top of page

10 leuke ideeën om je zwangere (beste) vriendin te verrassen

Bijgewerkt op: 24 nov. 2021

Als je beste vriendin zwanger is dan is het natuurlijk leuk om een babyshower te organiseren en een leuk kraamcadeau te kopen. Maar vergeet ook de kleine attenties niet. Als bij een vrouw de hormonen volop aanwezig zijn dan is elke kleine attentie of verrassing een groots gebaar.🥰


Inhoudsopgave van dit artikel:


3 leuke ideeën om de zwangerschap te vieren


Stuur een leuk kaartje naar je zwangere vriendin

Een kaartje versturen kost je weinig moeite. Vergeet dit dus vooral niet direct te doen! Er zijn zoveel leuke kaartjes online verkrijgbaar. Het voordeel is ook dat je er de deur niet voor uit moet. Hierbij de leukste 3 kaartjes van dit moment:


 

Geef een zwangerschapsdagboek cadeau

Als je vriendin zwanger is dan is het ontzettend leuk om een zwangerschapsdagboek als cadeau te geven. Want de tijd zonder een kind komt nooit meer terug. Om nu alle stappen vast te leggen tijdens de zwangerschap dan heb je een mooi aandenken aan deze bijzondere periode. Ook is het voor de zoon of dochter ontzettend leuk om het later terug te lezen.

Er zijn veel verschillende zwangerschapsdagboeken. Om makkelijk een keuze te maken heb ik een top 10 voor je gemaakt.

 

Leuke mijlpaalkaarten voor de zwangerschap


Als je zwanger bent dan gaat de tijd aan de ene kant ontzettend traag en aan de andere kant vliegt deze voorbij. Met deze leuke mijlpaalkaarten voor de zwangerschap heb je in ieder geval een reminder als je een foto moet gaan maken.


Het is een ontzettend leuk cadeau om de zwangerschap vast te leggen met foto´s.

 

Leuke ideeën om tijdens de zwangerschap samen te ondernemen

 

Plan een leuke filmavond in

Voordat de baby er is, is er nog genoeg tijd om even die qualitytime in te plannen. Het kan maar zo zijn dat de zwangere niet meer heel actief is door medische redenen. Of wellicht is ze erg moe. Des te fijner is het als jij gewoon even langs komt en samen (foute) vrouwenfilms kijkt. Hierbij een top 3 leuke films voor zwangeren:

  • What To Expect When You're Expecting

  • Juno

  • Life as we know itGa lekker samen uit eten

De momenten dat je samen lekker uit eten kan zullen waarschijnlijk iets minder voorkomen als de kleine er eenmaal is. Vooral zal dit tijdens de eerste maanden niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Dus plan lekker een avond in om even goed bij te kletsen.

 

Samen naar de negenmaandenbeurs

Als je hier nog nooit op de negenmaandenbeurs bent geweest dan is het echt wel leuk om hier eens heen te gaan. Sowieso is het al leuk om al die andere zwangeren te zien. Ook heerlijk om leuke ideeën op te doen voor de kinderkamer, lekker hapje te eten en alle nieuwtjes op babygebied. Je kunt ook vaak leuke prijzen winnen die dag. Dus lekker doen!

 

Leuke attenties bij de start van het zwangerschapsverlof

 

Stuur een kaartje als het verlof is begonnen


Als het zwangerschapsverlof is begonnen dan is het natuurlijk leuk als dit gevierd wordt. Om 16 weken vrij te hebben (met doorbetaling van loon) gebeurt niet heel vaak in je leven. 😄

 

Maak een leuk cadeaupakket voor tijdens het zwangerschapsverlof

Een aantal weken niet hoeven te werken is sowieso al heel erg fijn. Vooral als er binnenkort een klein wondertje wordt verwacht. In deze periode vinden veel vrouwen het fijn om nog extra te genieten.

  • Geef een leuk tijdschrift abonnement cadeau:

  • Maak een relaxpakketje: lekkere crème, douchegel, tijdschrift, lekker 0% drankje

 

Organiseer de babyshower!


Als je zelf nog nooit een babyshower hebt georganiseerd of zelf hebt ervaren dan kan het best lastig zijn. Want wat is een goed idee en hoe gaat het precies in zijn werk? Om je hierbij te helpen heb ik een aantal tips voor je op een rij gezet. 

Neem een leuk kraamcadeau mee als de baby is geboren!

Als de baby eenmaal is geboren dan kan je natuurlijk altijd vragen of ze nog cadeauwensen hebben. Als je kleertjes wilt kopen vraag dan altijd even welke maat handig is om te geven. Het kan maar zo zijn dat de kast al vol ligt met een bepaalde maat. Dan kan je beter een maatje groter kopen.

 

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Weer zo’n leuke blog 😘

Like
bottom of page