top of page

Verjaardagscadeau vrouw gezocht? Onze top tips op een rij!


verjaardag feest

Zoek je een origineel verjaardagscadeau vrouw voor de liefde van je leven, je beste vriendin of je schoonmoeder? Maar heb je weinig tijd of ben je niet in de gelegenheid langs te gaan? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben enorm veel ideeën voor verjaardagscadeaus voor vrouwen.


Een vrouw verwennen met een prachtige verrassing, dat mag natuurlijk altijd. Maar wanneer het om een verjaardag gaat, is het wel zo leuk om het extra speciaal te maken. Gelukkig vind je hier een overzicht van bijzondere geschenken: van cadeaupakket tot brievenbuscadeau!


 

Origineel verjaardagscadeau vrouw

Het is niet eenvoudig om een origineel verjaardagscadeau voor een vrouw te bedenken. Weer een bosje bloemen? Zo afgezaagd. Parfum dan? Oei, dat is wel heel persoonlijk. En grote kans dat je met een verkeerd geurtje komt aanzetten. Het hangt er natuurlijk ook nog van af of het voor je collega of je eigen vrouw is, maar een origineel en attent cadeau uitkiezen is elke keer weer een uitdaging. Het helpt om een idee te hebben van de interesses van de jarige en van wat ze juist helemaal niets vindt. Zo voorkom je dat je een boek geeft aan een nichtje dat geen letter leest of juist een doos bonbons aan de buurvrouw die allergisch is voor chocola.

 

Leuke, gepersonaliseerde cadeaus!


Om met een verjaardagscadeau je moeder blij te maken, is het altijd een goed idee om een persoonlijke noot toe te voegen. Hoe je dit het beste doet? Met gepersonaliseerde items! Denk aan wijnglazen, gegraveerd met een naam of een toepasselijke spreuk. Is je moeder niet zo’n wijndrinker? Dan zijn theeglazen ook een leuk idee, zeker wanneer jullie samen echte theeleuten zijn! Maak het af met een doosje bonbons of luxe thee en je hebt een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.



Mega chocolade reep

Ook voor een vriendin, collega of familielid zijn gepersonaliseerde cadeaus heel toepasselijk. Wat dacht je van een gigantische chocoladereep met een lieve tekst? Een puzzel van die gezellige groepsfoto van het vriendenuitje van vorig jaar? Of een damesbadjas met de naam erop geborduurd? Verras die speciale vrouw in je leven met een persoonlijk presentje en bezorg haar een top (verjaar)dag!



Cadeaupakket vrouw: van alles wat


Als je een grotere verrassing wilt verzorgen, is een cadeaupakket vrouw super leuk. Deze zijn beschikbaar in allerlei varianten, dus er zit vast iets tussen dat past bij de vrouw waar je een cadeau voor zoekt. Grotere cadeaupakketten geven net even wat meer dat feestelijke gevoel en zijn daarom een populair cadeau bij mijlpalen zoals een dertigste, veertigste of vijftigste verjaardag.

Cadeaupakketten voor vrouwen zijn ook leuk wanneer je als groep een gezamenlijk cadeau geeft. Geef bijvoorbeeld met de hele afdeling een mooi pakket aan de jarige teamleider. Deze cadeaus zijn er in grote en kleine varianten en voor elk budget: van cocktailproeverij tot Rituals pakket. Bovendien zit er zo altijd wel iets bij dat de jarige leuk vindt om te krijgen.


Brievenbus cadeau: nog snel even iets versturen


Wat nu als je een verjaardagscadeau vrouw wilt geven, maar je bent niet in de gelegenheid om zelf langs te gaan? Of je bent een beetje laat met iets origineels bedenken? Dan is een brievenbuscadeautje een echte uitkomst! Geen gedoe met zelf eerst naar de winkel voor een cadeau, dan nog een passend doosje aanschaffen en na het inpakken weer terug naar het postkantoor moeten om het te verzenden. Nee, gewoon vanuit je luie stoel en zelfs de dag van tevoren! Een brievenbus cadeau verjaardag voor een vrouw is ideaal voor die last minute momenten waarbij alleen een kaartje wat karig is.


Het zal je misschien verbazen, maar via de post kan je hartstikke leuke kant-en-klare cadeaus laten versturen. Van wijnproeverij en brievenbustaartje tot de nieuwste bestseller boeken: je kan het zo gek niet bedenken of het wordt bezorgd. Inclusief persoonlijke boodschap van jou, natuurlijk! Wat je allemaal eenvoudig per post kan verzenden voor een verjaardagscadeau vrouw? Denk aan de volgende items:


  • Een prachtig boeket met een fles wijn;

  • Een fles wijn met gepersonaliseerd etiket;

  • Een bordspel, zoals Monopoly;

  • Een beauty cadeaupakket met verzorgingsproducten;

  • Een fotolijst met een mooie foto van jullie samen;

  • Een luxe theepakket.

Ik heb een lijst gemaakt van 13 leuke brievenbuscadeautjes om te versturen met een verjaardag. Hieronder twee van mijn favorieten. Ben je benieuwd naar mijn volledige top 13? Lees dan hier snel verder!

 

Rozen in een compleet verjaardagspakket via de brievenbus


Hoe leuk is dit? Dit is echt leuk verjaardagspakket te versturen via de brievenbus. Wat zit er in het leuke pakket?

  • een boeket van 12 gemengde rozen

  • een papieren slinger

  • papieren roltong met toeter

  • een feesthoedje.

Als dit geen feestje door de brievenbus is, dan weet ik het ook niet meer 😜



 

Hoera pakket - verse bloemen

Hoera, het is feest! Dit vrolijke brievenbus cadeau laat iedereen stralen!


Het houten hoera-plankje en de feestslinger in combinatie met kleurrijke verse bloemen is een echte feestelijke verrassing! Maak het cadeautje helemaal af door er één van de leuke kaarten bij te doen. Het perfecte gefeliciteerd cadeau!



 

Groen brievenbuscadeau geven?


Bijzondere brievenbuscadeaus voor plantenliefhebbers zijn er ook. Een perfect post presentje voor een verjaardag van je beste vriendin, is bijvoorbeeld het zadenpakket. Hiermee laat je de gelukkige ontvanger haar eigen prachtbloemen kweken. Het wordt zelfs geleverd met een grondtablet en opvouwbaar minipotje, zodat de jarige direct aan de slag kan.

Olijfboompje brievenbus

Liever een cadeau dat minder tijd kost? Dan zijn droogbloemen tegenwoordig ook helemaal trending. Een boeket dat niet verwelkt én een upgrade geeft aan je interieur: wie wil dat nu niet? Veel blijvender dan een traditioneel boeketje, is een plant of zelfs een boompje cadeau doen. Een olijfboom staat prachtig in huis, net als een Ginkgo Biloba.


Een echte aanrader voor creatieve vrouwen, is het droogbloemenpakket inclusief klei om een eigen vaasje te boetseren. Een uniek DIY-project waar de ontvanger nog jaren plezier van heeft! Dat is pas een origineel verjaardagscadeau vrouw. Ben je niet zo’n fan van doe-het-zelf projecten of mag het wel wat chiquer? Kies dan voor een groot droogboeket of boeket van zijden bloemen inclusief vaas. De ontvanger kan het direct neerzetten en genieten van je fleurige cadeau!


Zelf laten kiezen


Heb je echt geen idee wat de dame in kwestie leuk vindt of wil je bijdragen aan een cadeau dat ze zelf uitkiest? Dan is een cadeaubon ook altijd een welkom cadeau. Zeker als je samen met een groep vrienden of collega’s een verjaardagscadeau wilt versturen, kun je een mooi bedrag bij elkaar krijgen. Stop het totaalbedrag in een bon van een bepaalde winkel of maak er bijvoorbeeld een boekenbon van. Zo zoekt de jarige zelf het perfecte verjaardagscadeau uit!

 

Verstuur de mooiste verrassingen!

Zoals je merkt, is er enorm veel variatie in originele verjaardagscadeaus die je kunt laten bezorgen. Wil jij ook een prachtcadeau laten bezorgen, maar ben je er nog niet helemaal uit wat het beste past? Dit zijn de meest populaire categorieën waarmee je de jarige zeker blij maakt:



Of je het nu persoonlijk komt afleveren, de pakketbezorger inschakelt of dat het door de brievenbus valt: zolang de jarige vrouw in je leven merkt dat je aan haar hebt gedacht op haar geboortedag, scoor je sowieso punten!


Verjaardagscadeau vrouw versturen: de voordelen


Zelfs mensen die tijd zat hebben, kiezen voor het versturen van een verjaardagscadeau vrouw. Zoveel voordelen heeft het! Hier zijn ze nog even op een rijtje:


✅Altijd keuze uit hoge kwaliteit cadeaus;

✅Een uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils;

✅Niet meer zelf winkel in en winkel uit (dus veel gemakkelijker en minder tijdrovend);

✅Laat een cadeau bezorgen op de verjaardag zelf, ook als je zelf niet langs kan komen;

✅Eenvoudig te personaliseren.

 

Verjaardagscadeau vrouw versturen of zelf geven?

Een verjaardagscadeau vrouw laten versturen, is ontzettend makkelijk en neemt je veel werk uit handen. Zo zorg jij ervoor dat de jarige vrouw op haar verjaardag een presentje ontvangt, ongeacht of je later nog langskomt op verjaardagsvisite of dat je toch aanschuift op het feestje!


Heb je nu een heel leuk cadeautje gevonden, maar wil je het wel graag zelf overhandigen? Bijvoorbeeld tijdens het verjaardagsfeest? Dan kan je het pakketje natuurlijk ook bij jezelf laten bezorgen. Zo scheelt het je alsnog tijd en gedoe, maar houd je het wel persoonlijk!

 

Veel gestelde vragen over een verjaardagscadeau vrouw

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor verjaardagscadeau vrouw je gaat kiezen? Of heb je andere vragen? Hier zijn de meest gestelde vragen voor je verzameld, zodat je straks de beste keuze maakt.


1. Wat is het beste verjaardagscadeau voor vrouwen?


Het lijkt wel de zoektocht naar de heilige graal: wat is het allerbeste cadeau voor een vrouw? Dit hangt natuurlijk helemaal van de vrouw in kwestie af. Houdt ze van planten of is ze misschien gek op lezen? Zorg ervoor dat je iets weet van haar interesses. Dan vind je er eenvoudig een passend cadeau bij. Er is niets meer teleurstellend dan een nietszeggend boeketje van de benzinepomp. Zorg voor een beetje flair met een persoonlijk berichtje of maak een fles wijn bijzonder met een gepersonaliseerd etiket met een foto. Het hoeft echt niet duur of spectaculair te zijn, zolang je maar laat zien dat je aan de jarige hebt gedacht!


2. Hoe groot moet een verjaardagscadeau vrouw zijn?


Veel mensen vragen zich af hoe groot een verjaardagscadeau mag of moet zijn, waarbij het dan meestal om de prijs gaat. Geef je 5, 10 of misschien wel 50 euro uit aan een cadeau? Dit hangt af van je persoonlijke budget. Als je het niet zo breed hebt, zal je minder geld willen uitgeven. Hoe groot of klein een verjaardagscadeau is, hangt af van je relatie tot de persoon die jarig is. Misschien ben je bereid om je beste vriendin een groter cadeau te geven dan je collega.


Ook belangrijk om mee te nemen: de leeftijd die wordt bereikt. Is het een bijzondere leeftijd? Dan mag je extra uitpakken! Denk aan het bereiken van volwassenheid bij de 18e verjaardag of een mijlpaal zoals 30, 40 of 50 of de traditionele pensioenleeftijd van 65!





Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page