top of page

Starten met een weekplanner 2023? Maak je dromen waar met deze 9 beste planners!


Als jij je tijd beter wilt indelen en meer uit je dag wilt halen, dan is een weekplanner een goed hulpmiddel. Een weekplanner zorgt ervoor dat je nadenkt over je doelen en wat je wilt bereiken. Het zorgt ervoor dat je uitstelgedrag afleert en gedisciplineerder wordt. Door je week, dag en tijd in te delen leer je bewuster omgaan met je tijd. En het belangrijkste is misschien wel dat het je tijd bespaart!


What?? Tijd besparen? Ja zeker, je denkt misschien dat het je tijd kost om je dagen en je doelen te plannen, maar het tegendeel is waar. Lees maar mee!


Met een week planner kan je aan de slag om je leven meer richting te geven. Hoe kan je dit beter doen dan een goede planning te hebben? Want zonder plan, heb je geen doel. En zonder doel kan je je dromen niet realiseren. Start nu met een week planner zodat jij ook jouw dromen kan realiseren. Ik heb de beste 9 beste week planners voor jou op een rij gezet.


Droom niet je leven, leef je dromen

Voor veel mensen is het lastig om de juiste stap te zetten. Het begint ook bij de Daarom is een weekplanner echt een heel fijn hulpmiddel. Hier kan je je doelen opschrijven en het ook daadwerkelijk gaan plannen én uitvoeren natuurlijk. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten planners. Ik wil je graag wegwijs maken tussen alle planners, zodat jij makkelijk de juiste keuze kunt maken.


In dit artikel geef ik je antwoord op de onderstaande vragen:


Waarom een planner gebruiken?

Ik ben zelf ontzettend enthousiast over een weekplanner, ik zou eerlijk gezegd ook echt niet meer zonder kunnen. De reden hiervoor is dat ik eerder met verschillende aantekeningen in mijn telefoon, things-to-do lijstjes en agenda-items in mijn telefoon en een notitieboek probeerde zelf een soort van planning bij te houden. Maar altijd resulteerde dit in half werk. Na maanden keek ik mijn notitieboek weer in en bedacht ik me dat ik er niet actief genoeg mee bezig was geweest. Zonder een goed plan ga je het doel niet behalen. Of je nu gezonder wilt leven, meer wilt sporten, meer rust in je hoofd creëren of je acties beter prioteren, met de weekplanner ben je al een heel eind op weg. Tenminste dat is mijn ervaring.


Daarnaast miste ik ook enorm het terugkijken op mijn behaalde doelen en resultaten. Met een weekplanner heb je vaak na een aantal weken een reflectiemoment. Dan kan je de nieuwe maand je doelen nog beter meetbaar maken zodat je doel echt bsneleer bereikt wordt.

Het boek Eat that Frog van Brian Tracy vat het heel mooi samen om meer succes uit je leven te halen. In 6 stappen kan je productiever worden wanneer je bewuster wordt en je meer focus hebt (bron);

 • Stap 1: Begin met een plan

 • Stap 2: Focus op wat belangrijk is

 • Stap 3: Zelfkennis is belangrijk

 • Stap 4: Koppel optimisme aan discipline

 • Stap 5: Uitstelgedrag afleren zonder obstakels!

 • Stap 6: Jij bent de baas over jouw tijd!

En laten deze stappen nu juist terugkomen in de weekplanners.

 

Welke soorten planners zijn er?

Als je eenmaal een planner wilt gaan aanschaffen dan zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende soorten planners. Je hebt weekplanners, maandplanners, familieplanners, gedateerde planners, ongedateerde planners, bureaubladplanners of planners die je aan de muur kunt hangen.


Je zou voor je zelf moeten bepalen wat voor jou het beste werkt. Zelf vind ik een weekplanner het fijnste. Vaak is dit een A4-formaat of A4+-formaat. Je hebt ook de keuze uit A3-planners. Daarnaast heb je ook combinaties tussen een agenda/planner of een journal/planner. Je hebt planners die helemaal vooringevuld zijn of planners die je zelf moet gaan invullen of beplakken met stickers.


Ook heb je planners speciaal voor ondernemers, of gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je hebt ook juist planners voor het hele gezin. Daarnaast heb je weer de keuze of je kiest voor in het Engels of in het Nederlands. Zoals je ziet best veel verschillende planners.

She turns her can'ts into cans, en her dreams into plans
 

Wat is een weekplanner?

Een weekplanner is het hulpmiddel om een goede planning te maken en je doelen ook daadwerkelijk te behalen. Ik ben van mening dat een weekplanner de beste start is om orde in je leven te brengen. Een weekplanner is geen agenda maar het is een overzicht van je taken en je doelen per week. In een standaard agenda staan meestal alleen je afspraken in verwerkt.

In een weekplanner staan je doelen en je acties die je hiervoor moet uitvoeren. Door structuur in je leven te brengen, zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk stappen gaat zetten. En als je de afspraken met jezelf nakomt en je de weekplanner optimaal gebruikt, dan wil je na een paar weken echt niet meer zonder. Een weekplanner is een perfecte aanvulling om je persoonlijke ontwikkeling, business en je gezondheid een boost te geven.

 

Hoe gebruik je een weekplanner?

Als je de keuze hebt gemaakt dat dit het jaar wordt dat jij je doelen nu wel écht gaat behalen dan is dat al de eerste stap. Voordat je de weekplanner gaat gebruiken hoef je eigenlijk nog niet veel te doen. De eerste stap is de weekplanner gaan aanschaffen. Vervolgens kan je in de weekplanner je doelen formuleren en de een actieplan opstellen wat je maandelijks wilt behalen, je jaardoelen en natuurlijk hoe je dit gaan behalen in je weekplan.


De weekplanner is er op gericht om je stap voor stap te helpen om je doelen te bepalen en de bijbehorende acties vast te leggen. Als jij je dromen en je doelen helder hebt, kan je vervolgens stappen gaan zetten om deze ook daadwerkelijk te gaan halen.


Door het gebruik van een planner knip je je doel als het ware in kleine stapjes zodat je week na week steeds dichterbij het eindresultaat kom. Met een planner blijf je gemotiveerd om je doelen ook daadwerkelijk af te ronden. Want zeg nou zelf, wat is er fijner dan een taak afvinken?


Ik heb een onderverdeling gemaakt in weekplanners met en zonder datumaanduiding. Hoe kies je de juiste weekplanner?

Voordat je de juiste weekplanner kan kiezen zal je voor jezelf moeten bepalen wat je het meest belangrijk vindt in een planner. De eerste vragen die je jezelf moet stellen is:


Ben je creatief?

Of je creatief bent is erg belangrijk als je een weekplanner wilt gaan kiezen. Want als je de weekplanner zelf vorm wilt gaan geven dan kan je juist kiezen voor bijvoorbeeld de Mascha planner of de Mikky KI planner. De Mascha planner is er echt op gericht om de planner zelf vorm te geven. Je kunt hier stickers inplakken die zijn meegeleverd en je kan de planner je echt helemaal eigen maken. Maar ben je juist niet erg creatief dan kan je beter voor een vooringevulde planner kiezen. De Purpuz planner of de Succesplanner is een hele fijne planner om mee te starten.


Waar wil je de planner voor gebruiken?

Wanneer je wilt kiezen voor een planner voor persoonlijke ontwikkeling, dan is de Purpuz planner of de The Sanny Side Up Planner 2.0 een goed idee voor jou. Maar als je juist een planner wilt voor je hele gezin, dan kan je beter kiezen voor een familieplanner. Op de familieplanner kan je veel minder kwijt, maar je hebt wel één overzicht van alle afspraken voor het hele gezin. Daarnaast heb je de keuze om een planner te gebruiken voor je business of juist voor je persoonlijke doelen.

Hoe groot moet de planner zijn?

Wil je veel ruimte hebben om te schrijven of ben je juist van zo min mogelijk schrijven? Je hebt kleinere planners van A5 formaat of grote A4-formaat planners tot A3-formaat. En alles er tussenin. :) Beslis voor jezelf welk formaat je fijn vindt. Wil je de planner vaak meenemen, dan is misschien een kleiner formaat handig. Als je de planner voornamelijk thuis op je bureau gebruikt dan is misschien juist een wat grotere bureauplanner een goed idee.

 

Purpuz Deskplanner Weekplanner Papier

Met deze XL weekplanner geef jij jezelf het overzichtterug: stel doelen, plan je afspraken, houd handig lijstjes bij. Markeer je groei en sluit iedere dag positief af met een korte reflectie. Zo krijg je meer grip op je week, zie je wat er speelt en wat je niet moet vergeten.

 

Wanneer wil je starten met de planner?

Gebruik je de planner voor een heel kalenderjaar vanaf januari? Kies dan voor de planner met datumaanduiding. Als je juist meer flexibiliteit wilt en je wilt starten wanneer jij dat wilt kies dan voor een planner zonder datumaanduiding.

Als je deze antwoorden weet dan kan je makkelijker een keuze maken. Zelf ben ik enorm fan van de weekplanner. In de weekplanner heb je vaak op 2 pagina´s een handig overzicht van de hele week. Daarnaast heb je vooraf ook de mogelijkheid om een jaar- en maandplanning te maken. Mocht je twijfelen welke planner het beste bij je past, dan zou ik in eerste instantie kiezen voor een weekplanner.


De weekplanner is voornamelijk gericht op jezelf. Maar een familyplanner kan ook een geweldige uitkomst zijn als je een druk gezinsleven hebt. Is een familyplanner meer iets voor jou? Lees dan snel mijn tips over welke familyplanner geschikt is voor jou.

 


 

Top 5 weekplanners zonder datumaanduiding

 

The Sanny Side Up Planner 2.0


Dé mindset planner voor je doelen, dromen en positieve reminders is toch écht wel de Sanny Side Up Planner 2.0. Met een envelop voor bonnetjes, meer schrijfruimte voor het weekend en een uitgebreidere journaling. Zet vandaag nog de eerste stap in de richting van jouw dromen!


Dromen hebben we allemaal, maar hoe zorg je ervoor dat jouw dromen niet alleen in je hoofd blijven zitten, maar dat je ook echt concreet stappen zet om er te komen? Door ze in te plannen! Sanny vertelt je in deze planner hoe je de meest grote dromen opbreekt in kleinere stukken, om hier vervolgens een takenlijst van te maken die je elke week gaat inplannen. Naast het bijhouden van je to do’s, helpt deze planner je ook met het verbeteren van je mindset én hoe jij zo efficiënt mogelijk omgaat met jouw tijd. Zodat er ook quality time overblijft voor jezelf. Deze planner is uniek omdat elke week begint met een korte en exclusieve video van Sanny. Daarin geeft zij je elke week tools en technieken zodat je betere keuzes kan maken, sneller je doelen gaat halen en dingen vaker vanaf de zonnige kant bekijkt. Van omgaan met piekeren en het herprogrammeren van je zelfbeeld, tot en met je relatie tot geld en hoe je dingen beter kan onthouden.


Kenmerken en positieve punten The Sanny Side Up planner:

 • Een echte mindset planner om positiever in het leven te staan

 • taal: Nederlands

 • 256 pagina's echt een dikke planner met heel veel informatie

 • leuke stickers worden meegeleverd, zodat je bijvoorbeeld je date-night niet vergeet te plannen ;)

 • Leuk!: door de stickers zelf je eigen planning maken

Eerlijk is eerlijk, het is een prijzige planner. Maar nu ik de planner echt in mijn handen heb is het de prijs echt dubbel en dwars waard. Als je het komende jaar met behulp van deze planner je doelen kan behalen dan wil je echt niet anders meer. En zoals Sanny zegt: Wat er niet in je planner staat, gebeurt ook niet. Wil je echt een verandering doorvoeren in je mindset, leefstijl, gezondheid of andere doelen, start dan met deze planner! Het scheelt dat je direct kan beginnen, want je hebt geen vooringevulde data :)


Prijs indicatie: € 49,95 

SuccesPlanner - ongedateerd


Een goed overzicht brengt rust en inzicht. De ongedateerde SuccesPlanner combineert je persoonlijke en professionele agenda. Hij geeft ruimte aan al je gedachten. Hij laat je nadenken over wat je écht wilt en helpt je om hierin concreter te worden. Het is een combinatie van een handige planner en een werkboek om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. In deze versie kun je zelf de datums invullen in de handige weekoverzichten. Dat is niet alleen makkelijk, je zet de planner nog eens volledig naar jouw hand. De opbouw en inhoud zijn gelijk aan die van de klassieke planner.


 • Zen-groene kleur met goudfolie en NIEUWE mandala diepdruk

 • Blauwgrijs gekleurd binnenwerk

 • 2 leeslintjes voor handige gebruik

 • Sluitelastiek

 • Formaat 19 x 24,5 cm (tussen A4 en A5-formaat in)

 • 240 pagina's

 • ONGEDATEERD, dus je dient zelf je datums erin te noteren!

Deze planner heeft dezelfde opbouw als de andere (kleuren) SuccesPlanners en ook de inhoud is op enkele details na dezelfde. Alleen… er staan geen datums in gedrukt. Je kunt hem zelf voorzien van datums, hierdoor kun je iedere maand van het jaar starten! Ook deze versie is voorzien van een lijst met alle schoolvakanties en feestdagen in België en Nederland en jaarkalenders t.e.m. 2024. Hij bevat genoeg ruimte om er 12 maanden lang mee aan de slag te gaan. Ideaal voor o.m. docenten, leerkrachten, studenten en iedereen die niet tot 1 januari wilt wachten om aan de slag te gaan met deze tool voor een beter inzicht, groei en balans! En nog dit: jaaroverzicht met notitieruimte • mijn doelenlijst voor komend jaar • mijn plannen en planningen • zogenaamde 'dotted pagina's' na elke maand (handig om dingen te noteren, creatief te zijn, schema's te maken, enz.).


Prijs indicatie: € 41,90 

Mascha Planner - nieuw - ongedateerd


De nieuwe Mascha Planner GreenVelvet heeft een fluweelgroene cover met gouden wiro-spiraal en is binnenin met groenmarmer versierd. Deze luxe planner met passend elastiek kun je verder uiteraard helemaal zelf customizen door de bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak.


Deze planner is echt voor de creatievelingen. Je kunt deze customizen door de vele bijgevoegde stickers. Met veel extra's: notitieboekje, kaarten, maandstickers, labelstickers. Vul de vakjes in zoals je zelf wilt en pas hem volledig aan naar eigen smaak. Bevat 60 weken.


De Mascha planner is een hot item! Het is namelijk een gedeeltelijk voorgedrukte planner zodat data. Door middel van de bijgeleverde stickers kan je de planner indelen zoals jij dat wilt. Het enige nadeel is dat je soms wat weinig ruimte hebt om te schrijven, maar hierdoor blijf je wel gefocust op het doel. Je kan ook altijd extra leuke stickers bijkopen zodat je kan blijven variëren.


Kenmerken en positieve punten Mascha planner:

 • zeer geschikt voor vrouwen en meiden

 • taal: Engels

 • looptijd 18 maanden

 • formaat van 29cm x 20,3 cm

 • stickers worden meegeleverd, creativiteit noodzakelijk

 • grotendeels niet vooringevuld

 • Leuk!: door de stickers zelf je eigen planning maken

 • Prijs € 24,99 

Weekplanner ongedateerd - Maan Amsterdam

De ongedateerde weekplanner van Maan Amsterdam is een handige basic planner. Het is niet echt een jaarplanner maar meer voor de korte termijn om doelen te formuleren. Het is eigenlijk een blanco planner. Wel een handig hulpmiddel voor de startende planner om de dagen goed te organiseren. De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wilt. Elke week vind je per dag een schrijfvak en daarnaast een groot notitievak om overige zaken voor de week of boodschappen te noteren.


Ook is er een stickervel bijgesloten. De stickers kun je gebruiken om vakanties, feestdagen of uitjes op een leuke manier aan te geven.


De planner heeft een A4 formaat en is voorzien van ringband met ophanghaakje. De planner bevat 64 weken (zonder data).


Het design is modern en heeft fijne neutrale kleuren. De planner bevat 4 verschillende pagina's die worden herhaald.


Prijs: vanaf € 16,95 

ROSE&EVE Planner - Focus en doelen - ongedateerd


De nieuwe weekplanner van ROSE&EVE helpt jou structuur aan te brengen en laat jou daardoor extra genieten van alle mooie momenten. Doordat de planner ongedateerd is, kun je hem op het gewenste moment gebruiken. Vul de planner in zoals jij wilt en pas hem volledig aan naar eigen wens! Bevat 5 keer 6 weken. Elke 6 weken kan je je dromen en doelen vaststellen. Vervolgens terugkijken door zelfreflectie en eindevaluatie. Een mooie planner om echt het beste uit jezelf te halen.

 • Prijs: vanaf € 29,99 

Top 4 weekplanners met datumaanduiding

Kies je toch liever van extra gemak en wil jij graag het nieuwe jaar starten met nieuwe doelen en dromen? Dan kan je kiezen voor de weekplanners met een datumaanduiding. Vaak start de planner eind van het voorgaande jaar en loopt de planner iets langer door. Dus zorg dat je deze op tijd besteld zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

 

Purpuz planner 2023


De Purpuz planner van Clen Verkleij is echt wel één van mijn favoriete planners. Clen Verkleij is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en een modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen.


Deze planner stond binnen een jaar bij BOL op nummer 1. Clen geeft aan dat Purpuz werkt. Dit is waarom ze bij voorgeschreven gebruik, meer balans, geluk en succes na een jaar garanderen. Je kunt het zien als een medicijn. Als je de Purpuz dagelijks gebruikt, wordt je leven beter.


Mocht je leven na een jaar niet beter zijn, dan kan je de planner opsturen en krijg je je geld terug!


Kenmerken en positieve punten Purpuz planner:

 • geschikt voor: mannen en vrouwen

 • gericht op mindfullness met mooie quotes en zorgt voor rust in je hoofd

 • taal: Nederlands

 • luxe design, goede kwaliteit, praktisch in gebruik

 • inspirerende quotes

 • weekoverzichten, maandoverzichten, jaaroverzichten

 • vooringevuld, door het handige stappenplan en het werkboek is het een bewezen effectieve methode voor meer balans, geluk en succes

 • te gebruiken als persoonlijk en zakelijke planner in één

 • duurzaam: CO2 neutraal en sociaal in Nederland gemaakt, het gebruikte papier is FSC-gecertificeerd.

 • looptijd één jaar

 • start eind december van 2022

 • formaat van 25 cm x 19 cm

 • Doel: werk en privé

 • Uniek stappenplan van droom naar dagdoel

 • De planner is beschikbaar is verschillende kleuren

 • Prijs: vanaf € 35,- 

SuccesPlanner 2023


De SuccesPlanner 2023 is één van de mooiste planners in Nederland en België. Deze staat al vijf jaar in de top 5. Deze planner is een gedateerde succesplanner, per kalenderjaar. Deze start dus op 1 januari.


Je kan er ook voor kiezen om een ongedateerde planner aan te schaffen. Je hoeft dan dus niet perse in januari te starten maar je kan prima in maart of juli van start gaan.


Kenmerken en positieve punten Succesplanner:

 • geschikt voor: mannen en vrouwen

 • taal: Nederlands

 • fijn: een sterk sluitelastiek

 • luxe design, goede kwaliteit, praktisch in gebruik

 • weekoverzichten, maandoverzichten, jaaroverzichten

 • vooringevuld, met de eventuele stickers die je erbij kan kopen kan je de planner persoonlijk maken

 • te gebruiken als persoonlijk en zakelijke planner in één

 • looptijd één jaar

 • start eind december van 2022

 • formaat van 25 cm x 19 cm

 • Doel: werk en privé

 • De planner is beschikbaar is verschillende kleuren en met verschillende afbeeldingen

 • Er is ook een academische succesplanner beschikbaar, klik hier voor meer informatie

 • Prijs: vanaf € 41,90 

Essentialiving planner 2023


Op een eenvoudige manier brengt de Essentialiving Planner 2023 meer rust en ruimte in je leven. Het is een meer rustige agenda/planner met veel ruimte om te schrijven.


De unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie.


Dit vind je in de Essentialiving Planner:

 1. Balance Creator & Balance Check

 2. Overzicht per dag, week én maand

 3. Veel schrijfruimte

 4. Wekelijks focus punt

 5. Avondeten plannen & wekelijks recept

 6. Mood tracker en lijstjes voor 'fun things' en 'lovely memories'

 7. Prachtige beelden en motiverende quotes


Balance Creator & Balance Check

Wat de Essentialiving Planner uniek maakt, is de Balance Creator. De Balance Creator bestaat uit zeven stappen die je aan het begin van het jaar eenmalig invult. Zo zie je snel waar jij je tijd en energie aan besteedt en welke elementen in je leven je moet aanpakken. De Planner eindigt elke week met een Balance Check. Dat is een vriendelijke reminder om te ontdekken of die week in lijn is met de ideale situatie die je in de Balance Creator hebt bepaald.


Overzicht per dag, week én maand

De weekindeling geeft je in één oogopslag een helder overzicht van wat je die week te doen hebt. En dat geeft rust. Onder elke dag is bovendien ruimte voor jouw to do’s: de dingen die op die dag écht moeten gebeuren. Elke maand begint met een handig maandoverzicht.


Prijs indicatie: € 34,95 

Structuurjunkie planner 2023 - Cynthia Schultz


Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen?


Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze planner start eind december 2022 en loopt t/m de eerste week van januari 2024.

De planner heeft 4 jaaroverzichten, 13 maandoverzichten én 54 weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte om bijkomende taken te noteren en kun je wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren. Achterin zijn lijntjespagina’s voor al je taken en gedachten.


De planner is in A4-formaat en wordt uitgegeven met twee leeslintjes, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Kenmerken en positieve punten planner structuurjunkie:

 • geschikt voor mannen en vrouwen

 • wil je een planner om niet al te veel te hoeven schrijven dan is het kleine formaat ideaal, wil je meer ruimte kies dan voor het A4-formaat

 • taal: Nederlands

 • simpel design, goede kwaliteit, makkelijk in gebruik

 • je hoeft hier niet creatief voor te zijn

 • weekoverzichten, maandoverzichten, jaaroverzichten.

 • vooringevuld

 • je hebt voor ondernemers een speciale Structuurjunkie Businessplanner 2023

 • prijs: vanaf € 18,00 

Voordelen starten met een weekplanner

Het plannen van je week met ee weekplanner heeft vele voordelen. Mocht je nog niet overtuigd zijn om een weekplanner te gaan gebruiken? Ik heb om je te overtuigen mijn top 5 voordelen voor je op een rij gezet.


✅Je leert je beter te focussen. Door je op één taak te richten in plaats van meerdere taken tegelijk, maak je ook echt af waar je mee bezig bent.

✅Je laat je minder leiden door de waan van de dag. Als je van tevoren beslist waar jij je tijd aan gaat besteden, heb je meer kans om je tijd ook daadwerkelijk gericht te besteden.

✅Je leert orde scheppen in de chaos

✅Door het stellen van week, maand en jaardoelen kan je in kleine stapjes je doel behalen. Vaak lijkt een doel ver weg, maar als je dit in 5 of 10 kleine stapjes verdeeld is het makkelijker om te behalen. Doordat het makkelijker is ben je gemotiveerder om het te behalen en zal je het gaan verwezenlijken.

✅Met een planner kijk je terug op je planning en probeer deze te verbeteren. Wanneer je een planning hebt gemaakt en je hebt het (net) niet gehaald dan is het goed om na te gaan wat hier de reden van is. Door bewuster met je tijd om te gaan leer je productiever te werken.

 

Weekplanner kopen?

Wanneer jij er klaar voor bent om je leven te plannen, kan je makkelijk online één van de weekplanners kopen. Als je kiest voor een gedateerde weekplanner dan zou ik niet te lang wachten met het kopen van de weekplanner. Er worden namelijk altijd maar een beperkte oplage gedrukt. Het zou vervelend zijn als je favoriet net is uitverkocht!Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page