top of page

Geweldig geschenkidee: Bier cadeau geven met een bierpakket

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023



Binnenkort een verjaardag of jubileumfeestje op de planning? En nog op zoek naar een leuk cadeau? Dan is het altijd weer een uitdaging om een geschenk te verzinnen waar iemand echt iets aan heeft. Het perfecte presentje is natuurlijk iets dat de jarige of jubilaris doet denken aan die gezellige momenten samen met jou. Denk daarom eens aan een bierpakket!


Een bierpakket is ideaal voor je voetbalvrienden waarmee je een pilsje pakt na de wedstrijd. Of juist voor die maat waarmee je een goed gesprek hebt onder genot van een speciaalbiertje. Bier cadeaus zijn beschikbaar in veel verschillende vormen. Ik heb de verschillende manieren waarop je een bierpakket cadeau kan doen voor je uitgezocht. Dus lees snel verder!

 

Een bierpakket voor elke gelegenheid


Bij het geven van een cadeau wil je natuurlijk het liefst iets persoonlijks geven. Een beetje luxe, zonder dat het enorm duur is. Als jij je vrienden een beetje kent, weet je wel wat hun favoriete biertje is. Jullie proosten ten slotte vaak genoeg op en met elkaar, maar ook op een leuke avond of een gewonnen wedstrijd. Is een fris pilsje favoriet of toch liever een zwaarder, donker biertje? Laat iemand graag het bier bezorgen per krat? Of kan die ene vriendin intens genieten van een enkel luxe speciaalbiertje?


 

Wanneer geef je een bierpakket?


Wat de biervoorkeur ook is: biercadeautjes zijn ontzettend leuk en kunnen zo groot of klein zijn als je zelf wilt. Daardoor is het voor elke gelegenheid passend! Het is in ieder geval zeker dat bij een verjaardag bier hoort, maar wanneer kan je nog meer bier cadeau geven?


  • Als vrijgezellengeschenk op een bachelor party;

  • Bij een verhuizing om te proosten na het neerzetten van de laatste doos;

  • Voor een jubileum, van bijvoorbeeld het werk;

  • Als trouwcadeau als je originele huwelijkscadeaus voor vrienden zoekt;

  • Op Vader- of Moederdag, om je ouders even in het zonnetje te zetten;

  • Met de feestdagen als Sinterklaas surprise of onder de kerstboom.


Zelfs bij een babyshower is het mogelijk om iemand te verrassen door een bierpakket cadeau te doen: kies dan wel voor luxe alcoholvrije bierpakketten. Met biercadeaus geef je een feestelijk proostmoment aan die fijne collega of goede vriend. Het is weer eens wat anders dan een bosje bloemen of een paar sokken, omdat je niets anders kon verzinnen.



Let op: je komt natuurlijk niet weg met een sneue sixpack uit de supermarkt. Het gaat erom dat je zowel in de verpakking als de inhoud zorgt voor luxe. Hoe je dat doet? Gewoon: kant en klaar feestelijk ingepakt bier online bestellen! Dat is wel zo makkelijk. Daarom adviseer ik de bier cadeaus van Greetz en Beerwulf!

 

Verschillende soorten luxe biercadeaus


Biercadeaus zijn er in verschillende vormen en maten. Dus doe je een bierpakket cadeau, dan loont het de moeite om even na te gaan hoe uitgebreid je cadeau mag zijn. Een klein bierpakket om je waardering te laten blijken? Dan is er bijvoorbeeld een Best of Belgium setje van drie heerlijke Belgische biertjes waar je jouw vrienden echt heel blij mee maakt.


Om de feestdagen in te luiden kan je iemand heel blij maken met een bier adventskalender. Elke dag een biertje onderweg naar Kerst, dat is nog eens goed voorbereid de feestdagen ingaan! De leukste bier adventskalenders vind je in mijn top 10 adventskalenders voor mannen! Wil je liever een feestje in een doos laten bezorgen? Dan is de Borrel Bierbox ideaal. Met verschillende pilsjes, lekkere snacks en zelfs een Bier Quiz geef je echt een gezellige avond cadeau. Onbetaalbaar!

 

Het overzicht van bierpakketten


Er is dus ontzettend veel mogelijk met de variatie aan bierpakketten op de markt. Zie je door de bieren het pakket niet meer? Hier heb ik alle biercadeaus voor je op een rijtje gezet:

  • Extra grote flessen speciaalbier, zoals Palm en Duvel;

  • Kleine bierpakketten van drie tot vijf flesjes of blikjes met bijzondere smaken;

  • Biercadeaus inclusief mooi bierglas;

  • Bierproeverij voor een avondje scores uitdelen;

  • Bier adventskalender om 24 dagen te genieten;

  • Biercadeautje met gepersonaliseerd label;

  • Alcoholvrije bierpakketten, want bier is voor iedereen;

  • Grote bier cadeaus met 12 tot 16 verschillende biertjes.

 

Speciaalbier pakket


De meeste bierpakketten bestaan uit luxe bieren met een bepaald thema, zoals Belgisch bier of van een bepaalde brouwerij. Als je een bierkenner in je vriendenkring hebt die zweert bij luxe en onbekende speciaalbiertjes, dan zal je diegene echt een plezier doen met een speciaalbier pakket.

Zeker als een bepaalde brouwerij favoriet is, kan je alle kanten op met een bier cadeau. Met het bierpakket van Brouwerij ‘t IJ proef je bijvoorbeeld zes verschillende IJbieren.


Ook een topper is het bierkistje van La Chouffe, waarin je ook een origineel La Chouffe glas vindt. Dan schenk je direct in stijl je kabouterbiertje in. Beter kan niet.

 


Grote biercadeaus


Een bier cadeau kan zo simpel zijn als een enkele fles in feestelijk groot formaat. Maar ook wanneer je echt wilt uitpakken, zijn er prachtige bier cadeaus te vinden. Een populair bier cadeau is het grote bierpakket van Beerwulf. Met wel 12 verschillende smaken is dat voor zelfs de meest doorgewinterde bierfan iets nieuws om te ontdekken.


Ook het Bierproeverij Pakket is favoriet onder echte bierliefhebbers. Met blind gelabelde flesjes en een scoreblok zorg je voor een serieus avondje bier proeven, waarbij ook flink gelachen mag worden. Aan het eind van de avond open je de antwoordenvelop en check je wie de beste score heeft. Wie heeft de meeste biertjes herkend? Voor de winnaar mag je uiteraard (nog) een lekker biertje inschenken.


 

Persoonlijk verjaardag bier


Wil je een bijzonder biercadeautje geven? Dan is het leuk om gepersonaliseerd bier cadeau te doen. Voor een persoonlijke touch kan je bij Greetz of YourSurprise eenvoudig een eigen ontwerp toevoegen aan je biercadeau. Zo bedruk je een label met een foto, zodat jouw vriend op zijn verjaardag uit een fles met een eigen etiket drinkt. Of feliciteer iemand op een bijzondere manier door een bierkistje met een persoonlijke boodschap toe te sturen. Bij YourSurprise graveer je zelfs een bierglas met naam. Ontzettend gaaf om cadeau te krijgen!


 

Bierpakket voordelen: geef genieten cadeau


Je merkt het misschien al, ik zou zelf ook wel graag zo’n mooi bierpakket cadeau willen krijgen. Gezellig proosten met je vrienden: iets mooiers is er bijna niet. Ideaal voor een feestje of als troost, en extra leuk met een persoonlijke boodschap erbij. Waarom moet je kiezen voor een bierpakket als geschenk? Ik heb de voordelen hieronder voor je opgesomd:


  • Uniek cadeau;

  • Bijzondere combinaties;

  • Betrouwbare bezorging;

  • Ontdek nieuwe smaken of geniet van een favoriet biertje;

  • Geschikt voor elke gelegenheid;

  • Makkelijk en snel bezorgd.

 

Bier online bestellen


Of je nu een bierpakket persoonlijk overhandigt of je wilt iemand verrassen en je laat bier bezorgen: bier online bestellen is ontzettend makkelijk en scheelt jou weer een tripje naar de winkel. De leukste bierpakketten vind je online bij Greetz, YourSurprise en Beerwulf, waar bier online bestellen ook nog eens snel geregeld is. Enorm handig als je binnenkort nog ergens een cadeautje voor moet regelen.


Hoe het werkt: maak een keuze uit het ruime assortiment. Wil je het bier cadeau een persoonlijk tintje geven? Dan kies je bij Greetz voor een passend ontwerp voor op het etiket. Vul je gegevens in en beslis waar je het bierpakket wil laten bezorgen. Kan je zelf niet naar het afscheid van een collega of ben je ziek en moet je een verjaardag overslaan? Geen probleem, want bier bezorgen is makkelijker dan ooit. Betaal snel en veilig online en klaar ben je!

 

Bierpakket met korting


Zoek je een bierpakket met korting? Dan is het altijd een goed idee om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Beerwulf en YourSurprise. Zo blijf je op de hoogte van de beste deals en nieuwste bierpakketten. Bij Beerwulf worden de biercadeaus ook nog eens gratis bezorgd, dus dat voordeel heb je al binnen. Ook heeft Beerwulf altijd leuke aanbiedingen staan op de SALE pagina.


Voor een bier cadeau met korting bij Greetz kan je het beste een account aanmaken, als je dat nog niet hebt. Ik verzend verjaardagskaarten en cadeaus voor verschillende gelegenheden vaak via Greetz. En dan spaar ik automatisch punten waarmee ik korting krijg op een volgende verzending. Ook krijg je regelmatig kortingscodes of een leuke aanbieding in je inbox, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

 

Meest gestelde vragen over het bierpakket


1. Wat voor bierpakket bestellen bij Greetz?


Bij Greetz kan je terecht voor verschillende biercadeaus. Van een extra grote fles van iemands favoriete bier met gepersonaliseerd label, tot een bierproeverij waarbij de inhoud een verrassing is. Kan je niet kiezen uit het ruime aanbod? Check dan even bij de beoogde ontvanger wat voor bier hij of zij lekker vindt. Of kies juist voor een bierpakket met veel verschillende soorten bier. Dan zit er altijd iets bij dat lekker is en wie weet ontdekt de ontvanger wel een nieuwe favoriet.


2. Wat zit er in een bierpakket van Beerwulf?


Bij Beerwulf heb je de keuze uit verschillende bierpakketten. Zo drink je met het Koning Bierpakket (ideaal voor Koningsdag!) lichte pilsjes uit eigen land en kies je met het World of Beers Bierpakket voor minder bekende bieren van over de hele wereld. Ook kan je kiezen voor een box die echt bij je smaak aansluit, bijvoorbeeld met het Trappist en Abdij Bierpakket. De inhoud van een bierpakket kan wel eens wisselen, dus ik raad je aan om op de site te kijken wat de actuele inhoud van de bierpakketten is.


3. Welk bier koop je bij YourSurprise?


Bij YourSurprise heb je volop keuze om je perfecte bierpakket met naam, tekst en/of foto samen te stellen. Je kunt kiezen uit een verzameling van 5 verschillende speciaalbieren. Of je kunt kiezen voor één grote fles bier met bierglas. Alles is bij YourSurprise te personaliseren. Van het flesje bier, de verpakking tot het glas. Daarnaast kies je zelf voor de gewenst biertjes, Nederlands bier, Belgisch bier, Duits bier, Internationaal bier, verzameling Trappist bier of bijvoorbeeld alcoholvrij? Je kunt je cadeau zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Op de website van YourSurprise vind je een totaaloverzicht van de verschillende bierpakketten.

 



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page