top of page

Fletcher hotel boeken: dit is waarom je dat moet doen! (2023)

Bijgewerkt op: 6 apr. 2023


Misschien heb je weleens overnacht in een Fletcher hotel. Dan weet je hoe comfortabel dat is. Of heb je juist nog nooit een Fletcher hotel van binnen gezien? Fletcher hotels Nederland zijn populair en dat is niet zonder reden. Je vindt ze overal in het land en als je mazzel hebt kun je er met een mooie Fletcher hotel aanbieding voordelig verblijven. Ik vertel je graag meer over deze fijne hotelketen en de fantastische Fletcher hotels aan zee. Ik weet namelijk zeker dat iedereen – jong en oud – hier lekker kan vertoeven. Laten we er meteen induiken!

 

Wat is een Fletcher hotel?

Fletcher is een hotelketen die haar authentieke hotel-restaurants onderscheidt van andere hotels vanwege de vestiging in historische gebouwen. Fletcher hotels Nederland liggen stuk voor stuk op geweldige locaties in ons land. Zo zijn er Fletcher hotels aan zee, in historische steden of in rustige landschappen. Elk Fletcher hotel is uniek en heeft daardoor een eigen uitstraling en sfeer. Dit is dan ook de reden dat je als gast nooit uitgekeken raakt op Fletcher hotels. Er valt altijd iets nieuws te beleven en te zien.


Bij een Fletcher hotel kun je genieten, ontspannen en heerlijk eten. Vaak is er ook een bar en lounge aanwezig of een sauna. Sommige Fletcher hotels Nederland beschikken zelfs over een wellnessresort. Nadat je jezelf in de watten hebt laten leggen, kun je je terugtrekken op je comfortabele kamer en genieten van een goede nachtrust. Fletcher hotels lenen zich ook voor feesten en partijen. Heb je iets te vieren, dan kan dat hier dus ook! Bovendien kun je in de omgeving van Fletcher hotels Nederland altijd iets zien of doen. Laat je bij de receptie informeren over de mogelijkheden en ga lekker wandelen, fietsen of trek er met de auto op uit om de buurt te verkennen.

 

Fletcher hotel voordelen

Verblijven in een Fletcher hotel biedt veel voordelen. Je ervaart er daardoor echt een vakantiegevoel. Ben je benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat bij je volgende verblijf? Ik heb de grootste Fletcher hotel voordelen voor je op een rijtje gezet:


✅ Scoor je een Fletcher hotel aanbieding, dan kun je extra voordelig verblijven;

✅ Je vindt Fletcher hotels in heel Nederland;

✅ Er zijn ook Fletcher hotels aan zee te vinden;

✅ Met mooi weer geeft een Fletcher hotel aan zee echt een vakantiegevoel;

✅ Fletcher hotels Nederland zijn allemaal uniek en vervelen daardoor nooit;

✅ Elk Fletcher hotel is ook geschikt voor zakelijke gasten;

✅ Je kunt gemakkelijk online boeken, maar ook telefonisch;

✅ Er is altijd wel een Fletcher hotel aanbieding of arrangement te vinden op de website;

✅ Altijd de laagste prijs op de Fletcher website;

✅ Ideaal voor een (mini)vakantie met kinderen;

✅ Fletcher hotels bieden service met een glimlach en klantvriendelijkheid staat voorop.

 

Waarom Fletcher hotels Nederland zo populair zijn

De Fletcher hotel voordelen hierboven laten al goed zien waarom Fletcher hotels Nederland zo populair zijn. Maar er zijn nog meer redenen waarom mensen hier graag verblijven. De kamers zijn bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien: het ontbreekt je hier aan niets. En je kunt er lekker eten en drinken in het restaurant; soms zijn er zelfs meerdere restaurants aanwezig.


Ben je dol op een wijntje? Koop dan een fles Fletcher rosé als souvenir voor thuis. Zo kun je na je bezoek aan een Fletcher hotel aan zee nog even nagenieten en dat vakantiegevoel wat langer vasthouden. Deze koop je in een Fletcher hotel of in de fanshop. Ja, Fletcher heeft een fanshop waar je allerlei Fletcher producten koopt. Hotelgasten zijn er dol op!


Tip: wil je iemand verrassen, maar weet je niet hoe? Dan kun je een Fletcher cadeaukaart geven. Dat is nog eens een leuk cadeau. Niet alleen om te krijgen, maar ook om te geven.
 

Fletcher hotel kaart: waar liggen Fletcher hotels Nederland?

Er komen steeds meer Fletcher hotels aan zee, in steden en in de natuur bij. Daarom kun je elk Fletcher hotel tegenwoordig terugvinden op de zogenoemde Fletcher hotel kaart. Je kunt daar selecteren op een bepaalde provincie of stad, maar ook op het aantal sterren dat een Fletcher hotel heeft, de beoordeling van gasten of een bepaald thema. Ga je voor de kust, voor fietsen en wandelen of wil je graag dat er een zwembad aanwezig is?


Kom je met het gezin of voor zakelijke doeleinden? En wil je ontspannen in een wellnesscentrum of gaat het jou vooral om de aanwezigheid van restaurants? Je kunt het allemaal aanvinken op de Fletcher hotel kaart. Ook zie je direct of er een Fletcher hotel aanbieding is. Je kunt namelijk ook filteren op de prijs die je per nacht betaalt.

 

Fletcher hotels in steden

Zoals ik al vertelde, vind je Fletcher hotels in Nederland op diverse locaties. Daardoor is er voor ieder wat wils tijdens een verblijf in een Fletcher hotel. Verblijf in het centrum van Utrecht, Helmond, Deventer of Hoevelaken. Er zijn in totaal meer dan 100 Fletcher hotels Nederland waar je uit kunt kiezen. Het fijne aan Fletcher hotels in steden, is dat je gezelligheid kunt combineren met ontspanning. Waar je overdag en ’s avonds de omgeving verkent, uiteten gaat in het centrum van een stad of bezienswaardigheden bezoekt, kun je ’s avonds tot rust komen in een van de comfortabele bedden in een kamertype naar keuze.

 

Fletcher hotels aan zee

Fletcher Hotels Renesse

Ben je gek op het strand, de duinen en de zee? Dan zijn de Fletcher hotels aan zee vast interessant voor je. Vooral wanneer je met kinderen op stap gaat, is een hotel nabij het strand geweldig. De kids kunnen daar lekkere zandkastelen bouwen, waterpret beleven en rondrennen. Ondertussen neem jij plaats op een zonnebedje of strandhanddoek en geniet je van wat er allemaal om je heen gebeurt. Of pak er een boek bij en kom helemaal tot rust. Jij hebt immers ook vakantie!


Wordt het een uitje naar Naaldwijk, Bergen, Schoorl of Sluis? Of spreekt de gezelligheid van Noordwijk of Renesse je meer aan? Daar kun je ’s avonds namelijk ook uiteten en horecagelegenheden bezoeken in de omgeving. Welk Fletcher hotel je ook kiest, een Fletcher hotel aan zee geeft je écht dat vakantiegevoel. Zelfs wanneer je niet naar het buitenland gaat, heb je zo toch de mogelijkheid om een beetje vakantie te vieren. Alleen nog hopen op mooi weer en dan is je vakantie in eigen land helemaal compleet. Fingers crossed.

 

Fletcher hotel boeken

Ben je er al over uit welk Fletcher hotel je een bezoek gaat brengen? Gebruik de Fletcher hotel kaart om een Fletcher hotel aan zee of in een gezellig centrum uit te kiezen. Op de Fletcher website van elk hotel kun je meer lezen over de faciliteiten en omgeving. Ook zie je daar direct of er een Fletcher hotel aanbieding is waar je gebruik van kunt maken. Je wilt namelijk niet alleen fijn verblijven, maar ook voordelig. En dat snap ik helemaal!


Boeken doe je overigens heel gemakkelijk via de website. Kom je er niet helemaal uit of krijg je liever hulp van een medewerk(st)er? Bel dan naar het Fletcher hotel waar jouw voorkeur naar uitgaat en maak een telefonische boeking. Net zo gemakkelijk.

 

Fletcher hotel aanbieding scoren? Gebruik deze tip!

Fletcher hotels Nederland bieden regelmatig korting aan hotelgasten. Maar wist je dat je in principe het hele jaar door van voordeel kunt genieten? Je hebt daar geen Fletcher hotel kortingscode voor nodig. Fletcher heeft namelijk allerlei arrangementen die als pakket een stuk voordeliger zijn dan wanneer je de onderdelen los van elkaar boekt.


Bovendien geldt er regelmatig last minute korting, waarbij je 2 tot 5 dagen verblijft en ontbijt in een hotel naar keuze. Het maakt niet uit of je een Fletcher hotel aan zee of in de stad wilt boeken: bekijk de website van jouw favoriete Fletcher hotel en ontdek welke Fletcher hotel aanbieding er op jou staat te wachten. Of wil je liever in een specifiek wellness hotel verblijven? Je hebt het verdiend om er even lekker tussen uit te gaan, dus grijp je kans.


 

Fletcher hotel aanbiedingen

Natuurlijk heeft Fletcher ook acties via andere kanalen. Maar zoals ik al aangaf, je hebt bij Fletcher zelf genoeg aanbiedingen! Wil je toch alvast een aanbieding scoren, dan zijn er op dit moment zeker een aantal leuke acties. Let wel op de kleine lettertjes, er zijn vaak wel administratiekosten en toeslagen van toepassing voor een weekendverblijf of 4-sterren hotel.

 

Fletcher hotel arrangementen

Ben je benieuwd naar wat een Fletcher hotel arrangement inhoudt? Het is vaak een combinatieprijs voor een verblijf van 2 of 3 nachten in een Fletcher hotel, inclusief 1, 2 of 3 keer ontbijt en een diner. Soms is dit een diner op basis van een keuzemenu, de andere keer mag je zelf kiezen van de kaart. Bij sommige arrangementen is toegang tot de BLUE Wellness (het wellnesscentrum van een Fletcher hotel) inbegrepen. Dus wat dacht je van een lekkere all inclusive sauna dag om optimaal te genieten? Pak je spullen maar alvast in: jouw verblijf bij een Fletcher hotel naar keuze kan beginnen!

 

De nieuwste Fletcher hotels voor jou op een rij!

Houd jij ervan om als eerste nieuwe plekjes te ontdekken? Dan heb ik goed nieuws voor je want sinds 30 maart 2023 is er een spiksplinternieuw Fletcher hotel-restaurant geopend.


NIEUW HOTEL – FLETCHER HOTEL-RESTAURANT MARKNESSE

Sinds 30 maart zijn de deuren van het spiksplinternieuwe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse geopend. Dit nieuwe hotel beschikt over 112 comfortabele kamers en is de ideale locatie voor een heerlijk weekend weg.

Na een heerlijke dag in de omgeving (gelegen nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden) kun je tot rust komen in het sfeervolle à la carte restaurant, met grote open keuken. Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.


Om gasten kennis te laten maken met Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse is er een Kennismakingsarrangement samengesteld: Inhoud van dit arrangement: Ontvangst met een welkomstdrankje 2 x overnachting 2 x uitgebreid ontbijt 1 x heerlijk 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst Gratis fiets- en wandelroutes Prijs vanaf: €109,- p.p.



 

FLETCHER HOTEL-RESTAURANT DE RAAIJ

Pak uw koffers en trek eropuit naar Fletcher Hotel Château De Raay. Het karakteristieke kasteelhotel ligt in het Limburgse dorp Baarlo, omringd door een bosrijke omgeving. Hiervandaan kunt u lekker een dagje gaan winkelen in Designer Outlet Roermond of middels een fiets- of wandeltocht de veelzijdige natuur van Nationaal Park De Groote Peel ontdekken. Beleef bij terugkomst een sfeervolle avond in restaurant De Tuin van de Barones en laat u verrassen door de heerlijke gerechten van de chef-kok. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Inhoud van dit arrangement:

Ontvangst met een welkomstdrankje

2 x overnachting

2 x uitgebreid ontbijt

1 x heerlijk 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst in Restaurant De Tuin van de Barones

Gratis fiets- en wandelroutes



 







Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page