top of page

Opkikkertje sturen: een klein cadeau, groots gebaar


kikker op tak

Heb jij een vriend of vriendin die wel een opkikkertje kan gebruiken? Er zijn talloze redenen om iemand een opkikkertje te sturen. Misschien is je vriend(in) net gezakt voor een examen, heeft hij/zij liefdesverdriet of zit jouw vriend(in) gewoon even niet lekker in zijn/haar vel.


Wat de reden ook is, een opkikkertje is met gemak verstuurd en wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. In deze blog geven wij je 13 leuke cadeau-ideeën om jouw vriend(in) op te fleuren. Ook beantwoorden wij de meest gestelde vragen over een opkikkertje sturen.

 

Opkikkertje sturen, de leukste 13 op een rij

 

#1 Opkikkertje: Snoeppakketje met kikkertjes

Snoepdoosje met opkikkertjes

Het snoepdoosje opkikkertje is een heerlijke mix van kikkersnoepjes en jelly beans. Het doosje heeft een vrolijke wikkel met de opdruk: opkikkertje voor jou! Wie ga jij opvrolijken?





 

#2 Opkikkertje: Chocoladereep Veel Liefs

chocoladereep veel liefs roze met tekst

Spread the love met deze heerlijke chocola. Iedereen kan wel een beetje warmte en chocola gebruiken toch? Samen met je persoonlijke kaart maak je het cadeau helemaal af. Wie stuur jij een beetje chocoladeliefde door de brievenbus? Bestel deze lieve chocoladereep met kaartje.


Prijsindicatie vanaf €5,95 excl verzendkosten.



 

#3 Opkikkertje: Ambachtelijke bonbons

doosje met 15 ambachtelijke bonbons

Wil je een lekker luxe chocolade cadeau versturen met daarbij zelf gekozen bonbons? Stuur dan een doosje ambachtelijk zelfgemaakte bonbons door de brievenbus. Deze bonbons zijn echt om te smullen!


Je kunt heel makkelijk je eigen doosje bonbons samenstellen!

– Kies het gewenste formaat doosje – Selecteer je favoriete bonbons – Kies je cadeau verpakking – Voeg een kaartje met tekst toe


De bonbons worden verpakt in een luxe cadeau verpakking. Het zwarte doosje wordt feestelijk met een door jouw uitgekozen wikkel verpakt. Om het cadeau compleet te maken kun je het voorzien van een kaartje met tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten van wie het cadeau afkomstig is. Daarnaast is elk doosje voorzien van een toelichting. Hierop kun je zien welke bonbon smaken er in het doosje zitten. Ook de ingrediënten en allergenen zijn hierop vermeld.


Prijsindicatie versturen 5 bonbons € 7,95

Prijsindicatie versturen 10 bonbons € 12,95


Voor elke gelegenheid is er een mooie verpakking beschikbaar. Dat wordt echt smullen vanuit de brievenbus! En er zijn ook vegan bonbons te bestellen!



 

#4 Opkikkertje: Heliumballon Opkikkertje

helium ballon met tekst opkikkertje voor jou

De heliumballon met de tekst 'een opkikkertje voor jou' is een origineel en vrolijk cadeau. Met deze ballon voelt iemand zich gegarandeerd een stukje beter.

Vanaf € 14.99




 

#5 Opkikkertje: Dikke knuffel chocolademix

Chocolademix met tekst dikke knuffe

Wie wil er nou geen heerlijke chocolade mix ontvangen?

Stuur nu een lekkere chocolade mix in een vrolijke brievenbusdoos en mooie wikkel met de opdruk: “Dikke Knuffel”


All-in prijs indicatie vanaf: € 12,95



 

#6 Opkikkertje: Snoeppot met kikkertjes

Opkikkertje snoeppot me tekst opkikkertje voor jou

Stuur een snoeppot met kikkertjes op en tover gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw vriend(in). Op de pot staat de tekst: 'Opkikkertje speciaal voor jou'.

Vanaf € 19,99




 

#7 Opkikkertje: Chocolade Kikker Opkikker Voor Jou

snoepdoosje met hartjes snoep en tekst dikke knuffel

Een vrolijke chocoladekikker is natuurlijk hartstikke leuk om te versturen. Met een een lieve tekst erop maak je de verrassing compleet! Stuur deze smakelijke en lieve attentie samen met een persoonlijk kaartje en maak de dag van de ontvanger helemaal goed. Wie verras jij?


Vanaf € 9.95



 

#8 Opkikkertje: Brievenbus droogbloemen - Whitewonder

bos witte bloemen in vaas

Deze mooie sneeuwwitte, stervormige bloempjes zijn in een prachtig brievenbus cadeau verpakt. Een fris boeket waar de ontvanger extra lang van kan genieten! Een origineel cadeau versturen? Kies dan voor dit brievenbus boeketje met Zuidenwindlelies. Super leuk om te verdelen over kleine vaasjes en de bloemen passen in elk interieur!

Vanaf € 14,95



 

#9 Opkikkertje: Chocoladehart

chocoladehart met topping

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die wel wat opkikkertje kan gebruiken? Kies dan voor één van de heerlijke handgemaakte chocoladecadeaus! Met deze chocolade geef je letterlijk een boost aan iemands dag. Kies uit een ruim assortiment van eerlijke pure, melk- of witte chocolade en voeg jouw favoriete topping toe. Wat dacht je van een puur chocolade vol luxe noten of een hartverwarmend melkchocolade geschenk met knapperige bastognekoekjes? Of misschien wel een chique witte chocolade hart met zachte marshmallows? Deze chocolade is altijd een goed idee om weer blijheid terug te brengen in iemands dag! Vanaf € 16,95



 

#10 Opkikkertje: Fruitkistje Classic met snoep opkikkertjes

Opkikkertje fruitkist met kikker snoepjes

Wil je iemand verrassen met een cadeau dat heerlijk én gezond is? Dit houten kistje met 15 stuks vers handfruit, inclusief opkikkersnoepjes, een kiwilepel en sinaasappelsap is het perfecte geschenk! Het fruitkistje is gevuld met een kleurrijke en smakelijke selectie die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een opbeurende boodschap uitstraalt. Je kunt zelfs een persoonlijke wenskaart toevoegen om nog meer op te vrolijken. En het beste van alles? Je kunt zelf bepalen wanneer het cadeau wordt bezorgd! Het fruitkistje wordt vlak voor de bezorging ingepakt, zodat je er zeker van kunt zijn dat het fruit supervers is wanneer het aankomt bij de ontvanger. Bestel het vandaag nog en bezorg iemand een stralende dag!

Vanaf €30,90



 

#11 Opkikkertje: Brievenbus cadeau Shine a Light

kaarsen droogbloemen en kaartje op tafel

Creëer een warm gevoel met dit mooie cadeau Shine a Light. Dit lichtpuntje schittert in elke woonkamer! Een originele cadeauset waar de twee trends van dit moment worden gecombineerd: gedraaide kaarsen en droogbloemen. Met behulp van de losse houten blokjes kan de ontvanger dit cadeau naar wens stijlen: zet alles bij elkaar, of verdeel het over verschillende plekjes. Get creative! Geleverd Inclusief extra kaarsenset.


Een hip en lief cadeau. Verras iemand en stuur een lichtpuntje met deze Shine a Light.

Vanaf € 17,95



 

#12 Opkikkertje: BLOOMLOVE

bloomlove houten standaard met letters en hartje en kaartje

De BloomLove is één van de nieuwste ontwerpen. Hoe leuk is dit houten plankje in combinatie met een vaasje met gipskruid. Dit perfecte geschenk kun je nu cadeau doen aan je geliefde, je moeder, je zus of vriendin! Vanaf € 14,95



 

#13 Opkikkertje: Tony’s Chocolonely | Proeverijtje | Zonnestralen met eigen naam

tony chocolonely proefpakketje chocolade met tekst heel veel zonnestralen voor jou

Wil je iemand zonnestralen toesturen? Doe dat dan met deze heerlijke chocola van Tony's Chocolonely! Op het design staat de tekst: chocolade is het beste medicijn. Je maakt het design extra persoonlijk door de naam van de ontvanger toe te voegen. Wie verras jij met deze heerlijke chocolade? Er zitten 6 heerlijke kleine Tony's Chocolonely repen in met de smaken melk, puur, melk karamel zeezout, puur amandel zeezout, melk hazelnoot, melk noga. Vanaf € 15,95


 

Opkikkertje sturen

Wanneer je op zoek bent naar een manier om iemand te laten zien dat je aan hem denkt, dan is het sturen van een opkikkertje cadeau de perfecte manier om hem of haar te verrassen.


Online bestellen is gemakkelijk en handig - je hoeft zelf niet eens de deur uit! Met een paar klikken heb je één van de lieve opkikkertje cadeautjes uitgekozen en verstuurd. En vaak wordt het ook nog eens direct dezelfde of volgende dag verstuurd. Dus wacht niet langer en stuur vandaag nog een leuk opkikkertje en laat weten dat je aan hem of haar denkt met een cadeautje!

 

De 6 meest gestelde vragen over het sturen van een opkikkertje

Wij hopen dat je inspiratie hebt gekregen om jouw vriend(in) op te fleuren. Rest alleen nog de vraag, welk opkikkertje kies jij? Onderstaand geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.


Wat is een opkikkertje?

Een opkikkertje is een klein cadeautje die je aan iemand kunt geven. Je kunt een lief kaartje sturen of een lief cadeautje, eigenlijk laat je met een opkikkertje zien dat je aan iemand denkt.


Wanneer een opkikkertje sturen?

Je kunt op elk moment iemand een opkikkertje sturen. Of het nu gaat om een examen, een moeilijke periode of gewoon zomaar, een opkikkertje is altijd welkom.


Wat zet ik op het opkikkertje kaartje?

Schrijf iets liefs en bemoedigends op het kaartje. Laat de ontvanger weten dat je aan hem/haar denkt en er voor hem/haar bent.


Hoe verstuur ik een opkikkertje?

Je kunt ervoor kiezen om het opkikkertje zelf langs te brengen, maar je kunt het ook via de post versturen. Zorg ervoor dat je het cadeau mooi inpakt en vergeet het kaartje niet.


Waar kan ik een opkikkertje cadeau kopen?

Er zijn talloze winkels die leuke en originele opkikkertjes verkopen. Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Dan kun je ook online op zoek gaan naar leuke cadeaus.


Moet ik altijd iets zoets sturen als opkikkertje?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt ook denken aan een boek, een mooie kaars, een fruitpakket, bloemen of iets anders waarvan je weet dat de ontvanger er blij van wordt. Het gaat erom dat je laat zien dat je aan hem/haar denkt en er voor hem/haar bent.

 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page