top of page

5 redenen om een verrassingsreis met vriendinnen te plannen

Bijgewerkt op: 4 dec. 2023


Wil jij ook er lekker tussenuit met je vriendin(nen), maar heb jij geen zin om het hele internet af te struinen naar een leuke bestemming? Om vervolgens naar de beste aanbieding voor de vliegtickets en een leuk hotel of b&b te moeten gaan zoeken? Heel herkenbaar! Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Kies om deze reden voor een avontuur en boek een verrassingsreis.


Met één van mijn beste vriendinnen plan ik elk jaar een nachtje weg. Maar dit jaar kwamen we er niet uit waar we naar toe zouden gaan. Werd het Breda, Haarlem of Groningen? Wilden we dan een hotel of B&B. Gingen we met de trein of de auto. En waar zouden we dan gaan eten? Al met al, door al die keuzes werd het uiteindelijk minder leuk om te boeken omdat er gewoon echt te veel aanbod is tegenwoordig. Wij kwam er in ieder geval niet uit. En we bleven maar op het internet scrollen. Totdat we een verrassingsreis voorbij zagen komen. En toen eigenlijk hadden we binnen een paar minuten besloten, dit is iets voor ons!


Ik geef je 5 redenen waarom kiezen voor een verrassingsreis ook echt iets voor jou is!


 

Reden #1 - Geen uren meer scrollen op het internet


Geen uren meer scrollen op het internet maar met een paar klikken je nachtje weg, weekend weg of een week weg boeken? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Alleen een datum inplannen en je bent er klaar voor. Maar het is echt een leuk alternatief om je eens te laten verrassen.


Een vakantie of nachtje weg moet er juist voor zijn om weer even op te laden en het dagelijkse leven los te laten. Kortom genieten van de vriendschap met elkaar en je dus niet druk maken waar je naartoe wilt gaan. Je hoeft niet met elkaar te overleggen waar je heen wilt gaan.

 

Reden #2 - Laat je reis plannen door experts


Durf jij alles los te laten en je reis te laten plannen door experts? Wees gerust, de experts hebben meer ervaring dan jij en bovendien zijn er al velen jou voorgegaan. De meeste verrassingsreizen geven een garantie dat je op een plek slaapt met een hoge beoordeling en dat je vliegt met betrouwbare veilige luchtvaartmaatschappij. Kies daarom wel voor een partij met een hoge beoordeling, zodat je zeker weet dat je reis een succes is.


"travel is the only thing you buy that makes you richer"

 

Reden #3 - Kies voor gemak


Hoe lekker is het om gewoon los te laten en te kiezen voor gemak. Herken je dat je denkt dat wanneer je alles goed hebt geregeld er toch iets tegenvalt? Of dat het uiteindelijk blijkt dat het hotel van je keuze toch op een minder centrale plek stond dat je had verwacht? Of dat de foto's er net iets leuker uit zagen op de website dan in real-life? Daarom nog een reden om te kiezen voor een expert. Iemand die je complete reis al heeft meegemaakt en die jou een mooie beleving kan geven.

 

Reden #4 - Geef ook jezelf een verrassing cadeau


Je kunt klagen of zeuren dat je nooit verrast wordt of het heft in eigen hand nemen! Waarom wachten tot iemand jou verrast? Verras gewoon jezelf en laat het je overkomen. Kies voor een onvergetelijk avontuur waar je nog lang over zult napraten. En waarschijnlijk zal je hier nog vaker voor kiezen als je het eenmaal geprobeerd hebt.


Het is écht ideaal om je reis uit te besteden en dus voor een verrassingsreis te kiezen. Een verrassingsreis is leuk voor jezelf en voor je vriend of vriendin! Hoe vaak wordt je nou echt nog verrast in deze tijd? Ik kan je verzekeren dat het toeleven naar een leuke verrassingsreis echt nog leuker is dan zelf je reis samenstellen. En ik spreek uit ervaring! 😁

 Reden #5 - Kies voor een partij met ervaring en goede reviews


Wil jij zeker weten dat je verrassingsreis een succes wordt? Kies dan voor dé beste Europese verrassingsspecialist van dit moment: Srprs.me


 

Wie is - de nummer 1 in verrassingsreizen - Srprs.me


Sprse.me bestaat uit een leuk team van (op dit moment) 6 échte mensen die jou reis zullen boeken. Een leuk jong team uit Amsterdam met jarenlange ervaring wat betreft reizen. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Brussel. Londen en Kopenhagen. Srpr.me is er voornamelijk voor reizen naar Europese steden.

 

Hoe werkt een verrassingsreis van Srprs.me

Als je wilt weten hoe een verrassingsreis van Srprs.me werkt zal het je verbazen hoeveel keuzes er zijn en hoe veel invloed je zelf kunt uitoefenen op je verrassingsreis. Je kunt zelf namelijk tot in detail doorgeven wat bij jou past.


Wil je steden uitsluiten? Wil je een zonvakantie of juist een stad bezoeken? Hoeveel dagen wil je en wil je basic of wat luxer slapen? Geef het met een paar klikken door. Zo kan er een fantastische ervaring voor je geregeld worden. Vervolgens download je de app en voeg je de gegevens van je verrassingsreis toe. Dan gaat de teller lopen. Twee uur voor vertrek wordt de bestemming onthuld.🤗


De app neemt je mee op reis

Zie de srprs.app als de srprs.vriend die met je meegaat op reis. Hij bewaart al je belangrijke informatie voor je, houdt je op de hoogte van je trip en slaat de mooiste herinneringen van je reis op. Onmisbaar dus!


Welke soort verrassingsreizen zijn er te kiezen

Je kunt je reis samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je meer invloed uitoefenen op je bestemming? Dan kan je de reis kiezen die bij jou past! Kies dan bijvoorbeeld voor je bucketlist, dan kan je drie steden doorgeven en wordt alles voor je geregeld!

 

Bucketlist:

Geef je bucketlist door en Srprs.me zorgt ervoor dat je een stad kunt afstrepen. Jij geeft door welke Europese steden je zou willen bezoeken (minimaal 3) vervolgens wordt er voor je geregeld dat je er eentje kunt afstrepen van je bucketlist. Maar welke stad? Dat hoor je natuurlijk pas op het vliegveld! 

Escape Trip:

Vind binnen twee uur de geheime uitgang van de stad. De Escape Trip is nu in negen steden beschikbaar. Van deze negen steden mag jij er drie wegstrepen. Je vliegt dan naar één van de steden die je niet hebt weggestreept. 

New Places:

Vertel waar jij bent geweest en je gaat in ieder geval niet naar dezelfde plek! 

In Control:

Vind je het toch lastig om de controle volledig los te laten? Streep dan maximaal 5 steden weg van de 15 aangeboden steden. Dan weet je in ieder geval waar je niet heen gaat en 10 opties waar je kunt belanden. 

Last Minute:

Wil je een Last Minute boeken? Ook dat kan met Srprse.me.

veld! 

Summer Holiday:

Wil je graag een leuke stad bezichtigen maar wil je ook relaxen aan het strand? Kies dan voor de Summer Holiday. Je kunt zelf kiezen hoe de indeling wordt van je vakantie, lekker chillen of toch een stad ontdekken?

veld! 

Solo Together:

Wil je graag verrast worden maar wilt niemand het avontuur met je aangaan? Ga dan lekker alleen met gelijkgestemden het avontuur aan. Ontdek je reisgezelschap pas bij vertrek. 

Multi City:

Is één stad niet voldoende voor jou? Kies dan voor meerdere Europese bestemmingen.

Voor jou is één stad niet genoeg. Verdwaal in het labyrinth dat Europa heet. Vlieg naar de ene stad om daar pas bij vertrek weer je volgende bestemming te onthullen. Elke stad ligt in een ander land en je bent sowieso 1 volle dag op elke bestemming. 


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page