top of page

De leukste cadeaus voor beste vriendinnen

Bijgewerkt op: 16 mei 2021

Of het nu een verjaardag is, jullie jubileum of gewoon zomaar. Een cadeautje voor je beste vriendin is altijd leuk om te geven. Om deze reden heb ik leuke cadeaus voor je op een rij gezet. Niet de standaard cadeaus maar originele leuke cadeaus om elkaar net wat beter te leren kennen of om je beste vriendin even in het zonnetje te zetten. Zodat jullie er samen een echt vriendenmoment van kunnen maken.


Kletspot Vriendinnenpraat

Het kletspotje is ontzettend leuk om neer te zetten op tafel als je visite krijgt. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de vragen en laat dat net het unieke punt zijn van het kletspotje om juist andere originele gesprekken op gang te brengen.


Deze speciale editie van het kletspotje is speciaal gemaakt voor vriendinnen, die gezellig bij willen kletsen! Leuke, originele stellingen zorgen ervoor dat je net andere gesprekken krijgt dan je gewend was. Prijs: vanaf € 16,95



Vertel Eens Vriendinnen Quiz


Vrolijk vragenspel om je vriendinnen nog beter te leren kennen.

Ook al ken je elkaar al van de peuterspeelzaal of zie je elkaar wekelijks op de sportschool, van je vriendinnen weet je nog lang niet alles! Hebben je vriendinnen bijvoorbeeld weleens gelift en waar ging de reis heen? Wat zijn hun dierbaarste jeugdherinneringen? Wie waren de eerste jeugdliefdes? En waar kun je je vriendinnen 's nachts voor wakker maken? In de alledaagse hectiek is het soms lastig momenten te vinden voor diepzinnige of oppervlakkige vrouwenpraat.



Het Bucketlist boek voor vrienden


In het Bucketlist boek voor vrienden vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je beste vriend(in) gedaan moet hebben. Of jullie elkaar pas een week of al jaren kennen, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen. Geef elkaar een bijnaam, speel een spelletje badminton in het midden van een winkelcentrum, haal samen een grap uit en recenseer elkaars (ex-)liefjes. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie vriendschap nog sterker zal maken.



Voor een lief vriendinnetje

Dit cadeau is voor de creatievelingen om net dat beetje extra aandacht te geven aan je beste vriendin. Het is een uniek, persoonlijk album om zelf te maken en cadeau te geven aan je beste vriendin.

Je hebt eindeloze gesprekken over van alles en nog wat. Jullie maken elkaar aan het lachen en kennen elkaar door en door. Voor een lief vriendinnetje, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.



Een doosje vol vriendschap

Een doosje vol vriendschap is erg leuk om cadeau te geven. Jouw vriendin kan dan elke dag een spreuk lezen en zich daardoor laten inspireren. Het is een succesvol doosje met geheel nieuwe spreuken in een eigentijdse vormgeving. Neem op gevoel en met behulp van de pincet een van de 144 rolletjes uit het doosje en laat je inspireren door de gevonden spreuk.

Een schatkist vol Geluk/The world box of happiness


De wijsheid van 100 geluksexperts is nu ook verzameld in een mooie giftbox.


Deze 'schatkist van het geluk' bevat 52 kaarten, voor elke week één. Met telkens twee tips die je dichter bij een positiever en gelukkiger leven brengen. De tweede tip is moeilijker te realiseren dan de eerste. Geluk komt immers niet uit de lucht vallen. Alle adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van 100 geluksexperts uit meer dan 50 landen. Een bondige handleiding geeft wat meer achtergrond. De gelukskaarten passen perfect in een portefeuille. Met de bijgesloten magneet kun je de kaartjes ook ophangen aan de koelkast of aan je bureau.



Chick story connect box


In de Connect Box zitten 55 vragen waarbij iedereen zijn geweldige levensverhalen, grappige momenten, waarden en dromen kan delen. Het is voor alle ladies die willen verbinden, willen lachen en elkaar op een dieper niveau willen leren kennen.


Je kunt het met zijn tweeën of met meerdere spelers spelen.



Helium ballon per post: Just Because You're Awesome



Hoe leuk zijn de helium ballonnen! Het is gewoon als super leuk om zo een grote doos bezorgd te krijgen! Als er dan ook nog eens een leuke ballon uit komt vliegen dan is dat ontzettend leuk!

Wil jij je vriendin verrassen met een hippe ballon? Kies dan deze leuke zwarte ballon met de tekst: 'Just because you're awesome'.




Servies van Blond Amsterdam


Als je samen houdt van een lekkere bak thee dan is het servies van Blond Amsterdam echt een aanrader. Vooral de collectie van Even Bijkletsen. De extra grote beker met rode bovenrand heeft vrolijke illustraties van gezellig samen thee drinken met taart. Aan de binnenkant zit een illustratie van een rood hart.



❤❤Veel succes met het kiezen van een leuk cadeau voor jouw beste vriendin!❤❤



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page