top of page

18x scheurkalender 2024: Het leukste cadeautje voor elke dag!


proosten nieuwjaar

De tijd vliegt voorbij! Voordat je het weet staat de kerstboom weer in de woonkamer en ben je druk in de weer met het inpakken van cadeautjes voor je vrienden en familie. Er is één geschenk dat het hele jaar door voor een een vrolijk begin van de dag zorgt en dat is: de scheurkalender. Een klein cadeau met groots effect. Of het nu gaat om inspirerende quotes, voetbalweetjes, Formule 1-insiders, raadsels, quizzen, of gewoon een vleugje humor voor elke dag, een scheurkalender brengt dagelijks een beetje vreugde.


Inhoudsopgave

 

Wat is een scheurkalender?

Voordat we verder gaan, eerst het antwoord op de vraag: Wat is een scheurkalender? Een scheurkalender is een kalender waarbij je de elke dag kunt afscheuren als deze voorbij is. De scheurkalenders hebben vaak een bepaald thema. Zoals spiritualiteit, leuke weetjes, grappige cartoons, mooie spreuken of gericht op een bepaalde sport. Bekende scheurkalenders zijn de scheurkalenders van Omdenken of Fokke en Sukke, maar ook de Flow of Happiness scheurkalender zie je steeds populairder worden. Een scheurkalender geef je het liefste voor 1 januari zodat de eerste dag direct kan worden afgescheurd! :)


 

Scheurkalender als cadeau

Wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau ergens in de laatste maanden van het jaar dan is de scheurkalender een perfect cadeau. Of je het nu als kerstcadeau geeft, sinterklaascadeau of voor een verjaardag wilt geven. De scheurkalender is een cadeau wat niet perse gericht is op de feestdagen, je kunt de scheurkalender geven wanneer je wilt. Het is natuurlijk wel handig om deze aan het einde van het jaar te geven voor het nieuwe jaar, zodat de ontvanger er het hele jaar van kan genieten. Juist om deze reden kan het ook een zeer geschikt kerstcadeau zijn.


Wie wil jij een heel jaar lang, elke dag een shot positiviteit, een raadsel, quiz, grap of cartoon geven?. Het is leuk om een scheurkalender te geven waar diegene echt iets aan heeft. Dus tover een lach op het gezicht van je vriend of vriendin door bijvoorbeeld de scheurkalender van RUMAG cadeau te geven. Of zorg voor elke dag inspiratie op bijvoorbeeld spiritueel vlak. Scheurkalenders zijn ontzettend leuke cadeautjes, voor een ander of voor jezelf. En het leuke is, ze zijn verkrijgbaar voor een klein prijsje!

 

Welke verschillende soorten scheurkalenders zijn er 2024

Er zijn veel verschillende soorten scheurkalenders voor 2024 verkrijgbaar. Verschillende thema´s, verschillende prijsklassen en scheurkalenders gericht op mannen, vrouwen en kinderen. Om jou duidelijkheid te geven heb ik de verschillende thema´s op een tij gezet.


 

Spirituele scheurkalender; Tips en wijsheden voor elke dag

Wanneer je kiest voor een spirituele scheurkalender dan krijg je elke dag tips en wijsheden voor je dagelijks leven. Veel spirituele scheurkalenders zijn gebaseerd op de levenslessen uit het oosten. Maar ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld een maankalender of mindfulness scheurkalender. Lees maar mee!

 

#1 Spirituele scheurkalender: Flow Scheurkalender 2024 - Slow life-scheurkalender

Flow Scheurkalender 2024

Ben je op zoek naar een scheurkalender voor 2024? Dan is de Flow Scheurkalender echt iets voor jou! Deze inspirerende scheurkalender biedt dagelijks inzichten en quotes van bijzondere vrouwen, die je helpen om de kracht in jezelf te ontdekken. De Slow life-scheurkalender biedt daarentegen dagelijks momenten van rust met tips en illustraties, alsook de Slow Sunday Sudoku op zondag. Of je nu op zoek bent naar praktische levenslessen of gewoon wat dagelijkse inspiratie, met deze scheurkalenders sla je never mis. Bestel nu jouw scheurkalender en maak van 2024 een jaar vol succes en zelfontdekking!



 

#2 Spirituele scheurkalender: Happinez Scheurkalender 2024

Happinez Scheurkalender 2024

De Happinez scheurkalender 2024 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar dagelijkse inspiratie en spiritualiteit. Met toegankelijke teksten van denkers en schrijvers uit verschillende delen van de wereld, biedt deze scheurkalender een mooie selectie van uiteenlopende wijsheden. Of je nu geïnspireerd wilt worden door het daoïsme, boeddhisme, hindoeïsme, islam, soefisme, jodendom, christendom, natuurgodsdiensten of Advaita Vedanta, deze scheurkalender heeft het allemaal. Het compacte formaat van 13x19 cm maakt deze scheurkalender perfect voor op het bureau, in de keuken of in de woonkamer. Ontdek elke dag een nieuwe wijsheid en verrijk jezelf met deze prachtige scheurkalender!



 

#3 Spirituele scheurkalender: Mindfulness Scheurkalender 2024

Mindfulness scheurkalender 2024

Ben je op zoek naar een scheurkalender die inspiratie biedt voor het hele jaar? Dan is de scheurkalender met spreuken uit het Oosten zeker iets voor jou! Deze scheurkalender is gevuld met wijsheden van Boeddha en andere Oosterse denkers die je aanmoedigen om vanuit kracht en wijsheid om te gaan met alles wat het leven je brengt. Elke dag scheur je een nieuwe pagina af en word je geïnspireerd door een nieuwe spreuk of les. De scheurkalender is niet alleen praktisch, maar ook mooi vormgegeven en een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Scheur dus snel de eerste pagina af en laat je het hele jaar door inspireren!




 

#4 Spirituele scheurkalender: Mindfulness & feel good 2024


Mindfulness en feel good scheurkalender

Ben je op zoek naar een scheurkalender die jou iedere dag inspireert en motiveert? Dan is deze feel good scheurkalender perfect voor jou! Met deze scheurkalender krijg jij dagelijks een gezonde tip waarmee je een gelukkig en gezond leven kunt leiden. De kalender heeft een stevige kwaliteit en is gemakkelijk op te hangen aan de gaten bovenin. Het perfecte cadeau voor iemand anders of gewoon voor jezelf! Ervaar hoe deze scheurkalender een lach op jouw gezicht tovert en een fijn en inspirerend gevoel geeft. Wacht niet en bestel nu deze fantastische scheurkalender voor een gezond en gelukkig leven!




 

#5 Spirituele scheurkalender: Scheurkalender 2024 Rust in je hoofd


Rust in je hoofd scheurkalender 2024

Op zoek naar meer ontspanning in je dagelijks leven? Dan is deze scheurkalender de perfecte oplossing! De handige scheurgaten zorgen ervoor dat je iedere dag weer kunt genieten van nieuwe tips en verrassende inzichten. Bovendien staat deze kalender vol met praktische tips en adviezen om je stressniveau te verlagen en je geluksgevoel te vergroten. Het formaat van de scheurkalender maakt het ook nog eens heel gemakkelijk om mee te nemen, zodat je altijd je dag met een positieve quote of inspirerende gedachte kunt beginnen. Bestel deze scheurkalender vandaag nog en ervaar zelf al het plezier dat het oplevert!



 

De grappigste scheurkalenders op een rij

Kies voor een scheurkalender met humor. Ben jij van de grappige quotes zoals Rumag of de Omdenken scheurkalender? Of ben je meer gek van cartoons zoals Peters Zeurkalender of ben je echt van de droge humor? Dan is de scheurkalender van Evert Kwok echt voor jou. De grappigste scheurkalender van 2024 kies jij zelf! Voor jou heb ik mijn top 5 op een rij gezet. Lees maar mee!

 

#1 Grappige scheurkalender: Omdenken Scheurkalender 2024

Omdenken scheurkalender 2024

Op zoek naar een scheurkalender die echt anders is dan alle andere? Zoek niet verder! De Omdenken Scheurkalender 2024 zit vol met inspirerende spreuken, grappige verhalen en uitdagende vragen die je aan het denken zetten. Het is de perfecte manier om elke dag met een frisse blik te beginnen en anders te kijken naar de wereld om je heen. En met 366 quotes heb je ook nog eens een extra dag om te genieten van deze fantastische scheurkalender! Beste cadeau aan jezelf? Check. Verandering gegarandeerd? Check. Ongeëvenaarde scheurplezier? Dubbelcheck! Bestel de Omdenken Scheurkalender 2024 vandaag nog en laat je inspireren en uitdagen door deze unieke scheurkalender.


 

#2 Grappige scheurkalender: Kakhiel scheurkalender 2024

Kakhiel Scheurkalender 2024

Vet domme moppen voor Valentijn, Kerstmis en elke andere dag van het jaar? Zoek niet verder. Wegens overdonderend succes staat Kakhiel net zoals vorig jaar weer klaar om je timemanagement én je levenskwaliteit te verbeteren. Dankzij de scheurkalender van Kakhiel komt er een einde aan al die knorrige ochtenden. En het is nog leerzaam ook. Wist jij bijvoorbeeld dat 24 januari Pindakaasdag is, of 2 september Roodharigendag? Met deze scheurkalender ga je gegarandeerd goede tijden tegemoet. Fijn jaar nog. Haha, doei!



 

#3 Grappige scheurkalender: Fokke & Sukke Scheurkalender 2024

Fokke en Sukke Scheurkalender 2024

Op zoek naar een leuke en grappige scheurkalender voor het komende jaar? Dan is de Fokke en Sukke Scheurkalender 2024 echt iets voor jou! Deze scheurkalender is gevuld met de leukste cartoons van het trio Reid, Geleijnse & Van Tol, die onder andere verschijnen in NRC, EPPO en Rendement. Bovendien bevat de kalender veel nooit eerder gepubliceerde cartoons, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van nieuwe humoristische afbeeldingen. Het compacte formaat van 190 x 131 x 32 mm maakt het ideaal als cadeau voor vrienden, familie of collega's. Met deze scheurkalender begin je elke dag met een glimlach op je gezicht en kijk je altijd uit naar de volgende aflevering. Scheurkalender om te lachen, dat is toch het mooiste wat er is? Bestel de Fokke en Sukke Scheurkalender 2024 nu en zorg ervoor dat je het nieuwe jaar in stijl begint!



 

#4 Grappige scheurkalender: Donald Duck Scheurkalender 2024


Donald Duck Scheurkalender 2024

De Donald Duck scheurkalender is de must-have kalender voor alle fans van Duckstad en zijn inwoners. Elke dag van het jaar begin je met een knotsgek stripje over Donald, zijn neefjes, oom Dagobert, Katrien en nog veel meer bekende figuren. En daar blijft het niet bij! Deze scheurkalender bevat ook prijsvragen waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Het wordt een jaar vol plezier en lachen met de kleurrijke strips van Donald Duck. Of je nu wachtend op de trein bent of luncht op kantoor, de scheurkalender is altijd bij de hand om je dag helemaal op te fleuren! Met de Donald Duck scheurkalender 2024 wordt elke dag een feestje.



 

#5 Grappige scheurkalender: Peter's Scheurkalender 2024


Peters zeurkalender 2024

Op zoek naar de leukste scheurkalender van dit jaar? Zoek dan niet verder dan Peter's Zeurkalender! Deze scheurkalender bevat dagelijks een hilarische cartoon van Peter van Straaten om de dag mee te beginnen met een flinke dosis humor. De scheurkalender heeft een handig formaat van 13 x 18 cm en is daarom gemakkelijk mee te nemen. Met deze scheurkalender wordt het scheuren van de dagen een plezierige activiteit en is het elke dag weer een verrassing wat voor grappige afbeelding er op je te wachten staat. Bestel nu jouw exemplaar van Peter's Zeurkalender en geniet elke dag opnieuw van een lachwekkende start van je dag!



 

Scheurkalender voor kinderen;

Wanneer kinderen kunnen lezen, is het ontzettend leuk om het lezen te bevorderen. Uitermate geschikt hiervoor is de scheurkalender. Kies voor een leuke moppen scheurkalender voor de kleine moppentopper. Of beleef dagelijks de avonturen met de scheurkalender van Freek Vonk.

 

#1 Scheurkalender voor kinderen: Scheurkalender 2024 Fun4kids

Scheurkalender 4Kids

Ben je op zoek naar een toffe scheurkalender voor kinderen? Zoek niet verder! Deze scheurkalender zit namelijk boordevol grappige moppen, uitdagende puzzels en leerzame tips. Met een scheurkalender als deze hebben kinderen iedere dag weer iets om naar uit te kijken. Het afgescheurde blad kan makkelijk opgehangen worden aan de gaten bovenin. Deze scheurkalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor een vriendje of vriendinnetje. Wacht niet langer en bestel nu deze geweldige scheurkalender voor kinderen!


 


#2 Scheurkalender voor kinderen: Scheurkalender 2024 - De leukste moppen voor kinderen

Scheurkalender voor kinderen moppen

De Scheurkalender 2024 - Moppen voor kinderen is een must-have voor elke ouder met kinderen die van lachen houden! Deze scheurkalender bevat de leukste moppen en grappen die speciaal voor kinderen zijn geselecteerd en is ideaal om de dagelijkse routine op te fleuren. Het formaat van 18x13 cm maakt het compact genoeg om op een bureau of in de keuken te plaatsen, terwijl het makkelijk afscheurbare papier zorgt voor dagelijkse verassing. Met deze scheurkalender in huis is er gegarandeerd plezier voor het hele gezin. Plus, het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen en feestdagen. Aarzel niet en bestel de Scheurkalender 2024 - Moppen voor kinderen vandaag nog!



 

#3 Scheurkalender voor kinderen: Freeks Scheurkalender dieren

Freeks scheurkalender 2023

Ben jij ook zo gek op dieren en op zoek naar een scheurkalender vol avontuur? Dan is Freek Vonk de scheurkalender voor jou! Freek neemt je mee op reis langs de meest bijzondere dieren uit alle hoeken van de wereld. Maar het is niet alleen 365 dagen lang genieten van de mooiste foto's. Het zit ook nog eens bomvol weetjes, puzzels, quizzen en grappige moppen over onze vrienden uit het dierenrijk. Zo leer je elke dag weer iets nieuws over de natuur en zorg je voor een dagelijkse portie humor. Met Freeks scheurkalender heb je altijd wat te doen en valt er elke dag iets te ontdekken. Mis deze kans niet en bestel hem vandaag nog!




 

Scheurkalender met kennis en weetjes: Leer dagelijks iets bij in 2024

Ben jij van de feitjes en weetjes? Of ken jij iemand die gek is op een pubquiz of quizzen in het algemeen? Een perfect cadeau voor jezelf of iemand anders die graag alles wilt weten is dan zeker één van de scheurkalenders waarbij je nog meer leert. In 2024 elke dag iets nieuws leren? Bestel dan snel één van deze leuke scheurkalenders,

 

#1 Scheurkalender met kennis en weetjes: Quest scheurkalender 2024

Quest Scheurkalender 2024

Als je op zoek bent naar een leuke en leerzame scheurkalender, dan is de Quest Scheurkalender absoluut een aanrader. Elke dag krijg je een nieuwe fascinerende vraag voorgeschoteld, waarvan je het antwoord kunt vinden door simpelweg een bladzijde af te scheuren. Of je nu geïnteresseerd bent in wetenschap, geschiedenis of gewoonweg leuke weetjes, deze scheurkalender heeft voor ieder wat wils. Wist je bijvoorbeeld dat nicotinepleisters niet alleen voor rokers zijn? Of dat sommige dieren ervoor kiezen om kinderloos te blijven? Met de Quest Scheurkalender leer je elke dag weer iets nieuws. Koop hem nu en word in 2024 een echte scheurkalender-expert!


 

#2 Scheurkalender met kennis en weetjes: National Geographic scheurkalender 2024

National Geographic Scheurkalender

Op zoek naar een scheurkalender die je laat wegdromen naar avontuurlijke bestemmingen en verbluffende natuurfenomenen? De National Geographic Scheurkalender 2024 is absoluut een must-have voor iedereen die van reizen en fotografie houdt. Deze scheurkalender biedt een jaar lang dagelijkse inspiratie met de mooiste foto's van National Geographic's wereldwijde fotowedstrijd. Ontdek elke dag weer bijzondere mensen, dieren en landschappen, vastgelegd op alle uithoeken van onze planeet. Verfraai elke dag van het jaar met een scheurkalender die je meeneemt op een reis om de wereld, en deel deze unieke ervaring met alle natuurliefhebbers om je heen. Bestel nu jouw National Geographic Scheurkalender 2024!



 

#3 Scheurkalender met kennis en weetjes: Wist je dat? 2024

Wist je dat? Scheurkalender 2024

Op zoek naar de perfecte scheurkalender voor het jaar 2024? Zoek niet verder! Deze scheurkalender is gevuld met geweldige en interessante feiten die je nog nooit eerder hebt gehoord. Ontdek elke dag nieuwe feitjes over geschiedenis, wetenschap, technologie en nog veel meer! Het beste van alles is dat je elke dag een velletje kan afscheuren en een nieuwe leuke feitje kunt ontdekken. Deze scheurkalender is perfect voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van nieuwe en nuttige weetjes en informatie, en het zal zeker een geweldige aanvulling zijn op jouw dagelijkse routine! Bestel nu jouw scheurkalender van 2024, en laat het leren beginnen!


 

#4 Scheurkalender met kennis en weetjes: Scheurkalender Pubquiz 2024

Scheurkalender pubquiz 2024

Deze scheurkalender is dé must-have voor quizfanaten die niet dagelijks naar de kroeg gaan, maar wel van een uitdaging houden. Met 365 verrassende en gevarieerde quizvragen is er voor elk wat wils! Elke dag scheur je gemakkelijk een nieuw blaadje af langs de perforatierand en word je opnieuw getrakteerd op een interessante quizvraag. De kalender is voorzien van gaten bovenin, zodat je het gemakkelijk kunt ophangen en nooit zult missen. Deze scheurkalender is het perfecte cadeau voor zowel jezelf als voor vrienden of familie die van quizzen houden. Met deze scheurkalender blijf je het hele jaar door scherp en leer je elke dag iets nieuws. Koop hem nu en geniet van de beste quizvragen!


 

#5 Scheurkalender met kennis en weetjes: Braintraining 2024

Braintraining 2024

Als je op zoek bent naar de ultieme breintraining, dan is de Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2024 het perfecte product voor jou! Deze scheurkalender biedt dagelijks interessante breinbrekers op verschillende niveau's, waardoor het geschikt is voor jong en oud. De scheurkalender behandelt verschillende breinactiviteiten zoals inzicht, taal, rekenen, topografie en geheugen. Er is voor iedere dag iets nieuws, variërend van een puzzel waarbij je inzicht nodig hebt tot populaire breinbrekers. Als kers op de taart biedt de scheurkalender een unieke code waarmee je gratis puzzelwandelingen door 30 steden kunt krijgen. Bovendien geeft de code recht op kortingen tot 50% op tickets voor pretparken, dierentuinen, rondvaarten, musea en meer. De Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2024 is niet alleen leuk, maar ook budgetvriendelijk en educatief! Bestel de scheurkalender snel voordat hij uitverkocht raakt.


 

Scheurkalender kopen?

In een wereld die soms zo snel lijkt te draaien, biedt een scheurkalender een dagelijkse dosis positiviteit, kennis, of gewoon een welgeplaatste glimlach. Of je het nu cadeau geeft tijdens de feestdagen, een verjaardag, of gewoon zomaar, het is een geschenk dat altijd welkom is.


Met een scala aan thema's, prijsklassen en kalenders voor mannen, vrouwen en kinderen, is er voor ieder wat wils in 2024. Van spirituele inzichten tot humoristische noten en van kindvriendelijke versies tot kalenders vol weetjes, er is een scheurkalender voor elke smaak en voor elke dag van het jaar. Verras jezelf of een dierbare met een scheurkalender en laat elke dag een nieuwe verrassing zijn.

 

Meest gestelde vragen over de Scheurkalender

Meest gestelde vragen over de Scheurkalender je er een aanschaft, voor jezelf of als cadeau? Lees hier dan de meest gestelde vragen.


1. Wanneer geef je een scheurkalender cadeau?

Een scheurkalender is het ideale cadeau in de maanden voor december, omdat je de scheurkalender start op 1 januari 2024. Je koopt de scheurkalender namelijk altijd per jaar. Je start altijd op 1 januari. Ken je iemand die jarig is in september, oktober of november en altijd alles wilt weten? Dan hoef jij geen moeite te doen om een passend presentje te verzinnen. Kies dan één van de scheurkalenders vol kennis en weetjes. Of stuurt je vriend of vriendin altijd de memes door van Kakhiel? Geef dan de kakhiel scheurkalender cadau. Dan krijg je vast dagelijks een portie humor doorgestuurd! Voor iedereen is de perfect scheurkalender te vinden. Een ander goed moment is in de weken voor Sinterklaas op 5 december. Wat te denken van een schoencadeautje?


2. Zijn scheurkalenders duur?


De scheurkalenders zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Je kan echt al een leuke scheurkalender bestellen vanaf € 9,99. Dat is nog eens een leuk cadeautje voor een schappelijke prijs.

3. Kan ik van tevoren zien hoe de scheurkalender er van binnen uitziet?

Wanneer je een scheurkalender koopt dan kan je van tevoren op de website vaak een aantal pagina's van de scheurkalender zien. Als je er één kiest van je favoriete cartoon of quotes dan weet je vaak al hoe de scheurkalender eruit ziet. Via de links in dit artikel wordt je doorverwezen naar de desbetreffende scheurkalender, zodat je ook kunt zien of je een inzageoptie hebt.

4. Kan ik korting krijgen bij het kopen van de scheurkalender?


De meeste bier scheurkalenders zijn vanaf september te bestellen via de webshops. Omdat de scheurkalenders starten vanaf 1 januari kan je vaak vanaf maart/april de scheurkalender met korting kopen in de webshops. Wel heb je natuurlijk de kans dat een groot gedeelte is uitverkocht. De hardlopers kunnen zo maar einde van het jaar op zijn. En je betaalt dan wel minder, maar je hebt er ook maanden minder plezier van. Omdat je pas later kunt starten. De vraag is dan natuurlijk, is dat het waard?

 


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page