top of page

Het perfecte afscheidscadeautje voor collega’s voor een onvergetelijk vertrek!

Bijgewerkt op: 5 mrt.


afscheid collega vrouw met taart, kaart en ballonnen

Ken je die mop van die collega die weggaat? Die is dus helemáál niet grappig, want wat hebben jullie samen veel moois meegemaakt en wat had je graag je collega wat langer om je heen gehad. Die ene collega; dat is er één waarmee je kan lezen en schrijven! Tijd dus om je dankbaarheid te tonen voor al die memorabele momenten op de werkvloer én daarbuiten. Maar wat geef je zo’n vertrekkende topper cadeau?


In deze blog deel ik creatieve ideeën voor afscheidscadeautjes voor collega’s. Tips die je zoektocht naar het perfecte afscheidscadeau vergemakkelijken en het naderende vertrek nét dat beetje lichter maken.

 

Geef een doe-cadeau, als afscheidscadeautje voor je collega

Een standaard cadeaubon? Hartstikke leuk, maar het kan natuurlijk een stukje origineler! Step up your game en laat een onuitwisbare indruk achter. Met een doe-cadeau bijvoorbeeld! Wat dacht je van een luxe high tea? Of beter nog; een high wine! Of, een afscheidscadeau voor je collega in de vorm van een lunch voor twee, waarbij jij natuurlijk die ‘tweede’ bent. Weet je niet of je collega daarop zit te wachten? Met een kaartje zit je altijd goed. En mooier nog; je kunt nog wat onvergetelijke woorden meegeven waarmee je je waardering uitspreekt voor alles wat jouw collega mogelijk heeft gemaakt.

 

Cadeaubon Wonderbox High Wine


Cadeaubon Wonderbox High Wine
 

Cadeaubon Gift For You Lunch


Cadeaubon Gift For You Lunch
 

Cadeaubon Wonderbox High Tea De Luxe


Wonderbox highea de luxe
 

Professionele cadeaus

Natuurlijk is het balen dat je collega vertrekt. Maar uiteraard wens je je collega alle goeds toe bij zijn of haar nieuwe baan. Zorg dat je collega goed voor de dag komt bij zijn of haar nieuwe werkgever en geef een imitatieleren laptoptas cadeau. Zet er een betekenisvolle quote op of kies voor eenvoud en personaliseer de tas met alleen de naam van je collega. Kies je liever voor iets kleiners als afscheidscadeau voor je collega? Een imitatieleren telefoontas, schrijfmap of laptophoes met hoogwaardige lasergravure is minstens net zo bijzonder! Of denk aan een mooie luxe pen.


 

Leren laptophoes met gravure


Leren laptophoes met gravure
 

Parker Pen met gravure

Parker pen met gravure
 

Schrijfmap met ritssluiting


Schrijfmap met ritssluiting
 

Bureauonderlegger


Bureau onderlegger
 

Persoonlijke herinneringen als cadeau

Een afscheidscadeau met een persoonlijk tintje raakt al snel de gevoelige snaar. Zeker wanneer er tijd en moeite in is gestopt. Denk eens aan een gepersonaliseerd fotoalbum, altijd een hit! Vul dit afscheidscadeau voor je collega met de leukste en mooiste gedeelde herinneringen op kantoor of druk een grappig moment af op een mok. Dit zorgt geheid voor een lach en een traan. Maar ook dáárvoor bestaat een rescue kit; een bureau organizer mét tissuebox. Stijlvol, maar ook een zéér praktisch afscheidscadeau voor je collega.


 

XXL mok met foto en tekst

XXL mok met foto en tekst
 

Dag dag dagboek

Dag/dag dagboek

In dit leuke afscheidsboek kan je leuke quotes, verhalen en wensen opschrijven als mooi aandenken voor je collega.


In dit invulboekje worden vragen gesteld over de persoon die afscheid neemt. Ontzettend leuk om in te vullen door collega's. Daarnaast is er ook ruimte om foto's te plakken, tekeningen te maken of gekke quotes te handletteren.


Kortom: een super leuke manier om de vertrekkende collega mooie herinneringen mee te geven! Vanaf € 14,95

 

Afscheidsboek / invulboek collega

afscheidsboek

Laat al je collega's hun eigen verhalen en succeswensen opschrijven in dit afscheidsboek. Dit afscheidsboek zorgt zeker voor een glimlach bij je vertrekkende collega. En zo wil je de werkrelatie natuurlijk ook afsluiten. Met die leuke persoonlijke afscheidsboek geef je alle gekke momenten en toffe verhalen -gebundeld in 1 boek- mee als blij(vend)e herinnering. Mooi voor nu en voor later!

Voor de extra glimlach: de complimentenpagina's en 2 gratis kaartjes om uit te knippen achterin het afscheidsboek.


Dit invulboek is voor 24 personen. Is de groep een stuk groter? Kies dan voor het Uitzwaaiboek XL voor 36 personen. Vanaf € 22,99


 

Verwen met een theepakket of koffie voor de fijnproever

Als je op zoek bent naar een betekenisvol afscheidscadeau voor je collega, overweeg dan om hen te verwennen met een heerlijk theepakket of koffie voor de fijnproever. Er gaat niets boven het verwennen van de smaakpapillen van je collega met een luxe cadeau met verschillende theesmaken van Pukka of kies voor een eigen koffieplantje! Ontdek hieronder onze leuke cadeau-ideeën voor de koffie of theeliefhebber.

 

Pukka theepakket

Pukka theepakket

Op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor die ene collega die je zo gaat missen? Waarom geef je geen Pukka Hero Selection Box Kruidenthee cadeau? Deze biologische kruidenthee is gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten die ethisch verantwoord zijn geproduceerd. Met 45 theezakjes van 9 verschillende smaken kun je samen genieten van de heerlijke aroma's en smaken van de favoriete smaken uit de natuur. Laat je collega ontspannen en genieten van dit cadeau gevuld met harmonie en rustgevende aroma's. Bestel nu en maak het afscheid extra bijzonder!

 

Koffieplant

Koffieplant

Zeg jij binnenkort gedag tegen een collega die altijd een kopje koffie naast zijn computer heeft staan? Of wil je gewoon een koffie-addict bedanken voor zijn of haar harde werk? Geef dan deze koffieplant cadeau! Niet alleen is het een origineel en uniek geschenk, het is ook nog eens duurzaam. Na ongeveer 4 jaar kan de ontvanger namelijk de eerste bonen oogsten en genieten van een heerlijk bakje koffie. En met de bedankt-plantensteker wordt deze gift extra speciaal. Wie verdient er volgens jou een persoonlijke koffietuin op zijn of haar bureau?

 

Theepakket ‘je bent goud waard’

Theepakket je bent goud waard

Neem afscheid van je collega in stijl met dit heerlijke theepakket "Je bent goud waard"! Laat je collega weten hoeveel je haar waardeert met een zakje verse green lemon thee, een 'Je bent goud waard' mok, een hartvormig stuk chocolade en de klassieke kletskop om van te genieten bij haar volgende kopje thee of koffie. Het perfecte cadeau voor alle theeliefhebbers! Verpakt in een mooie cadeaudoos, zal dit geschenk zeker in de smaak vallen bij jouw geweldige collega.

 

Handzame stof tot nadenken

Een afscheidscadeautje voor collega’s vinden is niet altijd gemakkelijk. Wil je origineel uit de hoek komen, dan moet je soms buiten de kaders denken. Kies als afscheidscadeau voor je collega eens voor het prikkelende boek ‘Omdenken op je werk. Dit leerzame boekje vol ontregelende illustraties en rake opvattingen zal je collega inspireren om met een frisse blik nieuwe uitdagingen aan te gaan. En, over uitdaging gesproken… Daag je collega uit om gedurende 5 jaar lang een moment voor zichzelf te nemen - met een heerlijke kop thee – om hun dagelijkse gedachten op te schrijven. De ‘One line a day journal’ is een perfect afscheidscadeautje voor collega’s die willen reflecteren.

 

Dagboek One Line A Day


Dagboek One Line a day
 

Omdenken op het werk


omdenken op het werk
 

SuccesPlanner ongedateerd


Succesplanner ongedateerd

Op zoek naar het perfecte afscheidscadeau voor die ene geweldige collega? Kijk niet verder dan de SuccesPlanner! Deze ongedateerde weekplanner gecombineerd met een werkboek zal je collega helpen om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Met handige kalenders tot 2026 en een sterke kunstlederen hardcover die zorgt voor een professionele uitstraling, zal je collega deze planner graag bij de hand hebben. En met de mogelijkheid om te personaliseren met hun naam en passende attributen, wordt dit afscheidscadeau iets speciaals dat ze zich zeker zullen herinneren.

 

Eetbaar afscheidscadeau collega: oeh lala, chocola

We weten allemaal: liefde gaat door de maag. Maar, waardering net zo goed! Geef een zelf samengestelde chocoladebox cadeau op een serveerplank met eigen ontwerp. Ik weet zeker dat je collega blij wordt van deze attentie. Extra blij zelfs, want door chocola te eten komt het gelukshormoon endorfine vrij. Chocola aan iemand geven betekent dus eigenlijk dat je iemand een stukje geluk gunt. Van chocoladetelegrammen tot chocola in de vorm van een hart. Niets is te gek als het om chocola gaat. Wist je dat je zelfs chocola een persoonlijke touch kunt geven met een eigen foto en tekst? Kijk eens naar deze eetbare afscheidscadeautjes voor collega’s!

 

Choco bar | Jij bent goud waard!


chocobar jij bent goud waard
 

Merci Bedankt met naam

Merci Bedankt met naam
 

Chocolade bonbons Veel Succes!

bonbons veel succes
 

Afscheidscadeau collega kopen?

En? Enig idee voor welk afscheidscadeautje voor je collega jij gaat? Wordt het een leuke mok met een grappige inscriptie of een handig notitieboek met zelfgekozen print voor de volgende carrièrestap? Weet dat alles wat je kiest, goed is. Een gebaar zegt namelijk meer dan duizend woorden. Zit je nu toch nog verlegen om inspiratie na deze handige gids vol tips? Bekijk dan eens onze eerdere blogpost om het perfecte afscheidscadeautje voor collega’s te vinden.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page