top of page

13 x cadeau zwangere vrouw door de brievenbus!


Gefeliciteerd! Je hebt zojuist gehoord dat een speciaal iemand in je leven zwanger is. Of het nu een beste vriendin, zus of nichtje is, dit nieuws moet gevierd worden. Natuurlijk zullen er genoeg momenten zijn om de aanstaande moeder te verwennen op de babyshower en nog meer als de kleine er eenmaal is. Maar waarom niet vroeg beginnen met een feestelijk cadeau voor de zwangere vrouw. Ik heb voor jou leuke ideeën voor een cadeau zwangere vrouw voor je op een rij gezet. Lees je mee met de 13x ideeën voor een cadeau voor zwangere vrouw?

 

Stuur een kaartje om de zwangerschap te vieren

Een kaartje sturen naar je zwangere vriendin is eigenlijk wel het minste wat je kunt doen. De zwangerschap moet natuurlijk gevierd worden! Ik heb een paar leuke kaartjes voor je op een rij gezet. Naast een kaartje kan je natuurlijk ook andere leuke cadeaus via de brievenbus versturen. Daarover verderop meer.



 

Verstuur een origineel brievenbus cadeau voor zwangere vrouw

Kies voor een brievenbus cadeau om de zwangerschap te vieren. Met een brievenbus cadeau zwangere vrouw kan je tegenwoordig vele kanten op. En het is gewoon een handig cadeau, je hoeft er niet voor thuis te zijn en het is vaak de volgende werkdag bezorgd. Of je nu kiest voor lekkere chocolade, een mooi boeket bloemen of een lekker snoeppakket? Met een brievenbus cadeau scoor je altijd! Lees maar mee!

 

#1 cadeau zwangere vrouw: Chocolade door de brievenbus

Wanneer je iets te vieren heb dan is chocolade het perfecte cadeau. Bijna iedereen is er gek op! Als je dan ook nog eens een leuk chocolade cadeau geeft om de zwangerschap te vieren, dan weet ik wel zeker dat hier lekker van gesmuld gaat worden.

 

Baby bonbons beschuit blauwe en roze muisjes

"Chocolate is the answer, who cares what the questions is" Inderdaad... mocht je moeite hebben met kiezen, dan is chocolade door de brievenbus altijd een goed idee! Wie houdt nu niet van heerlijke handgemaakte bonbons? Ik kan je vertellen dat een zwangere vrouw hier zeker blij van wordt. En partner kan dit ook zeker waarderen! Deze handgemaakte baby bonbons zijn een feestje om te geven én te krijgen!


De luxe doos telt maar liefst 34 bonbons, gevuld met beschuit met blauwe muisjes en roze muisjes. Dit product past door de brievenbus!


Je kunt ook een kleiner pakketje bestellen. De bonbons zijn al te bestellen vanaf € 6,95. Kies zelf je eigen bonbons en verstuur deze als brievenbuspakket. Kies je liever voor andere chocolade? Laat je dan inspireren door mijn 10 favoriete chocoladecadeaus door de brievenbus.


Indicatie bonbons op de foto: € 34,95



 

Baby-bonbons

Je kunt ook een kleiner pakketje bestellen. De bonbons zijn al te bestellen vanaf € 6,95. Kies zelf je eigen bonbons en verstuur deze als brievenbuspakket. Kies je liever voor andere chocolade? Laat je dan inspireren door mijn 10 favoriete chocoladecadeaus door de brievenbus.


Indicatie bonbons op de foto: € 12,95




 

Brownies blauwe en roze muisjes

Is het geslacht van de baby nog niet bekend of is er een tweeling geboren verras dan de (toekomstige) ouders met deze geboorte brownies & blondies met roze/witte en blauw/witte muisjes. Op de brownies zit een melk chocolade ganache laag met blauwe en witte muisjes. De blondies hebben een witte chocolade ganache laag met de roze en witte muisjes. Een heerlijk cadeau dat uitstekend in de smaak zal vallen en per brievenbuspost wordt bezorgd.


Indicatie brownies op de foto: € 15,95



 

#2 cadeau zwangere vrouw: Snoep door de brievenbus

Wanneer je zwanger bent is het heerlijk om af en toe lekker te snoepen. Om deze reden is een snoeppakket meer dan welkom! Een leuk snoeppakket door de brievenbus is een leuk en lekker cadeau om te versturen voor de zwangere vrouw. En het leuke is, het prijsje is ook gewoon lekker ;) Nu is eigenlijk alleen maar de vraag, welk snoeppakketje ga jij versturen?

 

Snoeppakket Baby Loading

Dit cadeautje is gevuld met snoepjes in de vorm van babyspullen, zoals witte voetjes, een speen en een babyflesje. Ze zijn gemaakt van de beste ingrediënten en zijn heerlijk om te eten.




 

Snoepdoosje Klein wonder groot geluk

Snoepdoosje klein wonder groot geluk

Dit cadeautje is gevuld met Pasteldream, een snoepmix gemaakt van grote zoete spekjes, aardbeidrops, kleine jellybeans, schuimpjes en meer, het liefste zoete doosje!


,


 

#3 cadeau zwangere vrouw: invulboek voor tijdens de zwangerschap

Een invulboek voor tijdens de zwangerschap is het perfecte boek om als cadeau te geven wanneer je hoort dat je vriendin, zusje of nichtje zwanger is! Online zijn er meer dan 100 soorten te vinden (ja echt waar!), om deze reden heb ik een top 10 voor je gemaakt om zo makkelijk jouw keuze te maken. Je hebt verschillende soorten boeken die je kan invullen tijdens de zwangerschap en perfect zijn om als cadeau te geven. Bekijk hier mijn top 10 zwangerschapsdagboeken.

 

Het negen maanden invulboek


Wanneer je net zwanger bent wil je alle mijlpaalen, gevoelens en echo's natuurlijk vastleggen. Het negen maanden invulboek is een fris invulboek van Eva Reinders dat door de vrolijke uitstraling iedere aanstaande moeder zal aanspreken. Elke zwangere vrouw (en dat zijn er 245.000 per jaar in Nederland en Vlaanderen!) is op zoek naar informatie en ervaringsverhalen, en wil alles wat ze tijdens deze bijzondere periode meemaakt vastleggen. Dit invulboek is hip vormgegeven en beschikt over veel planners, lijstjes, ruimte voor foto’s, eigen ervaringen en handige informatie.

Indicatie prijs: vanaf € 15,99



 

#4 cadeau zwangere vrouw: mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap

Het is ontzettend leuk om mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap als cadeau te geven aan je vriendin. De zwangerschap is een bijzondere tijd, er gebeurt van alles in je lichaam en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn met een baby. Het is echt aan te raden om deze periode goed vast te leggen.


Door middel van de mijlpaalkaarten tijdens de zwangerschap kan je van alle bijzonder momenten een mooie herinnering vastleggen.

 

Mijlpaalkaarten Zwanger

Met de mijlpaalkaartenset van Studio Ins & Put leg je elk bijzonder moment in de zwangerschap vast. Een prachtig aandenken voor jezelf en voor je kindje! Het is een mooi cadeau om te geven tijdens de zwangerschap van je vriendin, zus of nichtje.


De set bestaat uit 29 mijlpalen en een leuke voorkant. De kaartjes zijn enkelzijdig gedrukt in full-color. Er is rekening gehouden met de kleuren. Zo zijn er roze kaartjes voor de mijlpalen die gebruikt kunnen worden voordat het geslacht van de baby bekend is of de kaartjes die vooral over mama gaan!


Toch lievere andere zwangerschaps mijlpaalkaarten? Bekijk hier dan mijn top 9 mijlpaalkaarten zwangerschap.


Indicatie prijs: vanaf € 14,95



 

#5 cadeau zwangere vrouw: knuffeltje door de brievenbus

Wat geef je een baby cadeau? Een knuffeltje natuurlijk! Met een knuffeltje zit je altijd goed. Wie weet stuur jij wel het knuffeltje per post en wordt dit wel zijn of haar favoriete knuffel. Een knuffeltje versturen is gewoon een leuk lief cadeautje wat vast en zeker een mooi plekje op de babykamer krijgt.

 

Knuffelolifantje door de brievenbus

Wanneer je aan baby's denkt, dan denk je direct aan knuffelen. Zou dit lieve knuffelolifantje het favoriete knuffeltje worden van de kleine baby?


Het is een perfect brievenbus cadeau met een leuk kaartje erbij om de zwangerschap te vieren. En het leuke is dat het ook maar een klein prijsje heeft.


Indicatie prijs: vanaf € 9,95




 

Done by Deer | Speenkoord Croco

Verras je vriendin met dit schattige Done by Deer speenkoord. Wat er zo leuk is aan dit speenkoord, is dat het een speenkoord en speeltje in één is. Je bevestigt de speen met de klittenbandclip of via de elastische lus. Een ideaal brievenbuscadeautje om de ouders in spé te verrassen. Indicatie prijs: vanaf € 12,99



 

Cadeauset knuffelkonijntjes

Deze knuffelkonijntjes zijn ontzettend lief en zacht! Ideaal om als cadeau te geven en als brievenbus cadeau te versturen. Iedere mini wil wel zo’n lief knuffelkonijntje als knuffelvriendje. En door dit brievenbus cadeau hoeft je kleintje nooit meer zonder. Wanneer de ene in de was zit, houdt de ander je gezelschap. Ook perfect als cadeau per post voor een zwangerschap van een tweeling!


Indicatie prijs: vanaf € 12,95




 

# 6 cadeau zwangere vrouw: dinerbon

Soms weet je gewoon niet wat je iemand die zwanger is moet geven. Geef dan een dinerbon of een belevenis cadeau. Voordat de baby er is willen de ouders in spé vast nog gezellig een avondje samen weg.


In die gevallen is een cadeaubon altijd een goede optie! Of je nu een lunchbon, dinerbon of een leuk uitje cadeau geeft? Met zoveel verschillende opties die er tegenwoordig zijn, zul je er zeker een vinden die zowel bij jouw budget als bij hun behoeften past!

 

Romantisch dineren

Echt even tijd voor elkaar nemen, bijpraten bij zacht kaarslicht en genieten van heerlijke gerechten… Niets is romantischer dan een avondje tafelen en daarom hebben wij speciaal voor liefdevolle stelletjes Romantisch Dineren bedacht! En met de ruime keuze aan sfeervolle restaurants in Nederland en België zit er altijd wel iets tussen naar jullie wens.


Indicatie prijs: vanaf € 59,90





 

#7 cadeau zwangere vrouw: bloemen door de brievenbus

Een mooi boeket bloemen is een leuk geschenk om het leven te vieren. Je kunt natuurlijk een mooie bos bloemen laten bezorgen. Je kunt ook kiezen om droogbloemen, zijden bloemen of een leuk Hoera-pakket te versturen. Wat je ook kiest met bloemen maak je het leven nog vrolijker!

 

Bloomemory Baby

Bloomemory Baby is een schattige babygeschenk met prachtige droogbloemen. Je kunt het extra persoonlijk maken door er een wenskaart bij te doen! Als final touch wordt er een geurstokje aan toegevoegd met een Nijntje-afbeelding en wordt het brievenbus cadeau mooi afgemaakt met fleurig lint! Welke mommy-to-be verras jij?


Prijs indicatie: € 16,95




 

Hoera pakket droogbloemen

Een positieve zwangerschapstest moet gevierd worden. Met dit leuke Hoera brievenbus pakketje maak je er echt een feestje van! Dit vrolijke brievenbus cadeau laat iedereen stralen!

Het houten hoera-plankje en de feestslinger in combinatie met kleurrijke droogbloemen is een duurzame feestelijke verrassing! Maak het cadeautje helemaal af door er één van de leuke kaarten bij te doen met een persoonlijke boodschap. Het perfecte brievenbus cadeau! Ben je toch meer van de verse bloemen ?Dit feestelijke pakketje is ook met verse bloemen te bestellen.

Indicatie prijs: vanaf € 17,95


 

Cadeau zwangere vrouw kopen?

Wil je meer inspiratie om je zwangere vriendin of de ouders in spé te verrasen? Via de links in dit artikel kom je uit bij verschillende blogs die ik erover geschreven heb. Wat dacht je van bijvoorbeeld een leuke zwangerschaps(aftel)kalender, of laat je inspireren door mijn top 10 leuke om je zwangere vriendin te verrassen! Ik weet zeker dat je daar voldoende inspiratie vindt om iemand op de juiste manier te verrassen. Zoals je nu weet is de keuze reuze en kun je écht voor iedereen en elke situatie een bijpassend cadeau kopen. Een brievenbuscadeautje of een andere verrassing? Het is altijd een goed idee om het leven te vieren!


Smile everyday :)
 

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page