top of page

Origineel beterschap wensen: 10 x een origineel beterschap cadeau


zieke vrouw op bed

Niemand is graag ziek, en als een vriend of familielid verkouden of grieperig is zou je er natuurlijk alles aan willen doen om zich beter te laten voelen. Met een origineel beterschap cadeau kan je in ieder geval, net dat beetje extra aandacht geven. Bij een gebroken been of na een operatie kan je vaak wel even langskomen, maar als iemand de griep heeft of een infectie, dan kan je maar beter uit de buurt blijven. ;)


Stuur daarom een leuk beterschap cadeau per post. Ik vertel je graag wat de leukste beterschap cadeaus van dit moment zijn, lees maar mee!

 

Fruitmand vol lekker vers fruit ook om thee te maken

Fruitmand vol verschillende soorten fruit

Een hippe fruitmand gevuld met heerlijk vers fruit zoals druiven, ananas, kiwi, sinaasappel, mandarijnen en appels is eigenlijk wel het Beterschap cadeau.

Ook zit er bij deze mand verse gember, zoethout, sinasappel, citroen en limoen toegevoegd. Met deze ingrediënten in de box kun je een heerlijke verse thee maken. Gevuld met (ongeveer) 14 porties vers en speciaal geselecteerd kwaliteitsfruit. Vanaf €22,95



 

Wanneer stuur je een beterschap cadeau

Je kunt iemand een beterschap cadeau sturen bij ziekte of na een operatie. Of iemand nu een gebroken been heeft of herstellende is van een depressie, een beterschap cadeau is een mooi gebaar om te laten weten dat je aan die persoon denkt.


Een cadeautje in je brievenbus of een pakketje aan de deur is gewoon ontzettend leuk. Leuk om te krijgen maar ook misschien nog wel leuker om te geven. Bij ziekte kan je vaak niet op visite komen. Je wilt graag iets doen om de zieke te helpen maar dat is toch lastig als je niet langs kunt gaan. Dit is de reden dat een brievenbus cadeautje beterschap een goed idee is.


Stuur bijvoorbeeld een brievenbus cadeau thee of een fruitmand. Daar heeft iemand

ook echt iets aan tijdens het ziek zijn. Of kies voor snoepfruit, of chocolade cadeaus! Alhoewel al die suikers natuurlijk niet bevorderlijk zijn voor het herstel, lekker is het wel!

 

Hart onder de riem cadeau

Een hart onder de riem cadeau geef je wanneer iemand een zware tijd doormaakt. Je wilt met een hart onder de riem cadeau laten weten dat je aan je vriend of vriendin denkt en dat je om hem of haar geeft. Leuke hart onder de riem cadeaus zijn bijvoorbeeld lekkere chocolade per post of een theeproeverijtje. In mijn onderstaande top 10 zit vast een cadeautje dat bij de ontvanger past.

 

Verstuur een vrolijk zijden boeket bloemen

Zijden bloemen pakket

Dit vrolijke brievenbus boeket met zijden bloemen en brievenbus droogbloemen is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Een kleurrijke verrassing om bij weg te dromen! De echte blikvanger is wat ons betreft de Spaanse margriet. Extra leuk: dit is een zijden bloem, hij zal dus nooit vergaan. De margriet wordt vaak in verband gebracht met loyaliteit en liefde. Wie is jouw onvoorwaardelijke steun? Verras diegene!

Zijden bloemen zijn dé trend van dit moment en van hoge kwaliteit. De bloemen blijven jarenlang mooi en verkleuren nagenoeg niet. Een duurzame verrassing, gewoon door de brievenbus! Wie stuur jij Good Vibes? Vanaf €21,99



 

Steuntje in de rug cadeau

Wanneer je iemand een steuntje in de rug cadeau geeft, dan geef je hierbij aan dat je aan diegene denkt en hem of haar veel sterkte wenst. Een steuntje in de rug kan bijvoorbeeld zijn als iemand in een revalidatie traject zit of wanneer iemand thuis komt na een operatie. Wanneer iemand stress ervaart of een nieuwe baan zoekt. Een steuntje in de rug vertaal je in het Engels naar a helping hand of a bit of encouragement. Deze vertaling geeft eigenlijk wel goed weer wat me deze tekst bedoeld wordt.

 

Snoepdoosje | knuffels en kusjes voor jou

Snoepdoosje sending you the biggest hug

Wie ga jij verrassen met dit lieve cadeautje? Perfect om iemand een steuntje in de rug te geven.


Een transparant doosje met een heerlijke snoepmix en een vrolijke wikkel met de tekst Knuffels en kusjes voor jou!



 

Opkikkertje sturen

Met een opkikkertje wordt vaak een klein cadeautje bedoeld. Je kunt een opkikkertje per post versturen, bijvoorbeeld een leuk kaartje of een klein cadeautje. Leuke kleine cadeautjes om te versturen zijn bijvoorbeeld twee zakjes 'charge you up' thee of een leuk snoeppakketje door de brievenbus. Natuurlijk kan je ook een grote opkikker als cadeau geven zoals een helium ballon of snoeppot met kikkertjes.

 

Origineel beterschap Cadeau: Snoepblik Een opkikkertje voor jou

Snoeppot bedrukt met opkikkertje en kikkers

Ken jij iemand die een opkikker nodig heeft? Stuur dan deze leuke snoeppot met kikkertjes op. Op de pot staat de tekst: 'Opkikkertje speciaal voor jou'.


Zo tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht.

De snoeppot bevat ca 500 gram groene kikkers. Vanaf € 16,95



 
 

Brievenbus cadeau beterschap

Een brievenbus cadeau beterschap is ideaal als iemand ziek thuis zit. AIs je collega of beste vriend ziek en wil je hem of haar beterschap wensen? Kies dan juist

voor een brievenbus cadeau beterschap. Vooral mensen die langdurig ziek zijn of thuis zitten zullen zo'n beterschap cadeautje kunnen waarderen. Het is net even leuker dan een kaartje, appje of e-mail. En bovendien een stuk persoonlijker.


Daarnaast is een brievenbus cadeau een heel goed idee als iemand een zware operatie achter de rug heeft, erg moe is of ziek op bed ligt. De zieke hoeft hier niet voor naar de deur te lopen als er wordt aangebeld, het valt immers gewoon op de deurmat. Wel ben je natuurlijk gebonden aan de grootte van het cadeau. Het moet immers wel door de brievenbus passen. ;-) Maar ik help je graag op weg! Ik heb 13 leuke brievenbus cadeautjes beterschap voor je verzameld. In mijn blog over de brievenbus cadeautjes beterschap zie je nog meer leuke ideeën.


De leukste drie heb ik hier al op een rij gezet:

 

Brievenbus cadeau beterschap: Doosje snoep Komt wel goed schatje


Snoepdoosje komt wel goed schatje

Een iets gezonder (vegan) alternatief voor snoepjes maar minstens net zo feestelijk: deze heerlijke mix van bananenchips, blokjes kokos , walnoten en bananenschijfjes omhult met pure chocolade!


All-in prijs indicatie € 11,95



 

Brievenbus cadeau beterschap: Snoepdoosje Een Spoedig Herstel Gewenst


Snoepdoosje met gekleurde snoepjes beterschap

Dit cadeautje is gevuld met heerlijke vrolijk gekleurde snoepjes. Met de wikkel Een spoedig herstel gewenst, kan je op een bijzonder manier laten weten dat je aan iemand denkt.




 

Brievenbus cadeau beterschap: Ambachtelijke bonbons

Brievenbus cadeau ambachtelijke bonbons

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons?Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen!


Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!


De bonbons worden verpakt in een luxe cadeau verpakking. Het zwarte doosje wordt feestelijk met een door jouw uitgekozen wikkel verpakt. Om het cadeau compleet te maken kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast is elk doosje voorzien van een toelichting. Hierop kun je zien welke bonbon smaken er in het doosje zitten. Ook de ingrediënten en allergenen zijn hierop vermeld.


Prijsindicatie versturen 5 bonbons € 7,95

Prijsindicatie versturen 10 bonbons € 12,95


 

Origineel beterschap cadeau bestellen?

Wil je een origineel beterschap cadeau bestellen en laten bezorgen? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau. Dan weet je in ieder geval zeker dat het een origineel cadeau is! Een cadeau met naam of foto is leuk om cadeau te geven omdat je er dan net iets meer moeite voor hebt gedaan, en dat word gewaardeerd :)


 

Origineel beterschap Cadeau: Mok met naam en tekst Get Well Zoen

Beker met kusjes en tekst get wel zoen

Wie kan er wel een opkikkertje gebruiken? Verras diegene met deze lieve mok. De buitenkant van de mok is bedrukt met rode lippen en de tekst "get well zoen!" Voeg de naam van de ontvanger toe om de persoonlijke mok helemaal af te maken. Je kunt het cadeau nog completer maken door de mok te vullen met het favoriete snoep!

Vanaf € 12.95




 

Origineel beterschap Cadeau: Snoepblik gepersonaliseerd

snoepblik met eigen tekst

Er is geen beter cadeau dan een snoepcadeau! Verras je moeder, bff, liefste buurjongetje of favoriete collega daarom met dit fantastisch-leuke snoepblik. Het is een leuk gepersonaliserd beterschap cadeau. Jij ontwerpt het blik helemaal zelf met een gezellige foto, lieve boodschap of je bedrijfslogo. En het mooiste komt nog, want het blik is gevuld met de lekkerste dropmix. Het allerleukste cadeau als je de zieke even een hart onder de riem wilt steken.

Je kunt kiezen uit verschillende vullingen. Waaronder dropmix, engelse drop, winegums en nog meer

Vanaf €15,95



 

Origineel beterschap Cadeau: Mega Milka reep met naam en foto bedrukken

Mega milka reep met eigen tekst

Wil je de meest originele verrassing per post versturen? Dan is deze Mega Milka reep het perfecte cadeau! De ontvanger zal echt weten dat er aan hem of haar gedacht wordt! Je personaliseert deze XL chocoladereep heel eenvoudig met naam en/of foto naar keuze.


De Mega Milka reep bevat 9 repen chocolade in verschillende smaken. Dus daar is de zieke wel even zoet mee. Je kunt de reep natuurlijk ook bij jou thuis laten bezorgen zodat je het cadeau zelf kunt geven!

Vanaf € 29,95



 

Beterschap cadeau sturen?

Met deze tips hoop ik je een eind op weg geholpen te hebben, zodat jij een leuk beterschap cadeau kunt sturen. Wil je het cadeau op een specifieke dag laten bezorgen? Dan kan je dit bij veel webshops ook de bezorgdag instellen. Kies je leuke cadeau en laat het cadeau bezorgen op de door jou gewenste datum. Bijvoorbeeld wanneer iemand ontslagen is uit het ziekenhuis of wanneer bij iemand eindelijk het gips er af mag.


Bij elke mijlpaal kan je er voor kiezen om een cadeau te bezorgen. Wil je nog meer inspiratie voor leuke kleine cadeautjes? Dan kan je verder lezen op mijn brievenbus cadeaupagina! :) Heel veel succes met het kiezen van jouw perfecte cadeau!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page