top of page

Klein cadeautje vriendin versturen? Stuur een lief cadeautje via de brievenbus!


envelop met hartjes

Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor je vriendin? Dan ben je hier op de juiste plek! Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je beste vriendin, je partner-in-crime of je levenspartner? Wanneer je op zoek bent naar een klein cadeautje ben je met mijn top 10 een paar klikken verwijderd van het versturen van een leuk origineel cadeau voor je vriendin.


Ik weet het een origineel cadeau is soms lastig te verzinnen. Helaas kom je al snel uit bij een saai kaartje, sowieso is dat natuurlijk al hartstikke leuk! Maar er is zoveel meer... Er zijn zoveel mogelijkheden om je vriendin te verrassen. Ik geef jou graag wat inspiratie om een leuk klein cadeautje te versturen aan die leuke vriendin. Lees je mee?


Wanneer klein cadeautje vriendin versturen?

Er zijn vele redenen te verzinnen wanneer je een klein cadeau aan je vriendin kunt versturen. Het leuke van een cadeau is dat als het onverwacht komt het extra leuk is. Dus.. doe vooral lekker gek en verras jouw vriendin gewoon zomaar. Of stuur een brievenbus cadeau voor een speciale gelegenheid.


Je kunt natuurlijk een leuk cadeau versturen met haar verjaardag, een jubileum, Valentijnsdag, als ze zwanger is, als ze een nieuw huis heeft gekocht of omdat ze jou heeft geholpen. Een bedankje voor het helpen met een verhuizing, dat ze altijd voor je klaar staat, een luisterend oor als het nodig is. Zoals ze je ziet is er altijd wel een reden te vinden.


Klein cadeautje verjaardag vrouw

Een klein cadeautje verjaardag vrouw is waarschijnlijk één van de meeste brievenbus cadeautjes die er verstuurd worden. Het is natuurlijk altijd leuk om een cadeau te sturen als er iets te vieren is. Er zit vast iets leuks voor je bij in de onderstaande top 10. Mocht je toch meer inspiratie nodig hebben, de leukste brievenbus cadeau verjaardag vrouw heb ik hier voor je verzameld.


vriendschap bestaat uit twee delen. willen geven en kunnen ontvangen
 

Top 10 klein cadeautje vriendin

Houdt ze van iets zoets? Stuur dan lekkere chocolade, snoep of andere lekkernijen door de brievenbus. Houdt ze er van om zich te laten verwennen dan is een spa wellness pakket of een verzorgingspakketje een goed idee. En een altijd-goed-cadeau is natuurlijk een mooi bosje bloemen door de brievenbus. Wil je een duurzaam bloemetje geven kies dan eens voor iets anders zoals bijvoorbeeld drooogbloemen of iets nieuws... zijden bloemen. Lees je mee met mijn top 10 leukste brievenbus cadeaus?

 

#1 klein cadeautje vriendin: Bonbons door de brievenbus


chocolade bonbons verschillende kleuren

Heerlijke ambachtelijke bonbons door de brievenbus. Wie houdt er nu niet van chocolade. Verras je vriendin met een heerlijk pakketje op maat. Je kiest zelf welke smaken bonbons je stuurt, hoeveel je er stuurt en hoe de verpakking eruit ziet. Superleuk en écht om te smullen. Een ideel cadeau voor een bedankje, verjaardag of gewoon zomaar.




 

#2 klein cadeautje vriendin: Zijden bloemen


boeket zijden bloemen in vaas

Wauw! Dit is een geweldig mooi boeket van zijden! Dit is een nieuw product wat je vast nog niet vaak bent tegengekomen. Doordat het een zijden boeket is, betekent dit dat het vrolijke boeket 'Good Vibes' lekker lang mee gaat. Er zijn verschillende mooie zijden bloemen te versturen via de brievenbus. Wat is jouw favoriet?



Prijs indicatie: € 12,95



 

#3 klein cadeautje vriendin: Spa & Wellness pakket door de brievenbus


bos eucalyptus en rozemarijn

Tover iemands badkamer om tot een echte spa met dit wellness cadeau! Centraal in dit Spa & Wellness pakket staat de bos met eucalyptus en rozemarijn. Hang ‘m op in de badkamer en er zal tijdens het douchen een heerlijke geur ontstaan. Geleverd met een handgemaakte boszeep van dennen, rozemarijn en cederhout. Een ultiem ontspanningsmoment onder de douche! Wie geef jij dit wellness pakket voor thuis cadeau?

Prijs indicatie: € 23,95



 

#4 klein cadeautje vriendin: Droogbloemen versturen per brievenbuspost


droogbloemen in een vaas

Bloemen zijn altijd leuk om te geven! Maar wat denk je van droogbloemen? Droogbloemen zijn echt helemaal hip. Vooral ook erg leuk en niet te vergeten duurzaam. Je kan er namelijk van blijven van genieten. Het verwelkt namelijk niet. Als je kiest voor droogbloemen dan weet je in ieder geval dat je er een lange periode van kan genieten 😀

Het wordt verstuurd in een mooi brievenbuspakketje.


Prijs indicatie: € 12,95



 

#5 klein cadeautje vriendin: Dikke knuffel - snoep door de brievenbus


snoep met tekst dikke knuffel

Alleen maar liefde in deze heerlijke zoete snoepverzameling in 1 cadeaupakket: lieve rode snoepjes, laat haar weten dat je aan haar denkt!


Prijsindicatie vanaf €11,95



 

#6 klein cadeautje vriendin: Perzische slaapboom - brievenbus boompje

brievenbuscadeau boompje in doos

Dit is écht een geweldig cadeau en ontzettend origineel. Een prachtige boom verdient een prachtige eigenaar! De volwassen Perzische slaapboom in volle bloei is schoonheid pur sang. Het contrast van de roze-witte bloemen tegen een blauwe hemel zijn adembenemend mooi. Wie verdient volgens jou deze beauty?


Prijsindicatie vanaf €12,95



 

#7 klein cadeautje vriendin: Brownies Fudge

brownies

Wie kun je nu niet ’s nachts wakker maken voor een overheerlijk, smeuïge brownie?! Deze pure brownie is vol van smaak en komt perfect uit de oven; namelijk fudgy van binnen. Is je vriendin jarig of wil je haar gewoon verwennen dan is dit een heerlijk cadeau! Ook deze brownies kun je per brievenbuspost versturen!


Prijsindicatie vanaf €11,95



 

#8 klein cadeautje vriendin: Chocobar Jij Bent Goud Waard

Chocobar jij bent goud waard

jij bent GOUD waard...Deze prachtige chocoladebar van heerlijke chocolade met gouden topping: voor iedereen die je even in het zonnetje wilt zetten!


Prijsindicatie vanaf €14,95





 

#9 klein cadeautje vriendin: The Gift Label - You are awesome cadeaupakket

the gift label brievenbus pakket you are awesome

You are awesome..wil jij iemand laten weten hoe geweldig hij/zij voor jou is, verras de ontvanger dan met deze vrolijke brievenbuspakket van The Gift Label. Met dit vrolijke pakket, met prachtige print, laat je ontvanger helemaal ontspannen. Het pakket bevat namelijk een handcrème, een douchegel en een body lotion in de geur mandarin musk. Je kunt het product natuurlijk ook naar jezelf sturen zodat je er bij kunt zijn wanneer de ontvanger het cadeautje open maakt. Door het leuke printje en de quote zal het direct in de smaak vallen. Hét perfecte cadeau dus om iemand te bedanken, feliciteren of beterschap te wensen en heerlijk te laten ontspannen


 

#10 klein cadeautje vriendin: The Green Brothers - brievenbusplanten

drie kleine plantjes als brievenbuscadeau

Maak kennis met dit leuke trio The Green Brothers. Je hebt ook een versie in planten met mooie bloemen: In dit groene brievenbuscadeau zitten 3 plantjes waaronder: de Vogelnestvaren, Calathea Makoyana & Areca palm. De leuke plantjes kunnen in de meegeleverde mini leatherbag met grondtablet worden geplant. Geef iemand dit groene cadeau en help mee om de wereld een stukje groener te maken! Kies er één van de toffe wenskaarten bij om het persoonlijk te maken. Wie verras jij met deze groene gebroeders?!


Prijsindicatie vanaf €17,95


 

Brievenbus cadeautje vriendin versturen?

Wanneer je iemand wilt laten zien hoeveel ze voor je betekent, hoef je niet altijd met grote gebaren te komen. Juist de kleine dingen die je doet maken het verschil. Een brievenbus cadeau is zo'n klein gebaar waardoor iemand zich echt geliefd zal voelen. Met deze top 10 brievenbus cadeau vriendin hoop ik dat je de jouwe een extra-speciale verrassing kunt geven die laat zien hoeveel ze voor je betekent!


Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren! Je kunt jouw vriendin natuurlijk ook een keer bij jou thuis uitnodigen en er een gezellige avond van maken. Voor meer inspiratie lees de 7 tips voor een vriendinnenuitje vanuit huis.




Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page