top of page

Kraamcadeau met naam: een écht persoonlijk presentje!

Bijgewerkt op: 8 dec. 2022



Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Het is altijd lastig om een leuk geschenk mee te nemen wanneer je op kraamvisite gaat. Hoewel het bedoeld is voor de pasgeborene, zal het ook bij de ouders in de smaak moeten vallen. Eenvoudig, maar niet te simpel.


Een favoriet onder nieuwe ouders is een gepersonaliseerd kraamcadeau. Van rompertjes tot speelgoed: je kan tegenwoordig overal een naam op laten zetten. Dit kan met een gravure, borduursel, drukwerk of folie. Omdat er zoveel mogelijk is, kan vrijwel elk product een kraamcadeau met naam worden. Lees snel verder en ontdek welke producten het meest populair zijn!

 

Waarom een gepersonaliseerd kraamcadeau?


Kies voor een gepersonaliseerd kraamcadeau en je weet zeker dat je het perfecte geschenk meeneemt. Natuurlijk moet je ook rekening houden met wat de ouders leuk vinden en wat zij graag samen doen met hun kinderen.


Lezen ze graag voor? Kies dan voor leuke attenties, zoals een kinderboek met naam of maak met een gepersonaliseerd boek de baby blij! Want wat is er nu leuker dan papa of mama die je voorleest en daarbij steeds jouw naam noemt?


Een babycadeau met naam komt echter in vele vormen. Dus ook als voorlezen niet de favoriete activiteit van het gezin is, kan je nog alle kanten op. Kleding, knuffeldieren en knuffeldoekjes zijn namelijk ideaal als kraamcadeau met naam: geborduurd of gestikt. De producten van Koeka met een naam erop geborduurd zijn bijzonder in trek onder nieuwe ouders. Dat komt vooral door de goede kwaliteit en trendy kleurstellingen. Bij Koeka is veel mogelijk bij het borduren: van speendoekje tot wiegdeken. Zo vind je altijd het leukste kraamcadeau!

 

Welk kraamcadeau met naam kies jij?


Met een kraamcadeau met naam geef je een bijzondere verrassing. Zeker wanneer je dit combineert met een kleur of figuur, passend bij de kinderkamer. Weet je toevallig dat de hele kinderkamer lichtgeel geverfd is of dat er Nijntje lampjes zijn opgehangen? Sluit daar dan bij aan en kies een persoonlijk kraamcadeau. Bijvoorbeeld een lichtgeel knuffeldoekje met de naam van de baby of een kinderboek of kinderbestek met naam in de stijl van Nijntje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hieronder vind je de beste ideeën voor een kraamcadeau met naam.

 

Rugtasje met naam

Een eigen rugtasje met naam is voor elk kind een geweldig cadeau. Daarnaast is het ontzettend handig voor als je een dagje weg gaat of wanneer het tijd is voor de peuterschool. Een eigen rugtasje is voor elke peuter ontzettend stoer!


Dit mooie zachte rugtasje is een ideaal kraamcadeau. Zonder naam zou dit tasje al ontzettend leuk zijn, maar door dit tasje met naam te personaliseren geef jij misschien wel het leukste kraamcadeau!



 

Kinderboek met naam


Niets is zo leuk als voorgelezen worden. Of toch wel: voorgelezen worden uit een boek waar jij zelf een rol in speelt! Een kinderboek met naam is een ongelofelijk lief persoonlijk cadeau, waar je jaren plezier van hebt. Je kan bij een gepersonaliseerd boek de baby de hoofdrol laten spelen, samen met bijvoorbeeld Woezel en Pip of Bumba. Een uniek boekje doet het altijd goed als kraamcadeau en is een mooie herinnering voor later.


 

Badcape met naam


Iedereen met kinderen weet: de badcape is een onmisbaar item in de babyuitzet. Fris gewassen, natte haartjes, en dan lekker die badcape erom om droog geknuffeld te worden. Als je een badcape met naam cadeau doet, dan weet je zeker dat je een praktisch cadeau geeft dat nog jaren gebruikt gaat worden. Zoek je een cadeau voor een al wat groter kindje? Dan is een badjas met naam heel geschikt. Check wel de kledingmaat bij de ouders en ga dan het liefst voor een maatje groter, zodat ze er lang plezier van hebben. Wil je zeker zijn van kwaliteit en een stijlvol product? Kies dan voor een badjas van Koeka. Altijd prachtige, trendy kleuren en gemaakt van organische stoffen.



 

Spaarpot met naam

Met sparen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom is een spaarpot met naam een bijzonder en nuttig cadeau. Gepersonaliseerde spaarpotten zijn in verschillende uitvoeringen te vinden, van het traditionele spaarvarken tot houten vrachtwagens of een lief beertje. Extra tip: stop alvast een (klein) bedrag in de spaarpot, dan heb je meteen een leuk beginnetje gemaakt!




 

Babydeken met naam

Een babydeken met naam is niet alleen stijlvol, maar ook ontzettend praktisch. Snel even een ondergrond nodig om te verschonen? Tapijt beschermen als je je kind op het kleed legt om te spelen? Of je baby valt in slaap, maar je hebt geen slaapzakje bij de hand? De babydeken met naam is het ideale kraamcadeau. Als je een babydeken met naam geeft, wil je natuurlijk zeker weten dat de deken op hoge temperatuur gewassen kan worden. Maar ook dat hij gemaakt is van veilig materiaal en dat de opdruk niet vervaagt. Omdat de full color print volledig in de stof zit en de super zachte fleece deken van YourSurprise een Oekotex certificaat heeft, mag je hier gerust op vertrouwen.



 

Loopfiets met naam


Dit is er eentje voor kindjes die al wat groter zijn, of wanneer je echt vooruit wil denken: de loopfiets met naam. Voor kindjes vanaf 1 of 2 jaar die nog wat wiebelig lopen is dit hartstikke leuk. Helemaal hip is de houten loopfiets, die perfect past in het interieur van trendbewuste ouders. Kies voor een veilige loopfiets van topkwaliteit splintervrij berkenmultiplex en je kan er zeker van zijn dat dit het pronkstuk van de kinderkamer wordt.



 

Happy Horse Knuffel met naam

Met een knuffel van Happy Horse met naam weet je zeker dat je een veilig, duurzaam product koopt dat lang meegaat. En dat is belangrijk, want we weten allemaal dat de favoriete knuffels van kinderen veel te verduren hebben. Daarom wil je zeker weten dat de knuffel ook eens in de was kan en stevige naden heeft. Met een Happy Horse knuffel kan je erop vertrouwen dat het daarmee wel goed zit. Deze superzachte knuffeldieren maken het niet makkelijk om te kiezen: wordt het een knalroze konijn of toch een grote Dikkie Dik knuffel?



 

Kinderbestek met naam

Een klassiek presentje is natuurlijk kinderbestek met naam. Wil je een cadeau geven dat binnen niet al te lange tijd van pas komt? Dan is een paplepel ideaal. Maar ga je voor een echt speciaal geschenk, kies dan voor vierdelig bestek in goud- of zilverkleur. Perfect voor Kerst en verjaardag diners, of natuurlijk om je elke dag speciaal te voelen! Hoe je dit prachtige cadeau aanschaft? Kies voor de naam, geboortedatum of initialen om te laten graveren. Je hebt ruime keuze uit lettertypes en lieve afbeeldingen. Zo laat je er eenvoudig een kroontje of vosje bij graveren zonder extra kosten. Door de scherpe en hoogwaardige lasergravure is bijna alles mogelijk!


 

Het meest persoonlijke kraamcadeau


Ouders nemen een belangrijke beslissing wanneer ze de uiteindelijke naam of namen voor hun nieuwe kindje kiezen. Een kraamcadeau met naam is dan ook bijzonder, attent en persoonlijk. Verder is het niet alleen geschikt voor baby’s, maar ook leuk voor peuters en kleuters. Kinderen die net beginnen met lezen zullen veel plezier beleven aan het zelf lezen van een gepersonaliseerd boek waarin zij zelf de hoofdpersoon zijn.

 

Kraamcadeau met naam voordelen


Het is natuurlijk al hartstikke leuk om al die verschillende, lieve babyproducten te bekijken. Het uitkiezen ervan is vervolgens echt een bonus bij dit soort cadeaus! Er zitten daarnaast verschillende voordelen aan het geven van een kraamcadeau met naam:


✅Origineel kraamcadeau;

✅Een echt persoonlijk presentje;

✅Leuk voor baby en ouders ✅Vele uitvoeringen mogelijk!

 

Geef ook een kraamcadeau met naam


Wil je ook zo’n leuk persoonlijk cadeau geven? Het is heel makkelijk om een cadeau te personaliseren: je selecteert een passend geschenk voor de baby waar je op kraambezoek gaat, voert de naam in en binnen een paar dagen ontvang je je pakket thuis. Heel makkelijk! Zorg er wel voor dat je bijtijds je bestelling plaatst, want vanwege het personaliseren kan de levertijd langer zijn dan je gewend bent. Borduren, graveren en hitte folie zijn snelle methodes om een naam op een product te zetten, maar hebben alsnog tijd nodig om gemaakt te worden. Zodra je het geboortekaartje in de bus krijgt, kan je dus direct aan de slag!

 

Veel gestelde vragen over een kraamcadeau met naam


Ben je van plan een kraamcadeau met naam aan te schaffen voor je volgende babybezoek? Dan wil je vast alle ins en outs weten. Ik heb hier de meest gestelde vragen voor je verzameld.


1. Hoelang duurt het voor een kraamcadeau met naam geleverd wordt?


De levertijd van kraamcadeaus met naam is afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de voorraad en de wijze van personaliseren. Tegenwoordig zijn borduurmachines en lasers snel in te zetten, dus dan hangt het voornamelijk van de voorraad af of de leverancier direct voor je aan de slag kan. Reken op een levertijd van 3-5 werkdagen.


2. Hoe is de kwaliteit van kraamcadeaus met naam?


Als je artikelen via een webshop koopt, wil je er zeker van zijn dat de webshop betrouwbaar is en dat de items van goede kwaliteit zijn. Zeker als het om speelgoed of een knuffel voor een baby gaat. De kraamcadeaus die in dit artikel worden aangeraden, zijn daarom van topkwaliteit, met een personalisering die niet zomaar los kan laten of vervaagt.

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page