top of page

Het leukste cadeau voor oma: dit moet je kopen!

Bijgewerkt op: 20 aug. 2023


oma jarig cadeautjes worden gegevee

Wil jij je lieve oma verrassen met een mooi cadeau? Omdat zij binnenkort jarig is, een mijlpaal heeft bereikt of gewoon zomaar, omdat ze nu eenmaal de allerliefste oma is? Met een lief cadeautje laat je je oma zien hoeveel je van haar houdt. Of het nu een klein aandenken is of iets groters, oma zal altijd blij zijn met een leuk geschenk van haar kleinkind. Kies een cadeau dat bij haar past en laat haar zien hoeveel ze voor je betekent. Benieuwd naar de leukste oma cadeaus? Lees maar mee!

 

Oma’s aan de top!

Oma’s spelen een belangrijke rol in het leven van hun kleinkinderen en familie. Ze zijn er altijd voor je. Oma geeft je liefde en steun, deelt haar wijsheid en herinneringen en maakt speciale momenten nog bijzonderder. Reden genoeg dus, om de tijd die je met haar hebt goed te benutten en haar extra te verwennen met een leuk cadeautje! Iets wat met zorg is uitgezocht en wat echt bij haar past.


Heliumballon versturen per post

helium ballon met de tekst veel liefs

Een heliumballon versturen per post is een ideaal cadeau als je zelf niet langs kunt gaan op de verjaardag van je oma.


Het leuke is dat je er echt wel weken plezier van kunt maken. Er is een zweefgarantie van 7 dagen, maar sommige ballonnen blijven weken zweven. Als dat geen perfect cadeau is? Daarnaast kan je direct een leuke kaart meesturen, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg jij ook voor een grote verjaardagverrassing door deze helium ballon te versturen! Prijsindicatie va € 12,95

 

Unieke cadeaus voor unieke oma’s

Zoals jouw oma is er maar één. Daarom verdient ze toch ook het allerleukste cadeau ooit? De beste cadeautjes voor oma hebben een persoonlijke touch. Het is extra origineel en creatief om iets te maken met je eigen handen, zoals een geborduurd kussen met een persoonlijk bericht of een gepersonaliseerde fotocollage. Je kunt ook een cadeaubon geven voor iets waar je oma van houdt, zoals een massage of een bezoek aan een museum.


Foto cadeaus met herinneringen

Een mooi cadeau voor oma is een cadeau met herinneringen zoals een mooie foto van jullie samen. Een cadeau kan je makkelijk persoonlijk maken. Kies voor een leuke foto waar jullie allebei dierbare herinneringen aan hebben, bijvoorbeeld van jullie samen of van alle kleinkinderen bij elkaar. Of je nu kiest voor een mooie kalender met foto, grappige mok met foto of een sleutelhanger met foto? Wanneer je een cadeau geeft met foto dan ben je gegarandeerd van een origineel cadeau voor je oma!

 

Sneeuwblok personaliseren met foto

sneeuwblok met foto en sneeuwvlokjes

Het sneeuwblok met foto is gemaakt van supersterk hoogwaardig plexiglas. Hierdoor kan jouw cadeau wel tegen een stootje en ziet hij er jaren later nog prachtig uit. Het blok is gevuld met kleine sneeuwvlokken en glitters, die jouw ontwerp altijd een gezellig winters effect geven. En het leukste komt nog: je kunt jouw creatie zelfs een mooi plekje aan de muur geven dankzij de uitsparing aan de achterkant. Maak dus snel jouw eigen foto sneeuwblok en je bent helemaal klaar voor de feestdagen.

 

Gepersonaliseerde cadeautjes

Een gepersonaliseerd cadeau voor oma is een cadeau dat speciaal voor haar is gemaakt en dat bijvoorbeeld haar naam of initialen bevat. Je kunt ook cadeaus personaliseren met een leuke foto van jullie samen. Hier zijn enkele ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus voor oma:

  1. Een theeglas met gravure: Maak één of twee mooie glazen met de naam of initialen van je oma erop. Of kies voor een mooie quote waar jullie allebei blij van worden. Dat wordt extra genieten bij het volgende kopje thee!

  2. Sleutelhanger met foto: Maak een mooie sleutelhanger met foto. Deze sleutelhanger zal ze niet snel uit het oog verliezen, dus die sleutels raakt ze niet snel meer kwijt!

  3. Een gepersonaliseerde foto-afdruk: Maak een foto-afdruk van een leuke foto van oma en haar kleinkinderen, of van een mooie herinnering die jullie samen hebben. Voeg haar naam toe aan de afdruk of een leuke quote.

  4. Een gepersonaliseerde kaart: Maak een mooie kaart voor oma en voeg haar een leuke foto toe van jullie samen. Gegarandeerd dat deze kaart een mooi plekje krijgt in huis.

  5. Een gepersonaliseerd sieraad: Maak een sieraad met oma's naam of persoonlijke tekst erop, zoals een armband of een ketting. Er zijn ook leuke vriendschapsarmbandjes beschikbaar. Als jij en je oma hetzelfde armbandje dragen dan zijn jullie in gedachte bij elkaar. Het maken van een mooi sieraard kan gedaan worden met behulp van graveerwerk of door een naam of foto op een hanger te zetten.

Een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het maken van iets speciaals voor oma. Het is een cadeau waar ze zeker van zal genieten en waar ze trots op zal zijn om te laten zien.

 

Zelfgemaakte cadeautjes voor oma

Zelfgemaakte cadeautjes zijn vaak erg speciaal en betekenisvol voor degene die ze ontvangt, vooral als het voor oma is. Hier zijn enkele ideeën voor zelfgemaakte cadeaus voor oma:

  1. Een fotocollage: Maak een mooie fotocollage van foto's van oma en haar kleinkinderen. Dit kan worden gemaakt op papier of online met een fotocollagemaker.

  2. Een gebreide sjaal of trui: Als je handig bent met naald en draad, kan je oma verrassen met een zelfgebreid cadeau. Dit kan een sjaal, trui of zelfs een paar sokken zijn.

  3. Een mooi schilderijtje: wanneer je creatief bent kan je vast een mooi schilderij maken voor je oma. Haar favoriete vakantiebestemming of een leuke quote, je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt..

  4. Een zelfgebakken taart of koekjes: Niets zegt "ik hou van je" zoals zelfgebakken lekkernijen. Bekleed een mooie taartvorm met een lekkere vulling of bak een partij koekjes voor oma om te genieten.

Onthoud dat zelfgemaakte cadeaus niet per se perfect hoeven te zijn. Het gaat erom dat je tijd en moeite stopt in het maken van iets speciaals voor oma. Ze zal het enorm waarderen!

 

Koop iets wat je oma écht leuk vindt

Het belangrijkste is om te kiezen voor een cadeautje dat oma echt leuk zal vinden en dat past bij haar als persoon. Zo zal ze het cadeau extra waarderen en ervan genieten. Om te slagen voor een geschenk dat perfect bij je oma past, is het daarom belangrijk om na te denken over haar interesses en voorkeuren. Ik geef je wat leuke voorbeelden!

 

Cadeaus voor oma’s die altijd lekker koken

Wanneer je een oma hebt die altijd iets lekkers voor je heeft gebakken als je op visite komt of de heerlijke sandwiches maakt? Als je oma er gek op is om lekker te koken dan is het ideaal om een mooi gepersonaliseerd cadeau te geven voor in de keuken.

 

Schort met foto en/of tekst

Schort met foto die hangt

Een mooi schort is een must in iedere keuken. Geen vieze kleren meer en eerlijk gezegd vind ik het zelf er altijd gezellig huiselijk uitzien. Kies een mooi schort voor je oma, en als je toch bezig bent kies er ook een voor jezelf! Kunnen jullie samen in de keuken kokkerelen! :) Beschikbaar in verschillende maten en kleuren.


 


Set ovenwanten personaliseren

ovenwanten gepersonaliseerd met foto

Is je oma een echte ster in de keuken? Jij tovert zonder twijfel een lach op haar gezicht met een persoonlijke set ovenwanten. Jij ontwerpt ze helemaal zelf, dus je geeft jouw cadeau eenvoudig een persoonlijke touch. Echt uniek met een naam van de chef of keukenprinses.


 


Cadeaus voor oma’s die houden van snoepen

Een lekker chocolaatjes of een koekje bij de thee of koffie? Kan je oma genieten van alle lekkere zoete lekkernijen? Verras haar dan met heerlijke bonbons in haar favoriete smaak. Of personaliseer een chocolade cadeau, ik heb de leukste chocolade cadeau voor je op een rij gezet. En het is ook heel handig, je bestelt een chocolade cadeau makkelijk online. Deze wordt bij je thuis bezorgd en je neemt het lekkere cadeau mee als je bij je oma op visite gaat.

Want je wilt er natuurlijk wel bij zijn als ze het cadeautje in ontvangst neemt, kan je gelijk even proeven! ;)

 

Bonbons versturen: Ambachtelijke bonbons door de brievenbus

Doosje bonbons met tekst lets celebrate

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons?Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen!Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!

– Kies het gewenste formaat doosje – Selecteer je favoriete bonbons – Kies je cadeau verpakking – Voeg een kaartje met tekst toe.

Voor elke gelegenheid is er een mooie verpakking beschikbaar. Dat wordt echt smullen vanuit de brievenbus!

 

Cadeaus voor oma’s met groene vingers

Als oma groene vingers heeft, zijn hier enkele cadeau-ideeën die ze zal waarderen:

  1. Een plant: Koop een mooie, gezonde plant voor oma om te verzorgen. Dit kan een kamerplant zijn of een plant voor in de tuin. Zoek een plant uit die past bij haar interesses of stijl.

  2. Tuinaccessoires: Koop tuinaccessoires zoals een tuinschaar, handschoenen of een tuinkussen voor oma om te gebruiken tijdens het tuinieren.

  3. Een DIY droogboeket in een bloomring: Houdt je oma van bloemen en iets moois in elkaar zetten? De droogbloemring is een mooi cadeau, die jullie samen kunnen maken.

  4. Een zaai- of stekpakket: Geef oma een zaai- of stekpakket met zaden of stekjes van haar favoriete bloemen of groenten. Zo kan ze zelf iets moois laten groeien.

  5. Een gepersonaliseerde bloempot: Ontwerp je eigen bloempot met foto of tekst. DJe kunt direct een leuk plantje geven zodat dit uiteraard haar favoriete plantje wordt!

 

Cadeaus voor oma’s die van spelletjes houden

Kan je jouw lieve oma 's nachts wakker maken voor een gezellig spelletje? Of speel jij ook graag een spelletje met je oma als je daar op visite bent? Een potje kaarten, Rummikub of een leuk bordspel? Maak samen mooie herinneringen met een spel wat je speciaal voor jou en je oma hebt uitgekozen.


Ik heb de 10 leukste kaartspellen en een top 10 bordspellen al op een rij gezet. Maar je kunt natuurlijk ook een gepersonaliseerd spel cadeau geven. Wat dacht je van een kaartspel met jullie foto's er op? Of een bordspel met jullie eigen karakters? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!


Speel zelf mee in je gepersonaliseerde kaartspel

gepersonaliseerd kaartspel met foto

Ben jij net als je oma gek op een potje kaarten? Met de mooie set standaard traditionele speelkaarten ben je gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Elke kleur is gepersonaliseerd met een foto, net als de boer, vrouw en heer.




Bordspel met eigen foto

bordspel met eigen foto

Dit bijzondere bordspel is het ultieme cadeau als jullie houden van een leuk bordspel. Jij ontwerpt het bord namelijk zelf met een foto en/of tekst naar keuze. Zo geef je jouw verrassing echt een persoonlijke touch. Superleuk als verjaardagscadeau, als pakje onder de boom of gewoon zomaar. Perfect voor jong en oud.


 

Cadeaus voor aanstaande oma’s

Oma worden, dat maak je niet iedere dag mee! Voor deze speciale gelegenheid is het natuurlijk extra leuk om de aanstaande oma te verrassen met een memorabel geschenk. Iets wat zij voor altijd kan koesteren. Ben je in verwachting en wil je het grote nieuws op een leuke manier bekend maken bij je (schoon)moeder? Laat haar weten dat ze oma wordt met een origineel oma cadeau!


Een bos bloemen of een flesje bubbels is al leuk, maar wat dacht je van een persoonlijk fotocadeau met de echo van jullie kleine wonder? Of een rompertje met de tekst ‘je wordt oma’ erop gedrukt? Ook leuk: een gepersonaliseerd boekje met de naam van oma erop, zodat ze hieruit later kan voorlezen aan haar kleinkind.

 

Stel zelf een cadeaupakket samen voor oma

Een cadeaupakket voor oma kan bestaan uit een selectie van kleine cadeaus die bij elkaar passen. Ik heb een aantal leuke ideeën voor een cadeaupakket voor oma voor je op een rij gezet:

  1. Theepakket: Maak een cadeaupakket met oma's favoriete theesoorten, een theepot en een setje theekopjes. Voeg ook wat lekkere koekjes of chocola toe om de thee te serveren. De leukste theecadeaus heb ik hier voor je verzameld.

  2. Kookpakket: Maak een cadeaupakket met kookgerei en -accessoires voor oma. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit pannen, keukenmessen, een aardewerken schaal of een kookboek met lekkere recepten.

  3. Verwenpakket: Maak een cadeaupakket met verzorgingsproducten voor oma om zichzelf te verwennen. Dit kan bestaan uit een gezichtsmasker, een voetenbad, een verzorgende crème of een paar grappige sokken.

  4. Tuinpakket: Maak een cadeaupakket voor oma's tuin met spullen waar ze blij van zal worden. Dit kan besta an uit bloemzaden, tuinhandschoenen, een waterkannetje of een zak vol compost.

Je kunt ook een combinatie maken van deze ideeën, afhankelijk van wat oma leuk zou vinden. Het belangrijkste is dat je iets kiest wat bij haar past en dat je het cadeaupakket met liefde maakt. De leukste cadeaupakket voor de leukste vrouwen heb ik voor je op een rij gezet.

 

Meest gestelde vragen over cadeaus voor oma’s

Weet je ondertussen al precies wat je voor je oma moet kopen of heb je nog een vraag? Ik heb hieronder een paar van de meest gestelde vragen over cadeaus voor oma’s op een rij gezet.


1. Wat zijn populaire cadeaus voor oma's?


De populairste cadeaus voor oma’s zijn cadeaus die haar aan haar kleinkinderen doen denken. Denk aan fotoalbums of collages met de mooiste foto’s van jullie samen. Andere populaire oma cadeaus zijn bijvoorbeeld: een mooie plant of bloem, een boek met (foto)herinneringen aan de familie, een persoonlijk geborduurd kussen, een mooi kookboek, een stijlvolle sjaal of een leuk spel om met de hele familie te spelen.


2. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn cadeau op tijd bij oma aankomt?


Je kunt natuurlijk het cadeautje zelf bij oma langsbrengen. Dat zal je oma vast het allerleukst vinden! Maar als dit niet lukt, bijvoorbeeld als je oma ver weg woont, kun je er alsnog voor zorgen dat haar cadeau op tijd aankomt. Verstuur je je geschenk via de post? Doe dit dan ruim op tijd. Kleine tip: zet een reminder in je agenda voor wanneer je je cadeau voor oma moet versturen!


3. Wat geef je oudere mensen cadeau?


Iemand die al een dagje ouder is, zoals je oma, hecht vaak meer waarde aan herinneringen dan aan materiële dingen. Iets met een persoonlijke touch valt altijd in de smaak, net als cadeaus met een foto van de familie. Andere fijne cadeaus om te krijgen als je al wat ouder bent zijn bijvoorbeeld een warme deken voor de koude avonden, een goed boek of een e-reader om lekker te lezen en een leuk spelletje om met de kleinkinderen te spelen.

 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page