top of page

De familieplanner 2023 2024; organiseer al je afspraken van het hele gezin


moeder druk met twee kinderen en kijkt op telefoon

Wanneer je een gezin hebt met meerdere personen kan het lastig zijn om de familie agenda goed bij te houden. Hoe kan je makkelijk de belangrijkste afspraken van alle gezinsleden bijhouden en behoud je het overzicht? Het antwoord hierop is de familieplanner.


Om alle afspraken vast te leggen van het hele gezin is een familieplanner ideaal! Je kunt met een familieplanner de gehele familie agenda bijhouden op één document. Nooit meer dubbele afspraken en rust in je hoofd. Plannen voor je gezin wordt veel makkelijker als je gaat werken met een familieplanner.


Er zijn verschillende familieplanners waar vast een perfect exemplaar voor jou tussen zit. Ik heb de 11 leukste familieplanners voor je op een rij gezet.


Inhoudsopgave:

 

Wat is een familieplanner?

Een familieplanner is meer dan een standaard planner. Wanneer je kiest voor een familieplanner dan is deze planner gericht op het hele gezin. Dus niet alleen jezelf en je partner maar ook je kinderen. Je kunt er met elkaar afspraken in maken, doelen vaststellen, stickers plakken, algemene afspraken in kwijt, werkafspraken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan opgeschreven worden in de planner.


Een familieplanner is een planner op papier waarbij je van verschillende personen uit het gezin de afspraken makkelijk kunt bijhouden. Door het gebruiken van één overzicht kan iedereen uit het gezin in één oogopslag zien wat de belangrijke afspraken zijn. Je hebt planners die je als bureauagenda kunt gebruiken of planners die je op kunt hangen.


Het is ontzettend handig voor ieder lid van het gezin. Als je kind naar school gaat, werkafspraken, tandartsafspraken, weekendjes weg, uit eten en bijvoorbeeld verjaardagen. Je kan er veel in kwijt en het is ontzettend functioneel! Als je er eenmaal mee start wil je niet anders meer. Ook voor de kinderen is het leuk om mee te helpen met bijvoorbeeld stickers plakken of aftellen naar verjaardagen of feestdagen.

 

Welk verschillende soorten familieplanners zijn er?

Je hebt verschillende soorten familieplanners. In dit artikel richt ik mij vooral op de planners die je op kunt hangen. Deze planners zijn bij de meeste mensen favoriet omdat deze voor iedereen makkelijk zijn in te zien. Je hebt ook planborden voor kinderen of weekplanners.

 

Keuze aantal personen familieplanner

Je kunt een keuze maken uit het aantal personen voor wie de familieplanner geschikt is. Ook al zijn sommige gezinsleden misschien niet in staat om een agenda bij te houden ;) er zullen wel afspraken ingepland worden voor de baby, peuter of kleuter. Om deze reden is het handig om elk gezinslid een eigen plek te geven op de familieplanner. Want of je een gezin hebt met 4 of 6 personen geeft natuurlijk voor het plannen wel een verschil. Maak hier dus echt de juiste keuze in.

 

Keuze startmoment familieplanner

Ook kan je ervoor kiezen om te beginnen bij de start van het schooljaar of per kalenderjaar. Het voordeel van starten van kalenderjaar 2024 is dat de planner vaak al begint bij augustus van het jaar ervoor. Dus de echte startdata van de planners verschillen vaak niet enorm.


Ongedateerde familieplanner

Je kunt natuurlijk ook gewoon starten wanneer je wilt met een ongedateerde planner. Ongedateerde planners zijn ook enorm handig. Als je op vakantie gaat dan hoeft er vaak niet veel gepland te worden. Dan kan je deze week makkelijk overslaan. Voor elke planner zijn voor- en nadelen te verzinnen. Ik heb in de onderstaande lijst 7 gedateerde planners en 4 ongedateerde planners op een rij gezet. Kies de planner die het beste bij je past.

 

Keuze beste familieplanner

Ik kan voor jou niet de keuze maken welke planner het beste is. Ik kan je wel de voor- en nadelen per planner vertellen zodat jij zelf de beste keuze kunt maken voor je eigen gezin. Lees maar mee met mijn overzicht!

 

Top 7 familieplanners 2023 2024

 

De Family Survival Planner 2024

Startdatum augustus 2023 - maandplanner

Family Survival Planner 2024

De Family Survival Planner is de ideale tool voor drukbezette ouders. Of je nu een eenoudergezin bent, een samengesteld gezin hebt, als oppasopa fungeert of gewoon veel kinderen over de vloer krijgt, deze planner zorgt voor overzicht en helpt je uit de planningchaos te ontsnappen.


Met de Family Survival Planner 2024 krijg je elke maand een mooi overzicht om geen afspraak meer te vergeten. Naast praktische en een handig overzicht bevat deze planner ook handige tips om je gezinsleven nog leuker en efficiënter te maken. Het vormt een levendig verslag van het jaar, dat je naast de fotoboeken in de kast kunt bewaren en later met nostalgie kunt terugkijken op de drukke tropenjaren.


✅Startdatum 1 augustus 2023

✅Einddatum december 2024

✅Maandplanner

✅Leuk voor kinderen!

✅De 1000 stickers geven snel een goed overzicht

✅Uitstekende kwaliteit

✅Mooie vormgeving

❌Geen weekplanner

❌Geen overzicht per gezinslid

Prijsindicatie vanaf € 19,95 

De handigste Super Family Planner 2024

Startdatum augustus 2023- maandplanner


Enige Echte Super Family Planner 2024

De Enige Echte Super Family Planner 2024, de nieuwe naam van De Enige Echte Family Survival Planner, is de populairste planner van Nederland: onmisbaar in elk druk gezin met kinderen t/m 18 jaar.


De Enige Echte Super Family Planner is dé familyplanner van het allereerste uur. Met De Enige Echte Super Family Planner 2023 heb je alle agenda’s van het hele gezin bij elkaar. Sporten, een speelafspraak, BSO-dag of leraarloze schooldag: met deze evergreen in huis vergeet je nooit meer iets. Met meer dan 1250 superhandige stickers: de favoriet van ouders en kinderen. Met een looptijd van 17 maanden (augustus 2022 t/m december 2023).


✅Startdatum 1 augustus 2023

✅Einddatum december 2024

✅Maandplanner

✅Leuk voor kinderen!

✅De 1250+ stickers geven snel een goed overzicht

✅Uitstekende kwaliteit

✅Mooie vormgeving

❌Geen weekplanner

❌Geen overzicht per gezinslid


Prijs indicatie: vanaf € 19,99 

&INK Familieplanner 2023 2024 - 16 Maanden - Jungle

Startdatum 30 augustus 2023 - weekplanner - per gezinslid (5 personen)

&INK familieplanner jungle

Als ouder met een druk leven kunnen we eigenlijk niet zonder een goede familieplanner. Ons hectische bestaan vraagt om structuur, wat voor rust en houvast zorgt. Met deze 16-maanden familieplanner voor 2023-2024 kun je rekenen op ondersteuning! Deze planner is speciaal ontworpen voor gezinnen tot 5 personen, huisgenoten of zelfs collega's. Door agenda's te combineren, creëer je meer tijd voor elkaar. Bovendien is de planner voorzien van prachtige illustraties, waardoor hij er niet alleen mooi uitziet aan de muur of op tafel, maar ook een lust voor het oog is. Kortom, een onmisbaar item voor iedereen die graag alles onder controle heeft en tijd wil overhouden voor leuke dingen in het leven.


Belangrijkste kenmerken:

Weekoverzichten

Ruimte voor 5 gezinsleden

Boordevol leuke en handige checklists

Stevig gebonden met een spiraal

De planner loopt van 28 augustus 2023 tot en met 5 januari 2025.


✅Startdatum 30 augustus 2023

✅Einddatum 5 januari 2025

✅Weekplanner

✅Leuk voor kinderen

✅De stickers geven snel een goed overzicht

✅Uitstekende kwaliteit

✅Mooie vormgeving

✅Overzicht per gezinslid

✅Geschikt voor 5 personen


Prijsindicatie vanaf € 17,99 

Hobbit Familieplanner Schooljaar 2023 2024

Startdatum juli 2023 - weekplanner - per gezinslid (5 personen)

Hobbit familieplanner 2023 2024 A4

Deze handige 5-persoons Hobbit familieplanner is perfect voor ouders die meer structuur nodig hebben. Met een stijlvol koperkleurig spiraal en hanger is deze planner niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi om te zien. Met een frisse print van klaprozen zorgt deze planner voor een vrolijke uitstraling. De indeling van de planner is overzichtelijk met één week op één pagina, waarbij je de namen bovenaan kunt invullen. Deze handige Hobbit familieplanner loopt van juni 2023 tot juli 2024 en is iets groter dan het A4-formaat. Plan je leven eenvoudig en georganiseerd met deze fantastische planner!


✅Startdatum 1 juni 2022

✅Einddatum juli 2023

✅Weekplanner

✅Uitstekende kwaliteit

✅Klassieke vormgeving

✅Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

✅Overzicht per gezinslid

✅Geschikt voor 5 personen

Prijsindicatie vanaf € 16,95 

Hobbit Familieplanner - Schooljaar 2023 2024 - A3+

Startdatum juli 2022- weekplanner - per gezinslid (6 personen)

Hobbit Familieplanner 2023 2024

De perfecte familieplanner voor ouders die op zoek zijn naar structuur en overzicht. Deze vrolijke 5-persoons omslag Hobbit familieplanner voor het schooljaar 2023-2024 is ontworpen met een prachtige jungleprint van kraanvogels, papegaaien en tropische bloemen op een zachtgroene achtergrond.


Deze Hobbit familieplanner is voorzien van handige insteekhoesjes aan de linkerkant, ideaal voor het bewaren van pasfoto's. Met een weekoverzicht per pagina heb je altijd helder zicht op alle plannen en afspraken. De planner is gemaakt van stevig karton en eenvoudig op te hangen aan de metalen hanger.


Als extraatje ontvang je bij deze familieplanner 354 superleuke stickers om de planner op te vrolijken. De planner loopt van juni 2023 tot juli 2024, waardoor je het hele schooljaar kunt plannen en organiseren.


Mis deze geweldige Hobbit familieplanner niet en creëer structuur in het leven van jouw gezin!


✅Startdatum 1 juni 2023

✅Einddatum juli 2024

✅Weekplanner

✅354 leuke stickers

✅Uitstekende kwaliteit

✅Klassieke vormgeving

✅Overzicht per gezinslid

✅Geschikt voor 6 personen

Prijsindicatie vanaf € 22,49 

MGPcards - Familieplanner 2023 - 2024

Startdatum 1 juli 2022 - weekplanner - per gezinslid (6 personen)

MGPCards weekplanner 2023 2024

Als ouder wil je graag structuur in het gezinsleven. Daarom is de Familieplanner 2023-2024 perfect voor jou. Met ruimte voor zes gebruikers, wire-o binding en een handige ophangbeugel, biedt deze planner alles wat je nodig hebt. Met een formaat van 34 x 24.5 cm is er voldoende schrijfruimte om alle belangrijke afspraken en activiteiten bij te houden.


De week begint op maandag, wat handig is voor de planning van school- en andere dagelijkse activiteiten. De planner is speciaal ontworpen voor de schoolperiode van 1 juli 2023 tot en met 31 december 2024, zodat je alle belangrijke schoolgebeurtenissen en vakanties kunt plannen. Met deze familieplanner houd je overzicht en creëer je structuur in het drukke gezinsleven.


✅Startdatum 1 juli 2023

✅Einddatum december 2024

✅Weekplanner

✅Basic vormgeving

✅Verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen

✅Overzicht per gezinslid

✅Geschikt voor 6 personen

✅Scherpe prijs

Prijsindicatie vanaf € 17,99 

A-Journal Weekplanner Familieplanner - 2023 2024 - 16 maanden

AJournal weekplanner 2023 2024

Ben je een ouder die graag alles plant en organiseert? Dan is de A-Journal 16 Maanden familieplanner 2023-2024 echt iets voor jou! Deze planner is ontworpen om structuur te bieden aan je drukke leven, zodat je altijd grip kunt houden zonder iets belangrijks te vergeten. Met een strak design, overzichtelijke weekoverzichten en veel handige lijstjes, helpt deze planner je georganiseerd te blijven en tijd over te houden voor de leuke dingen in het leven.


Wat maakt deze planner zo speciaal? In de A-Journal familieplanner is er ruimte voor vijf gezinsleden, huisgenoten of collega's, zodat je gemakkelijk agenda's kunt combineren en meer tijd voor elkaar kunt hebben. Daarnaast bevat de planner leuke stickers om het plannen nog leuker te maken! Met weekoverzichten, handige checklists en een spiraalbinding is deze planner een must-have voor iedereen die graag in controle is en tijd wil overhouden voor de dingen die er echt toe doen.


Mis deze kans niet en schaf de A-Journal 16 Maanden familieplanner 2023-2024 aan! De planner loopt van 28 augustus 2023 tot en met 5 januari 2025 en is perfect voor ouders die van plannen en organiseren houden.

✅Startdatum 28 augustus 2023

✅Einddatum 5 januari 2025

✅Weekplanner

✅Overzicht per gezinslid

✅Geschikt voor 5 personen

✅Scherpe prijs

Prijsindicatie vanaf € 17,99 

Top 3 ongedateerde familieplanners


Een ongedateerde familieplanner is ontzettend fijn als je wilt starten met invullen wanneer jij dat wilt. Je kunt makkelijk een weekje overslaan als je niets te plannen hebt als je bijvoorbeeld vakantie hebt. En je hoeft niet aan het begin van het schooljaar of het begin van het kalenderjaar te starten. Ik heb de leukste ongedateerde familieplanners voor je op een rij gezet. Begin wanneer jij wilt!

 

Familie weekplanner - A4 ongedateerd - Maan Amsterdam

Ongedateerd - weekplanner - 66 weken - per gezinslid (4 personen + familie)

Ogedateerder weekplanner Maan Amsterdam

Als drukke ouder die graag alles plant en georganiseerd houdt, heb je deze maandelijkse Familie Weekplanner nodig! Het A4-formaat en de ringband maken het handig om op te hangen en snel toegang te krijgen tot alle gezinsactiviteiten. Met 66 weken en geen voorgedrukte data kun je deze planner op elk gewenst moment beginnen te gebruiken en zelf de datums invullen. Maak je geen zorgen, de stickervellen zijn inbegrepen om belangrijke gebeurtenissen, vakanties en uitjes te markeren. Geniet van het moderne design met zachte pastelkleuren - het is een absolute must-have voor elk plannend gezin!


Prijsindicatie vanaf € 16,95 

Familieplanner A4 | weekplanner ongedateerd | Thuismusje

Ongedateerd - weekplanner (50 vellen) - per gezinslid (5 personen)

Ongedateerde familieplanner thuismusje

Als drukke ouder is het belangrijk om structuur te hebben in het gezinsleven. Deze handige weekplanner maakt het gemakkelijk voor jou en je gezin. Noteer alle afspraken, verjaardagen, uitjes en verplichtingen per persoon of als gezin, zodat je niets meer vergeet. De planner is ongedateerd, wat betekent dat je zelf de data kunt invullen. Er zijn 5 kolommen die handig zijn voor 5 gezinsleden. Je kunt ook 1 kolom gebruiken voor het hele gezin en zo ruimte overhouden voor 4 gezinsleden.


Tip: De planner is dubbelzijdig bedrukt. Gebruik de ene zijde van de planner voor het eerste half jaar en draai hem halverwege het jaar om. Zo kun je zonder moeite door de weken bladeren terwijl hij aan de muur hangt.


Indicatie prijs €18,75 

Leukigheidjes - Familieplanner - weekplanner

Ongedateerd - weekplanner (52 weken) - per gezinslid (5 personen)

Leukigheidjes ongedateerde familieplanner

Ben je op zoek naar overzicht en structuur? Dan is deze weekplanner absoluut een aanrader voor jou als ouder.


Met deze weekplanner heb je niet alleen ruimte om je week te plannen, maar ook om je dag in te delen in ochtend, middag en avond. Dankzij de gekleurde banen heb je in één oogopslag een duidelijk overzicht van je hele week.


Daarnaast biedt de planner ruimte voor notities en een to-do-lijst, zodat je alles bij de hand hebt.

Geef deze planner een handig plekje op je bureau of in de keuken, zodat je altijd een goed overzicht kunt behouden. Het is ook een leuk cadeau om te geven of natuurlijk zelf te gebruiken.


Belangrijk om te weten:

Formaat: A4

52 vellen papier, zodat je deze planner het hele jaar kunt gebruiken!


Met deze handige weekplanner houd je als ouder overzicht en kun je optimaal genieten van structuur in je dagelijkse leven.

Indicatie prijs: € 13,95 

Voordelen familieplanner 2022 2023

Nu je alle pluspunten hebt gelezen over de familieplanner, lijkt het mij dat je een goed overzicht hebt van de verschillende soorten planners. Ik geef je hieronder nog een opsomming van de voordelen van een familieplanner.


✅Hang de planner in de keuken of een andere centrale plek

✅Makkelijk in te vullen

✅Weekplanner of maandplanner, kies je favoriete indeling

✅Overzicht per gezinslid

✅Geschikt voor 6 personen

✅Alle belangrijke afspraken in één overzicht

 

Familieplanner kopen?

Ben je overtuigd dat een familieplanner ook bij jou past? Wacht dan niet langer met het kopen van de perfecte familieplanner. De familieplanners met jaartal worden gedrukt in beperkte oplage. Bij de gedateerde planners geldt echt op = op. Dus wees er snel bij zodat jij je favoriet niet mis loopt.


Wanneer een familieplanner net te uitgebreid voor je is, kan je ook starten met een weekplanner voor jezelf. De weekplanner is vaak een uitgebreide agenda waar je de afspraken en je jaar vooruit kunt plannen met je doelen die je wilt behalen. Ik heb een top 9 voor je gemaakt, lees hier snel verder.


Naast de familieplanners op papier heb je ook magnetische planborden voor kinderen. Dit is echt gericht op de kinderen en het is vaak een weekplanner. Meer informatie over de planborden voor kinderen lees je hier.

 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page