top of page

Een nachtje weg als vriendinnenuitje plannen? Wees goed voorbereid met deze tips!

Bijgewerkt op: 6 nov. 2022

Tijd voor jezelf. 🤩 Weer lekker bijkletsen met je beste vriendin zonder gestoord te worden door anderen. Eindelijk even de tijd om over van alles te praten. De telefoon uit en een lekker drankje in je hand. Geen kinderen om je heen en helemaal even in het moment zijn. Een lekker borrelplankje, muziekje op de achtergrond en uitzicht op zee. Wil jij ook een ultiem vriendinnenuitje?


Collect moments, not things ❤

Wat houdt je tegen om het nu te plannen? Het is zo fijn om je ergens op te verheugen. Er zijn volop aanbiedingen om het nu in te plannen! Om weer even op te laden zodat je de komende maanden weer lekker bent opgeladen. Ik geef je graag wat leuke ideeën!


Keuzestress voor het inplannen van een vriendinnenuitje?

Vind je het ook zo lastig om een keuze te maken tussen al die verschillende aanbiedingen? Ik heb een leuke lijst voor je opgesteld zodat je makkelijk de knoop door kunt hakken. Dus niet meer urenlang scrollen op sites met aanbiedingen. Want ik heb ze voor jou op een rij gezet! Ontzettend makkelijk! 😊


Een goede voorbereiding is het halve werk

Je vriendinnenuitje begint als je je huis uitloopt. Probeer van elke stap te genieten. Neem iets lekkers mee voor onderweg en wat te drinken. Maak lekker veel (gekke) foto's zodat je terug kan kijken als je weer thuis op de bank zit.


Ik heb een lijstje gemaakt van dingen die je niet moet vergeten! Wat dacht je van de volgende items:

  • een lekker gezichtsmasker voordat jullie gaan slapen

  • vergeet je badschuim niet zodat je nog een lekker bad kan nemen

  • Ben je het niet gewend om een lange dag te lopen? Vergeet dan vooral niet de blarenpleisters mee te nemen.

  • En kan het zijn dat je vriendin kan gaan snurken? Vergeet dan zeker je oordopjes niet! 😁 Mijn favoriet is deze (zie link), voor een paar euro te koop bij de drogist. Als je ze nodig hebt dan ben je blij dat je ze bij je hebt!

  • Je lekkere joggingbroek en warme sokken komen vast van pas als je nog even gaat chillen op de hotelkamer.

  • Ook altijd fijn is het als je in de avond nog wat lekkers te snaaien hebt. Vergeet dus vooral niet een doosje lekkere chocola mee te nemen... voor in bed 😍

  • Ga je met de auto? Maak dan een leuke vriendinnen-playlist aan bij bijvoorbeeld Spotify. Zodat jullie lekker het avontuur tegemoet kunnen zingen. Ik heb ook een vriendinnenmomentje playlist gemaakt voor vrolijke maar ook een beetje foute muziek. Deze kan je gratis volgen. Je hoeft dan niet zelf muziek bij elkaar te zoeken. 😎 Benieuwd: check 'm hier!

Tips voor onderweg voor een relaxed vriendinnenuitje


Ga je met het openbaar vervoer?

Je kan natuurlijk de aanbiedingen in de gaten houden bij bijvoorbeeld de Kruidvat of AH. Maar wist je dat je ook heel makkelijk en voordelig gewoon bij NS een voordelig kaartje kan bestellen? Kijk eens op actiepagina van de goedkope treinkaartjes van NS.


Mocht je je tassen nog niet kwijt kunnen in het hotel? Dan kan je vaak makkelijk een kluisje huren op het station om je tassen op te bergen. Dan kan je eerst direct de stad in om later (met je tassen) naar je hotel te gaan.


Reserveer alvast je parkeerplek

Mocht je geen parkeergelegheid hebben bij het hotel Dan kan je als je met de auto gaat vooraf alvast je parkeerplek reserveren bij een Q-park. Lekker simpel reserveren vanaf de bank. Dan hoef je in ieder geval niet te zoeken naar een parkeerplek! Wel zo makkelijk.


Hoe vind je de leuke plek voor een nachtje weg met jouw beste vriendin?

Door de overvloed aan informatie kan je vaak verdwalen op het internet. Met als resultaat je het leuke uitje minder positief begint omdat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Mijn advies is om eerst voor jezelf te bedenken wat je wilt gaan doen.

Waar heb je zin in? Lekker dagje shoppen en uit eten en dan nog even op stap? Of een echt relaxweekend? Wil je naar zee of naar het bos? Wil je uitgebreid dineren of wil je liever shoppen? Houdt je van uitslapen of wil je juist vroeg eruit om de stad te verkennen. Allemaal lastige keuzes maar als je dit hebt bepaald dan kan je al snel door naar het vinden van de geschikte locatie.


Als je voor jezelf hebt bepaald wat je hoofdactiviteit en je nevenactiviteit is dan vind je sneller jouw toplocatie. Ik heb drie favoriete vriendinnenuitjes op een rij gezet.
Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Super leuke tips 😊👍😏

Like
bottom of page