top of page

Top 8 leukste babyshower invulkaarten

Bijgewerkt op: 4 dec. 2023


Organiseer je binnenkort een babyshower? Vergeet dan niet de babyshower invulkaarten mee te nemen. Er zijn zulke leuke invulkaarten voor een babyshower dat je dit echt niet mag vergeten. Want het is echt een leuke aanvulling voor de babyshower. Een babyshower is niet compleet zonder de voorspellingen van vrienden en familie.


Het is allereerst een leuke activiteit om tijdens de babyshower ''de voorspelling' te organiseren en je hebt er weinig voor nodig. Leg de babyshower invulkaarten mooi op de gedekte tafel en laat alle gasten deze dag de babyshower invulkaarten invullen met de voorspellingen en natuurlijk de persoonlijke wensen voor de baby en eventuele adviezen voor de toekomstige ouders.


Maar laten we bij het begin beginnen, want wat zijn invulkaarten precies en waarom zou je deze kaarten kopen? Kan je ze niet gewoon zelf maken? En de babyshower voorspelling, wat houdt dat precies in? Ik neem je graag mee in de wereld van de babyshower :)

 

Inhoudsopgave:

 

Wat zijn babyshower invulkaarten?

Laat ik je eerst vertellen wat de Babyshower invulkaarten precies zijn. Babyshower invulkaarten zijn setjes kaarten met vragen waar de gasten - die aanwezig zijn op de babyshower - een antwoord op kunnen geven. Er worden leuke, grappige vragen gesteld zodat de vrienden en familie kunnen fantaseren over de baby. Wat wordt zijn/haar naam of hoe ziet hij/zij er uit? De voorspellingen kunnen dus ingevuld worden op de leuk vormgegeven kaarten. De invulkaarten voor de babyshower zijn vaak leuke vrolijke kaarten van een A6 formaat of ansichtkaart-formaat. Vaak staan er leuke teksten op of afbeeldingen om het er extra feestelijk uit te laten zien.


Naast de vragen kan je vaak ook invullen wat je wensen zijn voor de baby en de ouders in spé. Soms kan je ook adviezen geven op de invulkaarten aan de toekomstige ouders. Daarnaast is het een mooi naslagwerk van de vrienden en familieleden die te gast zijn op de babyshower. Want als de baby eenmaal is geboren is het natuurlijk voor de ouders erg leuk om na te gaan wie van de vrienden of familie de juiste naam, gewicht of geboortedatum had geraden! En als dit is ingevuld op een babyshower invulkaart dan is dit voor iedereen te controleren. :)

 

Waarom invulkaarten voor een babyshower kopen?

Ik heb het net al een beetje aangegeven maar invulkaarten voor een babyshower zijn gewoon hartstikke leuk! Voor iedere mommy-to-be is het gewoon enorm leuk om over de baby te praten! :) En het is erg leuk om als vrienden en familie bewust stil te staan bij de baby en te raden wanneer de baby geboren gaat worden of hoe hij of zij gaat heten.


Als je het mij vraagt dan zijn de babyshower invulkaarten een musthave voor een babyshower. Het is een mooie aanvulling als je een babyshower gaat organiseren. Naast de spelletjes en het lekkere eten is het ook gewoon erg leuk om het samen vooral over de baby te hebben. En het een leuke activiteit om tijdens de babyshower te doen. Even een momentje echt alleen maar over de baby te praten. Daarnaast is het ook erg leuk om neer te leggen op een mooi gedekte tafel en na afloop cadeau te geven aan de aanstaande ouder(s). En eerlijk is eerlijk, de babyshower invulkaarten kan je kopen voor een klein prijsje (vooral als je het bedrag deelt door alle gasten) en je hebt er heel veel lol van.

Vaak kunnen de babyshower invulkaarten ook leuk opgehangen worden in de kamer zodat iedereen nadat de baby is geboren kan controleren of ze hebben 'gewonnen'. Bij sommige invulkaarten is ook een leuk ophangsysteem bijgesloten.

 

Babyshower voorspelling

Bij het organiseren van een babyshower hoort er echt bij dat iedereen echt even de tijd neemt om een voorspelling te doen. Een babyshower zonder een "voorspellingsronde" vind ik niet compleet. Zelf vind ik de voorspelling bij een babyshower ook écht het leukste onderdeel! Want iedereen is natuurlijk enorm benieuwd hoe de baby gaat heten, hoe hij of zij eruit komt te zien, of de baby haar heeft, welke kleur ogen en of de baby op de papa of mama lijkt.


Om de voorspelling tijdens een babyshower leuk te organiseren en goed te laten verlopen dan zijn de invulkaarten voor de babyshower echt een must! Iedereen kan de babyshower invulkaarten per persoon invullen. En daarnaast is het gewoon een ontzettend leuke activiteit. Wellicht geven de voorspellingen met een eventuele naam nog leuke ideeën voor de ouders in spé, misschien zijn ze nog niet helemaal uit over de naam en geef jij ze net dat leuke idee?! ;)


Daarnaast is het voor de aanstaande ouder(s) ontzettend leuk om te bewaren. De tijd voordat de baby er is lijkt soms enorm lang te duren en achteraf lijkt het weer voorbij gevlogen. Het is fijn om een mooi tastbaar aandenken te geven aan deze mooie dag met vrienden en familie.


Vervolgens is het natuurlijk leuk om tijdens het kraambezoek te kijken of je de juiste voorspelling had! Het is een perfect cadeau met een persoonlijke touch voor tijdens de babyshower. Lees snel mee met mijn top 8 leukste invulkaarten voor de babyshower

 

Top 8 leukste invulkaarten voor de babyshower

Ik heb de leukste 8 invulkaarten voor de babyshower voor je op een rij gezet. Laat je vooral verrassen door de verschillende mogelijkheden als je een keuze wilt gaan maken voor een leuke invulkaart voor de babyhower!

 

Babyshower invulkaarten (25 stuks) - Illustrations by Renée

Deze 25 luxe dubbelzijdige babyshower invulkaarten van Illustrations by Renée zijn ontzettend leuk als aanvulling voor de babyshower. Vaak zijn 25 kaarten iets te veel, dan kan je ervoor kiezen om de niet ingevulde mee te geven aan de ouders-to-be. Er zijn vast nog genoeg vrienden en familieleden die een voorspelling willen doen.

Prijs indicatie: €12,95 

Mijn babyshower invulkaarten - 30 stuks - A6 formaat - Maan Amsterdam

Deze mooie pastelkleurige babyshower invulkaarten van Maan Amsterdam (30 stuks) zijn onmisbaar op een babyshower!


Laat alle gasten een kaart met baby voorspellingen invullen. Hoe zal de baby gaan heten en wanneer wordt het geboren? Wat wordt het gewicht, de lengte, kleur haar en ogen? Wat wordt zijn/haar mooiste karaktereigenschap? Verder kan elke gast op deze kaart een tip en wens voor de aanstaande moeder opschrijven om de kaart zo extra persoonlijk te maken.
Prijs indicatie: vanaf € 11,95 

Babyshower invulkaart - Let's Confetti

Met de ronde babyshower invulkaarten van Let's Confetti maak je van de babyshower echt een feestje. Het is een originele en toffe kaart en bevat de meest leuke vragen, invulopties en voorspellingen. Een leuke herinnering voor later!


Daarnaast wordt er een zilveren ring inclusief een leuk stuk touw bijgeleverd om de kaarten te bundelen en op te hangen als een slinger.


De set bestaat uit 15 kaarten en je hebt de keuze uit 4 leuke kleuren: Groen, roze, blauw en grijs

Prijs indicatie: vanaf € 14,99
 

Prints Charming babyshower invulkaarten - 20 stuks

De leuke babyshower invulkaarten van Prints Charming zijn altijd leuk om in te vullen. Het is geen standaard formaat, daarom juist extra leuk om neer te zetten. Door de zwart witte look zijn de kaarten perfect om toe te voegen in elk interieur.

Zet ze bijvoorbeeld leuk op de vensterbank lang het raam of hang ze op aan een leuke slinger.


Prijs indicatie: vanaf € 12,50
 

Vrolijke babyshower invulkaarten – 20 stuks A6 formaat

De vrolijke babyshower invulkaarten, waarbij voorspellingen over de baby en advies voor de ouders kan worden ingevuld, creëer je een blijvende herinnering aan de babyshower.


Doordat de kaarten enkelzijdig zijn gedrukt, kunnen deze in een album geplakt en bewaard worden. De must have op elke babyshower en leuk om in de toekomst terug te lezen!


Prijs indicatie: vanaf € 12,95


 

Babyshower invulkaarten - Oh baby


Met deze mooie invulkaarten van Oh Baby creëer je een blijvende herinnering aan de babyshower. Hier kan je voorspellingen over de baby en advies voor de ouders invullen, Zeker ook een leuke accessoires, dus echt de must have op elke babyshower of gender reveal en leuk om in de toekomst terug te lezen!


Prijs indicatie: vanaf € 10,99 

Luxe babyshower invulkaarten dieren - The Silly Giraffe


Deze luxe babyshower invulkaarten van Silly Giraffe zijn de perfecte aanvulling voor elke babyshower. Laat alle gasten hun persoonlijke voorspellingen en wensen voor baby en ouders opschrijven.


Het zijn 16 luxe kaarten, dubbelzijdig bedrukt op kwalitatief 350 grams papier.


Prijs indicatie: vanaf € 12,95 

Babyshower invulkaarten 20 stuks - Babybelly

De babyshower invulkaarten van Babybelly zijn 20 luxe invulkaarten. De kaarten zijn 10,5 x 14,8 cm groot (A6 formaat), dubbelzijdig bedrukt op mooi 250 grams papier waar je goed op kunt schrijven.


Deze invulkaarten zijn beschikbaar in 8 verschillende uitvoeringen. Er zit voor elke babyshower wel een passend exemplaar tussen. Hieronder nog drie leuke voorbeelden.


Prijs indicatie: vanaf € 9,99 

Wil je toch liever een gebonden boek geven tijdens de babyshower ? Dan kan je ook kiezen voor een babyshower invulboek. Het is hetzelfde idee met als aanvulling dat de mom-to-be kan hier zelf ook nog iets kan invullen over haar dag. Vaak zitten hier ook nog babyshower invulkaarten bijgesloten. Dan heb je twee cadeaus in één.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page