top of page

Tips voor een nachtje weg in een Fletcher hotel met hond

Bijgewerkt op: 20 aug. 2023


strand met rennende hond en gezin

Droom je van een vakantie waar jij en je harige vriend kunnen genieten van een lekkere vakantie? Kies dan eens voor een Fletcher hotel met hond aan zee, perfect als je voorkeur uitgaat naar de zon, strand en het zand tussen je tenen kunnen voelen. Of kiezen jullie liever voor lange wandelingen op de Veluwe? Er zijn volop mogelijkheden bij Fletcher hotel, ik geef je in dit artikel antwoord op veelgestelde vragen zoals, bij welk Fletcher hotel honden toegestaan worden of de leukste Fletcher hotel met hond aan zee. Lees maar mee!

 

In welk Fletcher hotel hond toegestaan?

Als hondenliefhebber is het soms lastig om te vinden waar je je hond mee naartoe kunt nemen tijdens je vakantie. Maar maak je geen zorgen, want er zijn verschillende Fletcher hotels waar honden worden toegestaan. Op de Fletcher hotel kaart kan je makkelijk zien welke hotels ook graag honden als gast ontvangen. Er zijn genoeg hotels aan zee, hotels op De Veluwe, hotels in Limburg en op andere mooie locaties waar je met uw hond naartoe kunt gaan.

 

Fletcher hotel met hond aan zee, de Veluwe en andere locaties

Met een passie voor het bieden van uitzonderlijke gastvrijheid aan zowel mensen als hun viervoetige metgezellen, bieden verschillende Fletcher hotels een reeks hondvriendelijke accommodaties die er zeker voor zorgen dat de staarten gaan kwispelen van opwinding.


Of je nu op zoek bent naar een kustverblijf met adembenemend uitzicht of een charmant strandhuisje, Fletcher hotels hebben de perfecte bestemming voor je volgende hondvriendelijke uitje.


Fletcher Hotel kaart

Wil je precies weten bij welk Fletcher hotel hond toegestaan is? Dan kan je makkelijk op de Fletcher hotel kaart je selectie doorgeven, zodat je binnen een paar tellen kunt zien bij welke Fletcher hotel honden toegestaan worden.


Dus pak de favoriete speeltjes van je pup in en maak je klaar voor een vakantie waar het staartje van zal gaan kwispelen! Ontdek de beste Fletcher hotels met hond en laat de vakantie en het avontuur beginnen.


 

Voordelen van het kiezen voor hondvriendelijke hotels

Je kunt het vast zelf ook wel verzinnen wat de voordelen zijn om te kiezen voor een hondvriendelijk hotel. Ik som de voordelen graag nog even voor je op:


Ten eerste kun je je geliefde huisdier meenemen op vakantie, waardoor je geen afscheid hoeft te nemen of extra kosten hoeft te maken voor oppas of een kennel. Je hond zal zich op zijn gemak voelen in een vertrouwde omgeving en jij kunt genieten van zijn gezelschap tijdens je vakantie.


Daarnaast bieden veel hondvriendelijke hotels echt een warm welkom voor je trouwe viervoeter. Je wilt je natuurlijk gewoon écht welkom voelen als je een nachtje weggaat.


Als laatste zijn de hotels die ook geschikt zijn voor honden meestal gelegen in prachtige omgevingen, zoals aan zee of op de Veluwe, waar jij en je hond samen kunnen genieten van de natuur en buitenactiviteiten. Kortom, het kiezen voor een hondvriendelijk hotel biedt zowel comfort als plezier voor jou en je trouwe metgezel.

 

Factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een hondvriendelijk hotel

Bij het kiezen van een hondvriendelijk hotel zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om te controleren of het hotel huisdieren toestaat en wat de specifieke regels en beperkingen zijn. Sommige hotels hebben bijvoorbeeld een maximale grootte, aantal of gewichtslimiet voor honden, terwijl andere bepaalde rassen uitsluiten.


Het is ook belangrijk om te vragen naar eventuele extra kosten of borgsommen voor huisdieren. Daarnaast is het de moeite waard om te informeren naar de beschikbare voorzieningen en services voor honden, zoals hondenspeelplaatsen, voerbakken en hondenuitlaatgebieden.

 

Fletcher hotels en haar hondvriendelijke beleid

Fletcher hotels staat bekend om haar hondvriendelijke beleid en biedt een breed scala aan hondvriendelijke accommodaties aan de Nederlandse kust en op andere fijne locaties. Een Fletcher hotel met hond is een ideaal uitje voor het hele gezin. De hotels van Fletcher hebben speciaal aangewezen kamers waar huisdieren zijn toegestaan, zodat je samen met je hond kunt genieten van een comfortabel verblijf.


Fletcher hotels zijn ook ideaal gelegen voor hondeneigenaren, met gemakkelijke toegang tot hondvriendelijke stranden en andere buitenactiviteiten. Het hondvriendelijke beleid van Fletcher zorgt ervoor dat je hond zich welkom voelt en dat jullie samen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie.

 

Top 3 Fletcher Hotels met hond aan zee

Zand, zon en kwispelende staarten, dat vind je allemaal bij Fletcher hotel aan zee. Wil je weten welke Fletcher Hotels aan zee je met je hond terecht kunt? Kijk dan voor het gemak eens op de Fletcher Hotel Kaart. Hier vind je een makkelijk overzicht van de hotels waar je met je hond meer dan welkom bent.


Dompel jezelf onder in de schoonheid van het strand terwijl je geniet van eersteklas voorzieningen, zoals huisdiervriendelijke kamers, lekker eten en gemakkelijke toegang tot hondvriendelijke stranden. De top 3 heb ik hieronder voor je verzameld:

 

#1. Fletcher hotel met hond aan zee: Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

Op zoek naar een splinternieuw hotel op slechts een steenworp afstand van het strand? Zoek niet verder dan Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin! Je kunt zo vanuit het hotel het strand op huppelen, maar een snelle trip naar Rotterdam of Den Haag is ook een makkie. En als het lekker weer is, is er niets beter dan chillen op het loungeterras met een verfrissend drankje en een waanzinnig uitzicht!


Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf in dit gezellige à la carte restaurant en beleef een fantastische vakantie met je hond!



 

#2. Fletcher hotel met hond aan zee: Fletcher Hotel-Restaurant Fletcher Hotel-Restaurant Marijke, Bergen, Noord-Holland

Vooraanzicht  Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Als je op zoek bent naar een toplocatie voor je vakantie in Noord-Holland, dan moet je zeker Fletcher Hotel-Restaurant Marijke overwegen. Dit knusse hotel ligt in het artistieke dorpje Bergen en je kunt gewoon vanuit hier het centrum inwandelen. Super handig toch? Maar dat is nog niet alles! Het hotel ligt ook vlakbij het strand, de duinen en twee gezellige steden, namelijk Alkmaar en Haarlem. Dat wordt dus een hoop uitjes!


En daar stopt het nog niet. Als jij een fijnproever bent, dan ben je hier ook aan het goede adres. Het á la carte restaurant heeft namelijk een fantastische kaart, waar je absoluut van gaat smullen. En het beste van alles? Als het lekker weer is, kan je heerlijk op het terras zitten en genieten van al dat lekkers. Zie je het al voor je?


Maar er is nog een ding wat het dorpje Bergen zo geweldig maakt: kunst! Het dorp trekt al jarenlang veel kunstenaars aan en dat is zeker te zien in het Museum Kranenburgh. Hier vind je veel van hun prachtige werken, waardoor je jezelf helemaal kan laten inspireren. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je buiten het hotel ook nog eens genieten van prachtige duinen, stranden, bossen, polders en heidevelden. Dat wordt pas echt een onvergetelijke vakantie!



 

#3. Fletcher hotel met hond aan zee: Fletcher Strandhotel Renesse


Fletcher Strandhotel omgeving duinen

Welkom in het oergezellige dorpje Renesse, waar je het Fletcher Strandhotel vindt! Vanaf hier loop je zo naar het centrum en het strand. En als je gaat voor een dagje uit, dan zijn er genoeg prachtige natuurgebieden rondom en gezellige vissersdorpjes om te verkennen.


Maar laten we het eerst hebben over het belangrijkste: eten! In het super sfeervolle à la carte restaurant word je verwend met de meest overheerlijke gerechten. Het personeel is zó vriendelijk dat je je gelijk thuis voelt. Ze adviseren je zelfs welke wijn er perfect bij jouw maaltijd past. Als de zon schijnt, kun je gaan chillen op het grote terras. Lekker genieten van een fris drankje of een kop koffie terwijl de zon jouw huidje streelt.


Wat wij zo leuk vinden aan dit hotel, is dat het zo rustig ligt. Het heeft zelfs een mooie, kleine tuin waar je nog even kunt uitwaaien voordat je gaat slapen. En geloof ons, na een dagje Renesse heb je dat zeker nodig!



 

Tips voor een verblijf in een Fletcher hotel met hond

Een verblijf in een hotel met hond vereist wat voorbereiding om ervoor te zorgen dat jullie beiden een comfortabele en plezierige ervaring hebben. Hier zijn enkele handige tips:


1. Plan vooruit: Controleer de huisregels en beperkingen van het hotel voordat je boekt. Zorg ervoor dat het hotel huisdieren toestaat en vraag naar eventuele specifieke regels of vereisten.


2. Zorg voor comfort: Neem de favoriete mand of deken van je hond mee, zodat hij zich thuis voelt in de nieuwe omgeving. Vergeet ook niet om voldoende voer, water en zijn favoriete speeltjes mee te nemen.


3. Oefen goede manieren: Zorg ervoor dat je hond goed is opgevoed en gehoorzaam is voordat je op reis gaat. Dit zorgt ervoor dat hij zich goed gedraagt in het hotel en geen overlast veroorzaakt voor andere gasten.


4. Verken de omgeving: Informeer jezelf over de hondvriendelijke attracties en activiteiten in de buurt van het hotel. Hierdoor kun je samen met je hond genieten van de omgeving en leuke avonturen beleven.


5. Respecteer de regels: Houd je aan de huisregels en beperkingen van het hotel met betrekking tot huisdieren. Zorg ervoor dat je hond aangelijnd is waar vereist en ruim zijn behoeften op.


Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat jij en je hond een geweldige tijd hebben tijdens jullie verblijf in een Fletcher hotel aan zee.

 

Hondvriendelijke activiteiten en attracties in de buurt van Fletcher hotels aan zee

Naast de prachtige stranden bieden Fletcher hotels aan zee met hond ook gemakkelijke toegang tot een scala aan hondvriendelijke activiteiten en attracties. Of je nu wilt wandelen door de duinen, spelen op het strand of genieten van een ontspannen boottocht, er is voor elk wat wils. Veel kustplaatsen hebben speciale hondvriendelijke stranden waar je hond vrij kan rennen en spelen in het zand en de branding.


Daarnaast zijn er tal van wandelroutes langs de kust en door de duinen, waar je samen met je hond kunt genieten van de prachtige natuur en het adembenemende uitzicht op zee. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je ook kiezen voor een boottocht langs de kust, waar je kunt genieten van de zeebries en de prachtige kustlijn. Kortom, er is genoeg te doen en te ontdekken voor jou en je hond in de buurt van Fletcher hotels aan zee. Bij de receptie van de Fletcher Hotels kan je terecht voor meer informatie om met je hond de mooiste avonturen te beleven.

 

Waarom Fletcher hotels de perfecte keuze zijn voor hondvriendelijke vakanties aan zee

Fletcher hotels bieden de ideale combinatie van comfort, gastvrijheid en hondvriendelijkheid voor een onvergetelijke vakantie . Met speciaal aangewezen huisdiervriendelijke kamers en gemakkelijke toegang tot hondvriendelijke bossen of stranden, zorgen Fletcher hotels ervoor dat zowel jij als je hond een geweldige tijd zullen hebben.


Of je nu wilt ontspannen op het strand, wandelen door de duinen, tot rust komen in de bossen of genieten van de prachtige kustlijn, er is voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Boek een verblijf in een van de beste Fletcher hotels met hond en maak je klaar voor een vakantie vol plezier en kwispelende staarten. Jij en je harige vriend verdienen het beste, en Fletcher hotels zullen ervoor zorgen dat je niets tekortkomt tijdens jullie vakantie samen.

 

Fletcher Hotel aan zee met hond aanbieding scoren?

Er zijn verschillende websites met vaak leuke aanbiedingen voor Fletcher hotels. Zelf boek ik altijd gewoon rechtstreeks bij Fletcher. Omdat je op de website van Fletcher je de beste aanbiedingen vindt voor de scherpste prijs. Vooral als je een Fletcher Arrangement boekt. Er zijn vele Fletcher Arrangementen beschikbaar. Of je nu graag een strandvakantie boekt of liever de bossen in gaat. Ook zit er vaak een lekker diner bij en een zeer uitgebreid ontbijt. Dit wil je echt niet missen!

 

Fletcher Hotel met hond reserveren?

En ben je al overtuigd om lekker uit te waaien met je trouwe viervoeter? Op vakantie gaan bij een Fletcher hotel met hond ben je verzekerd van een fantastische plek om je vakantie met je hond door te brengen. Er zijn genoeg faciliteiten en activiteiten voor zowel jou als je hond om echt te genieten van jullie tijd hier. Het hotel heeft een ideale locatie voor een vakantie en de omgeving biedt meer dan genoeg activiteiten, zodat jullie je hier geen moment zullen vervelen. Boek nu je vakantie bij Fletcher hotel met hond en ervaar zelf hoe leuk het is om je hond mee te nemen op vakantie!

 

Veelgestelde vragen over een Fletcher Hotel aan zee met hond

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jullie vakantie, hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen.


1. Is het hotel geschikt voor honden?

Ja, zeker! Bij Fletcher hotel aan zee is je hond van harte welkom. Er zijn zelfs speciale hondenkamers en -faciliteiten, zodat je hond net zo'n goede vakantie heeft als jij.


2. Zijn honden welkom in Fletcher Hotel aan zee?

Ja, honden zijn van harte welkom in verschillende Fletcher hotels aan zee! Zie het overzicht via deze link, om de juiste hotels te vinden waar je hond meer dan welkom is.


3. Hoeveel honden zijn toegestaan per kamer?

Maximaal twee honden per kamer zijn toegestaan, mits ze rustig blijven als het baasje niet bij ze is. Dit geldt voor honden met een maximale hoogte van kniehoogte.


4. Wat is de vergoeding voor het meenemen van een hond?

De vergoeding is €15,- per hond per nacht.


5. Mogen honden op het bed liggen?

Nee, honden mogen niet op het bed liggen. Als uw hond toch op het bed heeft gelegen, worden extra kosten in rekening gebracht voor chemische reiniging.


6. Waar moeten honden aan de lijn blijven?

Honden moeten zowel op het parkeerterrein, terras als in de tuin van ons hotel aan zee aan de lijn blijven.


7. Zijn honden toegestaan in het restaurant?

Nee, honden zijn niet toegestaan in het restaurant. Maar misschien kan er een speciale plek voor jou en je hond gereserveerd worden op het gezellige en zonnige terras!


8. Wat moet ik doen als mijn hond een ongelukje heeft gehad?

Als uw hond een ongelukje heeft gehad, kunt u bij de receptie zakjes halen om de troep op te ruimen. Als u dit niet doet, worden er extra kosten in rekening gebracht.


9. Moet ik aangeven dat ik mijn hond meeneem bij het boeken?

Ja, geef bij het boeken aan dat u van plan bent om uw hond mee te nemen, zodat er een geschikte kamer toegewezen kan worden.

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page