top of page

Bier Adventskalender 2023: hét cadeau voor bierliefhebbers

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023


kerstman met bier in zijn hand

De bier adventskalenders voor 2023 zijn nu beschikbaar! Wil je dit jaar zelf nieuwe bieren ontdekken of een bier adventskalender cadeau geven aan je beste vriend, vader, vriendin of zus? Een bier adventskalender is een geweldig cadeau om te geven in de aanloop naar december. Op 1 december mag je het eerste vakje openen, dus zorg ervoor dat de bier adventskalender op tijd bij je thuis is.


Ik heb het voor je uitgezocht en de beste, leukste en meest originele bier adventskalenders voor je op een rijtje gezet. Je kunt deze kalenders kopen bij diverse aanbieders, zoals Beerwulf, Beer in a box en CraftOnly. Elke adventskalender heeft zijn eigen unieke kenmerken. Kies dus de kalender die het beste bij jou of de ontvanger past. Je kunt de bier adventskalenders nu direct aanschaffen via de links in dit artikel.


Wacht niet langer en haal nu jouw bier adventskalender in huis om optimaal te genieten van de heerlijke bieren tijdens de feestdagen!

 

Bestel je bier adventskalender met korting

Bestel nu je bier adventskalender met korting! Het is belangrijk om op tijd te zijn met bestellen, want veel speciale bieren in deze adventskalenders zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Mis deze unieke kans niet en bestel snel jouw bier adventskalender. Het leuke is dat je bij sommige adventskalenders zelfs een vroegboekkorting krijgt als je vroeg bestelt. Lees snel verder en ontdek meer!

 

Bier Adventskalender 2023 als cadeau?

Voor wie is de bier adventskalender een perfect cadeau? Wel, iedereen die dol is op lekker bier! Of je nu een man of een vrouw bent, of je nu 25 of 75 jaar oud bent, bier is een smaaksensatie voor elke leeftijd (natuurlijk vanaf 18 jaar!). Een bier adventskalender is een verrassend cadeau voor iedereen!


Als je een geschenk wilt geven aan een echte bierliefhebber, dan is de bier adventskalender perfect. Hoe kun je beter toeleven naar kerst dan met het drinken van heerlijke speciale biertjes en aftellen naar het feest? Als de ontvanger dol is op kerst, maak je het nog leuker door met elk biertje een dag dichter bij kerst te komen. En zelfs als iemand niet zo dol is op kerst - ik kan het me nauwelijks voorstellen! ;) - kun je de feestperiode toch een stukje gezelliger maken door elke dag een biertje te openen en samen te proosten.

groep handen met speciaal bierglazen proostend

 

Wanneer geef je een bier adventskalender?

De bier adventskalender is het perfecte cadeau om iemand te verrassen tijdens de feestdagen! Met 24 heerlijke bieren om te ontdekken, is dit de ultieme traktatie voor elke bierliefhebber. Of het nu voor een verjaardag, Sinterklaas of gewoon als verrassing is, de bier adventskalender zorgt voor dagen vol plezier en genot. Bestel hem nu tijdens de pre-order en zorg ervoor dat je klaar bent om indruk te maken op die verjaardag of borrel. Voeg voor een extra speciale touch een persoonlijke kaart toe of print een foto van de bier adventskalender uit. Het verrassingselement maakt de bier adventskalender echt uniek. Mis deze kans niet om iemand te verwennen met deze geweldige traktatie!

 

Wanneer koop je een bier adventskalender?

Mis de kans niet om de adventskalender nu al te bestellen! Vanaf september zijn ze verkrijgbaar in verschillende webshops. Wees er snel bij, want op is écht op als het gaat om adventskalenders. Bij sommige aanbieders kun je de adventskalender zelfs als pre-order bestellen, waarbij je vooraf betaalt en een beetje geduld moet hebben. De brouwerijen zijn momenteel druk bezig om de perfecte bier adventskalender voor jou samen te stellen. Als je even wacht, ontvang je ruim vóór 1 december jouw adventskalender, zodat je op tijd het eerste biertje kunt proeven.


Maak van dit jaar een onvergetelijke kerst! Na de saaiere afgelopen jaren is het nu tijd om groots uit te pakken. Doe mee met de originele bier adventskalender en maak van de feestdagen een waar festijn! En zorg ervoor dat jij of de ontvanger als één van de eerste personen kan inchecken met unieke check-ins op Untappd.


 

De leukste bier adventskalenders 2023


Ontdek hieronder de meest fantastische bier adventskalender van 2023! Laat je verrassen en geniet van een unieke selectie bieren. Kies jouw favoriete adventskalender en maak je klaar voor een onvergetelijke bierbeleving! Veel plezier met het ontdekken van jouw perfecte bier adventskalender!

 

#1 Bier Adventskalender 2023: Beer in a Box Exclusive Beerbox


Beer in a Box Exclusive editite

De luxe bier adventskalender van Beer in a Box is er weer, oftewel de exclusive beerbox. Deze adventskalender staat niet voor niets op #1 in mijn bier adventskalender lijst 2023. Want dit jaar pakt de Beer flink uit!


Het is weer bijna december en dat betekent dat de feestdagen steeds dichterbij komen. En wat past er nou beter bij de gezellige kerstdagen dan een lekkere adventskalender? Maar waarom zou je voor een reguliere adventskalender gaan, als je ook kunt kiezen voor de leukste bier adventskalender?


De Beer[quarium] Adventskalender is de ultieme adventskalender voor iedere bierliefhebber. Deze exclusieve adventskalender bevat 24 verschillende en exclusieve bieren van 24 verschillende brouwerijen over de hele wereld. Elk bier is uniek en speciaal voor deze editie gebrouwen. Naast het exclusieve bier, bevat de kalender ook een subtiel en toegankelijk bier. Perfect om te delen met vrienden en familie of om voor jezelf te bewaren.


Maar dat is nog niet alles! Naast de bieren bevat de adventskalender ook 24 (video)boodschappen van de brouwers. Zo leer je niet alleen meer over de bieren, maar ook over de brouwerijen en hun geschiedenis. Daarnaast krijg je bij de Exclusive Editie ook nog eens 24 unieke check-ins voor op Untappd. Gegarandeerd nieuwe check-ins dus!


De Beer[quarium] Adventskalender is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Het perfecte cadeau voor die ene vriend of familielid die gek is op speciaalbier. En nu tijdelijk extra voordelig: van €159 voor slechts €129.


Dus waar wacht je nog op? Koop nu de leukste bier adventskalender en maak van deze feestdagen een feest voor je smaakpapillen!


 

#2 Bier Adventskalender 2023: Beer in a Box De toegankelijke editie


Beer in a box de toegankelijke editie

Met de Beer[quarium] Adventskalender heb je maar liefst 24 verschillende brouwers en exclusieve bieren om te ontdekken. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog een gratis mystery beer bij!


De brouwers voor deze kalender zijn zorgvuldig geselecteerd door de Beer, die dit jaar weer uren achter de tekentafel heeft gezeten om het thema Beerquarium uit te werken. Wat voor verwijzingen en grapjes er in het aquarium verstopt zitten, blijft nog even geheim.


Naast de Exclusive Editie, waarbij je kunt genieten van exclusieve bieren zoals Blond, Tripel & Witbier, is er dit jaar ook een Toegankelijke Editie. Deze bevat subtiele en toegankelijke bieren van dezelfde brouwerijen als bij de Exclusive Editie.


Elke dag kun je jezelf verrassen met een nieuw bier en een (video)boodschap van de brouwer. Het is simpel: zoek het cijfertje van de dag en open het aquarium om jezelf te trakteren op het bier van de dag. En dat 24 dagen lang!


Twijfel niet langer en bestel nu deze unieke bier adventskalender voor slechts €82,- i.p.v. €95,-. Ontdek nieuwe smaken en geniet van de feestdagen met de Beer[quarium] Adventskalender!


 

#3 Bier Adventskalender 2023 - CraftOnly Beer Adventure

Beer adventskalender Craftbeer

Wil jij dit jaar uitpakken met een origineel en verrassend cadeau voor de feestdagen? Dan is de Bier Adventskalender 2023: The Beer Adventure van CraftOnly.nl misschien wel iets voor jou! Deze adventskalender is gevuld met 24 unieke ambachtelijke bieren uit Nederland, België en Duitsland, geselecteerd door een bierspecialist en afkomstig van kleine, onafhankelijke brouwerijen. Het perfecte cadeau voor alle bierliefhebbers!


Maar deze adventskalender is niet alleen gevuld met heerlijke bieren, het bevat ook een interactief spelelement. Kraak dagelijks de Beer Adventure code om jouw craft bier van de dag te bemachtigen. Door de gedetailleerde illustraties op de doos en de vakjes die aan meerdere kanten openen, is het een echte 360 graden spelervaring. En omdat de doos superstevig is, bieden we 100% anti-breuk garantie.


Maar dat is nog niet alles. De adventskalender wordt geleverd in een prachtige cadeauverpakking van topkwaliteit en bij je bestelling kun je gratis een persoonlijk briefje toevoegen om het cadeau nog persoonlijker te maken. Bovendien bevat de Beer Adventure meer dan 15 verschillende bierstijlen, dus er is voor ieder wat wils.


man naast een kerstboom liggend bij bierbox

En heb je de bieren al eens geproefd? Elk van de 24 bieren is uniek en nog nergens anders te krijgen. Er zitten zelfs een aantal bieren in die gegarandeerd nieuwe check-ins zullen opleveren op Untappd. Dat belooft dus 24 dagen lang genieten van de beste craftbieren.


Kortom, de Bier Adventskalender 2023: The Beer Adventure is het perfecte cadeau voor bierliefhebbers die houden van ambachtelijke bieren en graag een beetje spanning en interactie in hun cadeau willen. Bestel nu met bizarre pre-order korting en laat de feestdagen beginnen!


 

#4 Bier Adventskalender 2023 - BeerWulf Adventskalender

Beerwulf adventskalender 2023

Zin in de feestelijke decemberperiode met elke dag een verrassend bier om te ontdekken? Dan is de Bier Adventskalender van Beerwulf jouw must-have item! Deze kalender zit boordevol met 24 zorgvuldig geselecteerde bieren van prestigieuze brouwerijen. Elke dag van de advent kun je genieten van een uniek bier van prominente brouwerijen zoals Lowlander, De Eeuwige Jeugd, To Øl, Sierra Nevada en nog vele anderen.


Deze bier adventskalender is het perfecte cadeau voor bierliefhebbers en een feestelijke manier om samen de feestdagen te vieren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde bierkenner bent, elke dag heeft deze kalender een nieuwe smaaksensatie in petto.


De Beerwulf Bier Adventskalender 2023 is exclusief verkrijgbaar en is de ideale manier om jezelf of iemand anders te verwennen in de donkere dagen van december. Verras jezelf of iemand anders met deze unieke adventskalender en proost samen op een feestelijke decembermaand en een nieuw jaar!


 

Meer inspiratie nodig voor een adventskalender?

Naast de bier adventskalender zijn er ook dit jaar weer vele andere leuke adventskalenders op de markt. Nieuwgierig? Ik heb de leukste voor je verzameld.

 

Meest gestelde vragen over de Bier adventskalender


Meer weten over de bier adventskalenders voordat je er een aanschaft, voor jezelf of als cadeau? Lees hier dan de meest gestelde vragen.


1. Wanneer geef je een bier adventskalender cadeau?


Een bier adventskalender is het ideale cadeau in de maanden voor december, omdat je het eerste luikje opent op 1 december en dan elke dag de kalender volgt tot het 24 december is. Dan is het namelijk kerstavond! Ken je iemand die jarig is in september, oktober of november en gek is op bier? Dan hoef jij geen moeite te doen om een passend presentje te verzinnen. Een ander goed moment is in de weken voor Sinterklaas op 5 december. Wat te denken van een schoencadeautje? Het bierpakket past dan niet in je schoen maar je kunt er vast wel iets op verzinnen. ;)


2. Zijn bier adventskalenders duur?


De bier adventskalenders zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Natuurlijk betaal je best wat voor een hele bier adventskalender, er zitten namelijk 24 bijzondere bieren in. Maar voor de prijs die je betaalt voor het hele pakket met de verschillende biertjes is het - naar mijn mening - meer dan waard! Want als je alle producten los zou moeten kopen ben je veel duurder uit. Een adventskalender vol verschillende nieuwe biertjes is dus relatief voordelig. En het leuke is natuurlijk het verrassingselement.


3. Kan ik van tevoren zien wat er in de bier adventskalender zit?


Wanneer je een bier adventskalender koopt dan kan je van tevoren op de website zien een aantal brouwers zien en uit welk land ze komen. Het leuke is dat het in de meeste bierpakketten ook gaat om nieuwe biertjes, dus je weet dan misschien wel welk biertje op je zit te wachten, maar het gaat vooral om het proeven natuurlijk. Voor de echte bierliefhebber echt een ultiem cadeau. Bij Beerwulf kan je wel alle biertjes van tevoren zien, maar de vraag is natuurlijk.. bederf je dan niet te verrassing?


4. Hoeveel verschillende bieren zitten er in de bier adventskalender?


Een bier adventskalender bestaat uit 24 bieren. Op 1 december open je het eerste luikje en dan elke dag de kalender volgt tot het 24 december is. Dus 24 unieke biertjes in een mooie box.


5. Kan ik korting krijgen bij het kopen van de bier adventskalender?

De meeste bier adventskalender kan je met vroegboekkorting kopen. Wel moet je dan natuurlijk even wachten voordat je de bier adventskalender binnen hebt. Het wachten wordt beloond door een leuke korting. Deze korting is verschillend en kan oplopen tot 25% van de bierbox, mits je er snel genoeg bij bent!


6. Hoe werkt een bier adventskalender

Een bier adventskalender is een kalender waarbij je vanaf 1 december elke dag een exclusief biertje uit de box tovert om zo leuke nieuwe biertjes uit te proberen tot aan kerst. Er zijn verschillende bier adventskalenders. Bij sommige bier adventskalenders openen je vanaf 1 december elke dag een luikje uit de box om een nieuw biertje te pakken. Bij andere bier adventskalender zit er een spelelement aan vast. In dit artikel ontvang je per bierbox hoe het werkt. Maar wees gerust elke adventskalender is te openen! ;)

 






Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page