top of page

Top 16 leukste vriendschapsarmbanden als cadeau

Bijgewerkt op: 19 jul. 2023


Een vriendschapsarmband cadeau geven is een mooi origineel cadeau met een mooie boodschap. Een vriendschapsarmbandje geef je namelijk niet zomaar aan iedereen. Het is een speciaal cadeau wat je geeft aan iemand waar je veel om geeft. Je kunt je zus, moeder of je beste vriendin of zelfs meerdere vriendinnen verrassen met een mooi vriendschapsarmbandje welke jij speciaal hebt uitgezocht.


In dit artikel neem ik je mee naar de herkomst van de vriendschapsarmband, wat een vriendschapsarmband precies is en welke verschillende vriendschapsarmbanden er zijn. Na het lezen van dit artikel weet jij er alles van. En je kunt makkelijk iemand - waar je veel om geeft - verrassen met een leuk cadeu! Lees maar mee!



Because of you I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more :)

Wat is een vriendschapsarmband?

Een vriendschapsarmband is een armband die je als cadeau kan geven aan een vriend, vriendin, zus, nichtje, moeder, oma etc. Iedereen waar jij een speciale band mee hebt kan je dit persoonlijke cadeautje geven. Een vriendschapsarmband is niet gebonden aan grenzen. Het is er juist voor om grenzen weg te nemen en je gevoel te laten spreken. Het is een perfect cadeau om je vriendschap te uiten en dankbaar te zijn voor de vriendschap.


Er zijn veel verschillende soorten vriendschapsarmbanden, verschillende prijsklassen en verschillende materialen. Ga jij voor een zilveren vriendschapsarmband met eigen tekst of kies jij een setje vriendschapsarmbanden voor je beste vriendinnen?

 

Wat is de herkomst van een vriendschapsarmband?

De vriendschapsarmband is voornamelijk overgewaaid vanuit Zuid-Amerika. In onze westerse samenleving zie je vooral de gevlochten of touwtjesbandjes onder de jongeren. De oorsprong van de bandjes is Zuid-Amerikaans, in de jaren 60 en 70 van de twintigste eeuw werden de bandjes vooral door hippies en leden van de surfgemeenschap gedragen. Inmiddels is het een wereldwijd fenomeen en zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en prijsklassen. (bron)


To the world, you may be one person, But to one person, you may be the world
 

Verschillende soorten vriendschapsarmbanden

Er zijn veel verschillende soorten vriendschapsarmbanden. Ik heb hieronder de verschillende categorieën onder elkaar gezet. Dan kan jij makkelijk een keuze maken welke vriendschapsarmband bij jou past. Of je deze nu als cadeau wilt geven of


Matching vriendschapsarmbandje

Je kunt ervoor kiezen om hetzelfde vriendschapsarmbandje te dragen ook wel een matching vriendschapsarmbandje genoemd. Een matching vriendschapsarmband, de naam zegt het al is een vriendschapsarmbandje die gematcht is met een ander vriendschapsarmbandje. Omdat het bijvoorbeeld hetzelfde armandje is. Of omdat het armbandje door middel van een magneetje aan elkaar te koppelen is. Vaak zijn het dezelfde armbandjes of hetzelfde type met een andere kleur of een andere vormgeving. Wanneer je een matching vriendschapsarmband ziet dan zie je direct dat ze bij elkaar passen.

 

Matching vriendschapsarmbandjes met magneet

Vriendschapsarmbandjes 2 stuks hartjes

Deze mooie kralen armbanden maken jouw outfit compleet en mogen zeker niet ontbreken in jouw sieradencollectie. Er zijn verschillende soorten armbanden dus er zit zeker een armband tussen die past bij jouw stijl!

Deze mooie armbanden set bestaat uit kralen gemaakt van natuurlijke vulkanische steentjes met doorsnede van 8 mm.

Prijsindicatie voor 2 armbandjes: € 17,95



 

Vriendschapsarmbandjes set

Vind je het leuk om hetzelfde armbadje te dragen dan kan je ook kiezen voor een vriendschapsarmband set. De leuke sets sluiten goed op elkaar aan, of je nu kiest voor een set voor meerdere personen of gewoon voor jou en je bestie?

Je hebt ook hele leuke armbandjes welke uit 3 verschillende armbandjes bestaan, met bijvoorbeeld drie hartjes. Waarvan bij elk armbandje het andere hartje is gevuld.

 

Set vriendschapsarmbandjes voor 2 personen

Leuke set armbandjes. Erg leuk om samen te dragen met je geliefde of als moeder/dochter of je nichtjes of met je beste vriend of vriendin. De armbanden zijn verstelbaar en daardoor geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.


Perfect cadeau om iemand te verrassen!

Indicatie prijs: € 15,95




 

Set vriendschapsarmbandjes voor 3 personen

Deze leuke set vriendschapsarmbandjes is in verschillende uitvoeringen te bestellen. Of je nu van hartjes, knopen of oneindigheidstekens houdt. Kies het leuke armbandjes wat perfect bij jou en je vriendinnen past!


Te bestellen vanaf € 9,95



 

Bff armbandjes voor 3: Vriendschapsarmbandjes voor 3 "Best Bitches"

Vriendschapsarmbandjes 2 stuks hartjes

Deze 3 vriendschapsarmbandjes zijn voor de 'best bitches' ;) Een mooi armbandje met een knipoog, want voor elkaar gaan jullie natuurlijk door het vuur! Het is een leuk armbandje om met z'n drieën te dragen. Want samen kunen jullie de wereld aan!


Wie zijn jouw favoriete bitches en verdienen het om dit leuke armbandje te dragen?


Prijsindicatie voor 3 armbandjes: € 11,99


 

Vriendschapsarmbandjes Bangle

Een bangle is vaak een robuuste stevige armbanden. De bangles zijn er met en zonder sluiting. Een kenmerk van een bangle is dat ze vaak helemaal gesloten zijn. Je kunt ze makkelijk in één keer over je hand heen schuiven. Er zijn verschillende bangles met voorgegraveerde teksten voor jou en je best friends!


#1 Vriendschapsarmband Bangle: Guess stalen armband Forever & Always You & Me


Deze mooie Guess bangle inclusief tekst is gemaakt van het materiaal staal. De bangle is aan de bovenkant voorzien van de tekst 'Forever & Always' en aan de binnenkant 'You & Me'. De bangles zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een mooi cadeau om te geven aan iemand die veel voor je betekent. Indicatie prijs: € 32,99


 

#2 Vriendschapsarmband Bangle: Goudkleurig metaal met tekst - Friends

Deze mooie goudkleurige armband van metaal met de gegraveerde tekst Friends is een mooi cadeau voor je vriend of vriendin.


Indicatie prijs: € 27,-



 

#3 Vriendschapsarmband Bangle: Stalen open bangle met tekst - best friends

De Key Moment bangle collectie staat in het teken van positieve affirmaties. Kies de tekst die bij jou past! De bangle is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een briljant geslepen zirkonia. Ideaal is de one-size maat, want one-size fits all. Deze elegante armband komt in de kleur goud en is verkrijgbaar in verschillende varianten.


Indicatie prijs: € 23,-


 

#4 Vriendschapsarmband Bangle:Armband maatje voor het leven

Roestvrijstalen armband met tekst 'maatje voor het leven'. Een perfect cadeau om iemand te laten weten dat jullie altijd maatjes voor het leven zijn! :)


Indicatie prijs: € 24.95


 

Vriendschapsarmband voor wie?

Een vriendschapsarmband kan je kopen voor verschillende personen. Ik heb de verschillende vriendschappen onder elkaar gezet. Een vriendschapsarmband hoef je natuurlijk niet alleen maar te geven aan je beste vriendin, al is dat natuurlijk hartstikke leuk! Een vriendschapsarmband kan ook juist hartstikke leuk zijn voor je zus, nichtje, dochter, oma of moeder! Kies in eerste instantie een armbandje waar jij blij van wordt. Jouw bestie, zus of moeder zal dit extra waarderen.


Vriendschapsarmband beste vriendinnen

Een vriendschapsarmband voor beste vriendinnen is een mooie manier om de vriendschap te bezegelen. Of je nu kiest voor een matching armbandje, een zilveren armband of een tibetaans geluksarmbandje. Hoe persoonlijker een armbandje is hoe leuker! Denk er daarom ook een aan om een armbandje te laten graveren met je eigen tekst of je eigen initialen.

 

My Jewellery | armband Forever Connected

Wil jij verbonden blijven met je dierbare? Verras je dierbare met deze 'Forever connected' armbandenset van My Jewellery.


Productinformatie


  • Set van twee armbandjes

  • Merk: My Jewellery

  • zwart

  • Materiaal: Roestvrijstaal, verkleurt niet

  • Past door de brievenbus



 

Vriendschapsarmband moeder dochter

Wil je de vriendschap vieren tussen moeder en dochter? Er zijn ontzettende leuke en lieve armbandjes te bestellen. Of je dochter nu 6 jaar is of 16. Een speciale armband voor moeder en dochter is natuurlijk geweldig. Wil je extra uitpakken? Dan kan je natuurlijk ook een persoonlijke armband laten graveren.

 

My Jewellery | armband moeder dochter | goudkleurig

Wil jij je moeder of dochter verrassen met een mooi cadeau? Verras haar met een mooie armbandenset van My Jewellery. Deze set is perfect voor moeder en dochter.


Productinformatie

  • Set van twee armbandjes 'Mother & daughter'

  • Merk: My Jewellery

  • Goudkleurig

  • Materiaal: Roestvrijstaal, verkleurt niet

  • Past door de brievenbus



 

Vriendschapsarmband zussen


Zussen zijn er voor het leven. Als je zus ook nog eens één van je beste vriendinnen is dan wil je deze vriendschap natuurlijk bezegelen. Heel leuk om dit te doen met een mooie armband.


De leukste vriendschapsarmbandjes voor zussen vind je online!

Deze zijn te bestellen vanaf 9,95.



 

Vriendschapsarmband kinderen

Wanneer kinderen elkaar een vriendschapsarmband willen geven zijn er veel mogelijkheden. Er zijn leuke armbandjes met kralen die je zelf kunt maken of speciale vriendschapsarmbandjes die al gemaakt zijn. Is je kind tussen de 6 en 12 jaar dan is het superleuk om zelf een vriendschapsarmband te knutselen. Er zijn leuke pakketten beschikbaar waar je direct veel verschillende armbandjes mee kunt maken.


Vriendschapsarmband volwassenen


Een vriendschapsarmband voor volwassenen kan een mooie armband zijn welke je als cadeau geeft. Het is niet perse noodzakelijk dat jullie allebei met hetzelfde armbandje rondlopen. Er zijn ook gewoon mooie armbanden die je als cadeau kunt geven zonder dat het direct onder de noemer vriendschapsarmband valt. Zelf vind ik armbanden met een gravure erg mooi. De armbanden van Lief Leven zijn erg mooi en bijzonder met een mooie tekst.

 

Vriendschapsarmband graveren

Je kunt tegenwoordig ook heel makkelijk je eigen gepersonaliseerde vriendschapsarmband laten maken. Dit kan makkelijk door het laten graveren van je eigen tekst. Wil je een armband laten graveren voor heren of voor dames? Of je nu kiest voor een lederen armband of een zilveren of gouden armbandje. Wanneer je er een gepersonaliseerd armbandje van maakt, dan weet je zeker dat het vriendschapsarmband een bijzondere betekenis krijgt.

Armband graveren dames

Een armband voor heren laten graveren is een mooie manier om een gepersonaliseerd cadeau te geven voor mannen. Je kunt de initialen erin laten graveren, een mooie tekst of jullie naam. Ook een perfect cadeau voor Vaderdag trouwens. Maar ook als je je beste vriend wilt verrassen met een mooie armband, is een gepersonaliseerde armband voor mannen een uitstekend idee.


Moeder dochter armband zilver graveren


Wil je de speciale band tussen (bonus)moeder, dochter, zusje of vriendin vereeuwigen? Wil je een speciale datum vastleggen in een armband? Of wil je de ander verrassen met een unieke armband om haar te laten zien hoeveel ze voor je betekent? Wij graveren het plaatje speciaal voor jou met een letter naar keuze. Zo heb je altijd iets bij je dat je aan je moeder, dochter, zusje of vriendin doet denken. De zilveren armbanden zijn ook leuk wanneer de ander op een (werk)vakantie of op kamers in de grote stad gaat en je elkaar een lange tijd niet kunt zien. Op deze manier heb je toch nog iets van je familie dicht bij je.



 

Zilveren armbandje met initialen

De gegraveerde armbanden zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit sterling zilver en zijn verstelbaar in maat. Wel zo handig natuurlijk! Het graveerplaatje heeft geen scherpe hoekjes of randjes en draagt dus comfortabel. Wanneer jij jouw letter of cijfer naar keuze hebt toegevoegd wordt jouw ontwerp met liefde en precisie in het sieraad gegraveerd. Zo heb jij in een mum van tijd een unieke zilveren armband met een persoonlijke touch. Begin snel met personaliseren!



 

Armband graveren heren

Een armband voor heren laten graveren is een mooie manier om een gepersonaliseerd cadeau te geven voor mannen. Je kunt de initialen erin laten graveren, een mooie tekst of jullie naam. Ook een perfect cadeau voor Vaderdag trouwens. Maar ook als je je beste vriend wilt verrassen met een mooie armband, is een gepersonaliseerde armband voor mannen een uitstekend idee.


Leren armband heren

De armbanden van Steel & Barnett zijn van waanzinnige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van buffelleer met een roestvrij stalen sluiting. Ze worden ontworpen en gemaakt in België. Steel & Barnett werkt samen met maatschappelijke projecten. Echt een uniek cadeau dus! Kies de juiste maat en start direct met personaliseren



 

Leren armband heren met naam

De naamarmbandjes zijn gemaakt van plantaardig gelooid volnerf buffelleer, waanzinnige kwaliteit dus. En met de handige gaatjes verstel je hem heel eenvoudig in maat. Zo kun je jouw armband nog heel lang dragen. Zelf een unieke leren armband maken is echt super makkelijk. Te bestellen vanaf € 13,95



 

Vriendschapsarmbandje kopen?

Ben jij geïnspireerd geraakt door deze top 16 vriendschapsarmbandjes? Ik kan niet voor jou bepalen welk vriendschapsarmbandje de leukste is voor jouw vriendin, moeder of zus. Is een zilveren armbandje, een Best Friends armbandje of het Tibetaanse geluksarmbandje de juiste keuze? Bij twijfel zou ik proberen om de knoop snel door te hakken. Want zeg nou zelf, het is echt al een prachtig cadeau als je iemand in je omgeving hebt waaraan je een vriendschapsarmbandje cadeau kan geven. Volg je hart en wacht niet langer, vier de vriendschap!




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page