top of page

12 x romantisch overnachten met jacuzzi (2023)


jacuzzi hotelkamer

Wil jij met je geliefde romantisch overnachten met jacuzzi? Er lekker even tussenuit en samen mooie herinneringen maken? Er zijn ontzettend mooie plekjes in Nederland om romantisch te overnachten met jacuzzi. Kies jij voor een romantische hotelovernachting met mooi uitzicht op de skyline van een stad, of samen aan het strand de ondergaande zon bewonderen? Er zijn veel mooie hotelkamers met jacuzzi aan zee of in de natuur. Ik ben voor jou op onderzoek uitgegaan en heb de mooiste 10 voor je onder elkaar gezet.


Voor mij is een jacuzzi in de hotelkamer echt de 'kers op de taart' om van een leuk nachtje weg een bijzonder nachtje weg te maken. Waar zou jij voor kiezen als je een nachtje weg gaat met je geliefde, vriend of vriendin? Kies je dan voor de drukte van een grote stad om daarna heerlijk te chillen in je bubbelbad met uitzicht op de stad? Of kom jij echt tot rust in een natuurlijke omgeving in je jacuzzi met uitzicht op het strand?


Omdat er veel aanbod is heb ik 12 mooie bijzondere plekjes voor je uitgezocht en op een rij gezet. Er zijn genoeg hotels met een bubbelbad te boeken, maar een hotelkamer met een jacuzzi inclusief een mooi uitzicht zijn er niet zoveel. Boek één of meerdere nachtjes weg in één van deze tophotels en geniet van je privé-bubbelbad en natuurlijk van elkaar!☺


Heel veel plezier met het boeken van je nachtje(s) weg!


Top 12 romantisch overnachten met jacuzzi

 

#1 Romantisch overnachten met jacuzzi - Inntel Hotel Art Eindhoven


Inntel Hotels Art Eindhoven ligt midden in het centrum van Eindhoven vlakbij het station en biedt uitzicht op het PSV stadion. Het hotel is samen met andere bedrijven gevestigd in een monumentaal pand, waarin vroeger de lichtfabriek van Philips was gehuisvest. Eindhoven staat bekend als de lichtstad, omdat in de Brabantse stad de eerste gloeilampenfabriek van Philips gevestigd was. Een aantal oorspronkelijke elementen zijn hiervan nog terug te zien in de kamers. Het winkelgebied bereikt u met een korte wandeling. Snuffel rond in de leuke winkeltjes of geniet van de Brabantse gezelligheid in een van de vele restaurants en cafés.


Art Hotel in Eindhoven is een uniek hotel. Je kunt nu overnachten in het markante gebouw waar men destijds de gloeilampen testte. In het hotel worden de functies wonen, werken en ontspannen verenigd. In Brasserie Lumen kan je genieten van à la carte gerechten uit de internationale keuken. Ontspan aansluitend heerlijk in de lounge en de wereldbar. Ook is er een sauna aanwezig voor de gasten van het hotel, badkleding is hier niet toegestaan. Onder het gebouw bevindt zich ook een parkeergarage.


 

#2 Romantisch overnachten met jacuzzi - Boutique Hotel Corona Den Haag

Midden in het centrum van Den Haag, aan het befaamde Buitenhof, vind je het oudste vier sterren hotel van Den Haag: Boutique Hotel Corona. Het hotel is gevestigd in drie 17e-eeuwse panden. De hoge plafonds op de begane grond en de prachtige kroonluchters tonen een glimp van de rijke historie van deze panden. Bekende bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, het Mauritshuis en het Plein liggen op loopafstand van het hotel. Het hotel heeft hiermee een perfecte locatie te pakken voor een stedentrip naar Den Haag. Op 200 meter van het hotel stopt de tram, waarmee je binnen een kwartiertje bij het strand van Scheveningen bent.


De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, WiFi, flatscreen tv, zowel koffie- als theefaciliteiten en een badkamer met regendouche en / of bad. Voor een smaakvol ontbijt, lunch, diner of een drankje kun je terecht in het inpandige restaurant BIT Grill & Café. In de zomer is het terras ook geopend, die uitzicht heeft over het gehele Buitenhof en zelfs een gedeelte van het Binnenhof. Tijdens een verblijf zal het je aan niets ontbreken, het team van Boutique Hotel Corona staat 24/7 voor je klaar.

Vanuit Boutique Hotel Corona wandel je gemakkelijk binnen enkele minuten naar het Binnenhof, Paleis Noordeinde of naar de winkels welke zich in het centrum van Den Haag bevinden. Museumliefhebbers kunnen onder andere terecht in het Mauritshuis & museum ‘Escher in het Paleis’. In het Mauritshuis hangen werken van onder meer Rembrandt, Frans Hals en Vermeer. Museum 'Escher in Het Paleis' heeft een mooie collectie van de bekende graficus M.C. Escher.


 

#3 Romantisch overnachten met jacuzzi - Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Inntel Hotels Amsterdam Landmark heeft een stoer karakter dat geïnspireerd is op het industriële verleden van de omgeving. Het is de plek om te overnachten, dineren in Bar & Brasserie Werkspoor, zakelijke events te organiseren en volledig tot rust te komen in Spa Steam. Het wellness centre beschikt over een zwembad, Turks stoombad, sauna en massageruimte. Bovendien zijn alle luxe kamertypes uitgerust met een ronde whirlpool in de kamer en/of een privé sauna. Zo kan je ontspannen in de trendy en luxe kamers met een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam.


Industrieel vakmanschap weerspiegelt in het design van het 16 verdiepingen tellende hotel. Onbewerkt beton, massieve metalen kolommen en zelfs een levensgroot geel kraanhuisje maken dit het meest stoere hotel van Inntel Hotels. De industriële elementen passen zowel bij de geschiedenis als de toekomst van de gewilde wijk Oostenburg. Op de kamers wordt het thema tot in de kleinste details doorgevoerd, dankzij op maat gemaakt interieur.

De ligging aan het water geeft zowel een idyllisch- als stads uitzicht over Amsterdam. De sporen die naar Amsterdam CS leiden, het water van de Wittenburgervaart en de nog altijd actieve industrieën aan de kade. Het industriële en artistieke karakter van Oostenburg maakt deze omgeving het “klein Berlijn” van onze hoofdstad.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark ligt in het centrum van Amsterdam in de wijk Oostenburg. Dit is een stoere nieuwe stadswijk in opkomst. Je vindt er een artistieke en bruisende mix van horeca, woongelegenheid en ontspanningsplekken.


 

#4 Romantisch overnachten met jacuzzi - Fletcher Landgoedhotel Renesse

Landgoedhotel Renesse is prachtig gelegen in een beschermd natuurgebied. Je kunt er heerlijk genieten van alle rust en ruimte. Op het landgoed ligt ook het slot Moermond, op slechts 5 minuten loopafstand van het hotel. Als u het levendige, toeristische centrum van Renesse op wilt zoeken dan kunt u hier lopend heen. In de zomer staat Renesse bekent om de vele activiteiten en het heeft uitgestrekte stranden. De duinen nodigen uit tot het maken van mooie wandel- en fietstochten.


In het hotel zorgen de medewerkers ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je kunt genieten van een heerlijk ontbijt in de voormalige Orangerie. Sinds 1990 is dit een monument, dat na een verbouwing nu gebruikt wordt als lounge en ontbijtzaal. Ook voor het diner kan je hier dagelijks terecht. Renesse is een populaire badplaats met enorm uitgestrekte stranden. Er is een luxe strand, een natuurstrand, een activiteitenstrand waar sportieve activiteiten plaatsvinden, een gezinsstrand en een naaktstrand. Voor de liefhebber van cultuur is er een Nationaal Monument voor de Watersnood in 1953. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf in Landgoed Moermond Renesse ook de pittoreske dorpjes in de omgeving bezoeken met behulp van de prachtige wandel- en fietsroutes.


 

#5 Romantisch overnachten met jacuzzi - Beachhouse Hotel Zandvoort

Je vindt het Beachhouse Hotel Zandvoort direct aan het strand, tussen Zandvoort en Bloemendaal. Het hotel beschikt over 26 kamers. Er zijn kamers met duinzicht en kamers met zeezicht. Heerlijk slapen kan in het kingsize bed dat in elke kamer staat. Daarnaast beschikken alle kamers over WiFi, airconditioning en een regendouche. Ultiem genieten kan tijdens een overnachting in Deluxe Suite met Whirlpool, Frans balkon en uiteraard een prachtig uitzicht over de Noordzee.

Tijdens een verblijf bij Beachhouse Zandvoort staan twee thema’s centraal: het strand en de zee. Meer is eigenlijk ook niet nodig. Een duik nemen in de zee, opdrogen op het strand, flaneren over de boulevard of een watersport beoefenen. Van alles is mogelijk. Voor gasten die een paar dagen blijven is een bezoek aan de stad Haarlem een leuk idee. Ook een kijkje nemen bij het wereldberoemde circuit van Zandvoort is een aanrader. Heerlijk ontbijten met eerste rang uitzicht op zee. Neem bij mooi weer plaats op het terras en adem de zilte zeelucht in. Uitgebreid ontbijten kan dagelijks tussen 08:00 - 10:30 uur. Er is nog geen restaurant of bar in het hotel aanwezig. Gelukkig beschikt Zandvoort over talloze leuke restaurants, cafés en strandtenten waar je terecht kan voor een hapje en een drankje. De medewerkers van het hotel geven hier graag tips over.


 

#6 Romantisch overnachten met jacuzzi - Mainport Design Hotel Rotterdam

Mainport Design Hotel verrast door alle highlights van de stad Rotterdam op loopafstand aan te bieden. Het hotel ontspant door het aanbieden van 's werelds beste spa faciliteiten in de kamers zoals een Finse privé sauna en bubbelbad uitkijkend over het water. Daarnaast hebben gasten gratis toegang tot Spa Heaven op de achtste verdieping en kan men gratis gebruik maken van WiFi.


Spa Heaven staat garant voor puur genot in de Finse panorama sauna, de douches met scrubs, het Turkse stoombad en verjongende Hammam complex waar de poriën heropenen en de spieren langzaam gemasseerd worden op warme marmeren tafels. Spa Heaven biedt ook een Spa menu voor ontspannende lichaamsmassages, weldadige lichaamspakkingen of verzorgende gezichtsbehandelingen. De Life Fitness gym met de laatste state-of-the-art apparaten bevindt zich er direct naast.


Echte jetsetters kiezen voor de Waterfront Spa. Deze kamer beschikt over een kolossale bubbelbad voor het raam, met uitzicht over binnenhaven van Rotterdam. De badkamer met inloopdouche en privé sauna maken de Spa beleving compleet. Door de directe ligging van het Mainport Design Hotel aan de oevers van de Maas beschikt het hotel over een adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam. Voor de deur van het hotel bevinden zich onder andere een metro- en tramhalte, waardoor vele Rotterdamse highlights binnen handbereik zijn. Ga cultuur snuiven en bezoek het Museum Boijmans Van Beuningen of het Nederlands Architectuur Instituut. Voor een avondje uit kunt u terecht in het Ahoy, het Holland Casino of één van de bioscopen. De Witte de Withstraat met vele leuke boetiekwinkels en de 'Koopgoot' liggen op loopafstand van het hotel.


 

#7 Romantisch overnachten met jacuzzi - Van der Valk Hotel Maastricht

Hotel Van der Valk Maastricht combineert Limburgse gastvrijheid met persoonlijke aandacht waardoor je je snel thuis zult voelen in dit moderne hotel. Op loopafstand vindt je het conferentiecentrum MECC en op vijf minuten rijden ligt Maastricht centrum met het gezellige Vrijthof waar u kunt neerstrijken op een van de vele terrassen. In de schitterende heuvelachtige omgeving kunt u prachtige fiets- of wandeltochten maken en de steden Luik en Aken zijn slechts 30 kilometer van het hotel verwijderd.


In het hotel kan je fietsen huren en een tocht maken langs een van de speciaal uitgezette fietsroutes door Zuid-Limburg en de Maasvallei. Na terugkomst kan je bij mooi weer, lekker op één van de terrassen zitten.

In de wellness van het hotel kan je heerlijk ontspannen in een stijlvolle en luxueuze ambiance. Daarnaast kan je hier gratis gebruik maken van onder andere 3 verschillende sauna's zoals een Finse sauna, infrarood- en stoom sauna, een afkoelruimte met een moderne stortdouche en een relaxbank. Ook is er een zwembad waar je gebruik van kan maken vmet ingebouwde whirlpool. Het dragen van badkleding is verplicht.

Vanaf Hotel Van der Valk Maastricht kan je door de ligging in de drielanden regio steden als Aken en Luik gemakkelijk bereiken. Op zondagmorgen kan je naar de gezellige Luikse markt voor antiek en curiosa. Het sfeervolle historische Maastricht zelf kent talloze plekken die de moeite waard zijn voor de cultuurliefhebber.


 

#8 Romantisch overnachten met jacuzzi - Inntel Hotels Amsterdam Centre


In het historische centrum van Amsterdam staat het Inntel Hotels Amsterdam Centre. In de nabije omgeving bevinden zich vele winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook zijn diverse bezienswaardigheden op loopafstand, zoals de Dam, Madame Tussauds en de Wallen. Tijdens een rondvaart kunt u alles te weten komen over de boeiende historie van Amsterdam.


In de nabije omgeving van Inntel Hotels Amsterdam Centre is een uitgebreid aanbod aan winkels te vinden: de bekende winkelketens in de Kalverstraat en de Nieuwendijk, merkspullen in Magna Plaza en leuke boetiekjes in de Jordaan. Inntel Hotels Amsterdam Centre is gebouwd aan een plein waar geen verkeer toegestaan is. Hierdoor kan je genieten van een rustig verblijf in het historische centrum van deze mooie stad. Je kunt wel dichtbij je auto parkeren en er zijn diverse tramhaltes om de hoek. Bovendien is Amsterdam Centraal Station makkelijk te voet bereikbaar.


De kamers zijn ingericht met warme kleuren in een eigentijdse stijl. Op de kamers vind je onder meer airconditioning, een kluis en koffie- en thee faciliteiten.


 

#9 Romantisch overnachten met jacuzzi - Hotel de Reehorst Ede


Hotel ReeHorst Ede ligt op een centrale locatie in het hart van de prachtige Veluwe. Met een wandeling van 3 min. ben je bij treinstation Ede-Wageningen die een directe verbinding met Arnhem en Nijmegen heeft. In het hotel is alles is te vinden onder 1 dak; heerlijk eten, lekker borrelen en stijlvolle kamers in een unieke omgeving. Beleef de overnachting van je dromen in een van de sfeervolle kamers of een van de 10 luxe thema suites. De kamers zijn de perfecte mix van luxueuze materialen, warme kleuren en uitstekende faciliteiten. De suites zijn allemaal o.a. voorzien van een XXL bubbelbad met lichttherapie, luxe badkamer met massagedouches & Rituals producten. Absoluut genieten!

Hotel ReeHorst Ede is centraal gelegen en is in elk seizoen een perfecte uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Ben je een natuurliefhebber? Trek er dan op uit om de natuurrijke omgeving van de Veluwe te verkennen. Deze ongerepte natuur biedt urenlang wandel- en fietsplezier.


Bij het hotel kan je je fiets gratis overdekt stallen en is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Heb je zelf je fiets niet meegenomen? Niet getreurd, het hotel verhuurd namelijk ook (elektrische) fietsen. Trek erop uit met een goed gevulde picknickmand en beleef een fantastische dag! Ben jij meer van het winkelen? Ga dan op pad naar Arnhem, waar je een leuke mix van kleine boetieks en grote winkelketens vindt. Andere tips voor leuke uitstapjes zijn Paleis het Loo en het Kröller-Müller Museum.


 

#10 Romantisch overnachten met jacuzzi - Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem biedt een perfecte uitvalsbasis. Het hotel ligt aan de rand van Haarlem en is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Hotel Van der Valk Haarlem ligt op korte afstand van het monumentale centrum van Haarlem. Deze provinciehoofdstad is rijk aan kerken, oude gebouwen, leuke boetiekjes en molens. Je vindt hier bovendien een aantal interessante musea. De collectie van het oudste museum van Nederland, het Teylers Museum, bestaat onder meer uit mineralen, fossielen, natuurkundige instrumenten en oude munten. In het Frans Halsmuseum hangen schilderijen van kunstenaars als Adriaan van Ostade, Jacob van Ruisdael en natuurlijk Frans Hals. Vanuit Haarlem zijn Zandvoort en Amsterdam goed te bereiken.


Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en oplaadpunten voor elektrische auto’s. Tijdens een verblijf in Van der Valk Hotel Haarlem zijn er vele mogelijkheden voor een dagje uit. Met de auto of openbaar vervoer zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Schiphol en Zandvoort uitstekend te bereiken. Een dagje in Haarlem mag ook zeker niet aan het programma ontbreken. In deze stad vind je een schat aan historische gebouwen, musea en leuke winkelstraten. Je wandelt in 20 minuten naar het centrum, maar je kan ook de bus pakken of bij het hotel een fiets huren. Er zijn zowel standaard fietsen als elektrische fietsen te huur.


Om een idee te geven: De ruime Wellness Suite beschikt onder andere over een Turkse stoomdouche, sauna en een tweepersoons bubbelbad. Bovendien staan er bij aankomst een heerlijke fles Prosecco en twee flesjes water in de suite klaar.


Het hotel beschikt verder over een vernieuwde Wellness die toegankelijk is voor hotelgasten. De Wellness bestaat uit diverse sauna's, zoals een Finse/opgiet Sauna, Infraroodcabine en een Caldarium. Toegang is momenteel alleen mogelijk op basis van reservering per uur via de receptie van het hotel.


 

#11 Romantisch overnachten met jacuzzi - Van der Valk Nijmegen Lent


De locatie van het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is zeer gunstig, gezien de nabijheid van meerdere uitvalswegen en treinstation Lent. Voor het organiseren van vergaderingen en congressen zijn elf zalen aanwezig. Bovendien is er een ruime gratis parkeergelegenheid.

Een dagje winkelen in Arnhem of Nijmegen kan eenvoudig met Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent als uitvalsbasis. In beide steden zijn zowel de bekende winkelketens als kleine boetiekjes te vinden. In Nijmegen is het interessant om een stadswandeling te maken langs monumenten die dateren uit de Romeinse tijd, zoals het fort bij het Valkhof. Of ontdek natuurgebied Gelderse Poort met een huurfiets van het hotel.


De moderne kamers in het hotel variëren van comfort tot familiekamers, Sky kamers en een suite. Alle kamers zijn uitgerust met gratis WiFi, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, toilet, koelkastje en een systeem voor klimaatbeheersing.

Voor hotelgasten is het gebruik van fitness, sauna, Turks stoombad, selfness room en daktuin inbegrepen. In BeautyBalloon, de beautysalon van het hotel, kunnen op afspraak en tegen betaling diverse gezichtsbehandelingen en massages gereserveerd worden. De beautysalon is van dinsdag t/m zondag tussen 12:00- 20:00 uur geopend.


 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page