top of page

6x uitwaaien en overnachten in een Fletcher hotel aan zee (2023)

Bijgewerkt op: 6 apr. 2023



Ben je gek op het strand, de duinen en de zee? Dan zijn de Fletcher hotels aan zee vast interessant voor je. Fletcher hotels heeft 32 hotels aan zee in Nederland. Je hebt de keuze uit 3-sterren hotels en 4-sterren hotels. Van het puntje van Zeeland in Sluis tot aan het Waddeneiland Ameland.


Je kunt het perfecte plekje kiezen voor een Fletcher hotel aan zee, of je nu kiest voor een gezellige badplaats zoals Noordwijk, Renesse of Scheveningen? Of kies je voor een hotel direct aan het water zoals het hotel in Zeeland, Fletcher hotel Veerse Meer? Met een Fletcher hotel aan zeee kom je in ieder geval weer opgeladen thuis. Fletcher hotel aan zee geeft je écht dat vakantiegevoel. Zelfs wanneer je niet naar het buitenland gaat, heb je zo toch de mogelijkheid om een beetje vakantie te vieren. Alleen nog hopen op mooi weer en dan is je vakantie in eigen land helemaal compleet. Fingers crossed.


Wordt het een uitje naar Naaldwijk, Bergen, Schoorl of Sluis? Of spreekt de gezelligheid van Noordwijk of Renesse je meer aan? Daar kun je ’s avonds namelijk ook uiteten en horecagelegenheden bezoeken in de omgeving. Welk Fletcher hotel aan zee je ook kiest, waai lekker uit aan het strand en adem de frisse zeelucht in en verken de prachtige natuurgebieden of geniet van een leuke stad.



 

Waarom kiezen voor een Fletcher Hotel?

Fletcher is een hotelketen die haar authentieke hotel-restaurants onderscheidt van andere hotels vanwege de vestiging in historische gebouwen. Fletcher hotels Nederland liggen stuk voor stuk op geweldige locaties in ons land. Zo zijn er Fletcher hotels aan zee, in historische steden of in rustige landschappen. Elk Fletcher hotel is uniek en heeft daardoor een eigen uitstraling en sfeer. Dit is dan ook de reden dat je als gast nooit uitgekeken raakt op Fletcher hotels. Er valt altijd iets nieuws te beleven en te zien.

 

Fletcher hotel aan zee met kinderen

Wanneer je met kinderen op stap gaat, is een hotel nabij het strand geweldig. De kids kunnen daar lekkere zandkastelen bouwen, waterpret beleven en rondrennen. Wanneer je kiest voor een Fletcher hotel aan zee, zit je vaak in een leuke badplaats. Of kies voor rust dichtbij een stad of een mooi natuurgebied om de hoek. Fletcher hotels heeft de mooiste plekken voor je uitgezocht waar ook je kinderen zich prima kunnen vermaken. En ondertussen neem jij plaats op een zonnebedje of strandhanddoek en geniet je van wat er allemaal om je heen gebeurt. Of pak er een boek bij en kom helemaal tot rust. Jij hebt immers ook vakantie!


Op de Fletcher Hotel Kaart kan je precies aangeven wat je zoekt in je Fletcher Hotel. Wil je een hotel in de buurt van een stad, natuurgebied, attractiepark? Een kidscorner, speeltuin of speeltoestel? Je kunt ontzettend makkelijk de verschillende opties aanklikken zodat jij precies de juiste keuze kunt maken!


Ik vertel je graag meer over deze fijne hotelketen en de fantastische Fletcher hotels aan zee. Ik weet namelijk zeker dat iedereen – jong en oud – hier lekker kan vertoeven. Laten we er meteen induiken!

 

Fletcher hotel voordelen

Verblijven in een Fletcher hotel biedt veel voordelen. Je ervaart er daardoor echt een vakantiegevoel. Ben je benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat bij je volgende verblijf? Ik heb de grootste Fletcher hotel voordelen voor je op een rijtje gezet:


✅ Scoor je een Fletcher hotel aanbieding, dan kun je extra voordelig verblijven;

✅ Je vindt Fletcher hotels in heel Nederland;

✅ Er zijn ook Fletcher hotels aan zee te vinden, wel 32 stuks!;

✅ Met mooi weer geeft een Fletcher hotel aan zee echt een vakantiegevoel;

✅ Fletcher hotels Nederland zijn allemaal uniek en vervelen daardoor nooit;

✅ Elk Fletcher hotel is ook geschikt voor zakelijke gasten;

✅ Je kunt gemakkelijk online boeken, maar ook telefonisch;

✅ Er is altijd wel een Fletcher hotel aanbieding of arrangement te vinden op de website;

✅ Altijd de laagste prijs op de Fletcher website;

✅ Ideaal voor een (mini)vakantie met kinderen;

✅ Fletcher hotels bieden service met een glimlach en klantvriendelijkheid staat voorop.

 

Waarom Fletcher hotels Nederland zo populair zijn

De Fletcher hotel voordelen hierboven laten al goed zien waarom Fletcher hotels Nederland zo populair zijn. Maar er zijn nog meer redenen waarom mensen hier graag verblijven. De kamers zijn bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien: het ontbreekt je hier aan niets. En je kunt er lekker eten en drinken in het restaurant; soms zijn er zelfs meerdere restaurants aanwezig.


Ben je dol op een wijntje? Koop dan een fles Fletcher rosé als souvenir voor thuis. Zo kun je na je bezoek aan een Fletcher hotel aan zee nog even nagenieten en dat vakantiegevoel wat langer vasthouden. Deze koop je in een Fletcher hotel of in de fanshop. Ja, Fletcher heeft een fanshop waar je allerlei Fletcher producten koopt. Hotelgasten zijn er dol op!

 

6x Fletcher hotel aan zee

Nu je precies weet wat een Fletcher Hotel is en wat je kunt verwachten, heb ik mijn top 6 van de Fletcher Hotels aan zee voor je op een rij gezet. Het zijn stuk voor stuk hele mooie hotels aan zee. Of je nu kiest voor Scheveningen of een hotel in Zeeland? Ik kan je verzekeren dat je er gaat genieten. Of je er nu een romantisch weekend aan zee van maakt, een shopweekend met je vriendinnen of gezellig met je gezin er op uit. Wanneer je kiest uit één van de onderstaande 6 Fletcher hotels aan zee ben je gegarandeerd van een heerlijk weekend weg.

 

#1 Fletcher hotel aan zee: Fletcher Hotel Scheveningen


Eén van de beste plekken in Nederland om het ultieme vakantiegevoel op te snuiven is Scheveningen. Juist om deze reden heeft ook Fletcher sinds kort een nieuw hotel geopend in de levendige badplaats Scheveningen. Het is een comfortabel en mooi hotel. Het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen ligt op loopafstand van het strand en de binnenstad van Den Haag is op steenworp afstand. De binnenstad is makkelijk te bereiken door middel van een korte tramrit.


Of je nu met vrienden, romantisch met z'n tweeën, of met je gezin met kinderen een nachtje weg boekt. Fletcher Hotel Scheveningen staat garant voor een heerlijk verblijf voor jong en oud. Het hotel ligt op loopafstand van het strand, vele uitjes en bied je alle benodigdheden voor een paar dagen weg.


Je kunt de omgeving ontdekken met een e-bike of e-chopper, die je makkelijk huurt bij het hotel zelf. Of ontdek Scheveningen te voet. Verken de Pier van Schevingen, of bezoek een voorstelling in het AFAS theater of voor de durfals; beklim de vuurtoren van Scheveningen in combinatie met een bezoek aan Muzee Scheveningen. Voor de kinderen is Madurodam, LEGOLAND® Discovery Centre of Madurodam ideaal \. En vergeet natuurlijk niet om een bezoek te brengen aan de zeeaquariums van SEA LIFE met de mooiste vissen. Maar wees gerust, alleen genieten van zon, zee strand met een gevulde picknickmand van het hotel is ook een ideale besteding van je dag.😎


Voordelen Fletcher Hotel Scheveningen

✅Loopafstand strand

✅Veel te doen voor kinderen

✅Korte afstand van Den Haag om te shoppen

✅Veel leuke musea om te bezichtigen

✅Geniet van een culinair diner in het Fletcher Restaurant Marina Lounge Scheveningen

✅Goed bereikbaar per OV

✅Parkeren in de buurt

✅Parkeren tegen betaling

✅Bushalte voor het hotel

✅Laadpaal elektrische auto


 

#2 Fletcher hotel aan zee: Fletcher Strandhotel Haamstede


Op nummer 2 staat het Fletcher Strandhotel in Haamstede in Zeeland. De hoofdreden is dat dit hotel gelegen is aan de Zeeuwse kust. Kom tot rust in ons prachtige Zeeland. Wandel over de duinen, geniet van het strand en ontdek Zeeland. Ontdek de mooie Zeelandse dorpjes Rennesse of Burgh-Haamstede.

Je kunt makkelijk een e-bike of e-chopper huren bij het hotel om de omgeving te verkennen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Je kunt een dagje naar de Reptielenzoo Iguana in Vlissingen. Iguana ligt in het centrum van Vlissingen op loop afstand van de boulevard. Een bezoek aan Iguana is ideaal te combineren met een dag aan zee of een van de de vele andere activiteiten. Of kom genieten van zeedieren, spetterende attracties en leer alles over de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953 in Deltapark Neeltje Jans. Deltapark Neeltje Jans is gelegen op dè toplocatie van Zeeland namelijk midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur op 15 minuten rijden van Fletcher strandhotel Haamstede. Het luxe Fletcher strandhotel in Haamstede is ideaal om tot rust te komen. Naast strand, zee en duinen aan de Zeeuwse kust kan je nog meer ontspannen. Bij de Blue Spa Haamstede in het hotel kan je genieten (tegen betaling) van één van de sauna's of een heerlijke wellness- of beautybehandeling. Als dat niet genieten is? Je kunt hier ook sporten in de fitnessruimte van het hotel. In de eigen hippe Bar Bistro DuCo Haamstede van het hotel is het ook heerlijk vertoeven. Geniet van culinaire gerechten en resereveer een plekje in et restaurant voor je lunch of diner. Deze gerechten worden bereid in de speciale houtskoolhoven waardoor ze een unieke smaak krijgen. Of je nu kiest voor vegetarisch, vis of vlees, iedereen kan hier heerlijk eten. Schijnt het zonnetje schuif dan gezellig aan in de serre of op het gezellige terras.

Voordelen Fletcher Strandhotel in Haamstede:

✅Loopafstand strand

✅Veel te doen voor kinderen

✅Modern, luxueus hotel

✅Ideaal gelegen aan de Zeeuwse kust

✅Wellnessfaciliteiten

✅Massages

✅BLUE Wellness locatie

✅Culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Haamstede

✅7 minuten fietsen naar het strand

✅BLUE Spa Haamstede (tegen betaling) en fitnessruimte


 

#3 Fletcher hotel aan zee: Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Hotel in Wassenaar nabij het strand


Op nummer 3 in Wassenaar in Zuid-Holland staat het heerlijk hotel van Fletcher, het Fletcher Boutique Hotel Duinoord. Dit hotel ligt op een hele fijne locatie, namelijk op steenworp afstand van de Wassenaarse Slag. Het bijzondere hier aan is dat je het strand via het natuurgebied Meijendal kunt bereiken door een afgelegen strandopgang. Fletcher Boutique Hotel Duinoord behoort zelfs tot één van de officiële trouwlocaties van Nederland. Dit zeg wel iets over de ligging en de ambiance. Het is een prachtig hotel, gelegen in een mooi uitgestrekt duinlandschap. Ook dus perfect voor een romantisch weekendje weg!


Daarnaast ligt Hotel Duinoord ligt slechts op tien kilometer afstand van de grote steden zoals Den Haag, Delft en Leiden. Hier kan je lekker shoppen, musea en monumenten bezoeken. Daarnaast is er ook genoeg te beleven met kinderen wanneer je er nog op uit wilt. Familiepark Drievliet, Duinrell, Madurodam, SEA LIFE Scheveningen en natuurlijk Space Expo zijn goed te bereiken vanaf het hotel.


Kortom, het luxe Fletcher Boutique Hotel Duinoord is perfect voor gezinnen met kinderen, een romantisch nachtje weg of lekker shoppen met vriendinnen. Geniet van luxe aan zee en ga culinair genieten in het á la carte restaurant van het hotel.


Voordelen Fletcher Boutique Hotel Duinoord

✅Loopafstand strand

✅Veel te doen voor kinderen

✅Compleet vernieuwd hotel

✅Veel leuke musea om te bezichtigen

✅Geniet van een culinair diner in het Fletcher Restaurant

✅Culinair à la carte restaurant

✅Royaal terras in de duinen

✅Officiële trouwlocatie


 

#4 Fletcher hotel aan zee: Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht

Sfeervol hotel in Ouddorp nabij het strand


Op nummer 4 staat een Fletcher Hotel (net niet) in Zeeland. Het hotel is gevestigd in Ouddorp. Officieel is dit Zuid-Holland. Het Fletcher Hotel is gelegen op de kop van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het eiland wordt eigenlijk beschouwt als Zeeuws eiland. Het eiland oogt en ademt Zeeuws en dat uit zich in taal en cultuur.

Vanuit het hotel in Ouddorp loop je via een wandelpad in 10 minuten naar het kilometers lange Noordzeestrand waar het heerlijk vertoeven is. Ook hier is het heerlijk vertoeven tijdens een weekendje weg! In het sfeervolle à la carte restaurant kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook in de bistro worden overheerlijke gerechten geserveerd. Ook heeft het hotel 2 gezellige terrassen!

Je kunt makkelijk een e-bike of e-chopper huren bij het hotel om de omgeving te verkennen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Je kunt een dagje naar de Reptielenzoo Iguana in Vlissingen. Iguana ligt in het centrum van Vlissingen op loop afstand van de boulevard. Een bezoek aan Iguana is ideaal te combineren met een dag aan zee of een van de de vele andere activiteiten. Of kom genieten van zeedieren, spetterende attracties en leer alles over de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953 in Deltapark Neeltje Jans. Deltapark Neeltje Jans is gelegen op dè toplocatie van Zeeland namelijk midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur op 35 minuten rijden van Fletcher Hotel Duinzicht.

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht beschikt over luxe hotelkamers. Het hotel is de ideale bestemming aan zee en is omgeven door rust en ruimte. Na een (strand)wandeling kunt u aanschuiven in het culinaire à la carte restaurant Duinzicht voor diverse heerlijke gerechten. In de bistro en hotelbar bent u eveneens welkom voor een klein hapje en drankje.


De omgeving van ouddorp is perfect om te gaan wandelen of fietsen. Perfect wanneer je wilt uitwaaien aan de kust. Daarnaast behoort het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht tot één van de officiële trouwlocaties van Nederland. Deze trouwlocatie in Ouddorp is gelegen midden in de duinen, nabij het prachtige strand van Goeree-Overflakkee.


Voordelen Fletcher Hotel Scheveningen

✅Op 10 minuten loopafstand strand

✅Veel te doen voor kinderen

✅Hoog aangeschreven Restaurant Duinzicht

✅Veel leuke musea om te bezichtigen

✅Uitgeroepen tot schoonste strand van 2022

✅Hotel met luxe hotelkamers

✅Goed bereikbaar per Openbaar Vervoer


 

#5 Fletcher hotel aan zee: Fletcher Hotel Het Veerse Meer


Voor een heerlijk en onbezorgd weekendje weg in Zeeland is mijn nummer 5 Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer de ideale bestemming. Het hotel grenst aan het Veerse Meer en ligt nabij de karakteristieke stad Middelburg. Wat het meest bijzondere is aan deze plek is dat het hotel zicht direct aan het water bevindt. Het is een ideale plek als je tot rust wilt komen, wilt uitwaaien en van de natuur wilt genieten in een waterrijke omgeving. Ontdek daarnaast ook de historische stad zoals Middelburg of Veerse.


Middelburg wordt ook wel het kleine Amsterdam van Zeeland genoemd wordt. En die vergelijking lijkt niet uit de lucht te komen vallen: grachten met dito panden, charmante steegjes, hippe horeca en bij uitstek een stad om te voet of met de fiets te bezoeken.


De natuurrijke omgeving draagt bij aan totale ontspanning. Watersportliefhebbers kunnen naar hartenlust diverse activiteiten ondernemen. Tevens kan je in het hotel een e-bike huren waarmee je de prachtige omgeving kunt ontdekken. Voor jong en oud valt er op deze mooie plek echt genoeg te ontdekken.


Voordelen Fletcher Hotel Het Veerse Meer:

✅Loopafstand strand

✅E-bike en E-chopper verhuur

✅Overnachten aan het water

✅Veel leuke musea om te bezichtigen

✅Zeer geschikt voor watersportliefhebbers

✅Gelegen direct aan het water


 

#6 Fletcher hotel aan zee: Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap


Wil jij overnachten in een Fletcher hotel aan zee, met sauna, tennis- en squashbaan, speeltuin voor de kinderen, in een mooi natuurgebied en een binnenzwembad? Dan is het Fletcher hotel op het waddeneiland Ameland een perfecte locatie om naartoe te gaan.


Wanneer je op Ameland één of meerdere nachtjes weg gaat dan heb je echt het gevoel alsof je naar het buitenland bent geweest. Ameland is het perfecte Waddeneiland voor een gezellig weekendje weg. Geniet van het 27 kilometer lange strand, de mooie natuur, zee en de duinen natuurreservaat Het Oerd.


Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap is gelegen in het pittoreske dorpje Hollum. Met de vele ontspanningsmogelijkheden is het hotel op Ameland de ideale uitvalsbasis om het ultieme vakantiegevoel te ervaren.


Vaar met de boot naar Ameland en rij daarna door naar Hollum in het westen. Je vindt het Fletcher hotel aan zee en verken de prachtige natuur op Ameland. Faciliteiten

Voordelen Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap:

✅Loopafstand strand

✅E-bike en E-chopper verhuur

✅Geschikt voor sportliefhebbers met een squashbaan, tennisbaan en binnenzwembad

✅Speeltuin

✅Gelegen op Ameland

✅Sauna en wellness faciliteiten in het hotel


 

Fletcher hotel kaart: waar liggen Fletcher hotels aan zee in Nederland?

Er komen steeds meer Fletcher hotels aan zee bij. Daarom kun je elk Fletcher hotel tegenwoordig terugvinden op de zogenoemde Fletcher hotel kaart. Het nieuwste Fletcher Hotel is Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede. Op de hotelkaart kan je makkelijk selecteren op een bepaalde provincie of stad, maar ook op het aantal sterren dat een Fletcher hotel heeft, de beoordeling van gasten of een bepaald thema. Ga je voor een Fletcher hotel met zwembad, met speeltuin of in een natuurgebied?


Kom je met het gezin of voor zakelijke doeleinden? En wil je ontspannen in een wellnesscentrum of gaat het jou vooral om de aanwezigheid van restaurants? Je kunt het allemaal aanvinken op de Fletcher hotel kaart. Ook zie je direct of er een Fletcher hotel aanbieding is. Je kunt namelijk ook filteren op de prijs die je per nacht betaalt.



 

Fletcher hotel aanbieding scoren? Gebruik deze tip!


Fletcher hotels Nederland bieden regelmatig korting aan hotelgasten. Maar wist je dat je in principe het hele jaar door van voordeel kunt genieten? Je hebt daar geen Fletcher hotel kortingscode voor nodig. Fletcher heeft namelijk allerlei arrangementen die als pakket een stuk voordeliger zijn dan wanneer je de onderdelen los van elkaar boekt.


Bovendien geldt er regelmatig last minute korting, waarbij je 2 tot 5 dagen verblijft en ontbijt in een hotel naar keuze. Het maakt niet uit of je een Fletcher hotel aan zee of in de stad wilt boeken: bekijk de website van jouw favoriete Fletcher hotel en ontdek welke Fletcher hotel aanbieding er op jou staat te wachten. Of wil je liever in een specifiek wellness hotel verblijven? Je hebt het verdiend om er even lekker tussen uit te gaan, dus grijp je kans.


Er zijn veel verschillende arrangementen die je kunt boeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een romantisch arrangement, een kids for free arrangement, Kerst arrangement, Oud&Nieuw arrangement, familie arrangement en nog veel meer. Voor de beste aanbiedingen verwijs ik je graag door naar de Fletcher website kijken.

 

Fletcher hotel aan zee boeken?

Ben je er al over uit welk Fletcher hotel aan zee je een bezoek gaat brengen? Gebruik de Fletcher hotel kaart om een Fletcher hotel aan zee of in een gezellig centrum uit te kiezen. Op de Fletcher website van elk hotel kun je meer lezen over de faciliteiten en omgeving. Ook zie je daar direct of er een Fletcher hotel aanbieding is waar je gebruik van kunt maken. Je wilt namelijk niet alleen fijn verblijven, maar ook voordelig. En dat snap ik helemaal!


Boeken doe je overigens heel gemakkelijk via de website. Kom je er niet helemaal uit of krijg je liever hulp van een medewerk(st)er? Bel dan naar het Fletcher hotel waar jouw voorkeur naar uitgaat en maak een telefonische boeking. Net zo gemakkelijk.


 




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page