top of page

Top 8 leukste babyshower invulboeken


Wanneer je een babyshower gaat organiseren dan is het erg leuk om de mom-to-be ook een leuk aandenken te geven aan deze dag.

Het is ontzettend leuk om een babyshower invulboek als cadeau te geven.


Ik heb de leukste 8 invulboeken voor je op een rij gezet!

Inhoudsopgave:

 

Wat is een babyshower invulboek?

Een babyshower invulboek is vaak een gebonden boek waar de gasten én ook de mom-to-be vragen kunnen beantwoorden.

 

Door wie wordt een babyshower invulboek ingevuld?

Een babyshower invulboek wordt grotendeels door de gasten ingevuld, Maar het is ook juist de bedoeling dat de mom-to-be het invulboek invult met haar ervaringen over deze dag.


Voor de gasten staan er vaak vragen in over de baby, op welke dag wordt de baby geboren, hoe gaat de baby heten, hoe zwaar is de baby bij de geboorte, op wie lijkt de baby straks? Allemaal leuke vragen waar je samen over kunt filoseren. Naast de vragen kan je vaak ook invullen wat je wensen zijn voor de baby en de ouder(s). Het is een mooi naslagwerk van de vrienden en familieleden die gast zijn op de babyshower.


De mom-to-be kan vervolgens leuke vragen beantwoorden over de dag zelf. Wie waren er op de dag aanwezig, wat is er allemaal gebeurd en hoeft heeft ze het ervaren?


 

Kunnen er ook foto's worden geplakt in het babyshower invulboek?

Bij sommige invulboeken heb je ook de mogelijkheid om achteraf foto's in te plakken van de dag zelf. Of de gasten kunnen hun eigen babyfoto er in plakken, dan moet de mom-to-be raden wie de baby's zijn. Dit kan soms voor veel hilariteit zorgen.

 

Waarom een babyshower invulboek kopen?

Een babyshower invulboek is een mooie aanvulling als je een babyshower gaat organiseren. Naast de spelletjes en het lekkere eten is het ook gewoon erg leuk om samen met de mom-to-be het vooral over de baby te hebben. En wie weet wordt er nog een leuke naam geopperd voor de baby? :) Door het vastleggen van deze leuke gezellige dag met vrienden en familie is het een mooi cadeau om te bewaren.

 

Top 8 leukste invulboeken voor de babyshower

Ik heb de leukste 8 invulboeken voor de babyshower voor je op een rij gezet. Laat je vooral verrassen door de verschillende mogelijkheden als je een keuze wilt gaan maken voor een babyshower invulboek. Bij sommige invulboeken ontvang je babyshower invulkaarten die je later weer kan inplakken in het invulboek.


Veel plezier met het kiezen van een leuk invulboek!

 

Mijn Babyshower invulboek incl babyshower invulkaarten - Maan Amsterdam

Het mooie A5-formaat babyshower invulboek van Maan Amsterdam is een complete babyshower set. Je kunt de herinneringen aan deze bijzondere dag op een leuke manier mee vastleggen!


Naast het babyshower invulboek ontvang je ook 3o invulkaarten waar de gasten de voorspellingen kunnen invullen. Deze kan de mom-to-be dan mooi inplakken in het babyshower boek en invullen met haar ervaringen en eventueel foto's.


Maak jouw babyshower compleet met deze set en geef de mom-to-be een onvergetelijke herinnering!


Prijs indicatie: €20,- 

Fyllbooks Babyshower invulboek

Het Babyshower invulboek van Fyllbooks is een leuk boekje waarbij alle gasten tijdens de babyshower hun wensen en voorspellingen voor de baby en mommy to be invullen.


Het invulboekje biedt genoeg ruimte voor een persoonlijk verhaaltje en om er uiteraard foto’s in te plakken.


Voorin is er plek voor de mommy to be om (achteraf) iets in te schrijven, verder kunnen alle ins en outs over de babyshower worden genoteerd zodat dit ook later nog herinnerd kan worden.


Daarna kunnen de gasten hun voorspellingen en wensen invullen. Voorspel hoe het kindje gaat heten, wanneer hij of zij geboren wordt, welke kleur haar het heeft en op wie het gaat lijken. Verder kun je je lieve wensen voor de mama en de baby opschrijven en laten weten wat je hoopt dat de baby meekrijgt van papa en mama. Zodra de gasten er allemaal iets in hebben geschreven, heb je een fantastisch bewaarboek voor later! Enorm leuk om samen in te kijken als de kleine wat groter is.


Prijs indicatie: vanaf € 14,95 

Creations of Happiness – Babyshower invulboek

Het babyshower invulboek van Creations of Happiness is een leuk invulboek waar 24 gasten hun voorspellingen opschrijven, zoals het geslacht, de naam, datum en tijd, kleur ogen en haar, en de lengte en het gewicht.


Verder zijn er ook wat korte vragen voor de ‘mommy to be’ zelf. Ook kunnen gasten een eigen babyfoto erin plakken, dan mag de ‘mommy to be’ raden wie, wie is. Een leuk en origineel babyshower cadeau voor op de babyshowerdag, die zeker niet mag missen!


Prijs indicatie: vanaf € 16,95


 

Babyshower Gastenboek met 20 GRATIS Babyshower Quizkaarten!


Dit Babyshower Gastenboek biedt ruimte voor alle gasten van de babyshower om zijn/haar persoonlijke wensen en voorspellingen voor de baby in te vullen! Leuk voor de aanstaande mama om later terug te lezen!


Samen met de meegeleverde Babyshower Quiz is dit een superleuke set voor de Babyshower!


Prijs indicatie: vanaf € 16,95
 

Pink Peach - Mijn babyshower invulboek

Een babyshowerboek van Pink Peach met wensen en foto’s mag als leuk aandenken niet ontbreken op deze bijzondere dag.


In dit invulboek kan iedereen zich vast voorstellen aan het kleintje, zodat hij/zij straks weet met wie er wordt geknuffeld. Bij een babyshower horen voorspellingen, foto’s en uiteraard een leuke quiz. In het babyshower invulboek is plek voor 30 personen, ieder heeft een eigen invulpagina. Creëer jullie mooie herinnering!

Prijs indicatie: vanaf € 22,99
 

Bonjour to you – Mijn babyshower boekje


Dit leuke babyshower boekje van Bonjour to you staat boordevol met leuke, lieve en grappige vragen die jullie kunnen invullen voor de aanstaande moeder.


Er is ook ruimte voor de aanstaande moeder zelf om vragen in te vullen en leuke foto’s van de dag in te plakken. Omdat iedere babyshower natuurlijk anders is qua aantal meiden bestaat dit boekje uit 30 bladzijdes, waarbij er 20 meiden vragen kunnen invullen. Doordat het boekje is uitgevoerd met ringband, kunnen eventuele lege pagina’s er gemakkelijk na de hand uit gescheurd worden. Zo ontstaat er een leuk herinneringsboek van de babyshower!


Prijs indicatie: vanaf € 14,95
 

Mijn Babyshower invulboekje


Mijn babyshower invulboekje A5-formaat in een leuke zwart/wit uitvoering. In het invulboek is ruimte om voorspellingen over de baby en wensen voor de baby op te schrijven. Ook kun je er in opschrijven wie er aanwezig waren en wat er gedaan is. Het boek heeft ook invulpagina's met adviezen voor de ouder(s) en er is ruimte voor het inplakken van foto's.


Prijs indicatie: vanaf € 12,95 

Babyshower - Gastenboek


Zet de toekomstige mama nog eens extra in de bloemetjes met dit bijzondere Babyshower gastenboek. Schrijf er jullie wensen in voor de mama in spe en doe voorspellingen over haar baby. Wordt het een meisje of een jongen? Hoe groot zal de baby zijn en hoeveel zal hij/zij wegen? Hoe zal hij/zij eruitzien? ... en nog veel meer.


Niet alleen leuk om te doen, maar ook leuk om te geven. Plak er nog een aantal geweldige foto's bij van de babyshower en verras de bijna-mama met dit originele en persoonlijke cadeau. Een fantastische herinnering voor later! Gebonden uitvoering met leeslint.


Prijs indicatie: vanaf € 14,95 
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page