top of page

Top 11 Adventskalender vrouw 2023!

Bijgewerkt op: 16 okt. 2023


vrouwen met sterretjes in handen

De afgelopen jaren is de adventskalender enorm populair geworden. De adventskalender vrouw is er in allerlei verschillende maten en prijsklassen. Hoewel de adventskalenders ooit zijn begonnen als zoethoudertje voor kinderen, zijn de adventskalenders vrouwen niet meer weg te denken om af te tellen naar de magische kerstdagen.


Het is een perfect cadeau om te geven in de maanden voor kerst aan je moeder, vriendin of zus... of natuurlijk lekker voor jezelf! Geef een adventskalender cadeau voor een verjaardag, bedankje of als schoencadeautje voor Sinterklaas. Met een passende adventskalender vrouw wordt het aftellen naar kerst echt een leuk momentje voor iedereen.


Zie jij door alle chocola en beautyproducten de adventskalenders niet meer? Precies om deze reden heb ik een top 10 van de leukste adventskalender vrouw 2023 voor je op een rij gezet. Zodat jij makkelijk een keuze kunt maken! Begin jij 1 december ook af te tellen en geef je dit cadeau aan jezelf? Of verras een leuke dame met een wel heel speciaal cadeau en tel samen af naar kerstavond met een leuke verrassing! Want zeg nou eerlijk? Welke tijd van het jaar is nu gezelliger dan kerst?

 

Wat is een adventskalender?

De adventskalender, een bekend fenomeen waarbij je aftelt tot kerst, is perfect om de feestelijke sfeer te versterken! De standaard adventskalender bevat 24 vakjes, elk gevuld met kleine cadeautjes of lekkernijen. Het is een geweldige manier om samen met je gezin of vrienden de dagen tot kerst te beleven. Bovendien is het een prachtig cadeau-idee! Begin op 1 december met het openen van het eerste vakje en geniet tot kerstavond van het plezier.

 

Wat betekent advent?

Advent is de periode van vier weken voor kerstmis, die begint op de vierde zondag voor kerst (op 26 november in 2023). Kerst is een christelijk feest dat de geboorte van Jezus viert. Tijdens de adventstijd wordt elke week een extra kaars aangestoken, totdat op kerstdag alle vier de kaarsen branden.


Kerst wordt wereldwijd gevierd en iedereen doet dat op zijn eigen manier. De traditie van adventskalenders is de afgelopen jaren overgewaaid uit Engeland, Duitsland en Oostenrijk. Wil je meer weten over de oorsprong van advent? Bezoek dan de Wikipedia-pagina voor meer informatie.

 

Wanneer koop je één van de leuke adventskalenders vrouwen?

De verkoop van adventskalenders begint al in september. Als je er één wilt kopen, is het verstandig om niet te lang te wachten. Hoewel er voldoende keuze is, zijn de leukste adventskalenders vaak snel uitverkocht! De meeste adventskalenders worden elk jaar opnieuw geproduceerd, maar de voorraden zijn niet onbeperkt. Sommige kalenders zijn zo populair dat ze al in september uitverkocht zijn. Dus als je een specifieke kalender op het oog hebt, wacht dan niet te lang met de aanschaf.

 

Voor wie koop je een adventskalender?

Een adventskalender is een geweldig cadeau voor iedereen. Ze zijn er al vanaf een paar euro. Verras je vriendin, zus, moeder, nicht of schoonzus met een leuke adventskalender. Het is een uniek cadeau voor de hele maand december. Het is ook leuk als Sinterklaas dit als een extraatje geeft, zodat het eerste vakje op 1 december kan worden geopend.


Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met je gezin een iets duurdere adventskalender te delen. Zo maak je er 's ochtends een gezellig moment van met het hele gezin. Geniet samen van de spannende verrassingen in de aanloop naar kerst!

 

Adventskalender vrouw als cadeau

Ontdek de verschillende soorten adventskalenders die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen! Of de dame nu houdt van verzorgingsproducten, luxe chocola, thee, drank, bier of zelfs erotische verrassingen, er is een adventskalender die perfect bij elke vrouw past. Als jij die leuke vrouw goed kent dan weer je wel hoe je haar kunt verrassen. Verwen haar of jezelf natuurlijk blij met een uniek cadeau van één van onze favoriete top 11 adventskalender vrouw.


Besparen met een adventskalender vrouw

Naast het verrassingselement is een adventskalender ook ideaal als je houdt van voordeel. Want eigenlijk is het het beste van alles, naast het element van verrassing, bespaar je geld!


Kies bijvoorbeeld voor de luxe Rituals adventskalender met een waarde van €185, maar voor slechts €99. Zo ben je gegarandeerd feestdagenproof! Of ga voor de Beautykalender van LookFantastic ter waarde van €550, nu voor maar €115.


In het assortiment vind je niet alleen de beste chocolade adventskalenders met de heerlijkste merken zoals Milka, Côte d'Or en Tony's Chocolonely, maar ook de nieuwste beauty- en verzorgingskalenders. Mis dus niet de razend populaire adventskalender van Rituals, die elk jaar snel is uitverkocht, of de adventskalender van LookFantastic. Wil je een budgetvriendelijke optie? Dan zijn de adventskalenders van Nivea of de beautykalender van Essence perfect voor jou.


Geef een adventskalender vrouw als cadeau aan jezelf of aan iemand anders. Het is het perfecte aftelmoment naar de feestdagen en het nieuwe jaar. Ontdek onze geweldige selectie en sluit 2023 onvergetelijk af!

 

Top 10 adventskalender vrouw 2023

Maak je klaar voor de feestdagen met één van de leuke adventskalender vrouw! Of je nu jezelf wilt trakteren of een speciaal cadeau zoekt voor je moeder, vriendin of zus, deze adventskalenders zijn het perfecte geschenk. Van heerlijke chocolade tot luxe beautyproducten, er is voor ieder wat wils. Tel samen af naar kerstavond en laat je elke dag verrassen met een speciale traktatie. Ontdek onze top 10 van de leukste adventskalenders voor vrouwen in 2023 en maak het aftellen naar kerst nog leuker!

 

#1 adventskalender vrouw 2023: RITUALS The Ritual of Advent - Adventskalender

rituals adventskalender

Dit is dé ultieme Adventskalender voor het aftellen naar de feestdagen! Deze gloednieuwe Adventskalender, The Ritual of Advent 2D 2023, zit boordevol luxe cadeautjes. Verwen jezelf of een geliefde met deze prachtige adventskalender vol lichaamsverzorging, thuis- én beautyproducten ter waarde van €185! Met maar liefst vier kaarsen voor elke Adventszondag en een scala aan verwennerijen, is dit de perfecte manier om de feestdagen extra speciaal te maken. Ontdek betoverende geuren en verzorgende formules, van de sensuele Orris Mimosa tot de verfrissende witte thee. Trakteer jezelf op pure verwennerij met deze unieke Adventskalender. Bestel snel en maak je klaar om te genieten van de magie van The Ritual of Advent!




 

#2 adventskalender vrouw 2023: Côte d'Or Chocolade Adventskalender

cote dor adventskalender

De Côte d'Or adventskalender is gevuld met de beste chocolaatjes van Côte d'Or. Tel lekker af naar 2024 met deze mooie adventskalender van Côte d'Or, gevuld met heerlijke chocolaatjes!


Wie kan deze heerlijke chocolaatjes weerstaan? Een genietmomentje voor elke dag. Een uitstekend cadeau voor de fijnproevers onder ons!


Prijs indicatie vanaf; € 15,69



 

#3 adventskalender vrouw 2023: Lookfantastic beauty adventskalender

Lookfantastic beauty adventskalender

Ontdek de fantastische LOOKFANTASTIC Beauty Adventskalender 2023! Met meer dan €625 aan waarde biedt deze kalender ultieme luxe en verwennerij voor het winterse feestseizoen. Met 27 beauty producten, waarvan 12 full-size, van topmerken zoals Color Wow, Sol de Janeiro, ELEMIS en nog veel meer, zul je je elke dag verwend voelen. Of je nu op zoek bent naar opvallende huidverzorging, haarverzorging of make-up must-haves, deze adventskalender heeft alles wat je nodig hebt om je schoonheidsroutine naar een hoger niveau te tillen. Koop er nu 2 en bespaar €20, of koop er 3 en bespaar €43! Mis deze luxe deal niet - bestel vandaag nog de LOOKFANTASTIC Beauty Adventskalender 2023!




 

#4 adventskalender vrouw 2023: Adventskalender Yogi Tea

Adventskalender yogi tea

Ontdek de Yogi Tea Adventskalender met maar liefst 24 heerlijke Yogi Tea zakjes. Achter elk deurtje vind je een verrukkelijke smaak en een inspirerende spreuk voor de dag. Perfect om elke dag van de adventsperiode te genieten van een andere Yogi Tea smaak. Een fantastisch cadeau-idee en een leuke manier om kennis te maken met de verschillende smaken van Yogi Tea. Bestel vandaag nog jouw Yogi Tea Adventskalender en geniet van een heerlijk kopje Yogi Tea elke dag tot aan Kerstmis!


Prijs indicatie vanaf; € 18,95



 

#5 adventskalender vrouw 2023: Max & More Beauty Adventskalender

adventskalender beauty and more

Ontdek de betoverende 24-delige beauty adventskalender van Max & More, boordevol prachtige nagellak, highlight-drops en lipstick. Deze unieke kalender bevat een verscheidenheid aan producten uit verschillende categorieën voor een onvergetelijke ervaring. Laat je elke dag verrassen met een exclusief make-up cadeau. Verwen jezelf of verras iemand anders met deze luxe adventskalender van Max & More. Van oogschaduw en lipgloss tot highlighter, penseeltjes, nagelproducten, mascara en meer! Ontdek de ultieme make-up verrassingen en maak van elke dag een feestje met deze geweldige adventskalender.




 

#6 adventskalender vrouw 2023: NIVEA Adventskalender- Huis in de sneeuw


Nivea adventskalender

De Nivea Adventskalender bevat 24 deuren vol verwennende verrassingen van

NIVEA voedende producten. Elke dag een verwenmoment voor jou!


Verras jezelf of je dierbaren met de NIVEA Adventskalender, met 24 zacht verzorgende NIVEA en Labello producten en praktische accessoires. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde verzorgingsproducten kunt u zich verheugen op uw dagelijkse verwenmoment met NIVEA en beleeft u een heel bijzonder pre-kerstseizoen. Met zijn mooie, kerstachtige design siert de NIVEA Adventskalender ook elk huis. Ontdek de kersttaferelen in de ramen van het NIVEA Adventskalenderhuis, gemaakt met veel aandacht voor detail. Voor een speciale adventstijd met veel verwenmomenten.

Prijs indicatie vanaf; € 63,00




 

#7 adventskalender vrouw 2023: Essence DIY Express From North Pole Adventskalender 2023

Essence adventskalendere

Ben je klaar voor de feestdagen? Maak je kerst nog vrolijker met de essence x-mas DIY ADVENT KALENDER! Deze adventskalender zit boordevol verrassingen voor je gezicht, lippen, nagels en ogen. Elke dag word je verwend met een nieuw beautyproduct, waardoor de tijd tot Kerstmis voorbij vliegt. Verwen jezelf of verras een geliefde met deze geweldige adventskalender. Dit perfecte cadeau voor alle beautyliefhebbers bevat alles wat je nodig hebt voor een feestelijke kerstlook, en nog veel meer!

Prijs indicatie vanaf: € 53,-



 

#8 adventskalender vrouw 2023: Tony's Chocolonely MEGA Kerst Aftelkalender 2023


Tonys Chocolonely aftelkalender 2023

Het aftellen naar kersemuss was nog nooit zo leuk als met de Tony's aftelkalender. Elke dag een vakkie, zo wordt aftellen 'n makkie. Steeds met een tiny verrassing in alle smaken van de regenboog.


Individueel verpakte belgische fairtrade pure, melk, witte chocolade met amandel, hazelnoot, noga, zeezout, karamel, pretzel, gefriesdroogde framboos en knettersuiker.


Prijs indicatie vanaf: € 17,99





 

#9 adventskalender vrouw 2023: L'Oréal Paris


Loreal Paris adventskalender

Ontdek 24 luxe momenten met de limited edition adventskalender van L'Oréal Paris. Elke dag kun je uitkijken naar een nieuw favoriet product in de originele maat. Deze adventskalender zit boordevol hoogwaardige schoonheids- en verzorgingsproducten om je hele schoonheidsroutine compleet te maken. Verwen jezelf of verras je geliefden met de hoogwaardige producten van L'Oréal Paris. De elegante doos met prachtig design doet je denken aan de betoverende sfeer van Parijs tijdens de feestdagen. Mis deze kans niet en maak van elke dag een feestje met deze adventskalender!



 

#10 adventskalender vrouw 2023: Riviera Maison adventskalender - Driving Home For Christmas, Kerstkalender Advent Box - groen


Riviera Maison adventskalender

Ervaar de ultieme kerstbeleving met de exclusieve Adventkalender Driving Home For Christmas! Deze kalender zit boordevol prachtige verrassingen om af te tellen naar kerst. Laat je betoveren door de magische sfeer van het seizoen terwijl je geniet van elk uitpakmomentje. Deze kalender is een absolute must-have voor liefhebbers van RM met speciaal ontwikkelde cadeaus. Bestel nu en maak jouw kerst extra bijzonder met deze eyecatcher onder de kerstboom.



 

#11 adventskalender vrouw 2023: EIS Deluxe erotische adventskalender 2023

erotische adventskalender

Deze verleidelijke erotische adventskalender biedt dagelijks spannende verrassingen die je hart sneller laten kloppen. Met een aantrekkelijk ontwerp is deze luxueuze kalender perfect voor iedereen. Dit kerstcadeau bestaat uit 24 hoogwaardige producten ter waarde van €600.


Elke dag onthul je een nieuwe verleidelijke verrassing achter een deurtje van de adventskalender voor koppels.



 

Antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over adventskalender vrouw

Er zijn veel adventskalenders voor vrouwen op de markt en elk jaar is het weer de vraag welke adventskalender wordt de favoriete adventskalender vrouw? Om jou te helpen heb ik hier op 5 meest gestelde vragen het antwoord gegeven.


Wat is de beste adventskalender vrouw van 2023

Welke adventskalender het beste is, is moeilijk te zeggen omdat elke vrouw andere voorkeuren heeft. Maar één de mest favoriete blijft toch altijd de Rituals adventskalender, welke vrouw is nu niet gek op de producten van Rituals? En met de geweldige korting vn de producten in de adventskalender scoor je gegarandeerd punten.


Wanneer koop je een adventskalender?

Vanaf september zijn de adventskalenders te koop. Wil je zeker weten dat je jouw favoriete adventskalender kan bestellen, zorg dan dat je op tijd een bestelling doet. Voor je het weet is de adventskalender uitverkocht, en bij adventskalenders is het echt zo: op = op. Dus mijn tip, wees er snel bij en wacht niet te lang!


Welke verschillende adventskalender vrouw zijn er?

Er zijn verschillende soorten adventskalenders speciaal ontworpen voor vrouwen zoals beauty adventskalenders, chocolade adventskalenders, drank adventskalenders, thee adventskalenders, bier adventskalenders en erotische adventskalenders. Elk type adventskalender heeft zijn eigen unieke speciale cadeaus en lekkernijen. Beauty adventskalenders bevatten bijvoorbeeld make-up, verzorgingsproducten en accessoires, terwijl chocolade adventskalenders verschillende soorten chocolaatjes bevatten. De drank adventskalenders bieden een selectie van verschillende dranken en bier adventskalenders bevatten heerlijke speciaalbieren. De thee adventskalenders bevatten verschillende soorten thee en de erotische adventskalenders bevatten spannende verrassingen.


Wanneer geef je een adventskalender cadeau?

Een adventskalender is een geweldig cadeau voor iedereen die graag aftelt naar Kerstmis. Er zijn adventskalenders beschikbaar voor alle leeftijden en interesses. Adventskalenders kunnen gegeven worden als verjaardagscadeau, als bedankje, als schoencadeautje voor Sinterklaas, als vroeg kerstcadeau of natuurlijk gewoon als cadeau voor jezelf of iemand anders.


Wat zijn enkele populaire adventskalenders voor vrouwen en waarom zijn ze zo populair?

Er zijn veel populaire adventskalenders voor vrouwen beschikbaar, waaronder de beauty adventskalenders van Rituals en LookFantastic, de chocolade adventskalenders van Milka, Tony's Chocolonely en Côte d'Or. Deze adventskalenders zijn zo populair omdat ze hoogwaardige producten bevatten, waardevol zijn en betaalbaar zijn in vergelijking met de aanschaf van individuele producten. Bovendien zorgen ze voor een unieke ervaring en verspreiden ze de kerstsfeer.





Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page