top of page

9 x het perfecte theecadeautje versturen door de brievenbus

Bijgewerkt op: 8 apr.


Is je vriendin een theeleut en wil je haar bedanken of zoek je een leuk cadeau voor je moeder waar je wekelijks een kopje thee mee drinkt? Of wil je een origineel verjaardagscadeau versturen? Wanneer je iemand een cadeau wilt geven dan is een origineel theecadeautje door de brievenbus een leuk idee waarmee je iemand echt kunt verrassen.


Kies een lekker verwenpakketje uit om je vriend of vriendin te verrassen. Een cadeautje door de brievenbus is een ideaal cadeau om iemand te verrassen. Thee is altijd een leuk cadeau, of het nu is voor een verjaardag, nieuwe baan, bedankt of om beterschap te wensen. Met een lekkere thee door de brievenbus geef je een persoonlijk cadeau waarmee de ontvanger even kan ontspannen.


Ik heb de leukste 9 thee cadeaus voor door de brievenbus op een rij gezet. Laat je inspireren door deze verrassende cadeaus!


Theecadeautje voor wie?

Een theecadeautje is geschikt voor alle theeliefhebbers. Dat kan bijvoorbeeld je lieve vriendin zijn die altijd voor je klaarstaat. Of je moeder die je te hulp schiet als je een keer oppas nodig hebt of die aardige buurvrouw die je planten water geeft tijdens je vakantie. Een lekkere thee is altijd een leuk cadeau, maar je geeft natuurlijk niet een pakje thee uit de supermarkt cadeau. Wanneer je een theecadeautje wilt geven zijn er volop keuzes om er ook echt een feestelijk pakketje van te maken die je makkelijk kunt laten bezorgen in de brievenbus.


Wanneer geef je een theecadeautje?

Een theecadeautje kan je geven om iemand te bedanken, om iets te vieren om succes te wensen of om beterschap te wensen. Eigenlijk is een theecadeautje perfect voor vele gelegenheden. Er is zelfs speciale thee op de markt voor zwangere vrouwen, net bevallen vrouwen of er zijn theecadeautjes om gelukt te wensen of voor je verjaardag.


Voordelen theecadeautje

Wanneer je kiest voor een theecadeautje zijn er vele voordelen om juist dit cadeau te kiezen om te versturen. Ik heb ze voor je op een rij gezet.


✅een theecadeautje past vaak door de brievenbus

✅je kunt kiezen voor een klein theecadeautje met een kaartje of cadeautje

✅je bestelt een theecadeautje al voor onder de tien euro

✅een theecadeautje is een geschikt cadeau voor veel verschillende momenten

✅een theecadeautje is daarnaast perfect voor jong en oud

✅een klein cadeautje is een groot gebaar


Verschillende soorten theecadeautjes

Kies jij voor één speciale thee of kies je voor een thee proeverij? Ook kan je kiezen voor thee met chocolade of thee met een leuk klein cadeautje. Met een thee cadeau kan je alle kanten op! Wat het perfecte cadeautje is voor je vriendin, moeder of zus kan ik je niet vertellen. Ik ben ervan overtuigd dat jij met mijn top 9 theecadeautjes via de brievenbus het perfecte theecadeautje kunt vinden.


Er zijn zoveel verschillende soorten thee, als je niet zeker weet waar je moet beginnen, zijn hier onze topkeuzes voor de beste thee cadeaus om te versturen via de brievenbus.

 

#1 Theecadeautje: Hug in a Cup 10 theezakjes met kaart via de brievenbus


Kan je beste vriend of vriendin een knuffel gebruiken? Geef er een op afstand door de Hug in a Cup thee als brievenbuscadeautje te versturen! Deze verwarmende thee is een steuntje in de rug voor wie dat nodig heeft. De kruidenthee bevat onder andere kaneel, gember en venkel. Er zitten 10 zakjes in dit leuke brievenbuspakketje en je kunt er een eigen kaart bij versturen. Het wordt verpakt in een origineel vrolijk doosje.


Je hebt ook andere leuke thee, zoals congratulations of Charge you up of Lots of love, die je kunt versturen door de brievenbus met een leuk kaartje, voor een klein prijsje!

Vanaf € 4,95



 

#2 Theecadeautje: Thee box met brownies

Om een theecadeautje compleet te maken kan je kiezen voor iets zoets, zoals natuurlijk lekkere brownies. Waar je kan deze beter bestellen dan bij de brownies specialist? Deze brownies zijn voor jou vers gemaakt.

Geniet van de 6 meest populaire brownies smaken, vergezeld met een heerlijk kopje zoete rooibos thee erbij!

De Theebox bevat een 25 gram Rooibos Sweet Rose thee: een (losse) thee die heerlijk zoet smaakt én ruikt, en er prachtig uitziet! Daarnaast zitten er 6 Mini’s brownies in deze box in de smaken:

  • The Original

  • The Oreo

  • Karamel Zeezout

  • Cream Cheese

  • Blondie Kokos Oreo

  • Blondie Kokos Framboos

Prijsindicatie vanaf € 12,95



 

#3 Theecadeautje: Theeplant via de brievenbus


Wil je nog origineler zijn en een bijzonder theecadeautje per post versturen? Geef dat een theeplant aan de echte theeleut! Laat de theeliefhebber zelf thee maken! De theeplant (camellia sinensis) is een prachtige groenblijvende plant met helderwitte bloemen. Een pareltje voor in iemands huis. Als je deze plant cadeau geeft, heb je meteen een goed excuus om zelf op de thee te komen!


Vanaf € 12,95



 

#4 Theecadeautje: Losse thee met Tony Chocolonely in de brievenbus

Dit leuke thee cadeaupakket wordt verstuurd door de brievenbus. De theebox met 4 verschillende smaken thee is een vrolijk cadeau met 4 Tiny Tony Chocolonelys chocolade. Welke smaken thee zitten er in?

  • Lots of Love (zwarte thee met zwarte bes) of Warmest Wishes (rooibos met sinaasappel)

  • Oh Happy Day (witte thee, groene thee, bessen en bloesemblaadjes)

  • Hiep Hiep Hoera (groene thee met chaikruiden)

  • Just Wanna have Fun (fruitthee met aardbei, cranberry en appel)

Elke zakje is genoeg voor 10 koppen thee. Met 10 papieren theefilters voor de eerste koppen thee. Ingepakt als een cadeautje. En het past door de brievenbus. Vanaf € 14,95



 

#5 Theecadeautje: 3x losse biologische thee door de brievenbus - Let's get nuts

Dit brievenbuspakketje met 3 heerlijke smaken biologische thee is een super leuk idee om per post te sturen voor als je even niet op bezoek kan komen. In dit thee-pakketje zitten 3 verschillende biologische theesoorten. Elke thee heeft zo zijn eigen verhaal deze zijn terug te lezen op de deksel van het brievenbuspakketje. Ook vindt de gelukkige ontvanger hier een zet advies voor de perfecte kop thee.


In dit pakketje zitten 3 verschillende 100% biologische theesoorten. Zo bevat deze box een bijzondere groene thee met citroengras en een krachtige kruidenthee sterrenmix frisse maar ook een pepermunt thee. Vanaf € 11,50




 

#6 Theecadeautje: Losse thee met armband - brievenbuspost

Wie wil er nou niet blij gemaakt worden met heerlijke losse theesoorten en een leuk armbandje. Dit pakket bestaat uit bloementhee, lieve thee en een leuk armbandje met edelsteen gemaakt door Steinisch sieraden.


Leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Moederdag, een verjaardag, Valentijn, een jubileum of gewoon zomaar.


Het armbandje van Steinisch sieraden bevat rozenkwarts en is door de schuifknoop makkelijk aan en af te doen en in maat verstelbaar. Rozenkwarts wordt gezien als de steen van de liefde. De armband is gemaakt van nylon, rozenkwarts en twee kleine zilverkraaltjes.

*elk theedoosjes bevat 3 papieren theefilters zodat de ontvanger de thee altijd kan proberen.

Vanaf € 16,99



 

#7 Theecadeautje: Congratulations 2 theezakjes met kaart door de brievenbus

Welke theeleut ga jij op een leuke manier feliciteren met de verjaardag, uitdagende nieuwe baan of bijzonder jubileum? De Congratulations thee is een geweldig cadeautje per post voor een feestelijke felicitatie. Congratulations is een groene thee met citroengras en citroenmirte voor een verfrissend bakkie. Vanaf € 2,95



 

#8 Theecadeautje: Madame Chai - proefpakket 4x losse thee

Het is een thee feestje om zo een leuke proefpakketje te ontvangen van Madame Chai met heerlijke losse thee smaken van het meest verkochte thee. Bestel hem voor een vriend/vriendin/familie. Stuur een mailtje en er wordt een persoonlijk kaartje bijgevoegd. Leuk om cadeau te geven maar ook om te ontvangen.


Inhoud :


  • 4 zakjes van ongeveer 15 gram losse thee met beschrijving

  • kaartje

  • buisje rozenthee

  • met een eventueel persoonlijke kaartje erbij.

Vanaf € 16,50



 

#9 Theecadeautje: Thee proeverij door de brievenbus

De cadeautip voor een echte theeleut, verras met deze thee proeverij met vier smaakvolle theesoorten. Met deze Thee Tasting Box ontdek je 4 smaakvolle theesoorten. Je haalt eenvoudig 16 kopjes thee uit deze Tasting Box thee of bepaal je eigen sterkte.


  • Thuisproeverij met 4 soorten thee

  • Inclusief informatieboekje

  • Smaken: ginger peach, naturally calm, honey rooibos, super mint

Indicatie prijs: € 16,99




 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page