top of page

Een verjaardagskalender zelf maken of kopen? De 9 leukste op een rij.

Bijgewerkt op: 6 nov. 2022


In elk huis is er wel één te vinden. Vaak hangt deze op het toilet, in de gang, in de keuken of in de bijkeuken. De verjaardagskalender is niet meer weg te denken uit een woning. Een verjaardagskalender is erg handig om in je huis te hebben hangen, zodat je nooit meer de verjaardag van je beste vriendin, nichtje, opa, oma, schoonzus of buurvrouw vergeet. En vergeet natuurlijk niet alle kinderen van familie en vrienden.


Wanneer je op de juiste dag je beste vriendin kan feliciteren met de eerste verjaardag van haar kindje, of een kaartje kunt sturen wanneer je oma jarig is. Dat zijn mooie momenten om even bij stil te staan. Met een verjaardagskalender vergeet je geen verjaardag meer! Ook kan je op de verjaardagskalender de trouwdata invullen van je vrienden en familie. Met een verjaardagskalender ben jij diegene die op tijd is met het versturen van een leuk kaartje of een brievenbuscadeautje om iemand te feliciteren.


Een verjaardagskalender cadeau geven is een leuk origineel cadeau. Of je een verjaardagskalender (kan ook prima aan jezelf) cadeau geeft met foto's van jezelf, je kinderen, je huisdier of je favoriete boyband? Het kan allemaal! Dus als je nog een leuk cadeau zoekt voor een housewarming, een cadeau voor een bruiloft of een sinterklaas- of kerstcadeau? Dan is een verjaardagskalender een perfect cadeau!

 

Een verjaardagskalender als cadeau geven

Een verjaardagskalender is een ontzettend leuk cadeau om te geven. Je kunt een verjaardagskalender als cadeau geven wanneer twee mensen gaan samenwonen, voor een housewarming, als huwelijkscadeau of wanneer er een verbouwing heeft plaatsgevonden. Ook is het altijd leuk om een verjaardagskalender als cadeau te geven met foto's voor opa en oma met de kleinkinderen erop. Of voor je beste vriendin met alle leuke foto's van jullie samen. Wat ook ontzettend leuk is om een verjaardagskalender te laten maken van je eigen huisdier of je eigen kinderen natuurlijk ;). Er zijn genoeg mogelijkheden om een verjaardagskalender als cadeau te geven.


Een verjaardagskalender is ideaal om als cadeau te geven bij een housewarming, verjaardag, samenwonen of huwelijk. Het is het moment om het huis leuk in te richten of twee families en vriendengroepen met elkaar te verbinden. Op deze dag kan iedereen gelijk zijn of haar verjaardag invullen zodat alle vrienden en familieleden op de verjaardagskalender komen te staan. Dan is er geen enkel excuus meer om een verjaardag te vergeten. ;)


Je kunt ervoor kiezen om een verjaardagskalender zelf te maken of een leuke verjaardagskalender kant-en-klaar te kopen. Ook kan je natuurlijk als vriendengroep een originele kalender met foto's en quotes laten maken bij een housewarming of als huwelijkscadeau. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Een verjaardagskalender zelf maken is erg leuk om te geven. Zo laat je ook zien dat je er echt tijd in hebt gestoken.

 

Verjaardagskalender &INK

Deze stijlvolle verjaardagskalender van &INK is met aandacht ontworpen en verdient eigenlijk een mooiere plek dan op het toilet. Het zijn stuk voor stuk originele met de hand geïllustreerde tekeningen. De verjaardagskalender is gebonden met een zwarte spiraal en niet jaargebonden, zodat je er jaren lang plezier van hebt! Fleur je toilet op met één van deze favorieten. Welke verjaardagskalender verdient bij jou een plekje op de muur?


Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Je koopt deze leuke verjaardagskalender al vanaf € 13,99.

Beschikbaar in verschillende uitvoeringen;



 

Verjaardagskalender Fabrikten

De mooie A4 verjaardagskalenders van Fabrikten zijn gebonden in een zilveren ringband. Hiermee kun je de kalender gemakkelijk ophangen en vergeet je nooit meer een verjaardag van al je vrienden en familie! De wandkalender is niet jaargebonden en kan dus jarenlang mee!

Het grote voordeel aan deze verjaardagskalender dat het papier van extra stevig materiaal is en duurzaam biotop-papier. Kies je voor duurzaamheid dan is Fabrikten hét label voor al je stijlvolle, duurzame en unieke grafische print items. Verkrijgbaar in 8 verschillende uitvoeringen. Hieronder mijn 3 favorieten. Deze duurzame verjaardagskalender koop je vanaf € 19,99



 

Verjaardagskalender - Studio Thoés

De vrolijke verjaardagskalender van Studio Thoés is een

leuke kalender waar de meesten wel een mooi plekje voor

kunnen vinden. Iedere maand weer een andere leuke quote!


Het is een A5 kalender met een ophanghaakje.


Prijsindicatie vanaf € 11,95



 

Verjaardagskalender Hout

Naast de papieren verjaardagskalenders zijn er tegenwoordig ook ontzettend leuke houten verjaardagskalender beschikbaar. Kies je ook liever voor een houten verjaardagskalender? Ik heb de mooiste exemplaren voor je op een rij gezet. De laatste jaren zien we steeds meer hout terug in het interieur, des te leuker om ook juist voor een houten verjaardagskalender te kiezen. Zelf is de houten verjaardagskalender met rondjes mijn favoriet. Met de hangertjes kan je de verjaardagskalender personaliseren met de namen van je vrienden en familie. Het is daarnaast een ontzettend leuke verjaardagskalender om er een mooi plekje voor te vinden. Of het nu je slaapkamer, woonkamer of de gang is. De houten verjaardagskalender verdient echt wel een speciale plek in huis.

 

Houten verjaardagskalender- Verjaardagenbord

Een ontzettend leuke en originele houten verjaardagskalender is het verjaardagenbord met houten rondjes. Het is naast een cadeau voor jezelf, ook een perfect cadeau voor een verjaardag, bruiloft, jubileum, Valentijnsdag, Moederdag, enz.


Je kunt de naam en de verjaardagsdatum van familie en vrienden op een klein stukje hout schrijven. Vervolgens hang je het onder de juiste maand. Het fungeert niet alleen als verjaardagskalender maar ook als mooie woondecoratie. Prijsindicatie vanaf € 22,95


 

Verjaardagskalender Hout - Woodart

Een houten verjaardagskalender van Woodart is mooi en past bijna in elk interieur. Met de losse vellen kan je makkelijk een nieuwe maand laten zien. Je kunt deze verjaardagskalender op een mooi plek neerzetten in je huis. Je hoeft deze dus niet op te hangen.

Deze mooie kalender is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wit, taupe, grijs of zwart. Prijsindicatie vanaf € 17,49



 

Houten Verjaardagskalender Op Schildersezel - Van Manen

Deze originele houten verjaardagskalender van Van Manen is anders dan anders. Het is geen standaard verjaardagskalenders die je in de meeste huizen ziet staan.


Je kunt deze originele verjaardagskalender op een plek neerzetten op je dressoir of bureau. Het is een mooie aanvulling in je interieur.

Prijsindicatie vanaf € 15,50




 

Verjaardagskalenders zelf maken


Wanneer je een verjaardagskalender zelf wilt laten maken met foto's dan kan je het zo leuk maken als je zelf wilt. Een verjaardagskalender met eigen foto's is een leuk cadeau voor Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas cadeau, Kerst cadeau, cadeau voor je vriendin of gewoon zomaar.


Zelf een verjaardagskalender maken met eigen foto's en eigen tekst is een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander. Welke opa of oma wordt nou niet blij van een verjaardagskalender van de kleinkinderen? Het is ook een leuk cadeau voor een housewarming om met een groep vrienden te geven. Dan kan je ook alvast de namen van jullie zelf erop noteren. Of voor je beste vriendin met alle leuke foto's van jullie samen, of gewoon leuke foto's van jezelf of je eigen kinderen of huisdier! Jij kiest de foto's en je ontvangt een leuke verjaardagskalender met je eigen ontwerp.

 

Verjaardagskalender A3 of A4 met eigen foto's

Ontwerp je eigen verjaardagskalender helemaal zelf met eigen foto's en teksten. Perfect voor aan jouw eigen muur, maar misschien nog wel leuker om cadeau te geven aan je mams, beste vriend of die ene collega die altijd jouw verjaardag vergeet.


  • Jouw ontwerp haarscherp en full colour

  • Geef iedere maand een persoonlijk tintje

  • Prachtige kwaliteit, dubbelzijdig gelamineerd

  • Met handige wire-o spiraal met ophanghaakje


Beschikbaar in A3 of A4-formaat.

Prijsindicatie vanaf € 17,95



 

Verjaardagskalender zelf maken vierkant

Wanneer je een verjaardagskalender in een vierkant formaat zelf wilt maken dan is dit exemplaar een ideaal formaat. Je hebt hier meer dan genoeg ruimte voor je foto's. De foto's nemen meer ruimte in dan de maand die zichtbaar is. Een mooie aanvulling voor in je interieur.


Indicatie prijs €19,95



 

Verjaardagskalender zelf maken; klein

Een leuke verjaardagskalender om zelf te maken in het klein. Voor een klein prijsje kan je een leuk cadeau geven met je eigen foto's. Het is een leuk cadeau om te geven maar natuurlijk ook voor jezelf. Je kunt makkelijk en snel een nieuwe look creëren voor je wc, kantoor of gang :)

Indicatie prijs: € 11,95



 

Verjaardagskalender kopen?

En? Ben je er al uit welke verjaardagskalender jij wilt kopen of wilt laten maken? Met deze 9 voorbeelden heb je in ieder geval een overzicht van de mogelijkheden. Een verjaardagskalender is een ontzettend leuk cadeau voor een bruiloft, housewarming, Kerst, Moederdag of Vaderdag.


Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn. En als je een verjaardagskalender zelf gaat maken en cadeau geeft, vergeet dan vooral ook niet om er één voor je zelf te maken. Je vakantiefoto's, de leukste foto's van je kinderen of je huisdier, verdienen wel een mooi plekje aan de muur! Het is tijd om de leukste foto's weer zichtbaar te maken! Veel succes :)

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page