top of page

Verwen jezelf: 5 x ultiem Fletcher Arrangement

Bijgewerkt op: 25 aug. 2023


Vrouw aan het ontbijten in ochtendjas in hotel op bed

Het is steeds belangrijker geworden om tot rust te komen, te genieten en tijd voor jezelf te nemen. Even lekker opladen met je partner, vriendinnen of alleen heb je soms echt even nodig. Hoe je dit makkelijk kunt regelen is een arrangement boeken. Er zijn verschillende hotelketens, zelf ben ik erg fan van een Fletcher Arrangement. Waarom? Dat vertel ik je in dit artikel! Lees je mee?


Fletcher hotel

Een verblijf in een Fletcher hotel Nederland is de perfecte manier om alles los te laten en ervan te genieten om er echt even uit te gaan. Er zijn verschillende Fletcher hotels in Nederland die er om bekend staan om hun prachtige ligging aan zee en in de natuur. Daarnaast kan je er vaak terecht voor een aantrekkelijke prijs. Ik vertel je graag waarom het kiezen voor een Fletcher Arrangement een unieke manier is om een topbeleving te hebben bij Fletcher hotel.


5x leukste Fletcher Arrangement

De reden om te kiezen voor een Fletcher Arrangement is ontzorgen. Wanneer je op vakantie bent wil je je hoofd leeg maken en genieten van het moment. Niet hoeven nadenken over wat en wanneer je iets moet doen. Het is ontzettend fijn als je van tevoren al een arrangement hebt geboekt, zodat je ultiem kan genieten. Of je nu weg bent met je lover, je beste vriendin, je moeder of je gezin, er is vast een Fletcher Arrangement dat precies bij je gezelschap past. Het leuke aan een arrangement is ook nog eens dat de prijs vaak erg voordelig is! Ik heb mijn top 5 Fletcher Arrangementen voor je op een rij gezet. Lees maar mee!

 

#1 Fletcher Arrangement: Fletcher's Zonnige Zomerdeal

Wie houdt er nu niet van een zonnige zomerdeal! Dit Fletcher arrangement is perfect voor de zonliefhebbers. Kies je hotel bij het strand of midden in de natuur en geniet van 2 overnachtingen, 2 keer een uitgebreid ontbijt én een keuzemenu op de dag van aankomst. Ook over leuke wandel- of fietsroutes hoef jij je geen zorgen meer te maken, dit is allemaal al voor je uitgezicht. Dan hoef je bijna niet meer zelf te regelen. Daarnaast is de Fletcher's zonnige zomerdeal al beschikbaar vanaf € 109,- per persoon. Dat is een leuk voordelig arrangement! Kies jij voor de kust, zwembad of midden in de natuur?


Bij Fletcher staan ze in ieder geval al voor je klaar. Bekijk hier de Fletcher Hotel Kaart welke hotels meedoen aan deze actie.

Fletcher's Zonnige Zomerdeal
 

#2 Fletcher Arrangement: Fletcher's Roadtrip 7 dagen

Wil jij liever rondtoeren in je eigen auto door Nederland en daarbij de mooiste plekken ontdekken? Groot gelijk! Met de Fletcher's Roadtrip 7 dagen, weet je zeker dat jij je niet gaat vervelen. Je geniet van 3 luxe Fletcher Hotels, in elk hotel een uitgebreid ontbijtbuffet en in elk hotel krijg je op de dag van aankomst een 3-gangen menu. Dit is pas goed geregeld. Een vakantie in eigen land, waarbij je voldoende tijd hebt om de omgeving te verkennen.


Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand maak je de keuze voor welke unieke route jij wilt gaan. Bij aankomst in het starthotel ontvang je een aantal spectaculaire highlights om de route naar het volgende Fletcher hotel nog leuker te maken. Zo kun je onderweg even een leuke stop maken op plekjes die zeker de moeite waard zijn! Ook ontvang je leuke tips voor tijdens jouw verblijf.



Liever met het OV?

Dan is de OV trip ook een leuke optie! Meer informatie over: De onvergetelijke OV trip door Nederland klik hier


Liever wandelen of fietsen van hotel naar hotel?

Wanneer je wilt wandelen of lekker op de fiets van Nederland wilt genieten, dan is het leuke arrangement Klavertje Vier Fletcher iets voor jou. Ik heb de verschillende routes voor je op een rij gezet; Lees maar mee en kies wellicht ook eens voor het Klavertje vier arrangement biedt voor leuke hoteltrips met wandelroutes van hotel naar hotel.

Verschillende routes:

Roadtrips Fletcher Hotels

Je hebt een ruime keuze uit zes verschillende roadtrip routes. Elke route kent haar eigen charmes en staat garant voor een ontspannen tijd! Wat dacht je van de Route Costa de Holanda? Hierbij overnacht je in gastvrije hotels aan de Hollandse kust. Houd jij van natuur? Dan is de Route Back to Nature een aanrader. Ook aan een heerlijk verblijf met de kids is gedacht, met de Route Family Fun hoeven jullie je namelijk geen moment te vervelen. Deze hotels hebben bijvoorbeeld een zwembad en/of liggen nabij verschillende pret- en attractieparken. Tevens heb je de keuze uit de Route City to City, de Route Hollandse Highlights en voor de bourgondiërs onder ons bieden we de Route Haute Cuisine aan. Een onvergetelijke tijd met veel plezier is gegarandeerd!

 

#3 Fletcher Arrangement: BLUE Hotel All-Inclusive Arrangement 2 of 3 dagen

Wil jij van top tot teen verwend worden met een wellness-arrangement? Dan is het Blue Hotel All-inclusive Arrangement op je lijf geschreven. Je hebt een hele dag sauna, met lunch, diner en drankjes. Je kunt kiezen uit 2 of 3 dagen genieten in een Fletcher hotel. Op de Fletcher hotel kaart kan je makkelijk zien welke hotels meedoen met dit all-inclusive Fletcher Arrangement.

man en vrouw aan het genieten van wellness
 

#4 Fletcher Arrangement: Kids for Free Arrangement 3 dagen

Met je gezin overnachten in een hotel? Kies dan voor het Kids for Free Arrangement van Fletcher. Dit is echt een leuk arrangement voor een scherpe prijs. Kinderen kosten immers al genoeg geld ;) Dus ideaal als je een paar nachtjes weg kan en je niets voor de kinderen hoeft te betalen. Want voor het slapen en ontbijt van de kinderen betaal je niets! Ideeal om met een gezin van max 4 voor het Kids for Free Arrangement 3 dagen te kiezen. Kort op een rij wat de inhoud is van dit Fletcher Arrangement:

  • 2 x overnachting

  • 2 x uitgebreid ontbijt

  • 1 x heerlijk 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst

  • Gebruik van gratis faciliteiten van het hotel

  • Gratis fiets- en wandelroutes

  • Kinderen t/m 11 jaar slapen en ontbijten gratis én ontvangen 1 x het Fletcher kidsmenu gratis *Dit arrangement is geldig op basis van een tweepersoonskamer met een maximale bezetting van 4 personen (twee volwassenen en twee kinderen).

Kies bijvoorbeeld voor Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem, met vele faciliteiten; Faciliteiten

  • Buitenzwembad

  • Restaurant

  • Terras

  • Fitness

  • Binnenzwembad

  • Speeltuin

  • Engelse Pub

Kids for free arrangement 3 dagen
 

#5 Fletcher Arrangement: Last Minutes • 2 tot 5 dagen

Waarom de hoofdprijs betalen als het ook voordeliger kan? Precies! Kies voor de scherpste aanbieding en maak de keuze om een last minute te boeken met arrangement. Dan weet je zeker dat je de scherpste prijs betaald, ergens anders wordt het niet voordeliger.


Geniet onder andere van:

  • Last minute overnachten tegen een scherpe prijs!

  • Heerlijke overnachtingen

  • Uitgebreid ontbijt

  • Vanaf € 37,53 per persoon



 

Fletcher hotel aanbieding scoren? Gebruik deze tip!

Fletcher hotels Nederland bieden regelmatig korting aan hotelgasten. Maar wist je dat je in principe het hele jaar door van voordeel kunt genieten? Je hebt daar geen Fletcher hotel kortingscode voor nodig. Fletcher heeft namelijk allerlei arrangementen die als pakket een stuk voordeliger zijn dan wanneer je de onderdelen los van elkaar boekt.


Bovendien geldt er regelmatig last minute korting, waarbij je 2 tot 5 dagen verblijft en ontbijt in een hotel naar keuze. Het maakt niet uit of je een Fletcher hotel aan zee of in de stad wilt boeken: bekijk de website van jouw favoriete Fletcher hotel en ontdek welke Fletcher hotel aanbieding er op jou staat te wachten. Of wil je liever in een specifiek wellness hotel verblijven? Je hebt het verdiend om er even lekker tussen uit te gaan, dus grijp je kans.

 

Fletcher hotel arrangementen

Ben je benieuwd naar wat een Fletcher hotel arrangement inhoudt? Het is vaak een combinatieprijs voor een verblijf van 2 of 3 nachten in een Fletcher hotel, inclusief 1, 2 of 3 keer ontbijt en een diner. Soms is dit een diner op basis van een keuzemenu, de andere keer mag je zelf kiezen van de kaart. Bij sommige arrangementen is toegang tot de BLUE Wellness (het wellnesscentrum van een Fletcher hotel) inbegrepen. Dus wat dacht je van een lekkere all inclusive sauna dag om optimaal te genieten? Pak je spullen maar alvast in: jouw verblijf bij een Fletcher hotel naar keuze kan beginnen!

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page