top of page

Klavertje vier Fletcher boeken? Dit is waarom je het moet doen!


2 mensen aan het wandelen in het bos

Wil jij een unieke en avontuurlijke vakantie? En wil je Nederland ontdekken? Dan is het Klavertje Vier Arrangement van Fletcher Hotel zeker iets voor jou! Klavertje Vier Fletcher is echt een unieke mogelijkheid om Nederland te ontdekken op een sportieve manier.


Wil jij weten wat het Klavertje vier arrangement precies inhoudt? Ik vertel het je graag, ik weet zeker dat ook jij - na het lezen van dit artikel - overtuigd bent om je volgende vakantie eens anders te doen dan anders. Lees maar mee!


Wat is het Klavertje Vier Fletcher?

Het Klavertje Vier Fletcher Arrangement is een uniek arrangement waarbij je kiest tussen een fiets- of wandelarrangement van hotel naar hotel. Je hebt de keuze uit 4- of 5-daagse Fiets of Wandel Arrangementen, Het is de perfecte manier om te genieten van de prachtige natuur en bezienswaardigheden in Nederland.


Het arrangement biedt jou de mogelijkheid om van hotel naar hotel te wandelen of fietsen, waarbij je overnacht in 3 of 4 luxe Fletcher hotels. Deze hotels liggen allemaal op fiets- of wandelafstand van elkaar, waardoor je de mooiste plekjes van Nederland op een unieke manier kunt ontdekken.

vier mensen op de fiets over de dijk

 

Wat is er inbegrepen in het Klavertje Vier Fletcher arrangement?

Wat kan je nu precies verwachten van dit leuke arrangement? Ik vertel het je graag!


✅Elke ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt

✅'s avonds staat er een heerlijk 3-gangen diner voor je klaar in het sfeervolle restaurant ✅ Daarnaast kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft, zoals een wellness center, zwembad of fitnessruimte (indien aanwezig)

✅Maak je geen zorgen over je bagage, want dit wordt voor jou naar het volgende hotel gebracht.

✅ Je boekt al een Klavertje Vier Fletcher arrangement vanaf € 249,- per persoon


Wat het Klavertje Vier Arrangement nog aantrekkelijker maakt, is dus dat je bagage dagelijks voor je wordt vervoerd. Bij aankomst in het volgende hotel staat deze al op je te wachten. Zo kun jij lekker op avontuur om vervolgens onbezorgd in te checken bij de receptie, relaxen in je comfortabele hotelkamer en genieten van een heerlijk 3-gangen Menu du Chef in het sfeervolle restaurant.


Zo ben je lekker actief bezig en wordt je verder volledig ontzorgd. Je hoeft alleen maar te genieten van de prachtige omgeving en je te laten verwennen in de luxueuze hotels van Fletcher.

 

Welke verschillende Klavertje vier Fletcher arrangementen zijn er?

Fletcher heeft verschillende Klavertje vier arrangementen voor jou samengesteld. Er is een onderscheid gemaakt tussen natuur, cultuur of de kust. Dus voor iedereen is er een passend arrangement te vinden. Er zijn in totaal 8 verschillende Klavertje Vier Fletcher Arrangementen te boeken. Ik heb de verschillende routes hieronder kort voor je gespecificeerd. Zodat je makkelijk de juiste keuze kunt maken. Natuurlijk kun je ook op de Fletcher website meer informatie vinden.

 

Klavertje vier Fletcher Cultuur

Wil je graag een culturele ervaring opdoen, dan kun je kiezen voor het arrangement in Brabant en fiets of wandel je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden die Brabant te bieden heeft. En als je graag wilt shoppen of villawijken wilt bezichtigen, dan is het arrangement in het Gooi iets voor jou.

 

Klavertje Vier Fletcher Brabant

Ben jij op zoek naar een heerlijke en avontuurlijke vakantie in eigen land? Dan is het Klavertje Vier Arrangement zeker iets voor jou! Met dit arrangement ga jij 5 dagen lang op pad, al wandelend of fietsend, door het prachtige Brabantse landschap, langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden. En als kers op de taart, slaap jij elke nacht in een ander luxe Fletcher hotel. Hoe tof is dat!


De Drunense duinen
De drunense duinen (bron: natuurmonumenten.nl)

Bij het Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk begin je jouw avontuur, midden in de bossen en in de Parel van Brabant. Geniet van een heerlijk diner in het gezellige à la carte restaurant en kom tot rust op het royaal loungeterras. De volgende dag gaat de route verder naar het Hotel-Restaurant Waalwijk, gelegen nabij het prachtige Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen. Hier kun jij je vermaken in het sfeervolle à la carte restaurant, gezellige bar of op het heerlijke terras.


Je reis gaat verder naar Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen, waar je wordt omgeven door de echte Brabantse ambiance. Geniet in de knusse bar van de lokale specialiteiten en ontspan in de grote binnentuin met terras. En als kers op de taart sluiten we de reis af bij Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen, het ideale startpunt om het historische centrum van 's-Hertogenbosch te verkennen. Hier geniet je van een heerlijk 3-gangen diner in het gezellige à la carte restaurant, of ontspan je op het terras aan de Rosmalense plas met een heerlijk drankje in de hand.


Laat je bagage tijdens de reis voor je vervoeren en geniet van een zorgeloze vakantie. Onderweg kun jij je vermaken met verschillende lunch en koffie tips die je vindt in de routefolders. Wat wil je nog meer? Kom genieten van al het moois dat Brabant te bieden heeft!


 

Klavertje Vier Fletcher 't Gooi

Fietsen of wandelen door het prachtige Gooi wordt nog leuker met het Klavertje Vier arrangement! Dit 4-daagse pakket biedt de perfecte combinatie van sportieve activiteiten en ontspanning. Of je nu wilt wandelen of fietsen, je wordt meegenomen langs de meest prachtige natuur van het Gooi en komt onderweg een aantal bijzondere bezienswaardigheden tegen. En dat allemaal terwijl je verblijft in drie verschillende Fletcher hotels, elk met hun eigen unieke faciliteiten!



persoon in kano over de loosdrechtse plassen
de Loosdrechtse Plassen (bron; natuurmonumente.nl)

Als je kiest voor het Klavertje Vier arrangement hoef je je nergens zorgen over te maken. Je bagage wordt namelijk voor je vervoerd tussen de verschillende hotels, zodat jij optimaal kunt genieten van je reis. En wat zul je van die reis genieten! Je fietst of wandelt door het adembenemend mooie Gooi, waarbij je onderweg kunt stoppen om te genieten van een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie. De routefolders voorzien je van tal van leuke tips om je reis nog leuker te maken, zoals een bezoek aan een van de villa wijken of een tochtje langs de Loosdrechtse Plassen.


En als je dan weer terugkomt in het hotel, staat er een sfeervol diner voor je klaar in het restaurant. Elke dag opnieuw wordt er een heerlijk 3-gangenmenu voor je bereid, zodat je altijd kunt genieten van de lekkerste gerechten. En of je nu wilt ontspannen in de ruime tuin met barbecue faciliteiten bij Hotel-Restaurant Amersfoort, of juist wilt genieten van een lekker wijntje in de RIVA wijnlounge van Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, er is voor elk wat wils.


Het Klavertje Vier arrangement biedt een unieke kans om het prachtige Gooi te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van lekker eten en ontspanning. Kies snel of je wilt fietsen of wandelen en boek jouw unieke reis door het Gooi!



 

Klavertje Vier Fletcher aan de kust:

Wil je genieten van zon, zee en strand? Kies dan voor een Klavertje Vier Fletcher aan de kust. Er is één Fletcher arrangement aan de kust beschikbaar, namelijk Klavertje Vier Fletcher Zeeland.

 

Klavertje Vier Fletcher Zeeland:


Het Klavertje Vier Arrangement van Fletcher Hotel in Zeeland is echt iets voor jou wanneer je houdt van zon, zee en strand. Met dit 4-daagse fiets- of wandelarrangement ga je van hotel naar hotel en verblijf je in drie verschillende Fletcher hotels in de prachtige provincie Zeeland.


Tijdens deze actieve trip kun je genieten van de schitterende Zeeuwse natuur met forse dijken, uitgestrekte bossen en pittoreske dorpjes. Bovendien kom je langs diverse bijzondere bezienswaardigheden, waarvoor je in de routefolders handige tips krijgt. En ben je toe aan een heerlijke lunch of verfrissend drankje om even bij te komen? Ook daarvoor worden verschillende adresjes met je gedeeld.


De deelnemende hotels hebben allemaal hun eigen charme en faciliteiten. Zo kun je bij Strandhotel Renesse op korte afstand van het strand verblijven en genieten van culinaire à la carte gerechten, terwijl je bij Duinhotel Burgh Haamstede kunt ontspannen op het zonnige terras met uitzicht op het zweefvliegveld.

Landgoed Hotel Renesse biedt daarentegen een historische sfeer en een prachtig À la carte restaurant in de voormalige Orangerie, naast een ideale ligging nabij de Zeeuwse kust en het Slot Moermond.



 

Klavertje Vier Fletcher Natuur

Wanneer je een paar dagen even weg bent dan is het fijn om tot rust te komen in de natuur. De nederlandse natuur is er ook echt één om ontdekt te worden. Wil jij de Biesbosch regio, de Veluwe, Limburg of het Noorden ontdekken? Dan kan je met het Klavert Vier Fletcher arrangement je hart ophalen. Lees jem ee met de leukeste wandel- en fietsvakanties van Nederland in de natuur? De Klavertje Vier Flethcer arrangementen zijn perfect voor de natuurliefhebbers. Lees maar mee!


 

Klavertje Vier Fletcher Brabant - regio Biesbosch 5 dagen


Biesbosch Brabant rivier

Ben jij in de stemming voor een heerlijke fiets- of wandelvakantie in het prachtige Brabant? Kijk dan niet verder! Het Klavertje Vier Arrangement Brabant regio Biesbosch biedt alles wat je nodig hebt om deze adembenemende regio op jouw eigen tempo te ontdekken.


Je begint jouw avontuur in het historische en gezellige westelijke deel van Noord-Brabant met een verdiende pauze op een sfeervol terras in het karakteristieke centrum van Breda. Na wat verfrissende drankjes, kun je weer op pad om de verrassende natuur te ontdekken. Vergeet niet jouw verrekijker mee te nemen. Wie weet spot jij wel een bever tijdens jouw tocht door het Mastbos en de uitgestrekte landbouwgebieden. En voor de vogelliefhebbers, er zijn ook veel verschillende soorten eenden en vogels te bewonderen.


Maak jouw route extra lekker en bestel voor vertrek bij de receptie een compleet lunchpakketje of koffiebeker to go. En als je bij het volgende hotel arriveert, wacht jouw bagage daar al op jou. Dat betekent dat je direct kunt inchecken, jezelf comfortabel kan maken in de hotelkamer en genieten van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant.


Het Klavertje Vier Arrangement Brabant regio Biesbosch bestaat uit vier fantastische Fletcher hotels waar je kunt overnachten. Elk hotel heeft zijn eigen charme en biedt een unieke ervaring. Zo kun je genieten van een luxe spa bij Wellness-Hotel Trivium in Etten-Leur, dineren in het culinaire Restaurant Auberge 1953 in Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk nabij Nationaal Park De Biesbosch, of overnachten in een karakteristiek Brabants hotel in een oude kapel bij Hotel-Restaurant De Reiskoffer in Bosschenhoofd.


Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw Klavertje Vier Arrangement Brabant regio Biesbosch en laat je verassen door de verborgen parels en schitterende vergezichten die deze prachtige regio te bieden heeft. En wie weet, zie jij wel een bever tijdens jouw avontuur!


 

Klavertje Vier Fletcher Limburg 5 dagen


Ben je toe aan ontspanning én avontuur? Dan is het Klavertje Vier Arrangement iets voor jou! Dit arrangement biedt een fantastische ervaring in het prachtige Limburg. Je kunt kiezen tussen fietsen of wandelen en verblijft in vier luxe Fletcher Hotels. Elke dag wacht er een nieuwe uitgestippelde route op je, waarbij je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden van de regio komt. Tijdens de tocht geniet je van de prachtige omgeving en kun je even stoppen voor een heerlijke lunch of kopje koffie.


Terug in het hotel staat er een heerlijk diner voor je klaar en kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Of je nu wilt ontspannen in de sauna of een drankje wilt drinken in de gezellige bar, alles is mogelijk. Het nieuwe BLUE Wellnessresort van Fletcher Hotel Sittard is een absolute must-visit: hier vind je allerlei faciliteiten die je weer helemaal laten opladen voor de volgende dag.


Het Klavertje Vier Arrangement is de perfecte manier om de prachtige regio Limburg op een actieve en ontspannende manier te verkennen. Beleef de natuur op zijn best, ontdek de bezienswaardigheden en kom helemaal tot rust. Boek snel en geniet van een onvergetelijke vakantie!


 

Klavertje Vier Fletcher Noorden 5 dagen

Ben je ook zo toe aan een heerlijke fietsvakantie door het noorden van Nederland? Dan is het Klavertje Vier Arrangement Noorden echt iets voor jou! Je fietst door vier provincies en ontdekt alle indrukwekkende highlights van het gebied. Tijdens de route kom je bloeiende heidevelden, eindeloze bossen, pittoreske dorpen en diverse bijzondere bezienswaardigheden tegen. En natuurlijk kun je onderweg genieten van de lokale lekkernij 'Fryske dúmkes' uit Friesland.


Bij aankomst bij het hotel kun je een heerlijk lunchpakket of een warme kop koffie bestellen bij de receptie voordat je aan de dagelijkse fietsroute begint. En na een actieve dag op de fiets staat je bagage al in het volgende hotel op je te wachten. Het bagagevervoer wordt namelijk voor je geregeld. Zo kun je optimaal ontspannen in je comfortabele hotelkamer en genieten van een smakelijk diner in het sfeervolle restaurant.


Je verblijft in vier Fletcher hotels die allemaal hun eigen charme hebben. Zo ligt Hotel-Restaurant Heidehof in de 'Sportstad van het Noorden', heeft Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn een all-weather tennisbaan en vind je bij Landhotel De Borken wellnessfaciliteiten. En het splinternieuwe Hotel-Restaurant Marknesse ligt nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden en heeft een prachtig oeverterras.


Kortom, het Klavertje Vier Arrangement Noorden is dé fietsvakantie waarmee je het hoge noorden van Nederland op een unieke en bijzondere manier gaat ontdekken.


 

Klavertje vier Fletcher Veluwe Zuid 5 dagen


Hert in het bos

Stap op je fiets of trek je wandelschoenen aan, want wij hebben het perfecte arrangement voor jou! Het Het Klavertje Vier Arrangement Veluwe Zuid biedt een ultieme ervaring op de Veluwe, waarbij je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden komt, terwijl je overnacht in vier luxe Fletcher hotels. Het begint allemaal met het maken van een keuze: ga je fietsen of wandelen en in welk hotel wil je starten?


Tijdens de routes kom je langs prachtige natuurgebieden zoals De Blauwe Kamer en De Neder-Rijn, waar vogelliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Maar ook aan een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie onderweg is gedacht, in de routefolders vind je genoeg tips.


Na een enerverende dag is het tijd om te genieten van ontspanning in de vier gastvrije hotels. Het Hotel-Restaurant De Buunderkamp heeft een verwarmd binnenzwembad, Turks stoombad en sauna, terwijl Hotel-Restaurant Wolfheze omringd is door een bosgolfbaan en een solarium en sauna biedt.


In Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem kun je genieten van een binnen- en buitenzwembad en fitnessruimte, terwijl de sfeervolle ambiance in het restaurant je doet terugdenken aan vervlogen tijden. En in Hotel-Restaurant Klein Zwitserland bevindt het restaurant zich in De Kriekel, op 5 minuten van het Wilhelminapark en kun je ontspannen in de sauna, solarium en Turks stoombad.


Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over jouw bagage, want die wordt voor jou vervoerd. Dus waar wacht je nog op? Stap op die fiets of trek die wandelschoenen aan, en beleef de Veluwe op zijn best!


 

Klavertje Vier Fletcher Veluwe Noord 4 dagen

Wat een heerlijk vooruitzicht! Een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe staat op de planning en dat is absoluut een must-do. Met haar ongerepte natuur, glooiende heuvellandschappen en uitgestrekte heidevelden is het park een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Pak de fiets of ga te voet en bewonder de Big Five van de Veluwe in het wild!

vrouw wandelend in het bos

Er zijn drie officiële ingangen, maar als je deze Klavertje Vier route volgt, kom je bij de ingang in Hoenderloo. Zo kun je het park op een gemakkelijke manier verkennen. Maak gebruik van één van de wereldberoemde, karakteristieke witte fietsen en fiets door de mooiste landschappen die het park te bieden heeft. En, als je geluk hebt, is de heide al paars gekleurd!


Maak daarna een stop bij Jachtslot Sint-Hubertus en strijk neer op het grasveld naast de vijver voor een heerlijke picknick. Of geniet van een uitgebreide lunch of smakelijke kop koffie tijdens je fiets- of wandeltocht dankzij de speciale routes samengesteld door de ANWB.


Na een sportieve dag in de buitenlucht, staat het comfortabele hotel op je te wachten. Laat je bagage achter bij de receptie, check in en relax op je hotelkamer. De drie Fletcher hotels bieden voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe, een karakteristiek landhuis met ruime tuin met 2 terrassen en verschillende faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna en tennisbaan.


Of kies voor Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo, een knus hotel op een prachtig landgoed dichtbij een ingang van de Hoge Veluwe. Het hotel beschikt over binnen- en buitenzwembad, 2 bowlingbanen en 2 tennisbanen.


Liever midden in de prachtige natuur logeren? Ga dan voor Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos. Dit sfeervolle hotel met comfortabele kamers beschikt over een uitstekend à la carte restaurant en een knusse loungebar.


Het wordt een onvergetelijk weekend in de natuur, vol avontuur en ontspanning. Waar wacht je nog op? Boek snel jouw verblijf en beleef de Hoge Veluwe als nooit tevoren!


 

Klavertje vier Fletcher meest gestelde vragen

Leuk dat je interesse hebt in de Klavertje Vier arrangementen! Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je beantwoord, zodat je goed voorbereid op pad gaat.


Welke routes worden er aangeboden?

Wij bieden zowel fiets- als wandelroutes aan in onze Klavertje Vier arrangementen. De fietsroutes zijn gebaseerd op het knooppuntensysteem, waarbij je van knooppunt naar knooppunt fietst. De wandelroutes hebben wisselende afstanden en worden aangegeven met een routebeschrijving.


Hoe lang zijn de routes gemiddeld?

De fietsroutes zijn gemiddeld 46 kilometer lang en de wandelroutes zijn gemiddeld 23 kilometer lang. Bij het Klavertje Vier arrangement in Zeeland zijn de fietsroutes gemiddeld 25 kilometer en de wandelroutes gemiddeld 8 kilometer lang. In onze winterse Klavertje Vier Arrangementen zijn de routes korter vanwege het winterse weer, namelijk 25 kilometer voor de fietsroutes en 8 kilometer voor de wandelroutes. Zo heb je meer tijd over voor andere activiteiten!


Wanneer kies je of je wilt fietsen of wandelen?

Voordat je start met het Klavertje Vier Fletcher arrangement, kun je kiezen of je wilt fietsen of wandelen en in welk hotel je wilt beginnen. Bij aankomst in het hotel ontvang je een folder met daarin de nieuwe fiets- of wandelroute naar het volgende hotel. Deze routes zijn speciaal samengesteld door de ANWB en bevatten leuke highlights voor onderweg. Op deze manier kom je langs de leukste en bijzonderste plekjes in Nederland, waardoor je de vakantie van je leven hebt.


Kunnen we een e-bike huren?

Ja, bij alle Fletcher hotels is het mogelijk om een e-bike te huren. Je kunt deze direct bijboeken tijdens het maken van jouw reservering of neem contact op met een van de deelnemende hotels van het betreffende Klavertje Vier arrangement.


Waar kunnen we de leukste bezienswaardigheden en tips onderweg vinden?

Fletcher heeft voor jou de leukste tips en bezienswaardigheden onderweg geselecteerd, deze vind je terug in de folder. Zo kun je optimaal genieten van de prachtige omgeving en de leukste plekjes ontdekken!


We wensen je alvast heel veel plezier tijdens jouw Klavertje Vier-avontuur. Hopelijk heb je na het lezen van deze antwoorden alles wat je nodig hebt om goed voorbereid op pad te gaan!

Met het Fletcher Klavertje Vier Arrangement ontdek je de mooiste plekjes van Nederland per fiets of te voet. De fiets- of wandelroutes zijn speciaal samengesteld door de ANWB en leiden je langs bossen, velden en gezellige dorpjes. Een e-bike of e-chopper huren is mogelijk, maar je kunt ook je eigen fiets meenemen. Het vervoer van jouw bagage wordt dagelijks geregeld.

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page