top of page

Cadeau voor vriendinnen: ontdek de LEUKSTE geschenken hier!

Bijgewerkt op: 3 jan. 2023


verjaardag feest

Is je vriendin binnenkort jarig of zoek je een leuk geschenk voor een andere speciale gelegenheid? Een gaaf cadeau vinden om je vriendin écht mee te verrassen, dat is misschien een uitdaging. Maar geen zorgen: ik heb mijn huiswerk gedaan en de leukste cadeaus voor vriendinnen voor je verzameld. Aan ideeën geen gebrek! Is het iets origineels voor je beste vriendin waar je naar op zoek bent? Of juist een romantisch geschenk voor je geliefde? Op deze pagina vind je genoeg inspiratie als het gaat om leuke cadeautjes voor vrouwen. Lees maar mee!

 

Verras je vriendin met iets leuks

Of je nu samen bent opgegroeid en elkaar al je hele leven kent of juist nog helemaal niet zo lang vriendinnen bent: vriendschap is iets wat je moet koesteren. Zij is die persoon die je alles kunt toevertrouwen, die er altijd voor je is en op wie je kunt steunen in mindere tijden. Reden genoeg dus om eens iets speciaals voor haar te kopen. Zoals jouw beste vriendin is er maar één! Gelukkig zijn er zeeën van mogelijkheden als het gaat om cadeaus voor vriendinnen. Laat je dus prikkelen door mijn ideeën en vind een passend cadeau voor elke vriendin.

 

Mooie kaars met tekst


Van een mooie kaars kan uren genoten worden. Of het nu een momentje in bad is of tijdens het lezen van een mooi boek. Een kaars kan rust geven, een momentje voor jezelf, het is echt een ontspanmoment.


Wie geef jij een ontspanningsmomentje cadeau? De leukste en mooiste kaarsen vind je hier.


 

Romantisch cadeautje voor je vrouw kopen?

Zoek je juist een geschenk voor je partner? Iets om haar helemaal mee in het zonnetje te zetten? Je wilt de vrouw van je leven natuurlijk alle aandacht geven die ze verdient. Een persoonlijk cadeau dat met liefde uitgezocht is, hoort daar ook bij. Zo laat je deze bijzondere persoon in je leven écht merken hoeveel ze voor jou betekent. De leukste cadeautjes voor je vrouw of vriendin zijn dingen die aantonen hoe goed je haar kent. Iets met een persoonlijke touch, zeg maar. Ik zet hieronder de leukste persoonlijke cadeaus voor vriendinnen of partners voor op een rij.

 

5x Originele en persoonlijke cadeaus voor vriendinnen


Een origineel en persoonlijk cadeau vriendin verzinnen is gemakkelijker dan het lijkt. Sowieso is een geschenk met haar eigen naam erop leuk, maar denk bijvoorbeeld ook aan haar lievelingskleur of andere interesses die je als inspiratie kunt gebruiken. De keuze is online werkelijk reuze op het gebied van unieke cadeaus voor vriendinnen.


Daarnaast is een cadeau speciaal voor je vriendin maken, echt een van de meest betekenisvolle geschenken die je haar kunt geven. Dit kan van alles zijn, van het personaliseren van een T-shirt met een inside joke tussen jullie twee of het maken van een fotoboek met foto's van alle avonturen die jullie hebben gedeeld. Ook kan je een mooi sieraad laten maken of een mooie dopper laten bedrukken.


1. Gepersonaliseerde sieraden

Waarom geef je je BFF of je partner dit jaar niet het ultieme cadeau -een gepersonaliseerd sieraad! Dit is een mooi cadeautje voor vriendinnen! Denk hierbij aan een vriendschapsarmband of een mooie hanger voor aan een ketting of armbandje. Gepersonaliseerde sieraden zijn een attent cadeau vrouw waarmee je vele kanten op kunt. Van kettingen en bedels tot armbanden en ringen, er zijn veel prachtige gepersonaliseerde sieraden beschikbaar, afhankelijk van je budget. Je kunt haar naam ergens in laten graveren, jullie initialen, een datum of een persoonlijke tekst.


Lijkt een vriendschapsarmband je een goed idee? Ik heb de leukste vriendschapsarmbanden al voor je op een rij gezet, voor elk budget!


2. Chocolade met haar naam erop

Het zoetste cadeau vrouw is toch wel lekkere chocola! Is de vrouw waar je een cadeau voor zoekt een echte snoeperd? Dan is het natuurlijk leuk om lekkere chocola te geven met een persoonlijke boodschap of haar eigen naam. Naast naamcadeaus kan je natuurlijk ook de verpakking of de wikkel personaliseren. Van heerlijke bonbons tot lekkere brownies binnen een paar klikken is het geregeld. De lekkerste chocoladecadeaus om online te versturen heb ik al op een rij gezet voor je.

 

Bonbons versturen: Ambachtelijke bonbons door de brievenbus

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons?Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen!Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!

– Kies het gewenste formaat doosje – Selecteer je favoriete bonbons – Kies je cadeau verpakking – Voeg een kaartje met tekst toe.

Voor elke gelegenheid is er een mooie verpakking beschikbaar. Dat wordt echt smullen vanuit de brievenbus!

 

3. Gegraveerde glazen

Gegraveerde glazen kunnen een leuk cadeautje zijn voor een vrouw, afhankelijk van haar persoonlijke voorkeuren natuurlijk. Een gegraveerd bierglas geven aan je vriendin terwijl ze alleen maar wijn drinkt is natuurlijk een no go. Er zijn veel verschillende soorten gegraveerde glazen beschikbaar, zoals wijnglazen, champagneglazen, bierglazen, theeglazen, cocktailglazen of speciale Gin Tonic glazen. Kies een mooi glas en maak er bijvoorbeeld een leuk cadeaupakket van.


Wanneer je een gegraveerd glas aan je vriendin wilt geven kan je ervoor kiezen om het glas te laten graveren met de naam van de ontvanger, een persoonlijk boodschap, een datum of een ander woord of symbool dat voor haar betekenisvol is.


4. Foto cadeaus

Een perfect cadeau voor vriendinnen is natuurlijk een mooie herinnering tastbaar maken. Kies voor een foto cadeau! Een cadeau met je favoriete foto is een perfect cadeau om de vriendschap te vieren. Je kunt kiezen uit een mooi moment zijn die jullie samen hebben beleefd. Een mooie vakantiefoto, een foto van vroeger of een ander mooi moment van jullie samen.


Je wilt natuurlijk echt iets unieks en speciaals geven om uit te drukken hoeveel je om haar geeft, toch? Zoals zij is er maar één! Nou, als je op zoek bent naar een geweldig en attent cadeau-idee, zoek dan niet verder. Een cadeau met met een prachtige foto van jullie twee is niet alleen nuttig, maar ook sentimenteel! Je kunt haar dit geweldige cadeau geven op haar verjaardag of een andere gelegenheid.


5. Cadeau to go met eigen tekst of naam


Is je vriendin veel onderweg naar afspraken of heeft ze gewoon een heel druk leven? Wanneer je vriendin ook altijd op zoek is naar een lekkere bak koffie en deze het liefste met zich meeneemt, dan is dit het ultieme cadeau; een koffiebeker met naam voor haar coffee to go. Met je eigen te personaliseren koffiebeker zit ze nooit meer om koffie verlegen. En zeg nou zelf zo een koffiebeker ziet er gewoon hartstikke leuke uit! Je kunt er natuurlijk ook direct ééntje voor jezelf bestellen ;)


Daarnaast zijn er nog meer leuke artikelen te bedrukken, een thermosfles van dopper, een luxe yoghurtbeker of een grappige broodtrommel? Je kunt gemakkelijk een origineel cadeau bestellen voor je bestie.

 

6x Cadeaus voor vriendinnen met een leuke hobby!


Als je vriendin helemaal gepassioneerd is door een hobby, dan is het natuurlijk superleuk om hier extra aandacht aan te besteden. Zo geef je gegarandeerd iets waar ze echt iets mee kan. Online vind je talloze leuke cadeaus voor vriendinnen met een specifieke hobby. Hieronder noem ik vast een paar voorbeelden, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt. Doe er gerust inspiratie mee op en vind het geschenk dat perfect aansluit op haar interesses.


1. Cadeaus voor de ultieme fashionista

Is jouw vriendin diegene die altijd voorop loopt met leukste fashionitems? Of het nu de nieuwste kleur lipstick is of de mooiste regenlaarzen? Wanneer je haar wilt verrassen met een uniek fashion cadeau dan is er genoeg keuze uit mooie wooncadeaus of cadeaus om lekker te relaxen.


2. Cadeaus voor vriendinnen met groene vingers

Is groen haar favoriete kleur? Oftewel zit ze liever met haar handen in de aarde dan in het haar? Er zijn genoeg groene cadeaus waar je haar mee kunt verrassen. Ook creatieve vrouwen kan je nog leuk uitdagen met een groen cadeau. Lees maar mee met de leukste cadeau-ideeën!

  1. Een mooie kamerplant: Koop een mooie, gezonde plant voor haar om te verzorgen. Er zijn hele leuke pakketjes te geven, zoals the green brothers. Dit is een setje van drie kleine plantjes voor haar om te verzorgen.

  2. Een DIY droogboeket in een bloomring: Houd ze van bloemen en iets moois in elkaar zetten? De droogbloemring is een mooi cadeau, die jullie samen kunnen maken.

  3. Een zaai- of stekpakket: Geef haar een zaai- of stekpakket met zaden of stekjes van haar favoriete bloemen of groenten. Zo kan ze zelf iets moois laten groeien. En geniet ze nog langer van het cadeau. wanneer je het cadeau geeft en wanneer de plantjes of bloemen boven de grond komen.

  4. Een gepersonaliseerde bloempot: Ontwerp je eigen bloempot met foto of tekst. DJe kunt direct een leuk plantje geven zodat dit uiteraard haar favoriete plantje wordt!

3. Geschenken voor echte keukenprinsessen

Als je je afvraagt welk cadeau je moet geven aan je vriendin die van koken houdt, waarom overweeg je dan niet een leuk kookboek? Er is vast wel een boek dat aansluit bij haar smaak, of dat nu veganistische gerechten zijn, klassieke Italiaanse recepten, of gewoon algemeen comfort food. Zo geef je haar niet alleen een leuk cadeau, maar inspireer je ook haar culinaire creativiteit! Je kunt zelfs op zoek gaan naar boeken van haar favoriete beroemde koks of presentatoren van tv-programma's. Een cadeau als dit zal haar zeker doen glimlachen en het laat zien hoeveel je haar enthousiasme voor koken waardeert.


Om het cadeau helemaal af te maken dan is het het leukste cadeau natuurlijk iets voor in de keuken. Een gepersonaliseerde ovenwant, een messenblok met eigen tekst of een leuk schort met foto of grappige tekst.


4. Ga voor glamour: cadeautjes voor ijdeltuiten

Houdt je vriendin ervan om een dagje in een sauna te vertoeven? Kies dan voor een eigen saunabadjas met geborduurde naam achterop de rug. Een saunabadjas is ideaal voor een dagje sauna omdat de katoenen stof niet makkelijk nat wordt. En bovenal stijlvol door de sauna wandelen is echt iets voor een ijdeltuit. :)


Liever een welnessbeleving thuis geven? Dan is het spa en welnesspakket voor thuis ideaal. Net iets anders dan anders, zo wordt douchen echt een belevenis.


5. Is jouw vriendin een spelletjesfanaat?

Kan je vriendin zich uren vermaken met een leuk bordspel of kaartspel? Wil zij altijd alle nieuwste spellen uitproberen? Dan is het natuurlijk het allerleukste om een leuk spel cadeau te geven die ze nog niet heeft. Een spel geeft urenlang speelplezier en je kunt een spel kopen in elk budget. Een leuk kaartspel heb je al vanaf tien euro.

 

Kuddegedrag - Party spel - winnaar van het jaar 2022

Kuddegedrag is een gezelschapsspel met een simpele zwart-wit missie: denk zoals iedereen.


Het doel van het spel is om als eerste speler acht koefiches te verzamelen. Doe dit door als de

kudde te denken en hetzelfde antwoord op te schrijven als alle andere spelers.


 

6. Geschenken voor een boekenwurm


Wanneer je een cadeau zoekt voor je vriendin die gek is op lezen, dan kan het nog wel eens lastig worden om een boek te vinden die ze nog niet kent. Je kunt altijd een leuk boek kiezen uit de populairste nieuw verschenen boeken. Maar wil je het zekere voor het onzekere nemen dan kan je natuurlijk ook een boekenbon cadeau geven.


Wil je toch graag een fysiek cadeau geven? Dan kan je bijvoorbeeld een leuke gepersonaliseerde boekenlegger geven. Ze zijn te bestellen in een papieren versie of aluminium versie. Ook leuk: een handig leeslampje zodat ze nachtenlang door kan lezen, waar ze ook is. ;)


 

Deze cadeautjes voor de vrouw doen het altijd goed!

Wil je er misschien niet al te veel tijd en moeite in steken of komt de deadline al erg dichtbij? Wees gerust: ook met een eenvoudiger cadeau maak je menig vriendin hartstikke blij. En dat hoeven heus niet saaie, standaard cadeaus voor vriendinnen te zijn. Online vind je superleuke geschenken en cadeaupakketten voor dames. Ook leuk: kies een aantal leuke items en stel zelf een lief pakketje samen! Dan maak je het toch nog persoonlijk en uniek. Bekijk hieronder de cadeautjes voor vrouwen waarmee je gegarandeerd punten scoort.


1. Luxe cadeau vriendin: heerlijke verzorgingsproducten

Als je je partner iets zinvols wilt geven, maar tegelijkertijd ook praktisch en luxe, wat is er dan beter dan een paar heerlijke verzorgingsproducten? Met deze cadeaus wordt verwennerij een klasse hoger met geuren waardoor ze zich elke dag extra speciaal en mooi zal voelen. De heerlijkste verzorgingsproducten kan je bestellen in een mooi samengesteld pakket. Vind je het lastig om te kiezen? Een pakket van Rituals of Janzen doet het altijd goed als cadeautje vrouw. Je kan hiermee echt de plank niet misslaan. Vooral omdat het cadeaupakket mooi verpakt is zodat jij zelf - lekker makkelijk - er niets meer aan hoeft te doen. ;)

2. Geef een belevenis cadeau

Het beste cadeau voor vriendinnen is misschien wel om tijd met elkaar door te brengen. Door het geven van een belevenis maak je in ieder geval weer mooie herinneringen met elkaar. Een etentje in haar favoriete restaurant of kaartjes voor een concert van haar favoriete artiest zullen zeker een glimlach op haar gezicht toveren. Als ze meer van ontspannende activiteiten houdt, waarom trakteer je haar dan niet op een dagje spa of een weekendje weg? Het wordt iets leuks en speciaals waar jullie samen van kunnen genieten!


3. Dat verdient een bloemetje!

Geef haar een mooie bos bloemen, maar dan net even anders dan anders. Kies deze keer eens voor een zijden bosje bloemen of droogbloemen voor je vriendin. Duurzaam is wel zo verantwoord tegenwoordig en het leuke is dat je van een boeket zijden bloemen of droogbloemen wel maanden - al dan niet jaren - van kunt genieten! Een mooi boeket blijft altijd een mooi en feestelijk cadeau. Wanneer je dan het boeket ook al in haar favoriet kleur of met haar favoriete bloem cadeau geeft, dan weet je zeker dat dit boeket een mooi plaatsje krijgt.


 

Zijden boeket droogbloemen


Het perfecte cadeau voor een verjaardag, nieuwe baan of ander speciaal moment. Wie kan er tijdens de donkere dagen wel wat kleur gebruiken? Stuur een boeket zijden bloemen!

Zijden bloemen zijn dé trend van dit moment en van hoge kwaliteit. De bloemen blijven jarenlang mooi en verkleuren nagenoeg niet. Verras dit seizoen met zijden bloemen!


 

4. Laat haar kiezen: geef een cadeaubon


Vind je het echt lastig om een cadeau vrouw zelf uit te kiezen? Geen probleem! Je kunt altijd kiezen voor een cadeaubon. Tegenwoordig is een cadeaubon direct ook leuk verpakt zodat je er eigenlijk ook niet meer hoeft in te pakken. Je kunt een bon geven met een geldbedrag van een specifieke (online) winkel, een shoes and sneakers cadeau een algemene cadeaukaart of geef bijvoorbeeld een belevenis cadeau,


Het fijne aan een cadeaubon van GiftForYou is dat de bon 3 jaar geldig is. Daarnaast kan je een belevenis die je hebt gekregen online omruilen voor een andere belevenis. Dus gegradeerd dat je een leuk cadeau geeft!

 

Meest gestelde vragen over cadeaus voor vriendinnen

Heb je genoeg ideeën opgedaan voor het cadeau voor je vriendin? Mocht je toch nog vragen hebben, kijk dan hieronder even bij de meest gestelde vragen over cadeaus voor vriendinnen. Laat gerust een reactie achter als je nog meer wilt weten. Ik sta voor je klaar!


1. Wat te kopen voor je beste vriendin?

In de kern gaat vriendschap over quality time samen doorbrengen. Dus vergeet niet om je bestie dit jaar wat quality time te geven als onderdeel van het cadeau! Plan een leuke activiteit, zoals uit eten gaan of iets drinken of op avontuur gaan. Daarnaast vind je de leukste cadeaus voor je vriendin door middel van de links in dit artikel. En vergeet niet om door middel van een lief kaartje of berichtje haar te laten weten hoeveel ze voor je betekent.


2. Wat koop je voor iemand die alles al heeft?

Met de cadeau-ideeën in dit artikel hoop ik je op weg geholpen te hebben voor het kopen van een leuk cadeau voor vriendinnen. Of het nu een ervaring is die ze niet snel zal vergeten of iets persoonlijks speciaal voor haar, elk geschenk dat met aandacht wordt gegeven, zal gewaardeerd worden door je BFF. En mocht je het echt niet weten ga er dan samen lekker op uit en maak er een onvergetelijke dag van!


3. Hoe kan ik mijn vriendin verrassen?

Wil jij je vriendin verrassen met een cadeau dat ze niet verwacht? Zorg dan voor een leuk verrassingselement, geef bijvoorbeeld een cadeautje op een dag dat ze het niet verrast. Of stuur een leuk cadeautje door de brievenbus. Wil je het groter aanpakken? Dan kan je haar natuurlijk ook een dagje mee uit nemen zonder dat ze weet waarheen. Of laat jullie samen verrassen door middel van het boeken van een verrassingsuitje of verrassingsreis?


 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page