top of page

De 9 lekkerste vegan chocolade cadeaus

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2022


brievenbus

Wanneer je een cadeau wilt geven waar je ook een écht goed gevoel bij krijgt als je het geeft, dan kies je natuurlijk voor een vegan cadeau.


En wie is er nou niet gek op chocolade? Ik heb voor jou de lekkerste vegan chocolade cadeaus op een rij gezet. De meeste cadeaus zijn ook als brievenbuscadeau per post te versturen.


Wat betekent Vegan eigenlijk?

Als je een veganist (Vegan) bent, betekent dit dat je geen eten of drinken tot je neemt wat bestaat uit dierlijke ingrediënten. Dus bijvoorbeeld geen eieren, melk, honing of room. Veganisten eten en drinken alleen maar plantaardige producten. Maar veganisme is meer dan alleen eten of drinken. Het is een levensstijl. Veganisten hebben geen kleding of beautyproducten die dierlijke ingrediënten bevatten of getest zijn op dieren.


Good food, good mood :)

Waar wordt vegan chocola van gemaakt?

Veganistische chocolade is chocolade zonder toegevoegde dierlijke producten. Dus geen melk of melkpoeder. Maar als er geen melk meer in chocola zit, wat zit er dan wel in vraag je je misschien af. Pure chocolade zonder toegevoegd melkpoeder is vaak al veganistisch. Maar dat is niet de enige chocola, ook van bruine en witte chocolade zijn vegan varianten i.p.v. koemelk is er dan meestal rijstmelk of rijststroop aan toegevoegd.

 

De 9 lekkerste vegan chocolade om als cadeau te geven

 

Vegan Original Brownies

De Vegan Original brownie, is om te smullen!

Dus zonder gebruik van melk en eieren, maar wel met 70,5% pure chocolade van de beste kwaliteit. Nog steeds lekker knapperig van buiten en heerlijk smeuïg van binnen!


Prijsindicatie vanaf €11,95




 

Brownies box - Vegan Mini's


Speciaal voor veganisten is er ook een box met Vegan Mini’s samengesteld! In deze box zitten 12 vegan mini brownies in de smaken:

  • Vegan Original

  • Vegan Fruit & Noten

  • Vegan Framboos

  • Vegan Kokos Vier smaken dus met van iedere smaak 3 mini brownies! Voor deze vegan brownies wordt gebruik gemaakt van 70,5% pure chocolade van de beste kwaliteit. Heerlijk smeuïg van binnen en lekker knapperig van buiten! Je kunt er ook gratis een persoonlijk kaartje aan toevoegen.

Prijs indicatie: € 14,95


 

Bonbons Vegan Selectie 10 stuks

Deze vegan bonbons zijn gemaakt van de lekkerste chocolade en hebben elk een verrukkelijke vulling. Verras met luxe handgemaakte vegan bonbons, geschikt voor iedere gelegenheid! Liever zelf je smaken uitkiezen? Stel dan zelf een doosje bonbons samen.


Inhoud van het doosje bonbons:

  • Mango passievrucht (2x)

  • Pinda (2x)

  • Koffie (2x)

  • Kers rode peper (2x)

  • Kokos basilicum (2x)

Prijsindicatie 5 stuks vanaf €6,95

Prijsindicatie 10 stuks vanaf €11,95



 

Bonbons Our Vegan Favourites 35 stuks

Deze favoriete vegan bonbons zijn gemaakt van pure Callebaut chocolade, handgemaakt en gevuld met 5 verrassende smaken. In deze doos zitten maar liefst 35 (h)eerlijke vegan bonbons, zeker weten dat je de ontvanger daar heel gelukkig mee maakt! Liever zelf je smaken uitkiezen?Stel dan zelf een doosje bonbons samen. Ook beschikbaar in andere aantallen.


Prijsindicatie € 34,95



 

DuBelgische chocolade - ambachtelijke bonbons - vegan - chocolatier

Heerlijke ambachtelijke vegan bonbons van chocolatier Cuvelier. Assortiment van 32 pralinés en ganaches omhuld met zwarte chocolade 66% (Valrhona).

  • 4 chocolaatjes met hazelnootpraliné

  • 4 chocolaatjes pinda praliné

  • 4 chocolaatjes met praliné speculoos

  • 4 chocolaatjes met pistache praliné

  • 4 chocolaatjes met Grand Cru ganache uit Madagaskar

  • 4 chocolaatjes met yuzu-ganache

  • 4 chocolaatjes met frambozenganache

  • 4 chocolaatjes met koffieganache

Volledig plantaardig, doos bevat 2 layers van 16 chocolaatjes.


Prijsindicatie vanaf €23,90



 

7 luxe chocolade repen- 70% Pure Chocolade

Verras je geliefde of jezelf met 7 overheerlijke bean-to-bar luxe chocoladerepen in een luxe zwart-gouden verpakking met gouden hart en lint '♥ For You ♥'. Ideaal cadeau voor mensen waar je van houdt. Lekker genieten van heerlijke chocolade. Met dit prachtige chocolade cadeau zal je iemand enorm verrassen. Als het luxe mysterieuze zwarte doosje geopend wordt komt de gouden gloed je tegemoet. De vrolijk gekleurde repen zijn een feest om naar te kijken en zal iedereen blij maken. Dé manier om je liefde te tonen! De chocoladerepen zijn stuk voor stuk met zorg ambachtelijk handmatig bereid en leveren allemaal een unieke smaakervaring op. Proef de pure 3 ingrediënten repen als Haitian Sunsine, Red Velvet en Malagasy Delight eens naast elkaar voor een geweldige reis door de wereld van chocola. Maar ook de repen met framboos, sinaasappelschil en kardemom en Haagse Hopjes en zeezout hebben een uniek karakter. Zonder af te doen aan de heerlijke cacao want de smaak van de bonen blijf je proeven. De No Sugar Mamma reep zonder suiker met dadelpoeder gezoet is overheerlijk en ook nog eens verantwoord. Kortom een veelzijdig pakket voor de échte chocoladeliefhebber.

In het doosje zitten deze repen:

  • Coffee Caramel Sea Salt (met koffie karamel en zeezout, lactose)

  • Haitian Sunshine (hints van rozijnen en rood fruit, vegan)

  • Malagasy Delight (hints van geel tropisch fruit en licht nootachtig, vegan)

  • No Sugar Mamma (zonder suiker, gezoet met dadelpoeder, vegan)

  • Orange Cardamom (met sinaasappel en kardemom, vegan)

  • Raspberry Heaven (met frambozen, vegan)

  • Red Velvet (hints van rozijnen en rood fruit, vegan)

Prijsindicatie vanaf €39,99


 

Vegan chocbites chocoladetruffels

Wat een verwennerij, deze Vegan Chokbites chocolade Truffels! Elke hap is een explosie van smaak. Lekker voor bij de koffie of thee! Per 7 of 11 stuks verpakt met de volgende smaken; Coco Twist, een kokos chocolade truffel met een verrassende twist, Dare Devil, een chocolade truffel met sesam en rode pepers, voor de echte dare devil en Ten Spices, een chocolade amandel truffel rijk aan specerijen. De bonbons zijn vegan en geproduceerd zonder gluten, tarwe, suiker & soja.


Prijsindicatie vanaf €9,95



 

Vegan Petit Four mix

Heerlijke 100% vegan petit fours voor elk feestje een hele mooie aanvulling. Dit Petit fours assortiment bestaat uit de volgende smaken; Sticky peanut, Caramel Sea Salt, No-Tiramisu, Coco Lemon, Strawberry Rose, Lavender Blueberry. 12 stuks, van elke smaak ontvang je 2 petit fours. De afmetingen per petit fours zijn 5x2.5 cm.

Vandaag besteld is morgen al bezorgd.

Prijsindicatie vanaf €22,25



 

Dusk Raspberry Heaven - Pure Chocolade 70% - Vegan

70% Pure Vegan Chocolade met frambozen.


De reep is rijkelijke belegd met een laag heerlijke frambozen. De cacao van de Caribische eilanden St. Vincent & The Grenadines combineert perfect met de fruitige smaak van de frambozen. Een hemelse smaakcombinatie!


Bean-to-bar chocolade onderscheidt zich door de boon in de chocola centraal te laten staan. Het oogstjaar, de regio en boerderij waar de bonen vandaan komen bepalen de smaak van de chocolade, eigenlijk net zoals met wijn of koffie, en dat proef je!

Prijsindicatie vanaf €9,99


 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page