top of page

11x de beste geboortecadeaus van 2023


Een baby op komst is altijd een feestje! En wat hoort er bij een feestje? Juist, cadeaus! Maar hoe zorg je ervoor dat jouw geboortecadeau eruit springt tussen al die slabbetjes en rompertjes? In dit blogartikel geven we je de leukste cadeautips van 2023 én vertellen we jou hoe je een origineel geboortecadeau kiest.


De beste geboortecadeaus van 2023 op een rij

Laten we beginnen met de cadeau inspiratie. Hieronder vind je onze top 5 van de beste geboortecadeaus voor dit jaar:


  1. Een gepersonaliseerd koffertje met de naam van de baby erop: leuk als herinneringenbox om alle geboortekaartjes in te bewaren, of voor het eerste romperje, eerste sokje... you name it!

  2. Een fluffy rugzakje met naam van de baby, ideaal voor een dagje weg, de kinderopvang of over een paar jaar naar de peuterspeelzaal

  3. Een gepersonaliseerd boekje met avonturen van de kleine held of heldin, met voorlezen kan je niet vroeg genoeg beginnen!

  4. Een lief knuffeltje met naam van de baby, dit knuffeltje raak je nooit kwijt!

  5. Een mooi gegraveerde bestekset, dit setje gaat jarenlang mee!


Hoe kies je een origineel geboortecadeau?

Het kiezen van een origineel geboortecadeau kan een uitdaging zijn. Om te voorkomen dat je toch weer met een standaard cadeau aankomt, hebben we een aantal tips voor je:

  • Geef iets dat past bij de persoonlijkheid van de ouders

  • Maak het cadeau persoonlijk door bijvoorbeeld de naam van de baby erop te zetten

  • Denk aan de toekomst en geef iets dat de baby bijvoorbeeld mee kan spelen, aan kan trekken of mee kan nemen als hij of zij ouder is

  • Ga voor iets wat nog niet vaak gegeven wordt, bijvoorbeeld een luxe babycadeau met naam. zoals een fietsje met naam of een speelkinderwagentje met naam. Een geboortecadeau met naam is ontzettend origineel en je kunt er vele kanten mee op


Geboortecadeaus met naam

Een cadeau met de naam van de baby erop is altijd een succes! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koffertje, knuffel of rompertje met de naam erop. Hierdoor is het cadeau extra persoonlijk en zal het zeker gewaardeerd worden door de ouders.


Sowieso is het geven van een geboortecadeau met naam eigenlijk altijd een ontzettend leuk cadeau-idee. De kersverse ouders hebben vaak de naam lange tijd geheim gehouden en zijn nu natuurlijk dolblij dat de naam gedeeld kan worden met vrienden en familie. Des te leuker om ook de naam extra in het zonnetje te zetten bij het geven van een leuk geboortecadeau.


Hieronder vind je een top 10 van de leukste kraamcadeaus met naam van 2023. Laat je vooral inspireren om een mooi cadeau te kopen voor het kleine wondertje op deze wereld. ❤ De cadeaus hieronder zijn écht van goede kwaliteit waarmee je zeker goed voor de dag kunt komen.

 

Teddy rugzak Jollein met naam

De teddy rugzak van het Merk Jollein is van zichzelf al vreselijk lief, leuk, mooi, knuffelig en geweldig. Maar je maakt het nóg leuker door de rugzak te personaliseren met de naam of initialen van je kindje. De kleur van de borduurgaren en het lettertype bepaal je zelf. Stem het af met de kleur van de rugzak of laat de naam er juist uitspringen met afstekende borduurgaren. Alles is mogelijk, precies zoals jij het leuk vindt!




 

Babydeken gepersonaliseerd met naam en mijlpalen

Deze onwijs zachte deken met mijlpalen is de ultieme verrassing. Dankzij de toffe designs kunnen de kersverse ouders de belangrijkste mijlpalen van hun kindje op unieke wijze vastleggen. En jij ontwerpt hem ook nog eens helemaal zelf met de naam en/of foto van de kleine. Het is dus echt een persoonlijk cadeau. Superleuk voor anderen, maar natuurlijk ook voor jou en je eigen mini.




 

Gepersonaliseerde babyboekjes met naam

Er zijn zoveel leuke boekjes die je kan personaliseren met naam. Maar deze springt er toch wel echt uit. Het boekje is ook erg leuk om te bewaren omdat kinderen het ook leuk vinden om te lezen over hoe ze waren als baby. Hoe origineel is het als je een eigen boek hebt!




 

Happy horse knuffel met naam en muziek


Een knuffel met je eigen naam is natuurlijk ontzettend leuk. Maar hoe leuk is het als het zelfs een knuffel is van Happy Horse. En nog leuker er zit een rustgevend muziekje in. En om het nog leuker te maken, beschikbaar in meer dan 10 kleuren.


Deze Happy Horse muziekknuffel is net als de andere Happy horse knuffels gemaakt van zachte pluche. Ook heel handig; de knuffel kan gewoon in de was.


Dit knuffel konijn van Happy Horse is een favoriet tussen alle kraamcadeaus! Weet je dat dit gepersonaliseerde knuffeltje geheid een succes is om als cadeau te geven!



 

Baby armbandje met naam

Het leukste en meest persoonlijke cadeautje dat je kan geven is een baby armbandje met naam. Een geboorte is de meest bijzondere gebeurtenis in iemands leven en daar hoort dan ook een speciaal cadeautje bij. Dit plaat armbandje met naam wordt dan ook vaak als kraamcadeau of geboortecadeau gegeven. Dit armbandje groeit door het verlengstukje nog even mee en wordt daarna bewaard als aandenken voor later.



 

Speelgoedkist met naam


Het is een feit dat je nooit genoeg opbergruimte hebt voor al het speelgoed! In deze leuke mooie kist kan je genoeg speelgoed kwijt. Ook is het een stoer item om uit te stallen op de babykamer.


Het is een witte houten opbergkist met luxe schatkist sluiting. Deze speelgoedkist , gemaakt van multiplex, is met de hand geschilderd.



 

Houten poppenwagen met naam

Jouw persoonlijke houten poppenwagen is gemaakt van super sterk berkenmultiplex met beukenhouten details. Het speciale hout is splintervrij, dus super veilig voor kindjes. En dankzij de stijlvolle witte kleur is hij geschikt voor jongens en meisjes. Zelf een houten poppenwagen ontwerpen is een fluitje van een cent.




 

Kinderkoffertje bedrukken

Deze persoonlijke kinderkoffer met naam is gemaakt van super stevig meerlaags karton. Hierdoor kan het koffertje makkelijk tegen een stootje, maar is hij ook super licht om te dragen.


Dit kinderkoffertje wordt bedrukt met jouw gepersonaliseerde afbeelding. Dus niet met een sticker wat ook veel online wordt aangeboden. Kies voor kwaliteit en laat dit mooie koffertje bedrukken.



 

Houten loopfiets met naam

Als je iets meer te besteden hebt dan is deze houten loopfiets echt een ontzettend stoer cadeau. Zie je het al voor je dat de kleine man of dame op deze loopfiets je voorbij komt rijden?


Voordat de kleine erop kan is het een mooi cadeau om uit te stallen in de babykamer. Dit kraamcadeau is echt een garantie tot succes!



 

Koeka omslagdoek met naam

De Koeka omslagdoek wafel Antwerp is super schattig en handig voor alle kleintjes. Het deel dat over het hoofd wordt gewikkeld, kan worden geborduurd met een naam. Dat maakt deze omslagdoek extra persoonlijk! Een super leuk cadeau om te geven bij een geboorte!


De omslagdoek is in verschillende kleuren te bestellen, ook heb je een keuze uit de kleur garen waar de naam mee wordt geborduurd. Het perfect cadeau voor de allerkleinste!




 

Kinderbestek graveren met naam

Een gepersonaliseerd kinderbestek is wel echt een mooi cadeau om te geven. Hier kan jaren gebruik van worden gemaakt. Dit 4-delige nijntje bestek bestaat uit een vork, mes, eetlepel en dessertlepel, en wordt geleverd in een vrolijke giftbox. Het kinderbestek is gemaakt van het allermooiste RVS met een glanzende coating. Hierdoor komt je persoonlijke gravure nog mooier uit.




 

Geboorte cadeau versturen

Last but not least, hoe verstuur je het geboortecadeau? Ga je op kraambezoek? Of wil je het cadeau laten bezorgen? Via de links in dit artikel bestel je makkelijk je favoriete cadeau en je laat het bij jezelf thuisbezorgen of bij je vrienden. Wat jij wil! Met deze tips en cadeau-inspiratie weet je zeker dat jouw geboortecadeau eruit springt. Maak het persoonlijk, kies iets origineels en laat het cadeau bezorgen bij de kersverse ouders. Zo maak jij van de geboorte van de baby een extra speciaal feestje!



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page