top of page

Gepersonaliseerd cadeau: origineel en persoonlijk!



Wil je een cadeautje geven met nét die extra persoonlijke touch? Niet een standaard cadeautje zoals een cadeaubon of bosje bloemen? Dan is een gepersonaliseerd cadeautje de oplossing. Een gepersonaliseerd cadeau is ideaal als kraamcadeau met naam van de baby, een huwelijkscadeau voor vrienden of een romantisch geschenk voor je partner. Met een eigen naam, tekst of foto kan je een standaard cadeau heel makkelijk omtoveren tot een origineel cadeau voor vele gelegenheden!


Een aantal jaren geleden dacht je misschien - wanneer je het over een gepersonaliseerd cadeau had - aan een mok met een foto, een muismat met een tekst of een t-shirt met een naam. Deze mogelijkheden zijn er nog steeds maar er zijn vele opties bijgekomen. Inmiddels zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je een cadeau wilt geven aan je moeder, oma, zwangere vriendin of collega die weg gaat, met een gepersonaliseerd cadeau scoor je altijd punten. Je laat zien dat je net dat beetje extra aandacht aan het cadeau hebt besteed en er zitten gewoon echt hartstikke leuke cadeaus bij!


Gepersonaliseerd cadeau voor elke gelegenheid

In dit artikel geef ik je leuke tips over gepersonaliseerde cadeaus voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast vergeet ik ook onze trouwe viervoeters niet! Voor vele feestelijke gebeurtenissen is een cadeau met foto of een cadeau met naam, eigenlijk gewoon het leukste cadeau. Bij een huwelijk, geboorte of het behalen van een bepaalde leeftijd is een gepersonaliseerd cadeau echt een cadeau wat er eigenlijk gewoon bij hoort. De grote vraag is alleen voor welk cadeau kies jij? Laat je verrassen door alle mogelijkheden die er op dit moment zijn.


Natuurlijk geef je niet voor elke gelegenheid hetzelfde cadeau. Want een babybadjas met naam is natuurlijk niet handig om te versturen aan je schoonmoeder ;) Om deze reden heb ik verschillende gelegenheden onder elkaar gezet met een aantal leuke cadeau-ideeën. Via de links in dit artikel kom je ook bij andere artikelen uit waar ik de leukste cadeau-ideeën voor je heb verzameld.


Gepersonaliseerd cadeau verjaardag

Wanneer iemand de bijzondere leeftijd van 18 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar of 65 jaar bereikt dan is dit een mooi moment om extra bij stil te zijn. Een gepersonaliseerd cadeau is een leuk cadeau om voor een verjaardag te geven. Kies bijvoorbeeld voor een mooie armbandje met persoonlijke boodschap, zijn of haar favoriete drankje bedrukt met een leuke foto van jullie samen of een gepersonaliseerd cadeaupakket. Je kunt ook makkelijk een cadeautje per post laten versturen met een persoonlijke boodschap.

 

Wijnpakket met gepersonaliseerde kist

Wil jij een echte wijnliefhebber verrassen met een uniek cadeau? Dan is een wijnpakket wat je zoekt. Of je nu van rode wijn, witte wijn of rosé wijn houdt, jij kunt diverse wijnen combineren in het wijnpakket! Maak dit cadeau extra uniek door het etiket van de fles wijn of de houten geschenkdoos zelf te ontwerpen.



 

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

Kerstcadeaus zijn er om weer even stil te staan bij de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Je familieleden en je vrienden. Kerst is de tijd om extra tijd in te plannen met de mensen die je liefhebt en voor deze mensen een mooi geschenk te kopen. Aan het einde van het jaar komt het nieuwe jaar steeds dichterbij, een ideaal moment om bijvoorbeeld een gepersonaliseerde kalender te geven aan je moeder of oma. Ook zijn er voor mannen erg leuke gepersonaliseerd kerstcadeaus te ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke bieropener met tekst of foto. of een bier cadeaupakket met naam.

 

Sneeuwbol gepersonaliseerd

Een perfecte wereld in een kleine bol van sneeuw

Geef jouw foto een magische touch door even met je hand te schudden en kijk hoe de sneeuw zachtjes neerdwaalt in jouw gepersonaliseerde Sneeuwbol. Deze unieke manier om jouw foto te laten zien is het hele jaar door een topcadeau om samen van te genieten.




 

Gepersonaliseerd cadeau zwangerschap

Is je beste vriendin, je zus of collega zwanger? Het vieren van een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis. Alles staat in het teken van verandering en heel veel mooie momenten. Het allerleukste is natuurlijk om je zwangere vriendin te verrassen met een gepersonaliseerd cadeau voor de zwangerschap. Naast leuke zwangerschapsdagboeken of zwangerschapskalenders heb je ook enorm leuke gepersonaliseerde cadeaus voor de zwangerschap. Geef een knuffel voor de baby met een eigen tekst, bijvoorbeeld; welcome little one, Sweet like my mommy of een leuke tekst met de achternaam Baby Boy Janssen of Sweet Girl Van Ginkel.

 

Knuffel met eigen tekst

Met een uniek en gepersonaliseerd T-shirt worden deze knuffels snel je trouwste vriend. De knuffels zijn ontzettend zacht en daarom ook het ideale geschenk.




 

Kraamcadeau met naam

Wanneer je op kraamvisite gaat dan is vaak de naam van je new best friend al bekend. Ouders nemen een belangrijke beslissing wanneer ze de uiteindelijke naam of namen voor hun nieuwe kindje kiezen. Een kraamcadeau met naam is dan ook bijzonder, attent en persoonlijk. Verder is het niet alleen geschikt voor baby’s, maar ook leuk voor peuters en kleuters. Kinderen die net beginnen met lezen zullen veel plezier beleven aan het zelf lezen van een gepersonaliseerd boek waarin zij zelf de hoofdpersoon zijn. Omdat de naam vaak lang geheim is gehouden is het natuurlijk ontzettend leuk om een kraamcadeau met naam te geven. Wat dacht je van een babybadjas met naam, een knuffel met naam geborduurd of bedrukt? Een grappig rompertje of mijn favoriet: een mooi zacht rugtasje met geborduurde naam.

 

Rugtasje met naam

Een eigen rugtasje met naam is voor elk kind een geweldig cadeau. Daarnaast is het ontzettend handig voor als je een dagje weg gaat of wanneer het tijd is voor de peuterschool. Een eigen rugtasje is voor elke peuter ontzettend stoer!


Dit mooie zachte rugtasje is een ideaal kraamcadeau. Zonder naam zou dit tasje al ontzettend leuk zijn, maar door dit tasje met naam te personaliseren geef jij misschien wel het leukste kraamcadeau!



 

Gepersonaliseerd geboortecadeau

Het is altijd lastig om een leuk geschenk mee te nemen wanneer je op kraamvisite gaat. Hoewel het bedoeld is voor de pasgeborene, zal het ook bij de ouders in de smaak moeten vallen. Eenvoudig, maar niet te simpel. Een favoriet onder nieuwe ouders is een gepersonaliseerd geboortecadeau. Van rompertjes tot speelgoed: je kan tegenwoordig overal een naam of tekst op laten zetten. Dit kan met een gravure, borduursel, drukwerk of folie. Omdat er zoveel mogelijk is, kan vrijwel elk product een kraamcadeau met naam worden. Lees hier snel verder en ontdek welke producten het meest populair zijn!

 

Happy Horse knuffel met naam

Met dit schattige konijntje geef je een vriend voor het leven. De kleine kan lekker tegen de knuffel aan zitten of liggen, want het konijntje is super zacht! Zo zijn de beste knuffels gegarandeerd. Je kunt de knuffel gemakkelijk laten borduren met naam of geboortedatum.



 

Gepersonaliseerd cadeau huwelijk

Wanneer twee mensen gaan trouwen is dit het moment om een gepersonaliseerd huwelijkscadeau te geven. Vaak wordt de achternaam overgenomen, ideaal om dit mee te nemen in je cadeau. Een gepersonaliseerd naambordje voor bij de deur, bordje met foto om de sleutels op te hangen of een grappige deurmat? Gegraveerde wijn- of theeglazen? Ik heb de leukste X gepersonaliseerde cadeaus huwelijkscadeaus voor je op een rij gezet.


 

Gepersonaliseerde champagneglazen

Proost samen met jouw liefde op nog meer geluk en mooie momenten met een persoonlijk champagneglas. Jij ontwerpt de set glazen namelijk zelf met een naam of tekst. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de datum waarop jullie elkaar hebben ontmoet of jullie trouwdatum.



 

Gepersonaliseerd cadeau voor wie?

Er zijn verschillende gelegenheden maar natuurlijk ook verschillende mensen waar je een gepersonaliseerd cadeau aan kunt geven. Om je wat meer duidelijkheid te geven, hieronder de verschillende personen waar je een gepersonaliseerd cadeautje aan kunt geven.


Gepersonaliseerd cadeau man

Een gepersonaliseerd cadeau vinden voor een man kan soms best een uitdaging zijn, vaak kom je met een cadeau voor een man toch uit op zijn favoriete biertje of iets lekkers om te snaaien. Het kan zoveel leuker! Om deze reden heb ik voor jou de leukste gepersonaliseerde cadeaus voor mannen voor je in een top 10 gezet. Van biercadeaus met naam, glazen met naam, een bbq-schort met eigen tekst, een stoere sleutelhanger met eigen tekst of een bieropener met foto. Kies jij deze keer voor een origineel gepersonaliseerd cadeau? Laat je inspireren door mijn top 10.

 

Stoere leren sleutelhangere met foto

Raakt je vader altijd zijn sleutels kwijt? Of wil je jouw zusje verrassen omdat ze haar rijbewijs heeft gehaald? Maak dan nu een persoonlijke sleutelhanger. Jij ontwerpt hem helemaal zelf met je allermooiste foto. Ook leuk als cadeau bij een housewarming of wanneer een van de (klein)kids uit huis gaat. Maar je kunt de sleutelhanger ook bedrukken met logo. Ideaal voor relaties of andere zakelijke doeleinden. Maar je kunt natuurlijk ook een sleutelhanger voor jezelf maken.


 

Gepersonaliseerd cadeau vrouw

Voor vrouwen zijn veel verschillende cadeaus te verzinnen. Of het nu een verjaardag is of Moederdag. Wanneer je kiest voor een gepersonaliseerd cadeau heb je keuze om te kiezen voor een grappig cadeau, leuk cadeau of misschien wel een luxe cadeau. Wanneer je een cadeau voor een speciale gelegenheid wilt geven of voor een speciale vrouw, dan mag je natuurlijk wel extra uitpakken. Een gepersonaliseerd cadeau kan je zo luxe maken als je zelf wilt. Een uitgebreid cadeaupakket met persoonlijke touch of een mooi armbandje of ander sieraard met een mooie gravure? Een mooie ring met initialen of kies voor het altijd goed cadeau: heerlijke chocolade met een persoonlijke tekst.

 

Theeglas graveren

Is jouw moeder een echte theeleut? Of zit jouw vriendin het liefst lekker op de bank met een dekentje en een theetje. Verras deze lieve mensen dan met een uniek theeglas. Jij ontwerpt hem helemaal zelf met naam of tekst.



 

Gepersonaliseerd cadeau baby

Een gepersonaliseerd cadeau baby is voor de baby een geweldig cadeau. Zijn of haar naam is één van de woorden waar de baby als eerste op zal reageren. Stel je dan eens voor dat je een mooi kinderboek geeft met de naam van de baby? Dit is een cadeau waar je de kersverse ouders en de baby zelf heel veel jaren plezier van zal hebben. Of een mooie houten kinderwagen met naam of houten loopfiets? Dit is direct een mooi item voor de babykamer en vervolgens hartstikke leuk speelgoed. Ook goed voor jaren speelplezier.

 

Kinderboek met naam


Niets is zo leuk als voorgelezen worden. Of toch wel: voorgelezen worden uit een boek waar jij zelf een rol in speelt! Een kinderboek met naam is een ongelofelijk lief persoonlijk cadeau, waar je jaren plezier van hebt. Je kan bij een gepersonaliseerd boek de baby de hoofdrol laten spelen, samen met bijvoorbeeld Woezel en Pip of Bumba. Een uniek boekje doet het altijd goed als kraamcadeau en is een mooie herinnering voor later.



 

Gepersonaliseerd cadeau kind

Wanneer je een mooi gepersonaliseerd voor een kind wilt kopen dan zijn er ook genoeg opties. Voor een kind vanaf 4 jaar is het leuk om bijvoorbeeld een spel te geven met foto's van de familie. Denk aan memory, kwartet of misschien wel een eigen bordspel voor het hele gezin? Heel leuk voor vele uren speelplezier.

 

Gepersonaliseerd bordspel voor het hele gezin

Het bordspel met de meeste personalisatiemogelijkheden ter wereld! Zitten er bij jullie thuis superhelden, astronauten, elfen, ridders en echte speurneuzen? In dit bordspel kun je jouw hele gezin namaken, met een twist! Breng jij als eerste je gestolen schatten terug naar je eigen hoofdkwartier? Dan win je het spel! Zorg er wel voor dat je onderweg niet wordt getrold…



 

Gepersonaliseerd cadeau opa en oma

Voor de meeste opa's en oma's kan je met gepersonaliseerde cadeaus een mooi geschenk samenstellen. Een mooie verjaardagskalender met foto's van de kleinkinderen, een mooi boekje voor de liefste oma en opa. Of misschien gewoon een mooie plant in een gepersonaliseerde plantenpot? Wat ook altijd leuk is, een sleutelhanger of mok met een foto van de kleinkinderen. Speel je graag een spelletje met opa en oma, denk dat ook eens een leuke speelkaarten met eigen foto's.

 

Speelkaarten met eigen foto

Maak je eigen kaartspel met de leukste foto's! Dit zijn de meest bekende en traditionele speelkaarten. Elk kleur kan je personaliseren met een foto, net als de boer, vrouw en heer. Ook de achterkant kan je met een eigen foto ontwerpen.



 

Gepersonaliseerd cadeau hond

Hoe leuk is het om ook de viervoeters te verrassen. Of je beste vriend net een pup heeft gekocht of je eigen hond jarig is? Een mooie honden eetbak met naam, riem met naam of hondendeken met naam? Ik heb de leukste voor je verzameld, want onze viervoeters zijn soms misschien wel onze beste vrienden! Ik heb de mooiste gepersonaliseerde cadeaus voor je op een rij gezet.

 

Halsband met naam

Met deze gepersonaliseerde halsband steelt je hond de show in het park. Deze halsband heeft een plastic gesp en een bevestigingclip, hiermee is de halsband functioneel en stijlvol tegelijk! Laat de naam van je hond afdrukken op de halsband. Zorg dat de halsband net zo uniek is als je huisdier! De halsband is gemaakt van hoge kwaliteit polyester, hij voelt zacht aan en is prettig te dragen.



 

Waarom een gepersonaliseerd cadeau?


Kies je voor een gepersonaliseerd cadeau dan weet je zeker dat je het perfecte geschenk meeneemt naar die verjaardag, housewarming of huwelijksfeest.


 

Welk gepersonaliseerd cadeau met naam of foto kies jij?


Met een gepersonaliseerd cadaeu met naam of foto geef je een bijzondere verrassing. Zeker wanneer je dit combineert met het favoriete eten, drankje of hobby van de ontvanger. Weet je toevallig dat hij of zei van een lekker biertje houdt, gek is van chocolade of een echte theeliefhebber? Geef dan iets wat hier perfect bij past. Een gepersonaliseerd bierpakket, chocolade met een persoonlijke wikkel of luxe gegraveerde theeglazen. Vergeet je broer altijd waar hij zijn sleutel heeft gelaten? Dan is een houten sleutelhouder een grappig cadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Mijn tip is dat als je een leuk cadeau wilt geven, het cadeau precies aansluit bij de persoon die het cadeautje ontvangt.

 

Geef ook een cadeau met naam


Wil je ook zo’n leuk persoonlijk cadeau met naam geven? Het is heel makkelijk om een cadeau te personaliseren: je selecteert een passend geschenk, voert de naam in en binnen een paar dagen ontvang je je pakket thuis. Heel makkelijk! Zorg er wel voor dat je bijtijds je bestelling plaatst, want vanwege het personaliseren kan de levertijd langer zijn dan je gewend bent. Borduren, graveren en hitte folie zijn snelle methodes om een naam op een product te zetten, maar hebben alsnog tijd nodig om gemaakt te worden.

 

Waar een gepersonaliseerd cadeau online bestellen?

Wanneer je online op zoek gaat naar een mooi gepersonaliseerd cadeau, wil je natuurlijk een betrouwbare partner. Je wilt wel de juiste naam op je product en je wilt het uiteraard snel geleverd hebben. De artikelen die ik aanbeveel zijn artikelen welke beschikbaar zijn in gerenommeerde webshops. Je kunt erop vertrouwen dat je cadeau verstuurd wordt zoals afgesproken en je dus niet met lege handen op die verjaardag aankomt.


Via verschillende webshops kan je een gepersonaliseerd cadeau laten versturen. Ik heb een aantal webshops voor je onder elkaar gezet waar je terecht kunt voor je gepersonaliseerde cadeau. Eigenlijk is de beste optie ook om een gepersonaliseerd cadeau online te bestellen. Je wilt immers je eigen naam, foto of tekst op het product. Dus het is noodzakelijk dat het product gemaakt wordt. Bij Greetz, YourSurprise en Smartphoto bestel je de leukste artikelen.


Kies daarom voor een gerenommeerde webshop zodat je gegarandeerd bent van een goede service, kwaliteit en snelle verzending.


Gepersonaliseerd cadeau bestellen Greetz

Greetz is een bekende grote naam met vele verschillende soorten producten. Naast de vele kant-en-klare cadeautjes heeft Greetz ook veel cadeautjes die je kunt personaliseren.

Het leuke aan Greetz is dat er steeds meer verschillende cadeautjes bijkomen. Het aanbod wordt ook steeds diverser. Van bierpakketten tot boekjes met naam en van luxe theedozen tot chocolade met gepersonaliseerde wikkel. Op zoek naar een leuk cadeautje vergeet dan Greetz niet mee te nemen in je zoektocht. Alle foto- en tekst cadeaus van Greetz vind je hier.


Gepersonaliseerd cadeau bestellen YourSurprise

Yoursurprise biedt alleen producten aan die je kunt personaliseren. Dit is waar zij zich volledig op richten. Dus je kunt wel zeggen dat zij speciaal erop gericht zijn om jou het beste cadeau toe te sturen. De bestsellers zijn bijvoorbeeld een mega chocoladereep met eigen foto of tekst, of knuffel met foto baby of luxe artikelen om te laten graveren. Of je nu ergens iets op wilt laten graveren, bedrukken of met folie wilt laten drukken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Yoursurprise. Van reuze chocoladerepen met eigen foto en tekst tot badjasjes met geboorde naam voor de baby.


Gepersonaliseerd cadeau bestellen Smartphoto

Last but not least, een gepersonaliseerd cadeau bestellen bij Smartphoto. Smartphoto, de naam zegt het al, biedt mooie artikelen aan waar jij je eigen foto op kunt laten drukken. Naast een eigen foto kan je ook een leuke tekst erop laten drukken. Van speelkaarten met foto, tot luxe sleutelhangers en van mooie armbandjes tot kerstballen voor in de kerstboom met foto. Wil je echt een origineel cadeautje? Kijk dan eens bij de nieuwe producten, er zitten echt pareltjes tussen! Een luxe handboek met naam of een kerstmok met een bedrukte binnenkant!


Veel gestelde vragen over een cadeau met naam


Ben je van plan een cadeau met naam aan te schaffen voor je volgende verjaardag, feestje of gewoon zomaar? Dan wil je vast alle ins en outs weten. Ik heb hier de meest gestelde vragen voor je verzameld.


1. Hoelang duurt het voor een cadeau met naam geleverd wordt?


De levertijd van kraamcadeaus met naam is afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de voorraad en de wijze van personaliseren. Tegenwoordig zijn borduurmachines en lasers snel in te zetten, dus dan hangt het voornamelijk van de voorraad af of de leverancier direct voor je aan de slag kan. Reken op een levertijd van 3-5 werkdagen.


2. Hoe is de kwaliteit van een cadeau met naam?


Als je artikelen via een webshop koopt, wil je er zeker van zijn dat de webshop betrouwbaar is en dat de items van goede kwaliteit zijn. Zeker als het om speelgoed of een knuffel voor een baby gaat. De kraamcadeaus die in dit artikel worden aangeraden, zijn daarom van topkwaliteit, met een personalisering die niet zomaar los kan laten of vervaagt.

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page