt cadeau is iets dat oprecht, persoonlijk, en attent is. Het hoeft niet duur te zijn; het gaat vooral om de gedachte erachter. Of het nu een doosje met heerlijke bonbons is, een boeket bloemen, of een uniek zaaibommetje, het belangrijkste is dat het past bij de persoon die je wilt bedanken.

2. Hoe kan ik mijn bedankt cadeau persoonlijker maken? Je kunt je bedankt cadeau persoonlijker maken door er een handgeschreven kaartje bij te voegen met een persoonlijke boodschap. Ook kun je kiezen voor een cadeau dat aansluit bij de interesses of hobby’s van de ontvanger. Een ander idee is om het cadeau te personaliseren met de naam van de ontvanger of een speciale datum.

3. Zijn er bedankt cadeaus die ik beter kan vermijden? Over het algemeen is het slim om te vermijden dat je iets geeft dat te persoonlijk of specifiek is, tenzij je zeker weet dat de ontvanger het zal waarderen. Vermijd ook cadeaus die een onderhoudsverplichting met zich meebrengen, tenzij je weet dat de ontvanger hier blij mee zal zijn.

4. Wat als mijn bedankt cadeau niet op tijd kan worden geleverd? Als je bedankt cadeau niet op tijd kan worden geleverd, laat het de ontvanger dan weten met een berichtje. Je kunt iets sturen als: "Er komt een kleine verrassing jouw kant op om je te bedanken! Het kan iets later aankomen dan gepland, maar ik hoop dat je het leuk vindt." Dit houdt de anticipatie levend en toont je attentie.

5. Hoeveel moet ik uitgeven aan een bedankt cadeau? Er is geen vast bedrag dat je moet uitgeven aan een bedankt cadeau; het hangt allemaal af van je persoonlijke budget en de relatie die je hebt met de ontvanger. Het is de gedachte achter het cadeau die telt, niet het prijskaartje. Vaak zijn de meest gewaardeerde cadeaus die met een persoonlijke touch of een bijzondere betekenis.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page