top of page

Armband graveren? 10x een tijdloos en persoonlijk cadeau


machine die aan het graveren is

Wil jij iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? Kies dan voor een armband graveren. Met een gegraveerde armband kan je een mooi tijdloos cadeau geven met een persoonlijk touch. Een armband graveren geef je cadeau aan iemand waar je veel om geeft en waarbij je net dat beetje extra wilt geven. Of het nu een verjaardagscadeau, een vriendschap cadeau of een cadeau is om te laten weten hoeveel je om iemand geeft, met een armband graveren als cadeau weet je dat je een tijdloos cadeau geeft.


Het juiste cadeau vinden voor iemand waar je veel om geeft kan lastig zijn, er zijn zoveel cadeaus waar je uit kunt kiezen dat je door het vele aanbod soms overweldigd wordt. Wanneer je een persoonlijk cadeau wilt geven dan is mijn tip: kies voor een gepersonaliseerd cadeau. Met een gepersonaliseerd cadeau kan je namelijk vele kanten op. Er zijn verschillende sieraden die je kunt laten graveren, waaronder ook een armband, Wanneer je wilt kiezen om een armband te laten graveren, kan je heel makkelijk van een leuk cadeau een mooi en betekenisvol cadeau maken.


Armbanden zijn altijd een populaire keuze voor een cadeau, en gegraveerde armbanden zijn nog specialer omdat je er een persoonlijke touch aan kunt toevoegen. Het is een geweldige manier om een speciaal moment of een belangrijke boodschap te vereeuwigen. Maar wat kun je precies graveren op een armband? Ik vertel je graag de mogelijkheden en leg je uit hoe je binnen enkele stappen een armband kan laten graveren. Lees je mee?

 

Wat kan je op een armband laten graveren?

Een armband is niet zomaar een sieraad, het is een persoonlijk cadeau waarmee je iemand zelfs vele jaren later nog een glimlach mee op het gezicht kunt toveren. Want wie houdt nu niet van een mooi cadeau welke speciaal voor jou is gemaakt. Om deze reden kan je ervoor kiezen om een tekst op de armband te laten graveren. Maar wat voor tekst kun je eigenlijk laten graveren op een armband? Wij hebben de meest populaire soorten teksten voor je op een rij gezet!


Initialen

Wil je het simpel houden? Dan kun je ervoor kiezen om alleen de initialen van de ontvanger te laten graveren op de armband. Dit zorgt voor een subtiele en elegante look. Of kies voor jullie initialen samen. Voor een moeder dochter cadeau kan je er ok voor kiezen om elkaars initialen te dragen met bijvoorbeeld een mooi hartje erbij gegraveerd.


Naam

Een naam op de armband is ook een populaire optie. Kies voor de eigen naam van de ontvanger of maak een combinatie van jullie namen samen. Hiermee maak je het cadeau extra persoonlijk en is het een mooie manier om iemand te herinneren aan zijn of haar dierbaren.


Datum

Een andere optie is om een speciale datum op de armband te laten graveren. Dit kan bijvoorbeeld een trouwdatum, geboortedatum of een andere belangrijke datum zijn. Deze optie zorgt voor een blijvende herinnering aan een bijzonder moment in iemands leven.


Citaat of spreuk

Ben je op zoek naar iets inspirerends? Dan kun je ervoor kiezen om een citaat of spreuk te laten graveren op de armband. Hiermee geef je niet alleen een mooi sieraad cadeau, maar ook een inspirerende boodschap.

 

Een armband graveren voor verschillende momenten

Wil jij je beste vriendin verrassen, je moeder zich extra speciaal laten voelen of je geliefde een mooi geschenk geven? Voor wie je een armband wilt laten graveren is aan jou. Je kunt één armband cadeau geven, of twee dezelfde armbanden laten graveren waarvan je er één cadeau geeft aan je vriendin, vriend of moeder. Lees maar mee met de verschillende mogelijkheden.


Moeder dochter armbanden

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor jou en je moeder? Dan zijn moeder dochter armbanden perfect! Laat elkaars naam graveren op de armband of kies voor een tekst die jullie vriendschap extra benadrukt.


Vriendschapsarmbanden

Een armband kan ook een mooie manier zijn om vriendschap te vieren. Laat de naam van je beste vriend of vriendin graveren of kies voor een citaat dat jullie vriendschap kenmerkt. Je geeft met een armband een mooie blijvende herinnering zodat jullie altijd de vriendschap zullen herinneren.


Zussen armbanden

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor jou en je zus? Dan zijn zussen armbanden een prachtige optie. Laat jullie naam graveren of kies voor een speciale zussen quote.


Armbanden voor geliefden

Een gegraveerde armband is een persoonlijk en uniek cadeau dat voor altijd gekoesterd kan worden. Of je nu kiest voor initialen, een naam, een datum of een inspirerende quote, met een gegraveerde armband geef je een cadeau dat echt bijzonder is aan je geliefde.


10 x armband graveren als cadeau

 

# 1 armband graveren: Zilveren armband met initialen

Zilveren armband met initialen

Maak je geliefden blij met een unieke zilveren armband! Kies jouw letter en deze wordt met precisie op het hoogwaardige sterling zilveren plaatje gegraveerd.


Perfect als cadeau voor een verjaardag, jubileum of romantische gelegenheid. Of houd 'm lekker zelf en breid jouw sieradencollectie uit met dit prachtstuk. Onze armbanden zijn bovendien comfortabel om te dragen dankzij het ontbreken van scherpe hoekjes en randjes. Verstelbaar in maat, zodat iedereen ervan kan genieten. Begin nu met jouw ontwerp en creëer een blijvende herinnering!


Indicatie prijs: € 29,95


 

# 2 armband graveren: Naamplaat armband


Naamplaat armband goud naam Olivia

Deze mooie Guess bangle inclusief tekst is gemaakt van het materiaal staal. De bangle is aan de bovenkant voorzien van de tekst 'Forever & Always' en aan de binnenkant 'You & Me'. De bangles zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een mooi cadeau om te geven aan iemand die veel voor je betekent. Indicatie prijs: € 29,95




 

#3 armband graveren: Armband hart goud of zilver

Armband hart goud of zilverkleurig

Verras jezelf of een geliefde met een persoonlijke touch met deze armband hart. Je kunt hem namelijk laten graveren met een naam of initialen naar keuze! Dit gebeurt met lasergravure en is super nauwkeurig. De armband is verkrijgbaar in een zilverkleurige (stainless steel) of goudkleurige variant (gold plated). En de mogelijkheden qua design zijn eindeloos! Kies uit diverse bedrukkingen en figuurtjes om de armband hart met naam helemaal jouw stijl te maken. Het is niet alleen een tof sieraad voor jezelf, maar ook een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een vriend(in) of moeder. Maak het extra speciaal door bijvoorbeeld beiden een armband met elkaars initialen te bestellen. Of match met je kind tijdens Moederdag met bijpassende armbanden! Hoe leuk is dat? Bestel snel en ervaar het unieke karakter van deze armband hart met naam.

Indicatie prijs; € 24,99


 

#4 armband graveren: Moeder dochter armband zilver

moeder dochter met dezelfde gegraveerde armbanden om

Wil jij je (bonus)moeder, dochter, zusje of vriendin verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Dan zijn deze gegraveerde zilveren armbanden perfect! Je kunt de armbanden personaliseren met een letter naar keuze, waardoor het een speciaal en betekenisvol sieraad wordt.


De armbanden zijn verstelbaar in maat en gemaakt van de beste kwaliteit sterling zilver. Hierdoor dragen ze niet alleen comfortabel, maar kunnen ze ook nog eens lang mee. De sieraden hebben geen scherpe randjes of hoekjes, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over krassen of snijden.


Geef de armbanden cadeau aan je moeder, dochter, zusje of vriendin en ze zullen altijd iets bij zich hebben dat hen aan jou doet denken. Perfect voor wanneer jullie elkaar een lange tijd niet kunnen zien, zoals tijdens een vakantie of wanneer iemand op kamers gaat wonen.


Onze cadeau-atelier medewerkers gaan met liefde en precisie aan de slag om jouw ontwerp op de armband te graveren. Zo heb je in een mum van tijd een uniek en persoonlijk cadeau om te geven. Begin nu met personaliseren en maak jouw dierbare blij met dit bijzondere sieraad!

Indicatie prijs: € 49,95


 

#5 armband graveren: Arbandje rond met naam of tekst

Armbandjes met naam en initialen

Ben jij op zoek naar een uniek armbandje met naam? Dan zit je bij Bulbby goed! Onze nieuwe sieradenlijn biedt prachtige prints en personaliseeropties, zodat jij het perfecte sieraad kunt ontwerpen dat past bij jouw eigen stijl. Of je nou gaat voor een hartje, rondje of rechthoekig plaatje, onze gegraveerde armbandjes zijn het ultieme cadeau voor die speciale persoon. Denk aan je moeder, tante, oma of iemand anders waar je veel om geeft. Met de namen of initialen van de ontvanger in het plaatje gegraveerd, geef je iets wat écht van waarde is. Of het nou voor een verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar is, met onze unieke armbandjes creëer je een blijvende herinnering en geef je een persoonlijk cadeau waar iedereen blij van wordt. Bestel jouw armbandje vandaag nog en laat jezelf en anderen stralen!

Indicatie prijs: € 24,99


 

#6 armband graveren: : Zwarte heren armband met gravure op zilveren sluiting

zwarte heren armbanden met gravure drie op een rij

Mannen houden ook van stoere armbanden om hun pols! Deze zwarte armband past bij elke outfit en heeft een sluiting van stainless steel. Maak het nog specialer door een naam of initialen te laten graveren! Het is een perfect cadeau voor verjaardagen of Vaderdag. Er zijn drie maten beschikbaar en je kunt de maat bepalen door de omtrek van de pols op te meten en er 2,5 cm bij op te tellen. Laat je man of vader stralen met deze unieke en persoonlijke armband!

Prijsindicatie: € 24,95


 

#7 armband graveren: Luxe dubbele leren heren armband

Luxe dubbele leren armband heren

Je wilt natuurlijk een cadeau geven waar je vriend, opa of oom écht blij mee is. En wat is er nu stoerder dan een leren armband met zijn initialen erop? Steel & Barnett maakt deze armbanden van buffelleer en roestvrij staal in België, en werkt ook nog eens samen met maatschappelijke projecten. Deze armband is beschikbaar in maten S, M of L en heeft een mooie zwarte kleur. Dus of het nu voor een verjaardag, Kerst of Vaderdag is, deze armband is het perfecte cadeau voor de man in jouw leven. Personaliseren is super makkelijk, voeg gewoon zijn initialen toe in de editor en jouw unieke cadeau is klaar om te geven!


Prijsindicatie voor 3 armbandjes: € 59,95


 

#8 armband graveren: Slavenarmband met naam

Gegraveerde slavenarmband met twee namen

Slavenarmbanden zijn de perfecte cadeaus voor alle gelegenheden! Het is tijdloos, stijlvol en persoonlijk, vooral als je de naam van degene voor wie het cadeau is laat graveren. Gemaakt van duurzaam zilverkleurig roestvrij staal met een sterke coating, is deze ronde armband voorzien van een handige kliksluiting en past bijna elke vrouw. Wat ook de reden is om het te geven, het zal altijd een betekenisvol symbool zijn van jouw liefde en waardering. Ontwerp nu jouw eigen armband en maak het nog specialer!


Prijsindicatie: € 34,95


 

#9 armband graveren: Leren armband graveren

bruine leren armband gegraveerd met naam

Geef een uniek cadeau aan de belangrijke vrouwen in jouw leven met een gepersonaliseerde leren armband! Je kunt een naam, tekst of zelfs een datum in het plantaardig gelooid buffelleer laten graveren om het extra speciaal te maken. De armbandjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en verstelbaar in maat, waardoor ze nog lang meegaan. Maak gebruik van de super eenvoudige editor om jouw ontwerp toe te voegen en wij zorgen voor de rest. Of het nu voor een verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar is, jouw cadeau zal zeker in de smaak vallen en een blijvende herinnering zijn. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog jouw persoonlijke leren damesarmband.


Prijsindicatie: € 13,95


 

#10 armband graveren: Gevlochten leren armband heren

Gevlochten leren armband met zilveren sluiten met initialen

Op zoek naar het perfecte cadeau voor die speciale man in je leven? Waarom geef je hem niet deze stoere, gevlochten leren armband? Het is het ideale cadeau voor verjaardagen, kerst of vaderdag! Het toevoegen van een persoonlijk tintje is eenvoudig - voeg gewoon zijn initialen toe in de editor en wij graveren deze op de sluiting van de armband. De armband is verkrijgbaar in drie maten en heeft een prachtige bruine kleur.


Maar dat is nog niet alles! Deze armband is gemaakt van buffelleer en heeft een roestvrijstalen sluiting, wat zorgt voor een superieure kwaliteit. Steel & Barnett, het merk achter deze armband, ontwerpt en produceert zijn producten in België en werkt samen met maatschappelijke projecten. Een beter cadeau dan dit bestaat niet - schenk hem een uniek stuk ambachtelijk werk en steun tegelijkertijd een goed doel. Begin nu met het personaliseren van jouw armband en maak een speciale man blij!


Prijsindicatie: € 44,95


 

Armband graveren als cadeau?

Je kunt allerlei woorden en zinnen op een armband graveren, van de naam van de ontvanger tot een betekenisvol citaat. Kies je favoriete zin of verzin iets totaal unieks. Met een gegraveerde armband kun je iemand laten zien hoeveel je om hem geeft en hem een tijdloos cadeau geven dat hij nog jaren zal koesteren.


Het mooie van een gegraveerde armband is dat het aan te passen is; iedereen krijgt iets dat zijn eigen persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Dus waarom verras je iemand om wie je geeft niet met een prachtige gegraveerde armband? Geef je ontvanger dit oprechte persoonlijke cadeau en je zult zeker een grote glimlach op zijn of haar gezicht toveren! Dus waar wacht je nog op? Ontwerp nu jouw unieke armband en maak jouw cadeau extra speciaal!

 

Meest gestelde vragen over armband graveren

Wil je graag meer weten over armband graveren? Hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor je beantwoord.


Wat kost een armband graveren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een armband te laten graveren. Wil je een leren armband laten graveren dan kan je al terecht voor € 13,95. Wil je een zilveren armband laten graveren dan zijn er mogelijkheden vanaf € 29,95. Wil je je eigen armband laten graveren dan kan je bijvoorbeeld terecht bij Lucardi Juweliers.


Waarom kiezen voor een gegraveerde armband als cadeau?

Een gegraveerde armband is een geweldig cadeau-idee vanwege de persoonlijke touch die het geeft. Door de armband te laten graveren met een speciale boodschap, initialen of belangrijke datum, wordt het cadeau uniek en dierbaar. Het is een tastbaar stukje herinnering dat de ontvanger voor altijd bij zich kan dragen en koesteren.


Wat zijn enkele populaire opties voor het graveren van een armband?

Er zijn tal van opties voor persoonlijke teksten op een armband. Een klassieke keuze is bijvoorbeeld initialen, of de namen van dierbaren. Je zou ook een belangrijke datum kunnen graveren, zoals een geboortedatum, verjaardag, of de datum waarop je iemand ontmoet hebt. Het is ook geweldig om een inspirerende quote, spreuk of mantra te laten graveren, als een dagelijkse herinnering aan waar je voor staat.


Waar kan ik mijn armband laten graveren?

Er zijn tal van online winkels en speciaalzaken waar je terecht kunt voor een gegraveerde armband. Je kunt kiezen uit tal van stijlen en materialen, van gouden bangles tot leren armbanden. Het is belangrijk om een betrouwbare en kwaliteitsvolle leverancier te kiezen om ervoor te zorgen dat de armband lang meegaat en er mooi uitziet.


Hoe kan ik zelf een gegraveerde armband ontwerpen?

Je kunt de armbanden snel en eenvoudig ontwerpen met jouw eigen foto of tekst in de handige online foto-editor. Kies een van de vele designs en voeg hieraan jouw foto of tekst toe. In een handomdraai heb je een heel persoonlijk en uniek cadeau, waar je iemand vast en zeker blij mee zult maken!




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page