top of page

Top 9 mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap


Zoek je nog een leuk cadeautje voor een vriendin of gewoon lekker voor jezelf om de zwangerschap te vieren? Het is ontzettend leuk om mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap als cadeau te geven.


De zwangerschap is een bijzondere tijd, er gebeurt van alles in je lichaam en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn met een baby. Het is echt aan te raden om deze periode goed vast te leggen. Door middel van de mijlpaalkaarten tijdens de zwangerschap kan je van alle bijzonder momenten een mooie herinnering vastleggen.


Of wanneer je zelf zwanger bent, dan wil je natuurlijk de mijlpalen vastleggen zodat je hier later op terug kunt kijken en kan delen met vrienden en familie. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke mijlpaalkaarten beschikbaar dat je niet hoeft te zoeken wáár je ze kunt kopen, maar de vraag is nu welke past perfect bij jou of als cadeau voor je vriendin?


de kleinste voetjes maken de grootste sporen in ons hart
 

Inhoudsopgave:

 

Wat zijn mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap?

Mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap zijn verschillende kaartensets. Vaak een A6-formaat met leuke teksten. Daarnaast vaak gecombineerd met mooie of leuke illustraties. Deze kaarten kan je laten zien als je een foto gaat maken. Het is ontzettend leuk om de buik te zien groeien door middel van het maken van de foto bij bijvoorbeeld 10 weken, 29 weken of de eerste echo. De zwangerschapskaarten kan je vervolgens bewaren in bijvoorbeeld je zwangerschapsdagboek, zodat je alle momenten in een album kan verzamelen.

 

Waarom mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap kopen?

Mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap zijn allereerst gewoon ontzettend leuk. Daarnaast kan het een herinnering zijn om daadwerkelijk de foto te maken op het juiste moment. Het is vooral leuk als aandenken voor later.

Ook is het een ontzettend leuk cadeau voor je vriendin om de zwangerschap te vieren. Maar natuurlijk is het ook ontzettend leuk om je eigen set uit te kiezen.


Met de mijlpaalkaarten kan je de bijzondere momenten vastleggen op een leuke originele manier. Je kunt de kaarten gebruiken om de foto te maken of je kunt ze gebruiken als naslagwerk. Of als combinatie natuurlijk. Maak een leuke foto van jezelf met de kaart en maak er vervolgens een leuk boekwerk van. De gemaakte foto's kan je plus de kaart in het fotoboek plakken. Vervolgens kan je een korte tekst achter op de kaart schrijven. Er is vaak nog voldoende ruimte op de kaart om een notitie te schrijven of in ieder geval een datum toe te voegen bij deze bijzondere mijlpaal!

 

Hoe gebruik je een mijlpaalkaart voor tijdens de zwangerschap

Hoe gebruik je de mijlpaalkaarten? Je kunt ze vasthouden en dan een foto maken zodat je op de foto gelijk ziet hoe veel weken je zwanger was. Je kunt ze ook in een zwangerschapsdagboek plakken tussen de vragen door op de lege pagina’s. En vergeet niet op de mijlpaalkaarten een datum te zetten zodat je onthoudt wanneer je de baby voor het eerst voelde schoppen of wanneer je wist dat het een jongen of meisje zou worden.

 

Top 9 leukste mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap

Je groeiende buik, het eerste schopje, de babykamer, je favoriete zwangerschapseten… Gebruik een mijlpaalkaart om een toffe foto te maken en/of schrijf op de achterkant van de kaart de datum en een leuke anekdote. Ik heb de leukste 9 mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap voor je op een rij gezet!

 

Mijlpaalkaarten zwangerschap - box of memories

Zwanger zijn is een bijzondere belevenis, het prille begin deel je vaak alleen met je partner. Maar dan is het moment daar dat het nieuws wereldkundig wordt. Iedereen mag het nu weten!


De mijlpaalkaarten van Box of memories zijn gemaakt om de herinneringen tijdens de zwangerschap nooit meer te vergeten. Wanneer een mijlpaal bereikt is, schrijf je de datum op de daarvoor bestemde plaats en maak je een foto van het moment met de kaart erbij. Op de achterzijde kun je zelfs nog meer notities maken. Alle mijlpalen bereikt? Plak de kaarten in een album, of bewaar ze in het doosje. Erg leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.


Inhoud van de set (20 kaarten A6 formaat): Hoera zwanger - 8 kaarten met zwangerschapsweken - de eerste echo - iedereen mag het weten - hoera, een meisje - hoera, een jongen - je hebt een naam - de babykamer is klaar - dit wordt je eerste outfit - mama voelt je trappelen - papa voelt je trappelen - hier ben ik - vandaag…


Prijs indicatie vanaf: € 17,95



 

Milestone Pregnancy and newborn cards (NL editie)


Met deze superleuke ”zwangerschap én pasgeboren” fotokaarten set van Milestone leg jij alle mooie momenten en mijlpalen vanaf je zwangerschap tot de allereerste weken van je baby vast! Het doosje bevat 30 verschillende fotokaarten om alle speciale momenten en belangrijke gebeurtenissen te vangen en bewaren. Al die bijzondere momenten leg je vast met de Pregnancy and newborn cards. Voeg de datum toe en neem een foto van je baby met de kaart. Zo wordt je zwangerschap echt onvergetelijk.

Prijs indicatie vanaf: € 16,95




 

Bonjour to you – Almost mommy! Cards


Wat een leuke kaarten zijn de zwangerschapskaarten van Almost mommy!Cards. Het zijn 24 lovely selfie cards om je zwangerschap mee vast te leggen! ♥ Perfect als je net zwanger bent of een leuk cadeautje zoekt! Je eerste echo gehad? Je eerste zwangerschapsoutfit? De babykamer afgemaakt? Afkeer tegen bepaald eten?

Leg al deze, en vele andere, mooie & ook grappige momenten vast met de Almost Mommy! Cards. Je krijgt een pakket van 24 kaarten, met elk een ander design.



Prijs indicatie: vanaf € 12,95



 

Tante Kaartje – Mama Mijlpaalkaarten De

Met deze leuke mijlpaalkaarten set van Tante Kaartje kun je alle mijlpalen en bijzondere momenten van de zwangerschap en de tijd erna bijhouden en vastleggen.

Inhoud van de Mama mijlpaalkaarten set:

Hiep hiep hoera! Ik ben zwanger! - 8 weken zwanger

12 weken zwanger - 16 weken zwanger -

20 weken zwanger - 24 weken zwanger -

28 weken zwanger - 32 weken zwanger -

36 weken zwanger - 40 weken zwanger -

Dit is de eerste echo - Dit vind ik nu super lekker! -Ja hoor ik ben weer eens onder gespuugd - De eerste keer op pad zonder baby - Ik ben weer op mijn werk geweest - Eerste keer naar buiten -

Vandaag heb ik eindelijk mijn benen geschoren - Yes! Ik pas mijn eigen kleding weer

Voor het eerst gezellig samen op pad...

Prijs indicatie: vanaf € 14,95






 

Mijlpaalkaarten zwangerschap - Belacoure


Mijlpaalkaarten zwangerschap van Belacoure: Heb je net ontdekt dat je een kindje verwacht en kan je niet wachten om alle mijlpalen de komende 9 maanden vast te leggen? Maak je foto's dan nóg leuker met deze mijlpaalkaarten. Na 9 maanden heb je een mooi overzicht van jouw gegroeide buik.


De kaarten worden in een doorzichtig doosje geleverd en de set bestaat uit de volgende voorbeelden (totaal 34 kaarten);


Baby on board – de positieve test – de eerste echo – it’s a boy – it’s a girl – vandaag voelde ik het eerste schopje – baby’s eerste outfit – mijn broek past niet meer – vandaag is mijn babyshower – de babykamer – verlof – waar zijn mijn tenen? – oeps, cravings – ik sta op ontploffen – vandaag ben ik uitgerekend – 12 weken zwanger – 14 weken zwanger ...

Prijs indicatie: vanaf € 19,95


 

Mijlpaalkaarten zwangerschap- mamakaart


Deze stoere Mijlpaalkaartenset Zwanger bestaat uit 25 mijlpaalkaarten en is ideaal om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Maak foto's van je buik en alle andere mooie momenten die je je wilt herinneren voor later. Voorbeelden inhoud; - Hoera! We zijn zwanger - 10 weken zwanger - 12 weken zwanger - 14 weken zwanger - 16 weken zwanger - 18 weken zwanger - Op de helft! 20 weken - 22 weken zwanger - 24 weken zwanger - 26 weken zwanger - Onze eerste echo!..

Prijs indicatie: vanaf € 12,95



 

Huisje no.56 – Mijlpaalkaarten set zwangerschap

Met deze leuke mijlpaalkaarten set van Huisje no.56 kun je alle mijlpalen en bijzondere momenten tijdens je zwangerschap bijhouden en vastleggen.

Inhoud van de Mijlpaalkaarten set Zwangerschap: 10 weken zwanger – 12 weken zwanger – 14 weken zwanger – 16 weken zwanger – 18 weken – 20 weken – 22 weken – 24 weken – 26 weken – 28 weken – 30 weken – 32 weken – 34 weken – 36 weken – 37 weken – 38 weken – 39 weken – 40 weken – vandaag ontdekten we dat jij eraan komt – de eerste echo van jou – vandaag voelde ik je voor het eerst schoppen – we weten nu dat jij een jongen/ meisje bent – dit zijn je eerste kleertjes – dit wordt jouw naam – hoera hier ben ik


Prijs indicatie: vanaf € 8,49



 

Lifestyle2Love Mijlpaalkaarten set zwangerschap

De zwangerschap zit vol met mijlpalen. De Mijlpaalkaarten van Lifestyle2Love zijn erg leuk om te gebruiken om al deze zwangerschapsmijlpalen vast te leggen. De mijlpaalkaarten zitten in een mooi bewaarmapje welke is voorzien met goudfolie.

De mijlpaalkaarten set bevat 25 kaarten waaronder:

* Hoera! ik ben zwanger * De eerste echo * 8 weken zwanger


Prijs indicatie: vanaf € 16,99



 

Mijlpaalkaarten zwangerschap - Studio Ins & Outs

Met deze mijlpaalkaartenset van Studio Ins & Put leg je elk bijzonder moment in je zwangerschap vast. Een prachtig aandenken voor jezelf en voor je kindje!

De set bestaat uit 29 mijlpalen en een leuke voorkant. De kaartjes zijn enkelzijdig gedrukt in full-color. Er is rekening gehouden met de kleuren. Zo zijn er roze kaartjes voor de mijlpalen die gebruikt kunnen worden voordat het geslacht van de baby bekend is of de kaartjes die vooral over mama gaan!

ed en 148mm hoog (A6)

Prijs indicatie: vanaf € 14,95



 

Naast deze leuke set mijlpaalkaarten zijn er nog genoeg andere leuke ideeën om een vriendin te verrassen in verband met de zwangerschap!




Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page